Μια ιστορία έρωτα που κορυφώνεται στις 14 Φλεβάρη. Ακολούθησέ τη μαζί μας βήμα-βήμα.

Διάβασε εδώ την 7η μέρα.

 

Πολλές φορές έχω επιχειρήσει να δώσω τον ορισμό του έρωτα από τη δική μου ματιά. Συνήθως τις περισσότερες καταλήγω να αντιλαμβάνομαι και να συμφωνώ με την αγαπημένη μου Μαλβίνα, η οποία έγραψε πως αυτό που επιζητεί μια γυναίκα από τη σχέση με έναν άντρα είναι η άλωση. Με αφορμή τα λόγια της προσπαθώ να κατανοήσω τη δική μου παράδοση στην άλωση του έρωτα. Είναι η μόνη μάχη της ζωής μου που θέλω η ήττα να ‘ναι το ζητούμενο. Γιατί ήττα σημαίνει κατάκτηση. Σημαίνει παράδοση άνευ όρων.

Νερό και φωτιά. Τα πιο δυνατά στοιχεία της φύσης. Το ένα μπορεί να κατασπαράξει το άλλο και είτε να σώσουν, είτε να καταστρέψουν. Νερό και φωτιά είναι ο έρωτας για μένα. Και η δύναμη και η ενέργεια που κινούν αυτά τα δυο στοιχεία το μυαλό και το σώμα. Η ενέργεια που καταλήγει σε πληρότητα. Μέσα σε όλα τα περίεργα δικά μου που έχω κατά καιρούς προσπαθήσει να εκφράσω περί έρωτα κατέληγα πως είναι ένα απόλυτο «ξέσκισμα».

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Πώς μπορείς να εξυμνήσεις, να λατρέψεις, να αφιερωθείς αν δεν παραδοθείς; Δε με νοιάζουν οι καθωσπρεπισμοί στον έρωτα. Ποιος θέλει να νιώθει μισός; Και ξέρετε τι εννοώ μισός; Πως από μόνη της μια σωματική επαφή θα σου δώσει μια πρόσκαιρη ικανοποίηση και ίσως το μυαλό να ταξιδεύει αλλού ή ακόμη χειρότερα το μυαλό να ζητά να μείνει αλλά το σώμα να μην ανταποκρίνεται. Δυστυχία, λοιπόν, η απουσία του ενός ή του άλλου.

Ζωή που δε μοιράζεται είναι ζωή χαμένη. Νιώθω και αντιλαμβάνομαι τον έρωτα μέσα από τη πληρότητα της ζωής μου. Καμία γενετήσια ορμή από μόνη της δεν είναι ικανή χωρίς συναίσθημα να μου δώσει ζωή. Μόνο το μυαλό με το σώμα μου σε απόλυτη αρμονία. Δεν αποζητώ ένα μισό. Θέλω το ολόκληρο. Λυπάμαι κάποιες φορές που δεν μπορώ να συμβιβαστώ. Μα καλά, θα μου πείτε, τόσους και τόσους συμβιβασμούς κάνουμε καθημερινά. Σ΄ αυτή λοιπόν την μπλεγμένη αλχημεία της πληρότητας που αναζητώ, ακόμη και αν υπάρχουν φορές που μπορεί να μετανιώνω, στηρίζω τους λόγους που με κάνουν να ερωτεύομαι. Στηρίζω τη δική μου φιλοσοφία. Στην ερωτική πράξη που θα καταφέρει να γίνει γιορτή και να αγκαλιάσει κάθε κύτταρο σώματος και μυαλού. Λιώσιμο το λέω. Χάνομαι μέσα στον άλλον. Δεν υπάρχει το εγώ και το εσύ αλλά το απόλυτο εμείς. Στην άλωση που όλα χάνονται. Ποια σώματα και ποια μυαλά; Τίποτα δεν είναι χωριστό. Μια πληρότητα που θα κατακλύσει κάθε έννοια του «είναι» μου. Μια πληρότητα που θα ντύσει κάθε μου λέξη και θα ξεγυμνώσει μυαλό και σώμα. Θα γίνει εξάρτησή μου.

Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν όλο αυτό μπορεί κάποιος να το ζήσει. Μέχρι που κατάλαβα πως στην αναζήτησή του δεν το βρίσκεις ποτέ.  Αυτή την εξάρτηση είναι που αποζητώ και ίσως να συμφωνείτε κι εσείς μαζί μου. Μια ψυχική ευφορία που πηγάζει από μπλεγμένα ιδρωμένα σώματα και αγκαλιές κι ένα μυαλό που φωνάζει ότι ανήκει εκεί. Να ξέρουμε και οι δύο πως δεν ορίζεται. Χωρίς φόβους, ίσως, πρέπει και γιατί. Χωρίς έλεγχο αλλά με σκέψεις αυθόρμητες, τρελές, άπιαστες, φανταστικές. Να τρυπώσει ο ένας στη ζωή του άλλου και να τα σαρώσει όλα. Και να είναι ο ένας και μοναδικός που θα ‘ρθει σαν σίφουνας να μου αποδείξει ότι τίποτα μαζί του δε θα θυμίζει κάτι άλλο. Να μπει μέσα μου και να με ψάξει. Να παλέψουμε με θεούς και δαίμονες για να κάνουμε την ευτυχία μας αυτοσκοπό στη ζωή μας. Καμία άλλη επιλογή και για τους δύο εκτός από το να ψαχνόμαστε για να μένουμε στο μαζί αδιαφορώντας για τις συνέπειες.  Να είναι έρωτας, πάθος, ένταση, καταστροφή. Όλα μαζί του και όλα για μένα. Να εξαγριωνόμαστε, να αποζητάμε, να σκοτωνόμαστε και να σηκωνόμαστε για να γιατρεύουμε τις πληγές μας. Ένας βωμός που θα πέφτουμε και οι δυο στα γόνατα και θα θυσιαζόμαστε.

Μια ένωση που θα διαλύει αξίες και θα χαρίζουμε τα δικαιώματα και τις παρτίδες μας. Να είμαστε ένα μαζί που θα ‘ναι αδύναμο κι ευάλωτο στο χώρια. Να καιγόμαστε από ζήλια, να φωνάζει φτάνε το μυαλό και να επιστρέφουμε με περισσότερο πείσμα για να μείνουμε. Εκείνος να έχει χαρτογραφήσει το σώμα μου για να μπορεί να περπατάει κι εγώ να παίζω κρυφτό με όλα στη ζωή μου και να φωνάζω «φτου ξελευτερία» μόνο όταν με βρίσκει.

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

 

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.