Η Σελήνη λίγο μετά τα μεσάνυχτα περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα σήμερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός,  Λέων,  Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι,  Ζυγός,  Υδροχόος). Η Σελήνη στο συγκεκριμένο ζώδιο μας ωθεί με δυναμισμό να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα, δείχνοντας αποφασιστικότητα και ψυχικό σθένος. Παράλληλα, όμως, υπάρχει νευρικότητα και ανάγκη να επιβάλλουμε τα θέλω μας. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς γινόμαστε υποκειμενικοί και παρεξηγούμαστε εύκολα.

 

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Στα αισθηματικά σου, το άγχος και η πίεση δε σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις στη σχέση σου. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ, που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, διανύεις μία περίοδο που οι αλλαγές θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να δείχνεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις και καλό θα είναι να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, αν πρώτα δεν έχεις εξετάσει την εγκυρότητά τους. Αγαπητέ Ταύρε, η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφό σου αυτήν την Κυριακή, θα είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και θα ξεκουραστείς αισθητά από τις έννοιες που σε ταλαιπωρούν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, σήμερα θα μπουν στη ζωή σου καινούργια άτομα, που θα ξυπνήσουν τον ερωτισμό σου και θα βρεις και το κατάλληλο ταίρι που ήθελες.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα εντείνει τις ανησυχίες και τους φόβους σου για διάφορες καταστάσεις που σε απασχολούν, αλλά η σημερινή μέρα ευνοεί την ανασυγκρότηση των δυνάμεων σου και την ενίσχυση της άμυνας σου απέναντι στις επιθέσεις που πιθανόν να δεχτείς. Στα αισθηματικά σου, πολλά πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις ιδανική τη σχέση σου και εάν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ευχαριστεί και παραμένεις μόνος σου, το αστρολογικό σκηνικό θα σου χαρίσει μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

 

Καρκίνος

Τα νεύρα σου σήμερα θα δοκιμαστούν από τον τρόπο, με τον οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω σου. Θα βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες και θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα και μάλιστα χωρίς δική σου ευθύνη. Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που χαλάει το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Μη δίνεις τόση σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες και προσπάθησε να περάσεις μια ήρεμη μέρα με τον σύντροφό σου. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί του ή όχι.

 

Λέων

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης. Οπότε, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ό, τι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το φέρεις εις πέρας και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Στην αισθηματική σου ζωή, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με τον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν είσαι μόνος, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει σύντομα.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες και σε δυσαρεστούν, αλλά σήμερα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα σου προκύψουν πολλές ευκαιρίες. Στα αισθηματικά σου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου. Μίλησε στον σύντροφό σου για τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του και σταμάτα να τα κρατάς όλα μέσα σου, δε σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τις απόψεις σας, για τον τρόπο που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, γιατί βλέπετε ότι οι μέθοδοι σας δε σας έχουν φέρει ακόμη το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, προκειμένου να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σήμερα αρκεί να καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου, για να δεις πιο θετικά τη ζωή σου και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σήμερα, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, χρειάζεσαι σήμερα λίγη παραπάνω ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα. Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα και για να τα βελτιώσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου, ώστε να βρεις τρόπους που θα ανανεώσουν τον έρωτα και τη σχέση με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα, που είσαι ακόμη αδέσμευτος, το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και κάτι καλό θα έρθει σύντομα στη ζωή σου.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα αυτήν την Κυριακή. Πρέπει να βάλεις, βέβαια, τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι δε θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Τον ελεύθερο χρόνο σου κάνε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Στα αισθηματικά σου, η ημέρα θα σου χαρίσει κάποια ρομαντικά δώρα και θα σε φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, το αποψινό βράδυ σου κλείνει το μάτι, για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά γίνεται.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα, ό, τι κι αν αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου που σε απασχολεί και σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής. Όσο για εσένα, που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και βγες έξω να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις με όποιον βάλεις στο μάτι, ακόμη κι αν δεν σε ικανοποιεί απόλυτα. Σιγά-σιγά θα αποκαλυφθεί και θα σε ενθουσιάσει!

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μην χάσεις την μπάλα. Η αρνητική όψη της ημέρας, θα προκαλέσει μικροεμπόδια στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, γεγονός που απαιτεί την προσοχή σου. Να θυμάσαι ότι ο έρωτας έχει ανάγκη από φαντασία για να κρατηθεί ζωντανός. Με γνώμονα αυτό στο μυαλό σου, κάνε ό, τι χρειαστεί για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και μην αφήσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας απομακρύνουν. Εσύ, που κάνεις παρέα με τη μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή σου, για να αφήσεις χώρο ώστε να έρθει ένα νέο πρόσωπο δίπλα σου.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής Κυριακής για εσένα. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Γι’ αυτό, πρόσεξε να μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση. Στα αισθηματικά σου, μείνε κοντά στον σύντροφό σου, που σε έχει ανάγκη και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με τις κατακτήσεις που θα έχεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Μόνο οι αδέσμευτοι Ιχθείς επιτρέπεται να ενδώσετε στα φλερτ που θα σας πολιορκήσουν.

 

Πηγή