pillow9683

Το τρίγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Ταύρο ομορφαίνοντας στην ατμόσφαιρα στην προσωπική μας ζωή. Λογική, ωριμότητα και σταθερότητα εμπνέουν στα αισθηματικά μας και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία σταθερή και καλά θεμελιωμένη σχέση στη ζωή μας. Μετά το μεσημέρι το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τον ρομαντισμό, τις ευαισθησίες και το πάθος.

 

Κριός

Σήμερα πρέπει να έχεις ευελιξία, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, αγαπητέ Κριέ. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να λειτουργείς ομαδικά, γιατί μόνο έτσι θα έχεις αποτελέσματα, αλλά και θα μοιραστείς τις ευθύνες. Η θετική όψη ημέρας σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να βελτιώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σου. Όσο για σένα που ακόμη δεν έχεις δεσμό, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου δώσει μία ευχάριστη είδηση για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πολύ πιθανό να συναντηθείς γρήγορα μαζί του. Η συνέχεια θα είναι στο χέρι σου!

 

Ταύρος

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις καλές επιρροές που σου στέλνουν οι πλανήτες! Στα αισθηματικά σου, οι συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου θα σε φέρουν πιο κοντά του, αρκεί να είσαι ειλικρινής απέναντί του και να μην του κρύψεις τίποτα. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, η προσωπικότητά σου θα λάμψει στο κοινωνικό σου περιβάλλον και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις γνωριμίες που θα κάνεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

 

Δίδυμος

Η σημερινή Πέμπτη θα έχει πολύ άγχος, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες μόνος σου. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις, ακόμα κι αν είναι για κάποιες προβληματικές καταστάσεις μεταξύ σας. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, είναι καιρός να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας για να περνάτε καλύτερα. Μη χάνετε με τίποτα την αυτοπεποίθησή σας.

 

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της σωματικής σου ηρεμίας. Θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με τον σύντροφό σου και με ήπιους τόνους να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις μέσα από τη συζήτηση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην καταθέτεις τα όπλα σε κάθε μικρή δυσκολία και προσπάθησε περισσότερο, ώστε να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή η Πέμπτη θα φέρει απρόσμενα νέα στη ζωή σου, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια λαχτάρα να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις μερικά πράγματα στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι. Κι αν ακόμη είσαι αγχωμένος και προβληματισμένος με την πορεία του δεσμού σου, καλό είναι να μοιραστείς τις ανασφάλειές σου με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι θα σε συμβουλεύσει σωστά. Ευχάριστα θα είναι τα νέα που περιμένουν τους ελεύθερους του ζωδίου, με κάποιο μήνυμα που θα σας στείλει το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

Παρθένος

Η ενεργητικότητα σου σήμερα αγαπητέ Παρθένε, θα είναι στα ύψη και θα θελήσεις να κάνεις πολλές αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να μετριάσεις την παρορμητικότητά σου και να την περιορίσεις μόνο στα ερωτικά σου, που μπορεί να σου αποδώσει τα μέγιστα. Ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα άτομα, θα σου δώσουν χαρά. Η επικοινωνία που θα έχεις στη σχέση σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα βρεις την κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις στο ταίρι σου τις επιθυμίες σου για τη σχέση σας και την κοινή σας πορεία. Όσο για σένα που υπάρχει ακόμη η μοναξιά στη ζωή σου, η κοινωνική σου ζωή είναι ιδιαίτερα έντονη και είναι στο χέρι σου να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω διαδικτύου.

 

 

Ζυγός

Σήμερα το παρελθόν σε ταλαιπωρεί μέσα από ζητήματα που εξακολουθούν να σου δημιουργούν πρόβλημα και πρέπει να δεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου. Μέσα από κάποιες επαφές και συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, ενδέχεται να τα βάλεις στον σωστό δρόμο. Με λίγη υπομονή και περισσότερη δουλειά, τα πράγματα θα φτιάξουν γρήγορα. Eκμεταλλεύσου τη σημερινή Πέμπτη για να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου, τον οποίο έχεις παραμελήσει τελευταία. Διόρθωσε τα κακώς κείμενα ανάμεσά σας για να προχωρήσεις σε νέες βάσεις. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, τα φλερτ -μέσω διαδικτύου- δε θα λείψουν!

 

Σκορπιός

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικές υποθέσεις σου που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μετρίασε την ταχύτητά σου, γιατί δύσκολα οι άλλοι θα αντέξουν τους ρυθμούς σου και έχεις ανάγκη τη δική τους συμμετοχή.  Αυτή τη μέρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να περάσεις ευχάριστα με τον δεσμό σου, αν είσαι Σκορπιός. Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, μην πεις όχι σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνει, από τη στιγμή που βλέπεις ότι είναι σημαντικές για εκείνον. Στάσου πλάι του τώρα που σε έχει ανάγκη και μην ασχολείσαι συνεχώς μόνο με τα δικά σου προβλήματα.

 

Τοξότης

Σήμερα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι σήμερα. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς και να δεις με ψυχραιμία ακόμα και τα προβλήματα του παρελθόντος, που σε καθυστερούν. Αν δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου! Στα αισθηματικά σου, η ερωτική σου διάθεση είναι ανεβασμένη και νιώθεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, κάνε καλύτερες και πιο αυστηρές επιλογές στους ανθρώπους που αφήνεις να σε πλησιάσουν, γιατί θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να κάνεις μια αλλαγή στη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου. Δείξε καλύτερη διάθεση και κινήσου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τα νεύρα μόνο σε κακό μπορούν να σου βγουν και πρέπει να τα περιορίσεις στο ελάχιστο. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, δες τι δεν πηγαίνει καλά και άλλαξέ το όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με το να αφήνεις τη σχέση σου στη μοίρα της δε θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο έναν χωρισμό, που σίγουρα δεν το θέλεις. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, γίνε κοινωνικός σήμερα και δε θα χάσεις!

 

Υδροχόος

Σήμερα οι εκκρεμότητες που έχεις, αγαπητέ Υδροχόε, σε κάνουν να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Στην πραγματικότητα, όλα είναι στο κεφάλι σου και με λίγη ψυχραιμία μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα με φίλους, που μπορούν να βοηθήσουν. Στα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά σου και να νιώσεις ανακούφιση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, είναι και στο χέρι σου να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τη μοναξιά. Πάρε εσύ την απόφαση, και όλα θα γίνουν όπως θέλεις.

 

Ιχθύς

Η σημερινή Πέμπτη είναι αρκετά ήρεμη για το ζώδιό σου και στον ελεύθερο σου χρόνο θα έχεις τη διάθεση να κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν και να λύσεις τα ζητήματα που σου έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κάνε τις κινήσεις σου χωρίς άγχος και βιασύνη και κυρίως χωρίς να επηρεάζεσαι από ό,τι λένε οι γύρω σου. Οι αστρολογικές επιρροές που δέχεσαι σήμερα, θα σε κάνουν να ασχοληθείς ουσιαστικά με τη σχέση σου και με τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, κάνε την αυτοκριτική σου για να δεις τι σε κρατάει σε αυτή την παγιωμένη κατάσταση και βρες τρόπους να το αλλάξεις.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!