Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο δημιουργώντας ένα ιδανικό σκηνικό επικοινωνίας για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Ο Ερμής στη συγκεκριμένη θέση βρίσκεται σε κυβέρνηση και έξαρση, άρα είναι ξεκάθαρο ότι η επικοινωνία μέσα από το συγκεκριμένο ζώδιο γίνεται με ευκολία. Επικεντρώνουμε τη σκέψη μας κυρίως σε ό, τι αφορά καθημερινά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν ή εργασιακά θέματα που μας δημιουργούν άγχος.

 

Κριός

Η σχέση σου δε θα πάει καθόλου άσχημα, αρκεί να μη σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έρθουν πολλές ευκαιρίες στα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος

Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Με τις θετικές επιρροές της μέρας μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον σύντροφό σου και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην πτοείσαι και απογοητεύεσαι και βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και θα περάσεις ένα τέλειο βράδυ.

 

Δίδυμος

Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε το, τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι του ζωδίου, και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας τους άλλους να κάνουν πρώτοι την κίνηση.

 

Καρκίνος

Μην φορτίσεις σήμερα το ταίρι σου με προβληματισμούς που μπορεί να έχεις πάνω σε άλλους τομείς. Εστίασε στα αισθηματικά και μίλα μαζί του για αυτά που σε ενδιαφέρουν στη σχέση σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση.

 

Λέων

Τα πράγματα στη σχέση σου έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς την ημέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σας είναι καλή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις κάποια πράγματα που επιθυμείς. Αν δεν είσαι σε σχέση, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα νιώσεις ότι κάποιο άτομο σε συγκινεί.

 

Παρθένος

Αυτή τη Πέμπτη μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να του μιλήσετε για τα αισθήματα σας.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η ημέρα θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις τον σύντροφό σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, η ανεβασμένη σου διάθεση θα κατακτήσει σήμερα όποιον βάλεις στο μάτι. Μπορείς να διασκεδάσεις και όπου σε βγάλει.

 

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε απασχολούν αισθηματικά. Να είσαι σίγουρος ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχικά. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να απολαύσεις την ελευθερία σου τώρα που μπορείς!

 

Τοξότης

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου, είναι να μην χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έτσι φορτίζεις ψυχολογικά και το ταίρι σου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, αν θέλεις μια νέα σχέση, θα πρέπει να ξεπεράσεις οριστικά το παρελθόν!

 

Αιγόκερως

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, το ταίρι σου δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο. Αν δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται και θα δεις ότι πολύ σύντομα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα, με επικοινωνία και όμορφες στιγμές, αλλά και ξεκαθαρίσματα για τη σχέση σου. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, η γοητεία σου σε βοηθά να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να έχεις θετικά ανταπόκριση.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα στην αισθηματική σου ζωή άφησε τα άγχη της καθημερινότητας και βγάλε όλο σου τον συναισθηματισμό προς τον σύντροφό σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα αν απαλλαγείς από τις έννοιες και τις σκοτούρες που βασανίζουν το κεφάλι σου. Οι αδέσμευτοι, δείξτε την τρυφερή σας πλευρά και θα έχετε άμεση ανταπόκριση.

 

 

Πηγή