Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Κριό με το Δία στον Υδροχόο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην ημέρα, καθώς λειτουργεί απογειωτικά για τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Είναι δεδομένο ότι η αισιοδοξία και η ενεργητικότητά σηματοδοτούν κάθε κίνηση, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να προχωρήσουμε σε ότι αφορά προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα με ορμή και θάρρος. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον φροντίζουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια καθώς εντυπωσιάζονται από τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή μας.

 

Κριός

Στα συναισθηματικά σου, θα περάσεις τη μέρα σου σκεπτόμενος πώς θα ανανεώσεις τη σχέση σου και η σημερινή αστρολογική όψη θα ανοίξει τη σκέψη σου και θα σου δώσει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για να το πετύχεις. Όσο για τους αδέσμευτους Κριούς, η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει και θα διεκδικήσετε με επιτυχία τον άνθρωπο που σας έχει γοητεύσει το τελευταίο καιρό. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

 

Ταύρος

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η σημερινή ημέρα θα σε φέρει σε αρμονία με το σύντροφό σου. Βρίσκετε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι άκρως ερωτική και θα φλερτάρεις έντονα με το περιβάλλον σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην εκνευρίζεσαι, γιατί έτσι δε θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε βγάλουν από τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

 

Δίδυμος

Αν είσαι Δίδυμος, η σχέση σου καλυτερεύει και θα αρχίσεις να κάνεις σχέδια με τον σύντροφό σου για το μέλλον. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις βέβαια θα αυξηθούν, αλλά επειδή θα έχεις την υποστήριξη και τη βοήθεια του συντρόφου σου, δεν θα μπορεί να σε εμποδίσει τίποτα για να τις τακτοποιήσεις και να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο να περάσεις μαζί του ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, ξεπέρασε μια και καλή το παρελθόν και όποιον ή ό,τι το συνδέει με αυτό και βάλε μπρος για νέες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή, που θα σου χαρίσουν πολύ όμορφα συναισθήματα.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δε χρειάζεται να έρχεσαι σε σύγκρουση μαζί τους. Επίλεξε να μείνεις μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δε θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Προγραμμάτισε να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σου, γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις το έχεις ανάγκη. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μπορείς αν θέλεις να βρεις κάποιον να πλαγιάσει δίπλα σου, αν κυνηγήσεις λίγο την τύχη σου.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Τα προβλήματα μεταξύ σας θα υποχωρήσουν σημαντικά και θα αρχίσετε ξανά να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς ανασφάλειες και εγωκεντρισμό. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και μπαίνεις σε μια περίοδο, που θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

 

 

Παρθένος

Στον αισθηματικό σου τομέα, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Παρθένων προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενώνουν με τον σύντροφό σου και μην δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Βέβαια, όταν λέμε αλλαγή κατεύθυνσης και αποφασιστικές κινήσεις, εννοείται μέσα στα πλαίσια της λογικής. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή.

 

Ζυγός

Μόνο να μη στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στη μοίρα τους, κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις και πιέζεσαι αρκετά ψυχικά. Στον ερωτικό σου τομέα, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Ζυγών, άφησε στην άκρη σκοτούρες και προβλήματα και βρες χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη είσαι μόνος σου στη ζωή, ένας αέρας ρομαντισμού θα κυριαρχεί στη ζωή σου. Εκμεταλλεύσου τον!

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, στον ερωτικό σου τομέα οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα μπαίνουν για άλλη μια φορά στη σχέση σου και θα δημιουργηθεί μια απομάκρυνση με τον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε συναρπάζει, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή. Μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνεις, θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή και ουσιαστική σχέση στο μέλλον. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

 

Τοξότης

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου αυτή τη Πέμπτη. Αν δεν έχεις ταίρι, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει και σ’ εσένα τα καλύτερα. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς άγχος στον εαυτό σου. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Με ηρεμία, σύνεση και προγραμματισμό, όλα θα σου πάνε όπως τα θέλεις.

 

Αιγόκερως

Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα όσον αφορά τον σύντροφό σου και καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και μην τον έχεις συνέχεια στην αναμονή. Προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει πόσο αγχωμένος είσαι αυτό το διάστημα και ότι θέλεις τον χρόνο και το χώρο σου, για να ηρεμήσεις λιγάκι. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατανόησή του. Εσύ που στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μη μένεις με τα χέρια σταυρωμένα και ψάξε να βρεις το άλλο σου μισό. Έχεις πολλές πιθανότητες να το πετύχεις!

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, για να μη δεχθείς παράπονα και γκρίνιες από τη μεριά του συντρόφου σου, βρες χρόνο να του αφιερώσεις και κράτησε τις ισορροπίες. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και να την κάνεις πιο έντονη, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο και ο φιλικός σου κύκλος θα διευρυνθεί σημαντικά. Η σημερινή Πέμπτη είναι ιδανική για να κάνεις αυτό που αγαπάς.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα βρεις λύσεις με το σύντροφό σου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό. Θα κάνετε πολλές ευχάριστες συζητήσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις που είχες πάρει για την προσωπική σου ζωή και θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και νιώθεις έτοιμος για όλα.

 

Πηγή