Σημαντικές εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν στην προσωπική μας ζωή καθώς οι συνθήκες ευνοούν την επισημοποίηση σχέσεων και τις νέες γνωριμίες. Καλή διάθεση και θετική στάση απέναντι στη ζωή δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον σε αισθηματικό επίπεδο που μας βοηθά να χαρούμε κάθε στιγμή με τον άνθρωπό μας. Στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταλυτικές αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε ένα σημαντικό επόμενο στάδιο που θα σηματοδοτήσει την κοινή μας ζωή.

 

Κριός

Η σχέση σου δε θα πάει καθόλου άσχημα, αρκεί να μη σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έρθουν πολλές ευκαιρίες στα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Ο προγραμματισμός που ακολουθείς εδώ και καιρό, τώρα θα φέρει τα πρώτα αποτελέσματα. Εκπλήξεις και δώρα σε περιμένουν, ενώ θα λάβεις κι αναγνώριση από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών στο ζώδιό σου για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Θα καταπλήξεις φίλους, αλλά και συνεργάτες. Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά.

 

Ταύρος

Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Με τις θετικές επιρροές της μέρας μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον σύντροφό σου και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην πτοείσαι κι απογοητεύεσαι και βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και θα περάσεις ένα τέλειο βράδυ. Πρέπει να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει κι εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Η μέρα σου χαρίζει σοφία και ορθή κρίση και θα οδηγηθείς εύκολα σε συμπεράσματα που έχουν υπόσταση και θα διευκολύνουν τη μετέπειτα πορεία σου.

 

Δίδυμος

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αρκεί να διώξεις κάποιες τάσεις ελέγχου που μπορεί να έχεις. Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε το, τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι του ζωδίου και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας τους άλλους να κάνουν πρώτοι την κίνηση. Θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

 

Καρκίνος

Μη φορτίσεις σήμερα το ταίρι σου με προβληματισμούς που μπορεί να έχεις πάνω σε άλλους τομείς. Εστίασε στα αισθηματικά και μίλα μαζί του για αυτά που σε ενδιαφέρουν στη σχέση σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση. Σήμερα η ανάγκη σου να προσφέρεις είναι μεγάλη. Φρόντισε να το κάνεις με μέτρο και χωρίς να ζημιώνεις τον εαυτό σου, για να μην παραπονιέσαι αργότερα. Πρόσεχε τον εαυτό σου, την ευεξία και την ξεκούρασή σου, που βάλλονται από το πιεσμένο σου πρόγραμμα, και μη βιάζεσαι να αλλάξεις τις καταστάσεις.

 

Λέων

Τα πράγματα στη σχέση σου έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς την ημέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σας είναι καλή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις κάποια πράγματα που επιθυμείς. Αν δεν είσαι σε σχέση, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα νιώσεις ότι κάποιο άτομο σε συγκινεί. Μην επαναπαύεσαι και μην αφήνεις τον καιρό να περνά. Έχεις τη δυναμικότητα να καταφέρεις ό,τι θέλεις αρκεί να το βάλεις σκοπό. Με μια πιο θετική ματιά, θα πετύχεις ακόμα περισσότερα από αυτά που ελπίζεις. Η σκληρή δουλειά που έχεις κάνει, έχει ήδη αποδώσει θετικά αποτελέσματα, αλλά σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις κι άλλο.

 

Παρθένος

Αυτή την Πέμπτη μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να του μιλήσετε για τα αισθήματά σας. Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι μοναδικές. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει και γίνεται καλύτερος και πιο ενδιαφέρων. Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά θέματα που εκκρεμούν.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η ημέρα θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις τον σύντροφό σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, η ανεβασμένη σου διάθεση θα κατακτήσει σήμερα όποιον βάλεις στο μάτι. Μπορείς να διασκεδάσεις κι όπου σε βγάλει. σήμερα άνοιξε τα μάτια σου και προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και να μη φοβάσαι τίποτα. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου θα τα πετύχεις άνετα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τόλμησε κάποιες αλλαγές, για να ανανεωθείς ψυχολογικά και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία.

 

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε απασχολούν αισθηματικά. Να είσαι σίγουρος ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχικά. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να απολαύσεις την ελευθερία σου τώρα που μπορείς! Το ερχόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό για το μέλλον και θα σου προσφέρει ευκαιρίες να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Μην επηρεαστείς από τρίτους σε ζητήματα συνεργασίας και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Κάνε υπομονή και φρόντισε να κινηθείς έξυπνα, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

 

Τοξότης

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου, είναι να μη χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έτσι φορτίζεις ψυχολογικά και το ταίρι σου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, αν θέλεις μια νέα σχέση, θα πρέπει να ξεπεράσεις οριστικά το παρελθόν! Η ευαισθησία και η ρομαντική σου διάθεση σε βοηθούν, αγαπητέ Τοξότη, να επαναφέρεις την αρμονία στη ζωή σου. Η καλή σου διάθεση δημιουργεί ευχάριστο κλίμα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θετικά αποτελέσματα αναμένονται από συζητήσεις και συμφωνίες για ζητήματα τέχνης και δημιουργίας γενικότερα.

 

Αιγόκερως

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, το ταίρι σου δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο. Αν δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται και θα δεις ότι πολύ σύντομα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις. Το σπίτι και η οικογένειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, δημιουργούν ευχάριστο κλίμα και μια ατμόσφαιρα, που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των σχέσεων και σε όμορφες συζητήσεις, εποικοδομητικές για το μέλλον όλων. Η διαμόρφωση του χώρου θα φέρει θετικά αποτελέσματα και μια δραστηριότητα είναι τώρα πιθανό να ξεκινήσει μέσα από το σπίτι και να οδηγήσει σε επιτυχία.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα, με επικοινωνία και όμορφες στιγμές, αλλά και ξεκαθαρίσματα για τη σχέση σου. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, η γοητεία σου σε βοηθά να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να έχεις θετικά ανταπόκριση. Σήμερα, φίλε Υδροχόε, η δύναμη που αισθάνεσαι θα επικεντρωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη, ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Ό,τι κι αν κάνεις, μην το κάνεις βιαστικά και παρορμητικά, αλλά δράσε αποκλειστικά με τη λογική σου. Στη δουλειά σου, άφησε τις αλλαγές που σκέφτεσαι για αργότερα, αγαπητέ Υδροχόε.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα στην αισθηματική σου ζωή άφησε τα άγχη της καθημερινότητας και βγάλε όλο σου τον συναισθηματισμό προς τον σύντροφό σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα αν απαλλαγείς από τις έννοιες και τις σκοτούρες που βασανίζουν το κεφάλι σου. Οι αδέσμευτοι, δείξτε την τρυφερή σας πλευρά και θα έχετε άμεση ανταπόκριση. Σήμερα η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και θα βρεθείς με αρκετούς φίλους και γνωστούς, οι οποίοι μάλιστα θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Η καλή σου διάθεση είναι το εισιτήριο για να τους πείσεις για όσα θέλεις να κάνεις. Προσοχή στην υπερκόπωση, που παραμονεύει!

Πηγή

 

 

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!