gddndn

Νευρικότητα και δυσκολίες στην επικοινωνία εγκυμονούνται σήμερα από την αντίθεση του Ερμή στον Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό που επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς η ένταση που μπορεί να εκδηλωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας δε θα είναι εύκολο να χαλιναγωγηθεί. Κόντρες και αντιπαραθέσεις μπορεί να προκύψουν για ζητήματα του παρελθόντος που θα μας απασχολήσουν έντονα.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου, κάνοντας μαζί του σχέδια για τη σχέση σας. Αν ακόμη πίνεις καφέ παρέα με τη μοναξιά σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις. Δώσε τέλος σε ό,τι σου δημιουργεί καταπίεση και δε σε αφήνει να περνάς καλά. Αν ακόμη δεν έχεις συναντήσει κάποιο ενδιαφέρον άτομο που θα σου κατακτήσει την καρδιά, έχεις κάθε πιθανότητα να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ με κάποιον από το παρελθόν σου. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

 

Δίδυμος

Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου, γιατί η απομόνωση θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, που θα σας προσκαλέσει σε ένα ενδιαφέρον δείπνο. Μην το χάσετε!

 

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή όλα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και πίστη τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, αξιοποίησε τη μέρα για να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων θα χρειαστεί να βρεις την ισορροπία που έχεις χάσει μέσα στη σχέση σου. Είναι στο δικό σου χέρι να νιώσετε και εσύ και ο σύντροφός σου καλύτερα. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, η επικοινωνία με τους γύρω σου σήμερα ευνοείται ιδιαίτερα. Αξιοποίησε την εκρηκτική προσωπικότητά σου για να βρεις αυτό που ζητάς.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με το σύντροφό σου.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, άφησε για σήμερα τα προβλήματα στην άκρη και μη χαλάσεις το όμορφο κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Επικεντρώσου στα καλά και μην αρχίσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα απέναντι στον άνθρωπό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, θα έχεις σήμερα τα φλερτ σου, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

 

Σκορπιός

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, αρχίζουν να αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες και θα νοιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, άνοιξε τα φτερά σου για νέες δραστηριότητες που θα σου χαρίσουν γνωριμίες με άτομα, με κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που σε κυνηγούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγη υπομονή και μη χάνεις το κριτήριό σου.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, κράτησε μακριά τα προβλήματα της δουλειάς και μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με το σύντροφό σου. Μη χαλάσεις το κλίμα με το άγχος σου. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου, γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά σου, αλλά εσύ είτε άθελα σου είτε ηθελημένα, να μην το βλέπεις.

 

Υδροχόος

Στην αισθηματική σου ζωή, ο σύντροφός σου, σου δείχνει την αγάπη του με κάθε δυνατό τρόπο και εσύ από τη μεριά σου μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ μαζί του. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, δείξε τη συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς. Ταιριάζει στην περίσταση.

 

Ιχθύς

Σήμερα, στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις για ό,τι σε απασχολεί. Είναι η μόνη λύση για να σώσεις την κατάσταση. Εσύ που έχεις ερωτικές μοναξιές, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γεμίζει.

 

Πηγή

Χωρίσατε, μα υπάρχει ακόμη η φλόγα μεταξύ σας;

Βρες εδώ 100 μυστικά για να πετύχει η επανασύνδεσή σας οριστικά!