Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η ανάγκη να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που ακόμα μας ταλαιπωρούν γίνεται εντονότερη από ποτέ και καθορίζει αποφάσεις και κινήσεις. Είναι γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε τις συναισθηματικές εκρήξεις που μπορεί να υπάρχουν μέσα στην ημέρα. Θα είναι προτιμότερο να δείξουμε ενδιαφέρον σε αντικείμενα που αφορούν τη δημιουργία και τον εσωτερισμό, καθώς μέσα από αυτά θα καταφέρουμε να ισορροπήσουμε και να δούμε ρεαλιστικά εν γένει τη ζωή μας.

 

Κριός 

Φίλε Κριέ η σχέση σου μπορεί να πάει και καλύτερα αν γίνεις πιο εκδηλωτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που είσαι μόνος σου, να περιμένεις μια είδηση που θα αλλάξει τα δεδομένα σου και θα ανοίξει τον δρόμο της δέσμευσης με ένα άτομο που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα.

 

Ταύρος

Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που στεναχωρούν και εσένα, αλλά και εκείνον. Με κατανόηση και σεβασμό στις ανάγκες ο ένας του άλλου, θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να νιώσετε αισιόδοξοι για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι Ταύροι βγείτε να διασκεδάσετε και περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας με πολύ κοντινούς σας φίλους.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, μη χαλάσεις τη μέρα σου με διαφωνίες που δεν έχουν νόημα. Συζήτησε ήρεμα και βρες ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο, που κι εσένα σε ενδιαφέρει.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα και να χαλαρώσεις δίπλα στο σύντροφό σου. Αν κάποια στιγμή πάει να γίνει κάποια παρεξήγηση, μην την αφήσεις να σου χαλάσει το κλίμα. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου ετοιμάσου, για μια ενδιαφέρουσα βραδιά που μπορεί να φέρει κοντά σου έναν μεγάλο έρωτα.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου. Τα προβλήματα μεταξύ σας θα υποχωρήσουν σημαντικά και θα αρχίσετε ξανά να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς ανασφάλειες και εγωκεντρισμούς. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

 

Παρθένος

Θα περάσεις αρκετά καλά με το σύντροφό σου αυτήν την Κυριακή, φίλε Παρθένε. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση και να φέρεις στην επιφάνεια μόνο ευχάριστα θέματα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μη σε προβληματίζει η στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί οι πλανήτες είναι στο πλάι σου και θα σου χαρίσουν μία πολύ όμορφη γνωριμία.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να αλλάξεις όσα δε σου αρέσουν. Η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου, κυρίως αν ακόμη παραμένεις αδέσμευτος ίσως πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσύ είσαι πάντα σε αγωνία για να τα κάνεις όλα τέλεια. Χαλάρωσε και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Κάπου εκεί έξω είναι κρυμμένος και ο δικός σου άνθρωπος.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να φτιάξεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δε σε ικανοποιούν. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να μείνεις μόνος σου, σήμερα θα το πάρεις απόφαση. Όσο για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, θα βρεθεί σύντομα κάτι που θα σε ενθουσιάσει, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα χωρίς φόβο και ανασφάλεια, που θα βελτιώσουν κατά πολύ τη σχέση με το σύντροφό σου. Και για τις μοναχικές ψυχές, επιδιώξετε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και δε θα χάσετε.

 

Υδροχόος

Στη σχέση σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και το κλίμα είναι άκρως ερωτικό. Ίσως μια κοινή έξοδος με το σύντροφό σου θα σας έφερνε πιο κοντά και θα είχες την ευκαιρία να του μιλήσεις για όλα όσα ντρέπεσαι. Αν πάλι έχεις βαρεθεί να είσαι μόνος σου, μία ξαφνική έκπληξη σε περιμένει από το άτομο που σου αρέσει, που θα σου φτιάξει πολύ τη διάθεση και θα επιτρέψει στον ερωτισμό σου να εκδηλωθεί.

 

Ιχθύς

Στην αισθηματική σου ζωή, οι αλλαγές που γίνονται δε σε αφήνουν να αφιερωθείς στη σχέση σου και να ακούσεις τι έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Δε θα σου βγει σε καλό αυτή η συμπεριφορά που έχεις υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα και πρέπει κάτι να κάνεις, για την διορθώσεις άμεσα. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου και κάποια καλή γνωριμία θα προκύψει από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Πηγή