Πόσο (αν)ασφαλής αισθάνεσαι στη σχέση σου; Δοκίμασέ την εδώ απαντώντας σε 100 ερωτήσεις!

pillow14231

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα επηρεάζοντας κυρίως τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η προσωπική μας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με υποθέσεις που επηρεάζουν τη σχέση μας. Είναι απαραίτητο να δώσουμε στο ταίρι μας να καταλάβει τη σημασία που έχει στη ζωή μας. Παράλληλα απαιτούμε την ανάλογη προσοχή που ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή μας.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, αλλά και ορισμένες ιδέες που είχες, όμως μελλοντικά θα σου βγει σε καλό. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα χαθείς στις υποχρεώσεις. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν τον δρόμο τους και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες. Η σχέση σου μπορεί να πάει και καλύτερα, αν γίνεις πιο εκδηλωτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Δείξε συμπαράσταση σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που είσαι μόνος, να περιμένεις μια είδηση που θα αλλάξει τα δεδομένα και θα ανοίξει τον δρόμο της δέσμευσης με ένα άτομο που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα ο οικονομικός τομέας, ενώ ήδη διαφαίνεται και η προοπτική να βρεις νέες πηγές εσόδων που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Σε περίπτωση κρίσης, αυτοσχεδίασε και ακολούθησε το ένστικτό σου! Στα ερωτικά σου, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ παρέα με τον σύντροφό σου και αγαπημένους φίλους. Εσύ που κοιμάσαι παρέα με τη μοναξιά, βγες έξω να διασκεδάσεις με τους κολλητούς σου και μην κάθεσαι σπίτι, κλαίγοντας τη μοίρα σου! Ο έρωτας είναι πολύ πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί να μην απαισιοδοξείς κάποιες στιγμές, γιατί τότε βλέπεις μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους χωρίς λόγο. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο αυτή την Τρίτη. Η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Μην αμελείς βασικά πράγματα στη σχέση σου, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά και να κάνεις τη σχέση σου όπως την έχεις ονειρευτεί, αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις κι εσύ γι’ αυτό και όχι μόνο ο άνθρωπός σου. Και αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, η μέρα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα γνωρίσεις πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ακόμη κι αν κάποιος από αυτούς δεν ξυπνήσει τον πόθο σου, θα σε κάνει να περάσεις ένα πολύ ωραίο βράδυ.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξή σου σήμερα και εσύ πρέπει να αποδεχτείς τον ρόλο που σου ανατίθεται. Μη φοβηθείς το αποτέλεσμα των συμβουλών σου, γιατί το διάστημα αυτό η κριτική σου ικανότητα είναι ορθή και οι προτάσεις σου θα αποφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δικούς σου. Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με τον σύντροφό σου αυτή την Τρίτη, εξαιτίας τρίτων ατόμων που θα θελήσουν να πάρουν θέση στα προβλήματά σας. Καλό θα ήταν να συζητάς με το ταίρι, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και ενδεχόμενα προβλήματα και να αφήσεις όλους τους καλοθελητές όσο πιο μακριά γίνεται. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά, ενίσχυσε τη γοητεία σου και με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή μέρα κατάκτησε εύκολα το πρόσωπο που έχεις βάλει στο μάτι!

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται και τη δική σου συμμετοχή για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε, λοιπόν, τα άλλοθι και πιάσε δουλειά για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να απολαύσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, χωρίς να χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα με άγχη και προβλήματα. Προσπάθησε να αποσυμφορηθείς και όχι να φορτώσεις και τη σχέση σου με όλα τα προβλήματα που σε πιέζουν. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κάνε τις κινήσεις σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι συνθήκες είναι με το «μέρος» σου.

 

Παρθένος

 

Στον επαγγελματικό σου τομέα, αγαπητέ Παρθένε, υπάρχει ασάφεια και εκφοβισμός από ανωτέρους, αλλά και ένα κλίμα καταστροφολογίας από συναδέλφους. Μη φοβάσαι όμως τίποτα και προχώρα ακάθεκτος, γιατί εκτός από την τύχη που σου χαρίζουν οι πλανητικοί συνδυασμοί, υπάρχει και υποστήριξη που προς το παρόν μπορεί να μην είναι ορατή, αλλά πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά και νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση. Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάτι πολύ καλό με τον σύντροφό σου που θα σε αποφορτίσει από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις ταίρι, η παραμονή της Αφροδίτης στον Ταύρο αυξάνει τον ερωτισμό σου, οπότε να περιμένεις καλές εξελίξεις.

 

 

Ζυγός

Πρόσεχε σήμερα, φίλε Ζυγέ, να μη δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μη στέκουν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, γιατί με την πορεία που ακολουθείς, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία. Στα αισθηματικά σου, μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι και φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις σχετικά με τη συμπεριφορά του απέναντί σου το τελευταίο διάστημα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι αν αυτόν τον καιρό βγεις περισσότερο, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το πρόσωπο των ονείρων σου.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις πολύ άγχος για όλες τις υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση και βεβαίως να μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα χρειάζεται, αν θες να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ είσαι πάντα σε αγωνία για να τα κάνεις όλα τέλεια. Χαλάρωσε, γιατί οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, με κοινά ενδιαφέροντα. Κάπου εκεί έξω είναι κρυμμένος και ο δικός σου άνθρωπος.

 

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να λύσεις διάφορα προβλήματα με τη δική τους συμβουλή και συμβολή. Μην αφήσεις τη μέρα να φύγει χωρίς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις και χωρίς να φτιάξεις τα πλάνα σου για τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Στα αισθηματικά σου δε χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα, καθώς η μέρα σε γεμίζει με αισιοδοξία και ερωτισμό. Και αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, βγες από το σπίτι και άσε τη γοητεία σου να λειτουργήσει ανεξέλεγκτα και να κατακτήσει επικείμενους ερωτικούς στόχους.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες στρατηγικές κινήσεις που θα σου λύσουν τα χέρια. Τα προβλήματά σου φτάνουν στο τέλος κι όχι μόνα τους. Εσύ είσαι που παίρνεις αποφασιστικά τις καταστάσεις στα χέρια σου! Έχε τον νου σου για να μην παρασυρθείς σε αγχώδεις κινήσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται λίγη αποστασιοποίηση για να μην τσακωθείς με τον άνθρωπό σου. Έχετε και οι δύο προβλήματα που σας φέρνουν αντιμέτωπους με τον εκνευρισμό και ίσως πείτε λόγια που δεν εννοείτε. Εσύ που περιμένεις την καινούρια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, κάνε λίγη υπομονή ακόμη.

 

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα φτάσεις να αναρωτηθείς γιατί έχει περιοριστεί τόσο έντονα ο κοινωνικός σου κύκλος και αισθάνεσαι μόνος. Με αυτή την αφορμή κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει. Στα αισθηματικά σου, πλησίασε το ταίρι σου και κάνε μια συζήτηση που θα λυτρώσει και τους δύο από μαύρες σκέψεις που παιδεύουν το μυαλό σας. Με το να κρύβεστε πίσω από τα προβλήματα, όλα γίνονται χειρότερα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, η μέρα είναι καλή για φλερτ. Μην κλειστείς στο σπίτι!

 

Ιχθύς

Η μέρα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως  ανασφάλεια για όσα αλλάζουν γύρω σου, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές όσα σε στενοχωρούν μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου. Στην αισθηματική σου ζωή, οι αλλαγές που γίνονται δε σε αφήνουν να αφιερωθείς στη σχέση σου και να ακούσεις τι έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Δε θα σου βγει σε καλό η συμπεριφορά που έχεις υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα και πρέπει κάτι να κάνεις για την διορθώσεις άμεσα. Κι αν ακόμη σε παιδεύει η μοναξιά, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου και κάποια καλή γνωριμία θα προκύψει από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!