Με τη Σελήνη να παραμένει στους Διδύμους τα ζώδια του μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) καλούνται να βρουν ισορροπίες σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα. Σημαντικό είναι να μη χαθεί η διάθεση για επικοινωνία καθώς μέσα από αυτή θα βρεθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας λύσεις που θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν πιθανά εμπόδια. Το πάθος και η αποφασιστικότητα συνδυάζονται μοναδικά και δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές επιδιώξεις. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας ωθήσουν σε κοινές δράσεις βελτιώνοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη σχέση μας.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και ορισμένες ιδέες που είχες, όμως αυτό μελλοντικά θα σου βγει σε καλό. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα χαθείς στις υποχρεώσεις. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν τον δρόμο τους και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες. Η σχέση σου μπορεί να πάει και καλύτερα, αν γίνεις πιο εκδηλωτικός στον σύντροφό σου. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που είσαι μόνος, να περιμένεις μια είδηση που θα αλλάξει τα δεδομένα σου και θα ανοίξει τον δρόμο της δέσμευσης με ένα άτομο που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αποκτήσεις κουράγιο για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις και τις τρικλοποδιές που θα σου βάλουν κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι σου αυτή τη Δευτέρα. Θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε επηρεάσουν αρκετά. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μη βγεις απ’ το πρόγραμμά σου. Μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις και την κατάλληλη στιγμή να πεις αυτά που σε αγχώνουν. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, καλό θα ήταν να ανοιχτείς λίγο περισσότερο σε αυτούς που σε φλερτάρουν, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τι άνθρωποι είναι και αν κρύβουν κάτι ενδιαφέρον.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή μέρα για εσένα και πρέπει να βρεις τρόπους να μη σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου. Η μέρα σού δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθετε πιο κοντά. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν και αποκαθίστανται και εσύ νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Αν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι από το μεσημέρι και μετά μπορεί να έρθεις πολύ κοντά με άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η Δευτέρα είναι η κατάλληλη μέρα για να έρθεις σε επαφή με δικά σου άτομα και να ξεκουραστείς. Η συνεχής επαφή και συζήτηση μπορεί να βελτιώσουν κάθε είδους συνεργασία. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου και να τακτοποιείς τις εκκρεμότητές σου, με τη βοήθεια των δικών σου και στενών συνεργατών. Η γοητεία σου και ο ερωτισμός σου θα κάνουν τον σύντροφό σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Φτιάξε ένα καλό πρόγραμμα που θα σε ευχαριστήσει ψυχικά και συναισθηματικά και μη διστάζεις να εκδηλώνεις όσα νιώθεις. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, οι οιωνοί είναι καλοί για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας. Συζητήστε μαζί τους τις έγνοιες και τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε ήρεμοι.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον. Ταυτόχρονα όμως απασχολείσαι και με άλλα θέματα που μέχρι τώρα σταματούν την ανοδική πορεία σου και σε κουράζουν. Να ξέρεις ότι η μέρα θα σου δώσει πολλά πλεονεκτήματα για να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να προσπεράσεις τα εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν στον δρόμο σου. Προχώρα, λοιπόν, με καλό πρόγραμμα και θα δεις πως στην πορεία θα πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Μίλησε με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, αύτη η Δευτέρα φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει το τελευταίο διάστημα.

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, σε διακρίνει τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρκετά σχέδια θα καθυστερήσουν και θα εκνευριστείς, αλλά κάνε λίγη ακόμη υπομονή. Από αύριο που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, όλα όσα σε απασχολούν θα πάρουν τον δρόμο τους. Προσπάθησε επίσης να βάλεις σε σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στον σύντροφό σου αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό. Όσο για σένα που ακόμη δε λέει να σε αφήσει η μοναξιά, μην ανησυχείς, γιατί πολύ σύντομα έρχεται η γνωριμία που περιμένεις.

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, είναι μια καλή μέρα σήμερα για σένα, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να δεις τα προβλήματα με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες. Για τα αισθηματικά σου, είναι μια μέρα κατάλληλη για εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα που θα σε αναζωογονήσει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά επικρατεί το απόλυτο κενό, μπορείς να ελπίζεις σε μια γνωριμία πολύ σύντομα. Η θετική σου ενέργεια θα φέρει δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το πλανητικό σκηνικό της μέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με προγραμματισμό και σκέψη για να μην πέσεις σε κακοτοπιές. Αν αισθάνεσαι ότι επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια στη σχέση σου, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί και να φέρεις κοντά τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δε φτιάχνεται χωρίς κόπο! Οι ελεύθεροι του ζωδίου, καλό θα ήταν να διαφοροποιήσετε λίγο τη συμπεριφορά σας, γιατί με την απόμακρη στάση που έχετε υιοθετήσει, δεν μπορεί να σας πλησιάσει κανείς.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με τη λογική και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις σήμερα να φέρεις τα πράγματα στον ίσιο δρόμο. Καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες, χρειάζονται πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να ρυθμίσεις πολλά θέματα που σχεδιάζεις για το μέλλον. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Στη σχέση σου, μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις υπομονή στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων και ωραίων Τοξοτών, η Δευτέρα φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική, ώστε να κάνεις μια νέα γνωριμία στα μέτρα και τα γούστα σου.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, κάποια χαρμόσυνα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις καταστάσεις που μέχρι τώρα θεωρούσες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη θετικότητά σου κατάλληλα για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα έρθουν ευκαιρίες για επιτυχία και υλοποίηση των σχεδίων σου. Η μέρα ενισχύει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα σε αυτά που θέλεις να κάνεις στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, βγες έξω και φλέρταρε δυναμικά κάποιον που θα σου αρέσει. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα σε εντυπωσιάσουν.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, πολύ καλά νέα σε περιμένουν σήμερα. Κάποια γεγονότα θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου αποδείξουν ότι ο επιμένων νικά. Κι εσύ η αλήθεια είναι ότι έχεις επιμείνει ιδιαίτερα σε κάποιες καταστάσεις και μάλιστα με πείσμα, ενώ οι γύρω σου σε συμβούλευαν να τα παρατήσεις. Στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις να καλύψεις το κενό που έχουν δημιουργήσει οι διάφορες υποχρεώσεις στη σχέση σου. Βάλε τα δυνατά σου για να φτιάξεις ερωτική ατμόσφαιρα. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, κάνε μια βόλτα και δείξε άφοβα την καλή σου διάθεση. Το χαμόγελό σου θα είναι ακαταμάχητο σε φλερτ και γνωριμίες!

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, τα οικογενειακά «συμβούλια» ευνοούνται σήμερα κι εσύ πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Οι δικοί σου άνθρωποι χρειάζονται τη συμβουλή σου σε κάποια ζητήματα. Άλλωστε, η μέρα είναι γεμάτη από αναπάντεχες καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Λύσε όσα περισσότερα θέματα μπορείς, ώστε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος τις μέρες που ακολουθούν. Στα αισθηματικά σου, πέρασε καλά και απαλλαγμένος από το άγχος κάνε όμορφα και δημιουργικά πράγματα με τον σύντροφό σου. Το έχεις ανάγκη τόσο εσύ όσο και το ταίρι. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ,να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος είναι καλή για να γνωρίσετε κάτι ενδιαφέρον. Τομ νου σας λοιπόν!

 

Πηγή