Το τρίγωνο της με τον Ερμή από την Παρθένο μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε ανάγκες με ρεαλιστικό κι ώριμο τρόπο. Πρακτικά ζητήματα μπορεί να λυθούν και θα μας απαλλάξουν από το άγχος και την ένταση. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες νωρίς το πρωί ενισχύει την ανάγκη για δημιουργικότητα και φαντασία σε πρακτικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν. Διαίσθηση κι ενσυναίσθηση θα βοηθήσουν να λύσουμε ζητήματα που μπορεί να ταλαιπώρησαν την προσωπική μας ζωή.

 

Κριός

Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να πεις πάρα πολλά γι’ αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου. Κάν’ το γιατί, αυτό θα ισορροπήσει τη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα αισθηματικά σου θα ευνοηθούν αυτή την περίοδο, μέσα από ένα πλήθος κοινωνικών επαφών που θα σου φέρουν και τη γνωριμία που περίμενες. Η μέρα είναι κατάλληλη για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, που διαιωνίζονται και σε καταπιέζουν. Ταξίδια, συναντήσεις και νέες γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα, καθώς κι ένα απρόβλεπτο συμβάν -όχι απαραίτητα δυσάρεστο- που θα σε προβληματίσει ο τρόπος αντιμετώπισής του.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να ξεπεράσεις το πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί στη σχέση σου, αν μιλήσεις με το ταίρι σου και κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη διστάσεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η αντίδρασή του θα σε εκπλήξει ευχάριστα! Οι αλλαγές που θα προκύψουν για το ζώδιό σου θα σε ξεβολέψουν κάπως, καθώς οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ίσως ξαφνιαστείς συνειδητοποιώντας ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς επιθυμείς. Λίγη ψυχραιμία θα βοηθήσει να συγκροτηθείς και αργότερα να φέρεις τις καταστάσεις εκεί ακριβώς που επιθυμείς.

 

Δίδυμος

Η αισθηματική σου ζωή θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, μόνο αν εσύ το θελήσεις και δεν αρχίσεις για ακόμη μία φορά τις γκρίνιες και τα παράπονα. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όλα έχουν ένα όριο και φρόντισε, για το δικό σου καλό, να μην το ξεπεράσεις. Η Παρασκευή θα είναι αρκετά καλή για εσένα σχετικά με κάποιες κοινωνικές επαφές που θες να κάνεις. Μπορείς να γνωρίσεις νέους, αξιόλογους ανθρώπους, να μιλήσεις μαζί τους για τα όνειρά σου και πού ξέρεις; Μπορεί πολύ γρήγορα να σου χρειαστούν για τα επόμενα βήματά σου. Στη δουλειά σου θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

Καρκίνος

Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου περίοδο, προκειμένου να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις. Οι προσπάθειες που έκανες στο παρελθόν, αγαπητέ Καρκίνε, επιτέλους φέρνουν την επιτυχία και τη δικαίωση που περίμενες εδώ και καιρό. Προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν αρκετά απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει μία σειρά ευχάριστων υποχρεώσεων. Η ανάγκη σου για αλλαγές θα σε οδηγήσει σε μια θεαματική μεταμόρφωση εμφανισιακά.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, μέρα εντάσεων θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα και πολλές θα είναι οι αποκαλύψεις που θα γίνουν και θα σε στεναχωρήσουν. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Η μέρα ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Κι αν ακόμη είσαι ελεύθερος, συνέχισε τις προσπάθειες που κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό και ο χρόνος θα σε ανταμείψει με μία πολύ καλή γνωριμία. Χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία κι όπως οι άλλοι είχαν δεύτερες σκέψεις για το άτομό σου, φρόντισε να κρατήσεις και εσύ γι’ αυτούς και μην εκδηλώσεις τις προθέσεις και τις απόψεις σου. Κράτησέ τους σε απόσταση, για να σε εκτιμήσουν.

 

 

Παρθένος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα τα θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας και για το πώς αυτή μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη. Αν είσαι αδέσμευτος μην απογοητεύεσαι και φρόντισε να διασκεδάσεις με τα δικά σου άτομα σήμερα! Οι αλλαγές που προκύπτουν τώρα για το ζώδιό σου, πιθανόν να σε φέρουν σε μια αμηχανία και ίσως χρειαστεί να σκεφτείς κάποια λύση, που θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς καλύτερα στα νέα δεδομένα. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Συγκέντρωσε πρώτα όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς και αργότερα θα πράξεις πιο σωστά.

 

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, στη σχέση σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Όσο για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δε θα τις περιμένεις και μπορεί να κρύβουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, που θα το δεις με άλλο μάτι. Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου, ενώ δε θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις να προσέξεις τη διατροφή σου, αν δε θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

 

Σκορπιός

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η μέρα θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο. Εσύ που είσαι μόνος, άσε τον ερωτισμό σου να εκδηλωθεί και δε θα χάσεις! Περίοδος αυξημένης δράσης και κινητικότητας είναι αυτή για το ζώδιό σου, που θα οδηγήσει στην ανάδειξη των αξιών σου σε δημιουργικό και κοινωνικό επίπεδο. Η εκπλήρωση των σχεδίων σου βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ σύντομα θα δεχτείς και σημαντικές προτάσεις. Οι οικογενειακές σχέσεις επίσης βελτιώνονται αισθητά. Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό σημείο, αλλά για άλλη μια φορά θα προκύψουν νέες υποχρεώσεις, που δυστυχώς θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

 

Τοξότης

Η σχέση σου είναι σε καλά επίπεδα και θα γίνουν συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με το όνομά τους. Και αν ακόμη παλεύεις να διώξεις τη μοναξιά από το πλάι σου, δραστηριοποιήσου πιο έντονα και άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου, ώστε να έρθεις σε επαφή και με άλλους ανθρώπους. Δείξε σήμερα σύνεση στη διαχείριση των χρημάτων και των περιουσιακών σου στοιχείων κι απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και τολμηρές επενδύσεις. Θα υπάρξουν ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου που σε προβληματίζουν, αλλά πρέπει να φροντίσεις να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις ακριβώς κι αν σε συμφέρει να το κάνεις.

 

Αιγόκερως

Στην αισθηματική σου ζωή είναι καλή μέρα για να ξεπεράσεις αμφιβολίες σχετικές με τον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σας ευνοείται και μπορείτε να καθίσετε ήρεμα και να κουβεντιάσετε τα τελευταία γεγονότα της σχέσης σας, που σας έχουν ψυχράνει. Εσύ που πίνεις καφέ με τη μοναξιά, μη μείνεις αυτό το βράδυ κλεισμένος στο σπίτι αλλά βγες έξω με την παρέα σου, για να διασκεδάσεις. Τα φλερτ που θα γίνουν μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά σε αυτόν ή αυτήν που αναζητάς. Μην προβληματίζεσαι άδικα κι επικεντρώσου σε όλα εκείνα που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες.

 

Υδροχόος

Μπορείς σήμερα, φίλε Υδροχόε, να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μη διστάσεις, γιατί το έχει και εκείνος ανάγκη και έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ένα πολύ όμορφο βράδυ οι δυο σας. Μην το αφήσεις να πάει χαμένο! Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από το πλάι σου, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις κινήσεις σου και μόνο αν είσαι βέβαιος, τόλμησε να εκμυστηρευτείς τον έρωτά σου στο πρόσωπο που θέλεις. Πέρασε τη μέρα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πάρεις μέρος σε προβλήματα που αφορούν συναδέλφους, που ούτε καν τους έχεις σε εκτίμηση.

 

Ιχθύς 

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, πρέπει να κινηθείς άμεσα και δραστικά αν θέλεις να διώξεις τη μοναξιά μια και καλή από τη ζωή σου. Πρέπει όμως σήμερα να αποφύγεις τα βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Αυτήν την Παρασκευή θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον.

Πηγή

 

 

 

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!