Ο Ήλιος περνάει στον Κριό απογειώνοντας ψυχολογικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος). Η Εαρινή Ισημερία σηματοδοτεί την απαρχή της άνοιξης. Παράλληλα, σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου ζωδιακού κύκλου, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στο πρώτο ζώδιο και στο ζώδιο της έξαρσης του. Η ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα είναι εντονότερη από ποτέ καθώς νιώθουμε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά να μας ωθούν σε καινούργιες εμπειρίες. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο φως, καθώς απαιτούν λύσεις. Είναι σημαντικό να διαχειριστούμε την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία που μπορεί να μας επηρεάσουν ψυχολογικά και να οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις. 

 

Κριός

Σήμερα μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει να βάλεις πρόγραμμα για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μη σε πιάνει πανικός και μείνε συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρεις. Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου, γιατί θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Η μέρα θα σου δώσει θετικές επιρροές για να μετατρέψεις το κλίμα από αρνητικό σε θετικό ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι, μην επαναπαύεστε, γιατί η περίοδος είναι θετική για να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε.

 

Ταύρος

Οι αλλαγές που θα προκύψουν για το ζώδιό σου θα σε ξεβολέψουν κάπως, καθώς οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ίσως ξαφνιαστείς συνειδητοποιώντας ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς επιθυμείς. Λίγη ψυχραιμία θα βοηθήσει να ανασυγκροτηθείς και αργότερα να φέρεις τις καταστάσεις εκεί ακριβώς που επιθυμείς. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να ξεπεράσεις το πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί στη σχέση σου, αν μιλήσεις με το ταίρι και κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, μεταβατική θα είναι η μέρα για σένα και σε βάζει σε σκέψεις. Σταμάτα την απαισιοδοξία και δες τα πράγματα με θετικότητα, γιατί η αλήθεια είναι ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι στο δικό σου χέρι να ξεπεράσεις τα εμπόδια της ζωής. Ακόμα, μην κάνεις το ίδιο λάθος άλλη μια φορά, να φορτώσεις τον σύντροφό σου με τα προβλήματα και άγχη που έχεις. Εξωτερίκευσε την τρυφερότητα και τον ερωτισμό σου και θα περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ μαζί του. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά, σήμερα θα έχεις μία πρόσκληση από ένα φιλικό πρόσωπο για ένα τρυφερό τετ α τετ. Μην το αρνηθείς.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν σήμερα τα σχέδιά σου και θα βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου εξέλιξη και θα φέρουν ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου. Ο αισθηματικός τομέας θέλει οργανωμένες κινήσεις από μεριάς σου αν θέλεις να τον βελτιώσεις και να μη μένεις στα ίδια και τα ίδια. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι μπορείτε να πλησιάσετε το άτομο που θέλετε και η ανταπόκριση θα είναι άμεση και θετική.

 

Λέων

Κάποια γεγονότα που προέκυψαν πρόσφατα στη ζωή σου, αγαπητέ Λέοντα, και σε αναστάτωσαν, χρειάζονται τον κατάλληλο χρόνο για να αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματά τους και να επέλθει μια ισορροπία. Κάνε υπομονή και επιστράτευσε την ηρεμία σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όσα συμβαίνουν. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τον ερωτισμό και τον δυναμισμό που χρειάζεσαι, ώστε να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου.

 

Παρθένος

Η ένταση και η ενέργεια που έχεις σήμερα θα είναι μοναδικές. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει να γίνεται καλύτερος και πιο ενδιαφέρων. Αυτήν τη Δευτέρα μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Οι ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να μιλήσετε για τα αισθήματά σας.

 

 

Ζυγός

Σήμερα οφείλεις να παραμείνεις ρεαλιστής και να προσαρμοστείς στις αλλαγές που θα γίνουν γύρω σου, ακόμη κι αν αυτές δε σε βρίσκουν σύμφωνο. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να τις αποτρέψεις, οφείλεις να τις αποδεχτείς και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα για δικό σου συμφέρον. Το απόγευμα είναι ευνοϊκό για βόλτες και συζητήσεις παρέα με κολλητούς. Το πλανητικό σκηνικό της μέρας σε επηρεάζει θετικά, και είναι καλό τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου. Οι μεν θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να τονώσετε την ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, οι δε θα συναντήσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν.

 

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά αγχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε σειρά. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν σύντομα και σιγά-σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες, που δε θα είναι λίγες. Σήμερα φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μην πτοείσαι γιατί θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο και το ηθικό σου θα αναπτερωθεί.

 

Τοξότης

Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά. Φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου, γιατί αλλιώς θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούρια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου και να την ανανεώσει, έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα, γιατί η μέρα σε κάνει ακαταμάχητο και δυναμικό.

 

Αιγόκερως

Αυτήν τη Δευτέρα θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι κουρασμένος από τα τελευταία γεγονότα που σε έχουν βρει απροετοίμαστο, άδραξε την ημέρα για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου, μην το ξεχνάς! Μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει και γίνεις λίγο πιο γλυκός και τρυφερός μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, θα συναντήσεις άτομο από το παρελθόν και κάποιες κουβέντες που θα κάνεις μαζί του θα σε απογοητεύσουν για ακόμη μία φορά.

 

Υδροχόος

Η Δευτέρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να ελέγχεις ό,τι κάνεις. Κοίτα να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πολλές, αλλά θα έχεις το κουράγιο και τη δύναμη να ανταπεξέλθεις. Απόφυγε να φορτίζεις τον σύντροφό σου με θέματα της καθημερινότητάς σου, γιατί θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο και όσο ταλαιπωρημένος και αγχωμένος κι αν νιώθεις, ξεκουράσου στην αγκαλιά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, κάλεσε τους φίλους σου να τη μοιραστείς και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

Ιχθύς

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω μόνο και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή δε συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτα και από κανέναν. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε να κοντράρεις τον σύντροφό σου για να μην έχεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, οι πιθανότητες να το βρεις σήμερα είναι μεγάλες.

 

Πηγή