Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, καθώς το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Υδροχόο λειτουργεί θετικά για τις προσωπικές τους επιδιώξεις. Η ανάγκη και η επιθυμία να δράσουμε σε όλα τα επίπεδα με γνώμονα το μέλλον μας ωθεί σε σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα. Καταλυτικό ρόλο θα παίξει η δημιουργία, η φαντασία και η αποφασιστικότητα, καθώς θα μας φέρουν πιο κοντά σε επαγγελματικές και προσωπικές φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε όλα τα επίπεδα και δίνουν τον ρυθμό σε αποφάσεις καριέρας που πρέπει να πάρουμε.

 

Κριός

Σήμερα απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου, φρόντισε να εξηγήσεις στον σύντροφό σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα λυθούν. Η διαλλακτικότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα στις μεταξύ σας κουβέντες, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι και που θα μπλοκάρουν τις επαφές σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην περιμένετε τον έρωτα να έρθει να σας βρει αλλά κάντε κινήσεις για να τον ανακαλύψετε εσείς.

 

Ταύρος

Σήμερα, φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου μην αγχώνεσαι, βγες έξω με τους φίλους σου και γίνε θετικός στα άτομα που θα γνωρίσεις. Θα έχεις πολλές πιθανότητες ανάμεσά τους να βρεις και αυτό που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σταμάτα να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα στα αισθηματικά σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου που δε θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις σχέση, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά λόγω της έντονης ανασφάλειας και καχυποψίας που θα σε διακατέχουν. Άλλαξε τακτική όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

 

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή, θα πρέπει να επιδείξεις υπομονή και σύνεση και να μην πεις λόγια που μπορούν να οδηγήσουν τον σύντροφό σου στα άκρα. Σταμάτα πια να ασχολείσαι με το παρελθόν και κοίτα μπροστά για να φτιάξεις το μέλλον σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, φρόντισε να βγεις έξω και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με όμορφο και διακριτικό τρόπο. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου!

 

Λέων

Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και θα περάσεις μια μέρα γεμάτη από αγάπη μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να σου χαλάσει τη διάθεση και μίλησε με τον σύντροφό σου μόνο για ευχάριστα ζητήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από την ζωή σου, να ετοιμαστείς για εκπλήξεις ερωτικού περιεχομένου που θα ανεβάσουν τη λίμπιντο σου.

 

eBook Box | Be my Baby


€20,00

-----

 

Παρθένος

Η συμπεριφορά σου σήμερα προβληματίζει ιδιαίτερα το ταίρι σου και ίσως προκληθούν κάποιες εντάσεις μεταξύ σας, λόγω των ανάμεικτων συναισθημάτων που έχεις απέναντί του. Εσύ που είσαι ελεύθερος και ψάχνεσαι, μήπως πρέπει να αλλάξεις άμεσα τις τακτικές σου και να γίνεις λίγο πιο γλυκός με τα άτομα που γνωρίζεις;

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, είναι ήρεμη η φάση στην οποία βρίσκεσαι και αυτό θα πρέπει να σου είναι αρκετό. Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφό σου και αν το κρίνεις απαραίτητο προτίμησε τη σιωπή. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να χαλάσεις την ηρεμία σου. Κι αν η μοναξιά σε παιδεύει ακόμη, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και να ερωτευτείς κεραυνοβόλα!

 

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, να περάσεις καλά και επιτέλους να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου. Οι συναισθηματικές υπερβολές που οδηγούν σε ρομαντικές εκδηλώσεις είναι ευχάριστα αποδεκτές από τον σύντροφό σου και τις χρειάζεται. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, να γνωρίζεις ότι σήμερα θα έχεις μια ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση με άτομο που θα γνωρίσεις τελείως ξαφνικά.

 

Τοξότης

Στα προσωπικά σου, θα μπορέσεις να διορθώσεις την όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση σου και συντηρεί το άσχημο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, μην κάθεσαι καθόλου μέσα στο σπίτι και βγες έξω να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της, ώστε να αισθανθείς περισσότερο ασφαλής και σίγουρος για την πορεία της. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, πρέπει να ασχοληθείς λίγο με την εμφάνισή σου και να γίνεις πιο ελκυστικός.

 

Υδροχόος

Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα σε ικανοποιήσουν αρκετά και θα νιώθεις την αγάπη του συντρόφου σου σε έντονο βαθμό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μπορείτε να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις για να βρείτε αυτόν ή αυτή που θέλετε ως ταίρι σας.

 

Ιχθύς

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί η πίεση που νιώθετε και οι δύο στα επαγγελματικά, σας έχει φορτίσει πολύ και υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσετε ο ένας στον άλλον. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να είσαι συνετός και να μην προκαλείς χωρίς ουσιαστικά να σε ενδιαφέρει κάποιος ή κάποια. Άνοιξε τα πανιά σου για αλλού και μην παιδεύεις ανθρώπους μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

 

Πηγή