d35

Και να, που με λίγη υπομονή, μπαίνουμε σε μία εβδομάδα που θα μας αφήσει να πάρουμε μία ανάσα και να συνεννοηθούμε με τους γύρω μας, αφού τουλάχιστον η Αφροδίτη έρχεται σε ορθή πορεία στις 25/6. Μην περιμένετε πως όλα θα λυθούν ως δια μαγείας. Θα πρέπει να κάνετε κι εσείς κατιτίς αλλά τουλάχιστον τώρα μπορούμε να εξιλεωθούμε λιγάκι για όσα κάναμε και είπαμε την προηγούμενη κι ομολογουμένως δύσκολη περίοδο. Προσοχή, όμως! Πολλοί θα έχουμε την τάση να επιβάλλουμε τη συγγνώμη. Αν δεν τη θέλει ο άλλος, απλά πηγαίνουμε παρακάτω, ναι; Μακριά από ανούσιους καβγάδες, μη χαλάσουμε το καλό κλίμα. Κάναμε αμάν να το βρούμε!

 

 

Κριός

Κριαράκι μου, μπορείς να αφήσεις την ανάσα που κρατούσες τόσο καιρό, να βγει. Ψυχραιμία, όλα φτιάχνουν σιγά σιγά και τα νεύρα σου θα ηρεμήσουν κι αυτά. Εσύ, που έχεις σχέση, σου δίνεται η ευκαιρία να πεις «Περασμένα ξεχασμένα κι όλα καλά» στον σύντροφό σου, γιατί, βρε παιδί μου, μια ζωή την έχουμε, δε θα αναλωθούμε σε λόγια που είπαμε πάνω στα νεύρα μας! Εσύ, δηλαδή, γιατί το ταίρι σου στόμα είχε και μιλιά δεν είχε. Εσύ, από την άλλη, που ψάχνεσαι, αυτή τη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει μέσα σου το τοπίο κι επιτέλους ίσως μάθεις κι εσύ, μαζί σου κι εμείς, τι είναι αυτό το κάτι που θέλεις από το μελλοντικό σου ταίρι.

 

Pillowfight: Ο Ιχθύς με την ευαισθησία του λειτουργεί ως ηρεμιστικό πάνω σου.

Goodnight: Τα νεύρα κρόσσια με τον Υδροχόο.

 

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, το νιώθεις κι εσύ πως φεύγει από πάνω σου ένα τρομερό βάρος, έτσι δεν είναι; Γύρισε η Αφροδίτη Ορθή στους Διδύμους και βρήκες πάλι τον εαυτό σου! Εσύ, που μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με κάποιον, τώρα βλέπεις καθαρά πως ό, τι σας χώριζε ήταν απλά ο εγωισμός σου. Εντάξει, και λίγο του συντρόφου σου. Τώρα μπορείτε να πετάξετε ό, τι σας στεναχωρεί και να ερωτευτείτε από την αρχή. Τέλειο μου ακούγεται. Αν αναζητάς τον έρωτα, πρώτα ρίξε μία ματιά δεξιά, μετά αριστερά και μετά κάρφωσε τα μάτια σου μπροστά, γιατί εκεί είναι και δεν το έχεις πάρει είδηση. Κοντά σου τον έχεις. Ξύπνα!

 

Pillowfight: Καλοπέραση κι έρωτας με τον Σκορπιό.

Goodnight: Δεν περνάς καλά με τον Τοξότη. Μα καθόλου, όμως!

 

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, εκτός του ότι επιτέλους η Αφροδίτη θα σου φερθεί με το γάντι, αντιμετωπίζεις όλη τη βδομάδα με ωριμότητα που δεν έχεις συνηθίσει ούτε εσύ ο ίδιος. Η σχέση σου είναι το λιμάνι σου κι εκεί επιστρέφεις όταν δεν είσαι στα καλά σου. Μόνο που παραλίγο να το γκρεμίσεις το λιμάνι σου το προηγούμενο διάστημα! Γι’ αυτό, παίρνεις μέτρα, ώστε να το κάνεις πιο δυνατό. Παραδέχεσαι λάθη, ζητάς συγγνώμη και με κάνεις περήφανη! Αν είσαι ακόμα μοναχός, ξέρεις πως μπορείς να στηριχθείς στους φίλους σου για τα πάντα. Ακόμα και στον έρωτα! Αυτοί θα σου ανοίξουν τα μάτια, ευτυχώς, να δεις τι βρίσκεται μπροστά σου.

 

Pillowfight: Μόνο με το Λιοντάρι κάνεις χωριό αυτή τη βδομάδα.

Goodnight: Τα κάνεις μαντάρα με τον Παρθένο!

 

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, το παρελθόν σου θα σε βασανίσει λιγάκι ακόμα αυτή τη βδομάδα, αλλά μάλλον για καλό θα είναι, αφού επιτέλους θα ξεκαθαρίσει για τα καλά το τοπίο και θα πάρεις αποφάσεις καθοριστικές για τα ερωτικά σου. Καιρό τώρα αισθάνεσαι κάπως περίεργα όσον αφορά τη σχέση σου αλλά μη φοβάσαι, όλη η υπερένταση κι η ασυνεννοησία φεύγει και η κατάσταση φτιάχνει. Βρίσκεις τον εαυτό σου ξανά, πολύ σύντομα κι η φλόγα παραμένει αναμμένη! Εσύ, που είσαι μόνος, καλά θα κάνεις να σκεφτείς σοβαρά αν τελικά αξίζει να ασχολείσαι με το παρελθόν ή αν θες ένα ξεκάθαρο μέλλον και μία νέα ερωτική αρχή. Και αποφάσισέ το σύντομα, εντάξει;

 

Pillowfight: Μείνε άφοβα με έναν Ιχθύ.

Goodnight: Θα φοβηθεί το μάτι σου με τον Αιγόκερω.

 

 

Λέων

Λιοντάρι μου, ταλαιπωρήθηκες κι εσύ το προηγούμενο διάστημα σε σημείο να θες να σηκώσεις τα χέρια ψηλά. Μην παραδοθείς! Έρχεται η περίοδος που θα πάρεις πίσω τα χρωστούμενά σου! Έχεις την ανάγκη να κάνεις κάτι τρελό με το ταίρι σου. Θες να μείνεις μόνος μαζί του, να ζήσετε τον έρωτά σας στο φουλ κι εκεί θα επικεντρωθείς όλη τη βδομάδα, στο να το τρελάνεις ερωτικά όσο περισσότερο μπορείς! Εσύ, που ακόμα ψάχνεις το άλλο σου μισό, μπορεί να είχες αφήσει στη μέση ένα ερωτικό παιχνίδι που ίσως συνεχίσεις τώρα. Δε θα βγεις χαμένος. Αυτό είναι γεγονός!

 

Pillowfight: Έρωτας τρελός ο Υδροχόος!

Goodnight: Σου γυρίζει το μάτι ανάποδα ο Ζυγός.

 

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, μία ήρεμη και γεμάτη πάθος βδομάδα σε περιμένει. Η αλήθεια είναι πως τα χρειάζεσαι και τα δύο, έτσι όπως ταλαιπωρήθηκες τις δύο προηγούμενες εβδομάδες. Καιρός να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό και δε θα διστάσεις να κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να μπορέσεις να το κάνεις να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου. Τα ερωτικά παιχνίδια δεν είναι το φόρτε σου αλλά είναι να μην πάρεις φόρα εσύ. Αν ακόμα δεν έχεις βρει το τέλειο άλλο μισό σου, αυτή τη βδομάδα μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως έψαχνες σε λάθος μέρος και σε λάθος χαρακτηριστικά το τέλειο. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

 

Pillowfight: Αιγόκερως, εννοείται λες ναι χωρίς να το σκεφτείς.

Goodnight: Ξανασκέψου το αν θες να μπλέξεις με Δίδυμο.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, δεν μπορώ να πω πως θα επικρατήσει απόλυτη ηρεμία στη ζωή σου αυτή τη βδομάδα αλλά δε θα είναι κι αυτό το χάλι που έζησες το προηγούμενο διάστημα. Μάλλον έχεις ακόμα λίγη δουλειά μπροστά σου, μέχρι να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Αν έχεις σχέση, θέλει λίγη προσοχή στο πώς αντιδράς απέναντι στο ταίρι σου. Έχεις νευράκια που δεν μπορείς να συγκρατήσεις και, πίστεψέ με, δε θες να το δεις κι εκείνο να αφήνει ελεύθερα τα δικά του. Αν είσαι μόνος, μάλλον θα συνειδητοποιήσεις πως τόσο καιρό προσπαθούσες να ρίξεις απόρθητο κάστρο. Λες ένα «Ευχαριστώ, δε θα πάρω τελικά» και πας παρακάτω χωρίς τύψεις. Απλά τα πράγματα!

 

Pillowfight: Άνοιξε την αγκαλιά σου σε έναν Δίδυμο, μπορείς!

Goodnight: Κλείσε την πόρτα στα μούτρα του Κριού.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιουδάκι μου, θα δώσεις δεύτερες ευκαιρίες σε κάποιους ανθρώπους αυτή τη βδομάδα μόνο και μόνο για να δεις αν τελικά αξίζουν τον χρόνο σου. Είναι καιρός για ένα καλό ξεκαθάρισμα για να νιώσεις ανάλαφρος ξανά. Ψάχνεις τρόπους να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου αλλά δεν έχεις καταλάβει ακόμα πως δε χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα. Το μόνο που θέλει από σένα είναι λίγο από εκείνο το ατέλειωτο πάθος που έχεις, για να πάρουν φωτιά τα σεντόνια! Αν είσαι μόνος, μάλλον αυτή τη βδομάδα θα συνειδητοποιήσεις πως καλά κάνεις. Μία το παρελθόν, που σε βασανίζει, μία το γεγονός πως δε βρίσκεις κάποιον που να σε εξιτάρει, προτιμάς τη μοναξιά και καλά κάνεις. Όλα στον καιρό τους!

 

Pillowfight: Θες σταθερότητα, θες και πάθος. Θες Αιγόκερω, εννοείται!

Goodnight: Δε θες Λέων και οι λόγοι είναι αμέτρητοι.

 

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, με ανεβασμένη διάθεση υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα, αφού νιώθεις πως έχει φύγει ένα βάρος από πάνω σου. Φρόντισε να τη χαρείς, όσο περισσότερο μπορείς! Θες τρέλα, θες έρωτα, θες ταξίδια και τα θες με το άλλο σου μισό. Κάπως έτσι θα περάσει η βδομάδα σου μαζί του, αφού πρωταρχικός σου σκοπός θα είναι να δεθείτε ακόμα περισσότερο μέσα από πράγματα που αγαπάτε κι οι δύο. Φλερτ, φλερτ, φλερτ κι άλλο φλερτ θα έχει το μενού για σένα, που είσαι μόνος. Ασταμάτητος θα είσαι! Μεταξύ μας τώρα, καλά κάνεις. Διασκέδασε όσο μπορείς, γιατί ο έρωτας θα σε βρει κατακούτελα από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Pillowfight: Δίδυμος για τρέλα στο φουλ και ταξίδια χωρίς σταματημό.

Goodnight: Καρκίνος, μόνο γκρίνια. Δε θα αντέξεις!

 

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, εβδομάδα εσωτερικών ξεκαθαρισμάτων θα είναι αυτή για σένα, αφού ήρθε ο καιρός να πάρεις αποφάσεις για σχέσεις κάθε είδους. Πετάς κάθε τι τοξικό που σε βαραίνει και προχωράς με το κεφάλι ψηλά. Απόφυγε να απασχοληθείς με πράγματα κοινά με το άλλο σου μισό. Θα αποτελέσει συνταγή πλήρους αποτυχίας που μπορεί να φέρει την καταστροφή στη σχέση σας, αφού ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί τελευταία. Αν είσαι μόνος, τότε μάλλον αυτό το διάστημα θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από τον έρωτα και να σκεφτείς τι πραγματικά θες, διότι ακόμα κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τι μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο αυτό το διάστημα.

 

Pillowfight: Πάθος στο φουλ με τον Ταύρο!

Goodnight: Τι κοινό μπορεί να έχεις με τον Δίδυμο; Κανένα, στο λέω εγώ.

 

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου, κάπως πιο ανάλαφρος θα νιώσεις αυτή τη βδομάδα κι επιτέλους θα επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου. Προσοχή, όμως, γιατί έχεις την τάση να αντιδράς παρορμητικά κι αυτό μπορεί να σου κοστίσει. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα δεις τα πράγματα να παίρνουν μία καλύτερη τροπή. Αποφασίζεις να δείξεις στο ταίρι σου τι νιώθεις πραγματικά κι αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στη σχέση σας. Εσύ, που είσαι μόνος, προσοχή στις επιστροφές από το παρελθόν και στο πώς θα τις υποδεχτείς. Είτε χαρείς, είτε δυσαρεστηθείς, ένα είναι σίγουρο! Ο τρόπος που θα αντιδράσεις θα καθορίσει το μέλλον σου ερωτικά.

 

Pillowfight: Καρκίνος, σου λέω! Εγγύηση.

Goodnight: Θα σκοτωθείς με τον Σκορπιό!

 

 

Ιχθύς

Βάζεις τα πράγματα σε μία σειρά, Ψαράκι μου, αυτή τη βδομάδα. Επιτέλους, μπορείς να δεις πιο καθαρά τις καταστάσεις που σε βασανίζουν και, το κυριότερο, να βρεις σοβαρές λύσεις για τα προβλήματά σου. Η σχέση σου τον τελευταίο καιρό έμοιαζε με το παγόβουνο που βύθισε τον Τιτανικό. Να που, όμως, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να ζεστάνεις το κλίμα με το άλλο σου μισό. Μην τη χάσεις, για να μη βυθιστεί κι αυτή όπως το θρυλικό πλοίο. Εσύ, που είσαι μόνος, μην ανησυχείς, ξεκαθαρίζουν πολλά μέσα σου αυτή τη βδομάδα και βρίσκεις τη ρίζα του προβλήματος. Φυσικά πρέπει να αντιδράσεις άμεσα, αν θες να έχεις μία τύχη στον έρωτα. Ξερίζωσέ το προσεκτικά και χωρίς φόβο!

 

Pillowfight: Θες ένα Λιοντάρι να σε ξεσηκώσει.

Goodnight: Σε ρίχνει στα πατώματα ο Παρθένος.

 

Ταιριάζει ο Κριός με τον Ταύρο; 

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη