fvbfvdvf

Νωρίς το πρωί ο Ήλιος από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τη Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί εσωτερική νευρικότητα κι αμφιβολία που εκδηλώνεται σπασμωδικά τόσο στο κοντινό περιβάλλον όσο και στον συναδελφικό περίγυρο. Δεν είναι εύκολο να είμαστε βέβαιοι για τις αποφάσεις μας κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει παλινδρομήσεις κι εκνευρισμό που θα επηρεάσουν την κρίση μας. Προσοχή στο άγχος και την επικριτική διάθεση που μπορεί να εκδηλωθούν με ευκολία ενοχλώντας πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε σε καθημερινό επίπεδο.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα, που δεν τα περίμενες. Πρέπει να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες μεταξύ σας σήμερα θα είναι ευαίσθητες. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, η σημερινή μέρα σου χαρίζει εύνοια και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία που όμως θα χαθεί στα αζήτητα λόγω του προγράμματός σου. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό για αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις και προσπάθησε να διώξεις το άγχος που έχεις για υποθέσεις, που είναι σε στασιμότητα.

 

Ταύρος

Στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από τη μεριά του συντρόφου σου, οι οποίες θα χαρίσουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Εσύ που ακόμη είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι με τέτοια συμπεριφορά και με αρνητική στάση απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, η ερωτική σου κατάσταση δε θα αλλάξει. Άλλαξε τακτική! Μην επιτρέψεις τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει από την πορεία που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επηρεασμούς από κανέναν, όποιος κι αν είναι!

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σταμάτα να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα στα αισθηματικά σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου, που δε θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που το βλέπεις με διαφορετικά μάτια, λόγω της έντονης ανασφάλειας και καχυποψίας που θα σε διακατέχουν. Άλλαξε τακτική όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί στο τέλος εσύ θα βγεις χαμένος!

 

Καρκίνος

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση κι αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή Παρασκευή με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου. Γενικά θα έχεις μια στάση απογοήτευσης κι απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός. Θα δεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ ό,τι νομίζεις και σίγουρα λύνονται πιο εύκολα με ιδέες παρά με γκρίνια.

 

Λέων

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα καλό είναι να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην αφήνεις τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις σχέση αλλά υπάρχει κάποιο άτομο να σε ενδιαφέρει. Έκφρασέ του αυτά που αισθάνεσαι και δε θα χάσεις.  Είναι μια καλή μέρα αυτή η Παρασκευή για να ξεκινήσεις κάποιες υγιεινές συνήθειες, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, που θα σε χαροποιήσουν απρόσμενα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να τις δείς!

 

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, θα δεις σήμερα τη μεγαλύτερη βελτίωση, αφού τα προβλήματα που έχεις θα υποχωρήσουν αισθητά και με την καλή επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφό σου, θα μπορέσεις να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν ακόμη απολαμβάνεις την ελευθερία σου, κινήσου δυναμικά για τη γνωριμία που επιθυμείς και το σύμπαν θα αποζημιώσει τις προσπάθειές σου. Όσα εμπόδια κι αν βρίσκεις μπροστά σου, δεν πρέπει να αποσυντονίζεσαι και να σταματάς τις προσπάθειες που κάνεις εδώ και καιρό, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

 

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Οι πλανήτες πάντως θα σου προσφέρουν τα κατάλληλα εφόδια για να το πετύχεις. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αυτήν την Παρασκευή και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, η παρουσία σου απόψε δε θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν, χωρίς ενδοιασμούς γιατί μπορεί να μη γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτά σου, μα αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις και καλά.

 

Σκορπιός

Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς της ζωής σου θα παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, για να ισορροπήσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με τη μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σου που τρέφουν ερωτικά αισθήματα για το άτομό σου, αλλά η ψυχρή σου συμπεριφορά δεν τους επιτρέπει να τα εκδηλώσουν. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για τους μελλοντικούς σου στόχους. Θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια οικογενειακά ζητήματα και η διευθέτησή τους.

 

Τοξότης

Αν είσαι Τοξότης, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νομίζεις και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα. Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, η σημερινή μέρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρεις από κοινού λύσεις. Το αποψινό βράδυ δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους κι αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, αν είσαι αδέσμευτος.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα. Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με τη μοναξιά, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο και δε θα χάσεις. Θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε τον νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί κι αφορά τα σχέδιά σου γιατί περιμένεις να σου έρθουν στο πιάτο. Θα πρέπει εσύ να τις ψάξεις, όχι αυτές εσένα!

 

Υδροχόος

Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από όλο αυτό το άγχος της καθημερινότητας. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Οι Υδροχόοι που δεν έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σας, το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλετε, έτσι ώστε όσα ονειρευτήκατε, να γίνουν πράξη.

 

Ιχθύς

Με πίστη στις δυνάμεις και στις ικανότητές σου θα πετύχεις στα επαγγελματικά σου και θα διαμορφώσεις κάποια εργασιακά σου ζητήματα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσεχτικός αποφεύγοντας τις ακρότητες. Φίλε Ιχθύ, αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση απέναντι στον σύντροφό σου, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πας παρακάτω τον δεσμό σας. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνετε μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρετε τι ζητάτε για να μπορεί κι ο άνθρωπος που γνωρίζετε να σας το προσφέρει.

 

Πηγή