pillowstar8

Η μέρα κρύβει εντάσεις, καθώς ο Ερμής στον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από συζητήσεις που μπορεί να προκληθούν, καθώς ενδέχεται να δυσαρεστήσουμε συγγενικά πρόσωπα θέλοντας να διεκδικήσουμε το δίκαιο των λεγομένων μας. Παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να δεχθούμε εμείς χειριστικές συμπεριφορές από κοντινά μας πρόσωπα. Στα αισθηματικά, είναι απαραίτητο να αφιερώσουμε χρόνο στο ταίρι μας. Αυτό θα βοηθήσει αρχικά στην δική μας ψυχολογία, καθώς θα ξεφύγουμε από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Παράλληλα ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας θα νιώσει ότι δεν παραμελείται εξαιτίας της επαγγελματικής μας πίεσης. Πιθανόν είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον χώρο εργασίας.

Κριός

Στα συναισθηματικά σου, θα περάσεις την μέρα σου σκεπτόμενος πώς θα ανανεώσεις τη σχέση σου και η όψη της ημέρας θα ανοίξει την σκέψη σου και θα σου δώσει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για να το πετύχεις. Όσο για τους αδέσμευτους Κριούς, η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει και θα διεκδικήσετε με επιτυχία τον άνθρωπο, που σας έχει γοητεύσει το τελευταίο καιρό.

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή ημέρα θα σε φέρει σε αρμονία με τον σύντροφό σου. Βρίσκετε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η διάθεση σου σήμερα θα είναι άκρως ερωτική και θα φλερτάρεις έντονα το αντίθετο φύλο.

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, μη χαλάσεις τη μέρα σου με διαφωνίες που δεν έχουν νόημα. Συζήτησε ήρεμα και βρες ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο που κι εσένα σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, το ταίρι σου θα απαιτήσει από εσένα υποστήριξη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πρέπει να βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς μαζί του και μην τον απομακρύνεις ακόμη μία φορά, γιατί στο τέλος θα βρει σε κάποιον άλλον ή άλλη την κατανόηση που έχει ανάγκη. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, θα νιώσεις ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείς μέχρι να σιγουρευτείς για τα συναισθήματά του.

Λέων

Τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε πολύ καλά αν μειώσεις λίγο κι εσύ τις προσδοκίες σου απέναντι στον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι όσα ζητάς από τη σχέση σου δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη, γι’ αυτό δώσε τον χρόνο που χρειάζεσαι τόσο εσύ όσο και ο σύντροφος σου, για να ωριμάσουν κάποια πράγματα μέσα σας. Εσύ που ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, σήμερα μπορείς να περιμένεις τα πάντα: φλερτ, γνωριμίες και έρωτες.

Παρθένος

Θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου αυτό το Σάββατο, φίλε Παρθένε. Πρέπει να αποφύγεις τις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση και να φέρεις στην επιφάνεια μόνο ευχάριστα θέματα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην προβληματίζεσαι από τη στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί οι πλανήτες είναι στο πλάι σου και θα σου χαρίσουν μία πολύ όμορφη γνωριμία.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με τη δική σου συμπεριφορά. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία. Για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, τα πράγματα σήμερα πάνε καλύτερα και είσαι σε καλό δρόμο για να το βρεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, στον ερωτικό σου τομέα οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα μπαίνουν για άλλη μια φορά στη σχέση σου και θα δημιουργηθεί μια απομάκρυνση με τον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε συναρπάζει, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή. Μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνεις θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή και ουσιαστική σχέση στο μέλλον.

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να φτιάξεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δεν σε ικανοποιούν. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποστασιοποιηθείς και να μείνεις μόνος σου, σήμερα θα το πάρεις απόφαση. Όσο για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου θα βρεθεί σύντομα κάτι που θα σε ενθουσιάσει, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι.

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα χωρίς φόβο και ανασφάλεια, που θα βελτιώσουν κατά πολύ τη σχέση με τον σύντροφό σου. Οι μοναχικές ψυχές, επιδιώξτε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και δε θα χάσετε.

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις διενέξεις και μη γίνεσαι επίμονος και φορτικός απέναντι στον σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ, αλλά εξαρτάται κι από τη δική σου στάση η δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας μέσα στο σπίτι. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, βάλε στο νου σου ότι πρέπει να γίνεις πιο τολμηρός αν θέλεις να αλλάξεις άμεσα αυτήν την κατάσταση και διεκδίκησε με όμορφο τρόπο αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Ιχθύς

Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να δεις τη σχέση σου κι από μια άλλη πλευρά, πιο θετική και αισιόδοξη. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, κράτησε το χαμόγελό σου μέχρι το βράδυ. Κάτι πολύ ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Ταιριάζει ο Σκορπιός με Τοξότη;

Μάθε τα πάντα για τα ερωτικά ταιριάσματα σε ένα μόνο βιβλίο!