asteroid-impact

Σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό εντείνει τα συναισθήματα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονη κοινωνική ζωή, ιδιαίτερα για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Νωρίς το πρωί το εξάγωνο της με τον Δία στον Αιγόκερω και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις ιδανικές καταστάσεις για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα όποια ζητήματα μας απασχολούν και μας δημιουργούν άγχος ενισχύοντας τις ανασφάλειές μας.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις ένα όμορφο βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Οι αδέσμευτοι Κριοί, βγείτε έξω με φίλους και χαμογελάστε, απαλλαγμένοι από τα άγχη.

 

Ταύρος

Έχεις κάποια προβλήματα στα αισθηματικά σου, που σε φέρνουν σε αδιέξοδο με το ταίρι σου. Η μεγάλη εξυπνάδα σου όμως, μπορεί να σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι σήμερα να μην προσπαθήσεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, για να μην εκτεθείς.

 

Δίδυμος

Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και τον συναισθηματισμό σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, μην αρνηθείς μια πρόσκληση για βραδινή έξοδο, καθώς τα άστρα σε ευνοούν για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να αφήσεις στην άκρη τα όποια προβλήματα σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, αξιοποίησε το θετικό κλίμα που επικρατεί γύρω από το όνομα σου, για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις κουραστεί ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος θα φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

 

Παρθένος

Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα κάνεις αντιληπτά και στον σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο για να βελτιωθεί η κατάσταση. Αλλά ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ανοιχτείς και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με τη μοναξιά σου να θυμάσαι ότι ο έρωτας δεν πρόκειται να έρθει να σε βρει κλεισμένο μέσα στο σπίτι, αλλά πρέπει εσύ να τον αναζητήσεις στα κατάλληλα μέρη.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η δυναμικότητά σου είναι αυξημένη και αυτό θα το εκφράσεις έντονα σε αισθηματικό επίπεδο. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στη σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από μερικές καταστάσεις. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, οι κοινωνικές σου επαφές θα είναι στα ύψη τους και πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις τον σύντροφό σου χαρούμενο. Εσύ που έχεις τη μοναξιά μόνιμη παρέα, θα έχεις τη δυνατότητα να τη διώξεις, ξεκινώντας μια σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό ή το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, μπορείς σήμερα να κυνηγήσεις το όνειρό σου και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Όλο και κάποιος θα είναι κοντά στα γούστα σου.

 

Υδροχόος

Στη σχέση σου σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από τον άνθρωπό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου να είσαι σε εγρήγορση, γιατί σήμερα οι πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολλές και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να το κατακτήσεις. Η τύχη πάντως είναι εξολοκλήρου με το μέρος σου.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, στη σχέση σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε βάλει σε συζητήσεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι που να ενδιαφέρει και πορεύεσαι μόνος σου, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση, που θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ. Φρόντισε μόνο να είσαι ανοιχτός!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
100 γυναίκες ρωτούν,

10 άντρες απαντούν χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!