Με τη Σελήνη να κινείται και σήμερα στον Ζυγό, τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα και να επικοινωνήσουν με ευκολία σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθούν. Κατά κύριο λόγο η προσωπική κι επαγγελματική μας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιδιώκουμε να κρατήσουμε ισορροπίες με συνεργάτες και σύντροφο. Είναι σημαντικό ν’ αποφύγουμε τις οποίες τριβές και τις αντιδικίες που μας δημιουργούν ανασφάλειες και φόβους. Δεν αποκλείεται δηλαδή να υποχωρήσουμε έναντι των αναγκών και των επιθυμιών μας λόγω του φόβου της μοναξιάς που κάνει την εμφάνισή του και μας ταλαιπωρεί.

 

Κριός

Μήπως υπάρχουν κρυμμένοι «σκελετοί» στην ντουλάπα σας, αγαπητοί Κριοί; Προσέξτε την απελευθέρωσή τους, γιατί σίγουρα θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες! Παύουν πια τα μυστικά και οι δυσκολίες στα προσωπικά σας, θα πάρετε ανάσα για σχεδόν δυο εβδομάδες! Αν κάποια πράγματα βάραιναν την ψυχή σας, τις επόμενες μέρες θα ανορθωθεί η αυτοπεποίθησή σας και θα καταφέρετε να τα εξωτερικεύσετε. Μια ειλικρινής συζήτηση με ένα άτομο που εμπιστεύεστε, θα βοηθήσει να ανακουφιστείτε και να βιώσετε την κάθαρση που έχετε ανάγκη.

 

Ταύρος

Προβληματίζεστε για την ποιότητα κάποιων σχέσεών σας, αγαπητοί Ταύροι; Το τελευταίο διάστημα η αλήθεια είναι πως σας έκανε αρκετά επιφυλακτικούς ως προς το τι και ποιους να εμπιστεύεστε. Κάτι σας ωθούσε να αμφιβάλλετε για τις προθέσεις των άλλων, είτε ένα πρώην ταίρι επανέλαβε τις ενοχλητικές του πρακτικές. Αλλά τώρα που ο επικοινωνιακός πλανήτης γυρίζει σε ορθή πορεία, ξεκαθαρίζει την οπτική σας μεταξύ φαντασίας και ρεαλισμού. Οι ανησυχίες σας για το μέλλον εξαλείφονται, η ελπίδα αναπτερώνεται και όλα αποκτούν ξανά θετικό πρόσημο.

 

Δίδυμος

Σας φάνταζε δυσχερές τελευταία να εμμείνετε στις υγιείς συνήθειες ή την εξάσκησή σας, αγαπητοί Δίδυμοι; Τώρα μπορείτε να εστιάσετε ξανά στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση, με τον κυβερνήτη σας σε ορθή πορεία. Ίσως πνίγατε κάποια συναισθήματα στο φαγητό ή το ποτό και παραμελήσατε τον εαυτό σας. Πλέον θα νιώσετε την ώθηση να κάνετε πλήρη αναστροφή και σ’ εσείς: Οι αλλαγές που θα υιοθετήσετε, θα ανορθώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας πολύ γρήγορα!

 

Καρκίνος

Επιστροφή στη χαρά, αγαπητοί Καρκίνοι! Οι σχέσεις και η δημιουργικότητά σας πέρασαν δοκιμασίες και πληγωθήκατε όντως αρκετά, ωστόσο τώρα επιστρέφει η έμπνευση και η εστίαση στις πραγματικές επιθυμίες σας. Πλέον θα μπορείτε να μοιράζεστε κάθε σκέψη και ιδέα σας, να τραβάτε βλέμματα θαυμασμού και να ξαναβρείτε το κοινό σας. Ανανεώστε τα κανάλια επικοινωνίας – αλλά και την εμφάνισή σας: Θα νιώσετε ξανά γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ευτυχείς με την ανταπόκριση από την αγάπη σας.

 

Λέων 

Έχετε κατασταλάξει πλέον στο ποια δικά σας άτομα σας στηρίζουν και ποια σας υπονομεύουν, αγαπητοί Λέοντες! Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η αρμονία του σπιτικού σας συνάντησε δυσκολίες. Αφού ξεκαθαρίσετε τις παρεξηγήσεις, θα εξαλείψετε το βαρύ κλίμα με όσους διαμένετε υπό την ίδια στέγη. Προχωρήστε στη διευθέτηση των όποιων εκκρεμοτήτων και θα περάσετε στην καινούργια χρονιά με όσους έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους! Όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι τα περιμένατε, κι επιτέλους θα δείτε τους καρπούς των κόπων σας να είναι έτοιμοι να μαζευτούν.

 

Παρθένος

Μη διχάζεστε άλλο για τις αποφάσεις σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο αγγελιαφόρος Ερμής έφερε προβλήματα στον τομέα σας της περισυλλογής για τρεις εβδομάδες: Κάποιες καθυστερήσεις των σχεδίων σας, είναι πιθανό να σας κρατούσαν άγρυπνους τα βράδια, αλλά τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι μάλλον σας βοήθησε, προκειμένου να βρείτε την αρτιότερη διαδρομή για την εξέλιξή σας. Ποτέ δεν είναι μάταιη η ενδελεχής επισκόπηση, γι’ αυτό πλέον θα αρχίσετε να βλέπετε τους καρπούς των κόπων σας. Όλη η καλή σας δουλειά θα αναγνωριστεί, χωρίς να αποκλείεται και μία προαγωγή.

 

Ζυγός

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και χαλαρώστε τη ζώνη σας, αγαπητοί Ζυγοί! Οι πλανήτες τα έκαναν μαντάρα στον οικονομικό σας τομέα τις τελευταίες μέρες. Ίσως μπήκατε στη διαδικασία να περάσετε από περικοπές και στερήσεις κάποιους τομείς της ζωής σας. Αλλά τώρα που φεύγει το σύννεφο από πάνω σας, μπορείτε να κάνετε καινούργια μεγαλεπήβολα σχέδια. Αξιοποιήστε όσα μαθήματα πήρατε ως τώρα, όσον αφορά τα έσοδα και τα έξοδά σας. Ετοιμάστε αναλόγως τον προϋπολογισμό σας – και όσα έπονται θα είναι πιο θετικά απ’ όσο φαντάζεστε!

 

Σκορπιός

Μια καινούργια λαμπρή περίοδος αρχίζει για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια συγκυρία -όχι και τόσο ευχάριστη σας ανάγκασε να ξαναδείτε το πλάνο της ζωής σας, προκειμένου να εντοπίσετε πιθανά λάθη που έχετε κάνει καθ’ οδόν. Αυτή η φάση κλείνει από σήμερα και μπορείτε να πάρετε ανάσα ανακούφισης. Τα σενάρια πρέπει που οραματιζόσασταν μπορούν να περάσουν στο ρεαλισμό, να κάνετε τα λόγια σας πράξη. Βγάλτε τα φίλτρα, ακολουθήστε το ένστικτό σας και δείξτε την αλήθεια της καρδιάς σας!

 

Τοξότης

Πόσο ξεφύγατε από το πλάνο της ζωής σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Τοξότες; Είναι καιρός να ξαναμπείτε σε παραγωγικές ράγες: Οι προσπάθειές σας να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας αποκτούν θετικό πρόσημο. Πλέον θα σκέφτεστε διπλά σε ποιον και για τι μιλάτε και θα αποκτήσετε σταθερή ταχύτητα στην προσέγγιση των στόχων σας.Έχετε καταβάλει τον κόπο που χρειάζεται, για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο όλα τα όνειρά σας. Και όταν περάσει ο Ερμής στα εδάφη σας στις 9 Δεκεμβρίου, θα εκτοξεύσει και την αυτοπεποίθησή σας.

 

Αιγόκερως

Αναρωτιέστε τι έχει αλλάξει στην ατμόσφαιρα, αγαπητοί Αιγόκεροι; Στο εξής μπορείτε να στοχεύσετε και πάλι ψηλά, να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο. Αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας, κάντε όποιες αγορές χρειάζεστε, βελτιώστε τα προφίλ σας στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Διαδικτυακά και ρεαλιστικά, θα δείτε τη δημοτικότητά σας να εκτοξεύεται! Να θυμάστε πως τα καλά δεν έρχονται αν δεν είστε κι εσείς διατεθειμένοι να τα διεκδικήσετε. Με ζήλο κι αυτοπεποίθηση, έχοντας για σύμμαχο τις ικανότητές σας θα αποκτήσετε όλα όσα σάς αναλογούν.

 

Υδροχόος

Η αισιοδοξία για τα επαγγελματικά σας οράματα επιστρέφει, αγαπητοί Υδροχόοι! Η όψη των πλανητών που σας ταλαιπώρησε, διάρκειας τριών εβδομάδων, λήγει κι έτσι σταματάτε να είστε επιφυλακτικοί για σημαντικές κινήσεις. Η ορθόδρομη πορεία του επικοινωνιακού πλανήτη θα σας φέρει μοναδικές ευκαιρίες για επιτυχία, όπως και νέες συνεργασίες για μεγάλες εισπράξεις! Πλέον θα βλέπετε βελτίωση σε κάθε επικοινωνίας σας, οι αμφιλεγόμενες σχέσεις της ζωής σας θα ξεκαθαρίσουν. Το μέλλον σας διαγράφεται πιο ρόδινο και πιο αίσιο!

 

Ιχθύς

Ευχάριστες εξελίξεις σας προσεγγίζουν, αγαπητοί Ιχθύες! Είναι καιρός να σταματήσετε να νιώθετε κάποιες αμφιβολίες για τις προθέσεις των ατόμων γύρω σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο αργότερα, που ο αγγελιαφόρος πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία, ετοιμαστείτε να κάνετε βήματα προόδου. Δεν αποκλείονται μετακινήσεις και ταξίδια, γι’ αυτό διασφαλίστε την αρτιότητα των σχετικών σας εγγράφων. Ίσως να σας γίνει απρόσμενα μια επαγγελματική πρόταση, με αναχώρηση τις επόμενες μέρες. Αδράξτε την!