d245

Ο Ήλιος περνάει στο Λέοντα ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Η προσοχή μας στρέφεται σε ό, τι αφορά τη δημιουργικότητα, τα παιδιά, το φλερτ και τη διασκέδαση. Μέχρι και τον επόμενο μήνα είναι καθοριστική για εμάς η ανάγκη να απολαύσουμε στιγμές χαράς σε προσωπικό επίπεδο. Τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και μας βάζουν σε ένα διαρκές παιχνίδι, όπου ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν. Η δημιουργικότητα και η τέχνη πρωταγωνιστούν ως μέσα έκφρασης γι’ αυτό και θα απολαύσουμε καλλιτεχνικές δράσεις και εκδηλώσεις που θα ανακουφίσουν την ψυχολογία μας.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη στα ερωτικά και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμα την ελευθερία σου, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ευχάριστες και πολλές συγκινήσεις.

 

Ταύρος

Στη σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δε θα τις περιμένεις και θα μπεις σε διλήμματα, που ούτε καν είχες φανταστεί. Ακολούθησε αυτά που θα σου πει η καρδιά σου!

 

Δίδυμος

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος σου. Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική Τετάρτη. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση, γιατί ο έρωτας παραμονεύει!

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις τη δυνατότητα να ρίξεις τους τόνους των τελευταίων ημερών και να περάσεις ένα χαλαρό και ερωτικό βράδυ με το ταίρι σου. Οργάνωσε κάτι ιδιαίτερο και ανανέωσε τη σχέση σου όσο περισσότερο μπορείς. Το έχετε και οι δύο ανάγκη και θα σας κάνει καλό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένεις τον έρωτα να έρθει να σε βρει· κάνε κάτι να τον βρεις πρώτος εσύ.

 

Λέων

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα κουβέντιασε με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις ιδανικές λύσεις. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται χωρίς να αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία δε θα αργήσει να έρθει για εσένα.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου για να περάσετε καλά οι δύο σας, μακριά από τρίτα πρόσωπα και να μιλήσετε λίγο γι’ αυτά που σας απασχολούν. Μη διστάσεις, γιατί κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά και η αλήθεια είναι ότι το έχετε ανάγκη.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή μιας και ο σύντροφός σου, σου ετοιμάζει μία έκπληξη, που θα σε ενθουσιάσει. Μη διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το γνωρίσεις θα είναι πολλές και δεν θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

 

Σκορπιός

Σήμερα, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου και να κάνεις συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σας. Μην υπερβάλεις, φρόντισε να περάσετε καλά μαζί και μη δίνεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες συμπεριφορές, από όση χρειάζεται. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε είχε γοητεύσει στο παρελθόν, θα σου ομορφύνει το βράδυ σου και θα αλλάξει την οπτική σου απέναντι σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολύ αγάπη και έρωτα από τον σύντροφό σου, γι’ αυτό πρόσεξε να μην του χαλάσεις τη διάθεση, με την γκρίνια που σε χαρακτηρίζει. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σκέψου διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης για να δεις και εσύ μια «άσπρη» μέρα στα ερωτικά σου!

 

Αιγόκερως

Στη σχέση σου προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και άσε πίσω τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μεταξύ σας. Εσύ που δε λες να αποχωριστείς ακόμη την παρέα της μοναξιάς σου, σκέψου πού κάνεις λάθος και προσπάθησε να το φτιάξεις ώστε να αφήσεις κάποιο άτομο να σε πλησιάσει και να γνωριστείτε καλύτερα.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, στα αισθηματικά σου χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις λύσεις στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, στα αισθηματικά σου θα φέρουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Κι αν έχεις ακόμη παρέα τη μοναξιά σου, θα ανακαλύψεις πως μια γνωριμία που έχει προκύψει τώρα τελευταία, είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νομίζεις.

 

 

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Μάθε όλους τους πιθανούς ερωτικούς συνδυασμούς του ζώδιού σου!

Καθώς και το πώς θα τους κάνεις να λειτουργήσουν ανάλογα με την περίπτωση!