Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Καρκίνο διεγείρει το πνεύμα κι οδηγεί σε έντονα επικοινωνιακές στιγμές τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Η συγκεκριμένη σύνοδος εντείνει την πνευματική διαύγεια και μπορεί να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες καθώς οι ιδέες που δημιουργεί μπορεί να εξελιχθούν με θετικό τρόπο. Επικεντρωνόμαστε στην οικογένεια και σε λύσεις που πρέπει να δώσουμε στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Είναι απαραίτητο να δείξουμε γρήγορη αντίληψη σε όποια κατάσταση βιώνουμε καθώς απαιτούνται επιλογές κι αποφάσεις που πρέπει να μας βγάλουν από το αδιέξοδο.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα μπεις σε περίεργες σκέψεις. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις -γιατί το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι στα καλύτερά του- και με γνώμονα τη λογική σου εξέτασε τις καταστάσεις για να βρεις το καλύτερο που μπορείς να πάρεις απ’ αυτές. Μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να δρομολογήσεις πιο αποτελεσματικά καταστάσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σε νευριάζουν και προσπαθείς γι’ άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Φίλε Κριέ, μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου αυτό το Σάββατο, ώστε να νιώσεις τόσο εσύ όσο κι αυτός όμορφα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Κριοί, ανοίξτε τα μάτια και τ’ αφτιά σας κι ακούστε τα θετικά μηνύματα που σας στέλνει η μέρα ώστε να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα βελτιώσει κατά πολύ την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Στη σημερινή ημέρα θα έχεις μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια και προστασία. Προσπάθησε να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των άλλων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές μπορούν να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεμπέρδεψε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες όπου υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις να δρομολογήσεις εδώ και πολύ καιρό. Η μέρα θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, για να διώξεις μακρυά καταστάσεις που σε στεναχωρούν στη σχέση σου. Εσύ που ψάχνεις ακόμη ταίρι, με την τόσο καλή επικοινωνία που θα έχεις αυτήν την περίοδο, θα κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις κι όχι ισχυρογνώμων κι απόλυτος, γιατί μόνο έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν. Στη δουλειά σου, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και μην είσαι απόλυτος για να πετύχεις όσα θέλεις. Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια και να προκαλέσεις άθελά σου ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση σου. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη την ερωτική σου ευτυχία, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς και δε θα χάσεις.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα που σε απασχολούν και σε κρατούν πίσω. Στη δουλειά σου, αρκετές νέες ιδέες θα σου ανοίξουν τον δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σου και θα μπορέσεις να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία που αναζητάς. Μη φοβάσαι τόσο πολύ το ρίσκο και βάλε νέους κι υψηλότερους στόχους. Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις και να επαναφέρεις τον ερωτισμό ανάμεσα σας. Οι αδέσμευτοι, βγείτε και διασκεδάστε. Κάπου κοντά σας βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, η σημερινή μέρα θα έχει καλές επιρροές για το ζώδιό σου. Θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μη δώσεις αναβολές, αλλά τελείωσε μαζί τους μια και καλή τώρα. Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε απασχολούν. Η σημερινή ημέρα θ’ αυξήσει την επικοινωνία σου με το ταίρι σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση σου που μπορεί να μη σου αρέσουν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην αφήνεσαι γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Ευτυχώς που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα μπορέσεις ν’ αποφύγεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν πάρα πολύ. Υπάρχει μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου. Να ξέρεις ότι μερικά θέματα μπορεί να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Από σήμερα και στο εξής, θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο, φίλε Παρθένε. Κι αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά, αυτή η κατάσταση θ’ αλλάξει σύντομα γιατί θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

 

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και πολύ καλύτερα απ’ ότι με τη βοήθεια των άλλων. Πρόσεξε, λόγω της υπερεκτιμημένης σου αισιοδοξίας, να μην οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και κυρίως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις χωρίς να έχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους. Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις. Στα αισθηματικά σου φίλε Ζυγέ, η μέρα μπορεί να είναι πολύ καλή. Έχεις έντονη ερωτική διάθεση και μπορείς να εκπλήξεις τον σύντροφό σου με τη συμπεριφορά σου. Μην παρασυρθείς σ’ εντάσεις που θα σου χαλάσουν το κέφι. Όσο για εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι που να σ’ ευχαριστεί, μη χάνεις την αισιοδοξία σου και σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, χρειάζεσαι σήμερα λίγη παραπάνω ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που αφορούν ομαδικές ενέργειες και κοίτα πρώτα να διεκπεραιώσεις τις δικές σου ευθύνες κι αρμοδιότητες. Αν είσαι Σκορπιός, τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα και για να τα βελτιώσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου για να βρεις τρόπους που θ’ ανανεώσουν τον έρωτά σου και τη σχέση με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και κάτι καλό θα έρθει σήμερα στη ζωή σου. Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου φίλε Σκορπιέ, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, έχεις γίνει λίγο περισσότερο απαιτητικός τον τελευταίο καιρό κι αυτό σήμερα φαίνεται πολύ έντονα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν ανέχεσαι εύκολα κάποιες καταστάσεις και κυρίως κάποια άτομα που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και μη χάνεις τη ροή της σκέψης σου, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα ζημιωθεί. Στα επαγγελματικά σου θα σου χρειαστεί πολύ ψυχραιμία κι ωριμότητα για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Τα αισθηματικά σου φίλε Τοξότη, είναι σε μια κρίσιμη μέρα και κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Φέρσου ώριμα για να μη χαλάσεις τη μέρα σου. Οι αδέσμευτοι, εμπιστευθείτε περισσότερο τα συναισθήματά σας και δε θα χάσετε.

 

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να μείνεις μακρυά από τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δε σου φταίνε οι γύρω σου κι ότι η απομόνωση κι η μελαγχολία δε θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα. Η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μη βάλεις καινούργιες, γιατί θ’ αγχωθείς και δε θα είσαι αποτελεσματικός. Στα αισθηματικά σου, γίνεσαι λίγο γκρινιάρης σήμερα κι αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Μη μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνωρίζεις από παλιά. Όμως μην κάνεις πράγματα που δε σ’ εκφράζουν.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, είναι καιρός να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω σε κάποιες αποφάσεις τις οποίες σκέφτεσαι εδώ και καιρό αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις. Γενικότερα, το σημερινό Σάββατο είναι μια μέρα με δυσκολίες, αλλά με συνέπεια και προσοχή θα τα καταφέρεις μια χαρά. Προσοχή μήπως παρασυρθείς και πεις μεγάλα λόγια. Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πρόγραμμα. Σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα φίλε Υδροχόε ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου και θα δεις ότι θα αισθανθείς ήρεμος κι ικανοποιημένος από τη σχέση σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, δείξε την τρυφερότητά σου και θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα δε θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς ν’ αντιμετωπίσεις, όσο δύσκολα κι αν σου φανούν εξαρχής, γιατί με σκέψη κι υπομονή μπορείς να τα διαχειριστείς όπως πρέπει. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις κι αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου. Στη δουλειά σου, κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες θα σε βοηθήσουν αρκετά ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις, φίλε Ιχθύ. Στα αισθηματικά σου, άφησε μακρυά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις.

 

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!