Χωρίσατε λοιπόν, πολιτισμένα ή όχι, μικρή σημασία έχει. Κλάψατε, θυμώσατε, το αποδεχτήκατε, αρχίσατε να ξανακυκλοφορείτε ως “single and fabulous”, στο μεσοδιάστημα γνωρίσατε κόσμο και κοσμάκη, κάνατε τις μαλακίες σας, περάσατε καλά, μα κάπου μέσα σας νιώθατε πως κάτι δεν πάει σωστά στην όλη φάση. Σας έλειπε η μυρωδιά που είχε εκείνος ο λαιμός, γινόταν κάτι τέλειο κι έλειπε από κοντά σας ο άνθρωπος που θέλατε να το πείτε, υπήρξαν άνθρωποι που ήταν πρόθυμοι να σας δώσουν όλα όσα δε λειτούργησαν στη σχέση σας κι όσο κι αν «το διασκεδάζατε», βαθιά μέσα σας ξέρατε πως θα ανταλλάζατε όλη την καλοπέραση της γης για να βρεθείτε έστω για μία ώρα χωμένοι σε εκείνη τη συγκεκριμένη αγκαλιά. Σας έλειπε τόσο που σχεδόν πονούσε.

 

Δες εδώ τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να πετύχει η επανασύνδεση!

 

Εξομολογηθείτε το, μην το κρατάτε μυστικό. Είναι όμορφο, τρυφερό και σπάνιο, σας κάνει ανθρώπινους, σας δένει και ρίχνει τσιμέντο στη βάση της σχέσης σας. «Κι αν το πάρει πάνω του;» θα σκεφτείτε. Θα το πάρει, μα αυτό είναι και το ζητούμενο. Είναι λάθος να περνάς σε μια επανασύνδεση χωρίς να παραδέχεσαι τα βασικά κριτήρια που σε έκαναν να βρεθεί στη διαδικασία αυτή. Και τι πιο βασικό από μια απουσία που θελήσατε να ξανακάνετε παρουσία; Είναι τιμητικό να πεις πως σου έλειψε, δε φανερώνει τίποτα μελό και κλισέ, είναι η πεμπτουσία του έρωτα.

Είναι η τομή στο παρόν, είναι το βίαιο τράβηγμα μιας κλωστής που χάλασε ένα ολόκληρο στρίφωμα. Ανόητο να μη δηλώσεις το προφανές, έτι δεν είναι; Θα νιώσει πολύτιμος κι έτσι αξίζει ως αγαπημένος σου άνθρωπος, ιδίως όταν συνειδητοποιήσει πως όσα όμορφα ταξίδια κι αν κάνατε ξεχωριστά, το «μαζί» σας ήταν πάντα ο αγαπημένος προορισμός και των δυο σας.

 

Εδώ θα βρεις 100 μυστικά για τις σχέσεις, ειδικά μετά από έναν χωρισμό!

Η επανασύνδεση πετυχαίνει αρκεί να ξέρεις τη συνταγή!