Article of the day: Γνωρίστε τη νέα pillowfighter Αμάντα Δουλγεράκη στο πρώτο της άρθρο: Δες το εδώ!

df

Οι πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσουν και κυρίως θα αφορούν ζητήματα που απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον και θέματα ακίνητης περιουσίας στα οποία θέλουμε να προχωρήσουμε. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν εκπλήξεις σε ό,τι αφορά την επικοινωνία και να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που είναι μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον. Είναι πρόσωπα που θα ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεσή μας και θα μας βοηθήσουν να περάσουμε μοναδικά ανταλλάσσοντας πρωτότυπες κι επαναστατικές απόψεις μαζί τους.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και κυρίως για όσα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να τα καταλάβει, θα έχεις και την υποστήριξη και τη βοήθειά του. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.  Όταν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις ό,τι κι αν γίνει χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου, που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Η θετική όψη θα σου ανοίξει σήμερα το δρόμο.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά, θα έχεις την ικανότητα να κατανοείς πράγματα που δεν είναι ορατά με την πρώτη ματιά. Έτσι, θα μπορέσεις να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνοντας τις σωστές κινήσεις. Θα είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλος και αυτό βοηθάει τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο κι επαγγελματικό για να χειριστείς πιο απαιτητικές καταστάσεις. Όπως καταλαβαίνεις, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις συζητήσεις, να λύσεις περίπλοκες καταστάσεις και γενικότερα να κάνεις βήματα προόδου με τα σχέδιά σου, αρκεί να μη βιάζεσαι!

 

Δίδυμος

Σήμερα από το απόγευμα και μετά, θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δώσεις πολλά στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει πολύ καλύτερα μαζί σου και να ανταποδώσει. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, να περιμένεις να συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες. Απόφυγε μόνο να εμπλακείς σε θέματα που είτε δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας είτε σχετίζονται με μελλοντικά σχέδια που είναι ασαφή, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τη σχέση σου. Μη μεταφέρεις εκεί το άγχος της δουλειάς σου, για να μην κάνει το ίδιο και ο σύντροφός σου. Για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, η ημέρα είναι ιδανική για να φλερτάρεις και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η γοητεία σου ιδιαιτέρως αυξημένη. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όλα σε έχουν στεναχωρήσει και με ειλικρίνεια να καταφέρεις να λύσεις πολλές από τις παρεξηγήσεις, που σε έχουν προβληματίσει.

 

Λέων

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα κυλήσουν περίφημα. Μπορείς να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου, αλλά θα δεις κιόλας ότι υπάρχει κι έντονη ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Όσοι είστε χωρίς σχέση, βγείτε με τις παρέες σας και διευρύνετε τον κύκλο σας. Είστε σε μια πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες! Μην εκνευρίζεσαι, γιατί θα δεις σύντομα ότι όλα προχωράνε για το δικό σου καλό, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε βοηθά ιδιαίτερα για να πετύχεις όσα έχεις στο νου σου.

 

Παρθένος

Η ημέρα είναι πολύ καλή για μια έξοδο με τον σύντροφό σου ή ένα ρομαντικό ραντεβού, διαφορετικό από αυτά που είχατε μέχρι τώρα. Οι συγκυρίες ευνοούν τόσο τους δεσμευμένους όσο και τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ιδιαίτερα οι δεύτεροι έχετε την τύχη στο πλευρό σας, για να ξεκινήσετε τώρα μια ερωτική σχέση με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης. Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη και κυρίως πολύ δημιουργική για εσένα, αφού το πλανητικό σκηνικό βελτιώνει κατά πολύ την ψυχολογική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να βάλεις σε σειρά τα σχέδιά σου και να τα πραγματοποιήσεις χωρίς πολύ κόπο.

 

 

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, μήπως έφτασε η ώρα να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή στο ταίρι σου και να κάνεις πράγματα μαζί του; Είναι κάτι που το έχετε ανάγκη κι οι δύο. Αν η μοναξιά πλέον σε έχει κουράσει, σήμερα ευνοείσαι για να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο. Προς το βράδυ όμως, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα καλυτερεύσουν τη διάθεσή σου. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας, που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με τη λογική και προσεχτικούς χειρισμούς.

 

Σκορπιός

Στην αισθηματική σου ζωή, είναι μια πολύ καλή μέρα για συζητήσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και θα σε κάνουν να περνάς καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από την ζωή σου, το αποψινό βράδυ προμηνύεται αρκετά ελπιδοφόρο, με κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Επίσης, θα νιώσεις ανεξάρτητος κι αρκετά αυτάρκης κι αυτό θα αποκαταστήσει τη σχέση σου με κάποιους ανθρώπους.

 

Τοξότης

Από σήμερα και μετά γίνεται μία οριστική διαγραφή σε όλα τα προβλήματα που στιγμάτιζαν μέχρι τώρα τη σχέση σου και κάνεις με το ταίρι σου ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! Όσο για τους ελεύθερους Τοξότες, έρχεται επιτέλους η στιγμή που θα δεσμευτούν ερωτικά και θα ξεπεράσουν τις κρίσεις ανεξαρτησίας τους! Μπορείς εύκολα να βάλεις σε εφαρμογή αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε μόνο να ξεμπερδεύεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, ώστε να αισθανθείς περισσότερο ασφαλής και σίγουρος για την πορεία της. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με την εμφάνισή σου και να γίνεις πιο ελκυστικός. Από τη στιγμή που γνωρίζεις τι είναι αυτό που θες, μπορείς εύκολα να το διεκδικήσεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα εισβάλλει ένα άτομο που μπορεί να ταράξει τις μεταξύ σας ισορροπίες.

 

Υδροχόος

Τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα σε ικανοποιήσουν αρκετά και θα νιώθεις την αγάπη του συντρόφου σου σε έντονο βαθμό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μπορείτε να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις, για να βρείτε αυτόν ή αυτήν που θέλετε για ταίρι σας. Θα συμβούν αρκετά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις. Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου.

 

Ιχθύς

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί η πίεση που έχετε και οι δύο στα επαγγελματικά σάς έχει φορτίσει πολύ και υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσετε ο ένας στον άλλον. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να είσαι συνετός και να μην προκαλείς, χωρίς ουσιαστικά να σε ενδιαφέρει κάποια ή κάποια. Άνοιξε τα πανιά σου για αλλού και μην παιδεύεις ανθρώπους, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

 

Πηγή