Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο προκαλώντας εντάσεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Αργά το βράδυ η ψυχολογία μας ανεβαίνει κατακόρυφα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνοντας το πάθος και την αποφασιστικότητα. 

 

Κριός

Διανύεις μία αρκετά εποικοδομητική περίοδο, αγαπητέ Κριέ, η οποία πολύ γρήγορα θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω. Σήμερα όμως, καλό θα ήταν να αποφύγεις κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και να δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το σημερινό βράδυ χωρίς λόγο. Εάν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

 

Ταύρος

Η μέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις μια νέα αρχή, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα από αυτά που δε σου αρέσουν στη ζωή σου, από τις συνήθειές σου μέχρι τις παρέες σου. Ξεκίνα να φροντίζεις τον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα και τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, χρειάζεται και η δική σου προσπάθεια για να πάνε τα πράγματα καλύτερα στον δεσμό σου. Μην αναβάλεις τη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου, ώστε να ομαλοποιηθούν οι μεταξύ σας διαφορές. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, είναι καιρός να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να μην περιμένεις να έρθουν όλα μόνα τους.

 

Δίδυμος

Κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν, δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι. Πάρε, λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα μόνα τους. Προσοχή, όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις σε κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές. Στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δε γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω. Αν σε παιδεύει η μοναξιά, σύντομα θα βρεις τον έρωτα. Μη χάνεις το θάρρος σου.

 

Καρκίνος

Για να απαλλαγείς από το άγχος, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση και μετά να συνεχίσεις στο παρόν. Πάντως, τα νεύρα και η πίεση δε θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου για να τα λύσεις μια κι έξω. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στον σύντροφό σου για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, η παρουσία σου απόψε δε θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν.

 

Λέων

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους. Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη μέρα για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις καλύτερα. Αν έχεις μόνιμη παρέα τη μοναξιά, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει μη διστάσεις να το δείξεις.

 

Παρθένος

Σήμερα η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου τη χαλάσει. Κατά τα άλλα, το πλανητικό σκηνικό σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά επαγγελματικά θέματα που έχεις σε αναμονή. Στα αισθηματικά σου, ίσως πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν όσον αφορά τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται, ενώ αν είσαι μόνος σου, ρίξε το έξω με παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Παράλληλα, βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω.

 

 

Ζυγός

Για σένα που είσαι Ζυγός, η μέρα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα μαζευτούν ακόμα περισσότερες. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δε μεταφέρεις την πίεση στον σύντροφό σου. Άλλωστε, θα δεχτείς πολλή αγάπη και θα μπορέσεις να νιώσεις όμορφα αν αφεθείς. Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση. Φέρσου αναλόγως.

 

Σκορπιός

Σήμερα, η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη, ενώ υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό σε γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Τα αισθηματικά σου, περιλαμβάνουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία που έχει προκύψει τώρα τελευταία είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νόμιζες.

 

Τοξότης

Η μέρα θα δώσει λύσεις σε διάφορα θέματα που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα. Να ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά, αν ελέγξεις λίγο την πίεση που σε καταβάλει και δράσεις με αυτά που σου προστάζει η λογική. Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη τα προβλήματα που υπάρχουν σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά ίσως πρέπει να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και ίσως και να μη σου αρέσουν. Κι αν ακόμη επικρατεί το απόλυτο κενό στην ερωτική σου ζωή, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου, η οποία συναρπάζει όσους σε συναναστρέφονται.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάποια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, καθώς οι εξελίξεις είναι υπέρ σου. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Δείξε ωριμότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι την επιτυχία σου. Καλό είναι να αποβάλεις πρώτα την πίεση που έχεις στη δουλειά και μετά να συναντήσεις το ταίρι σου. Μη μεταφέρεις στη σχέση σου τα προβλήματά σου, γιατί δε θα σου βγει σε καλό. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, να είσαι αισιόδοξος γιατί μπορεί να συναντήσεις τον έρωτα.

 

Υδροχόος

Σήμερα, το παρελθόν σου θα σε απασχολήσει καθώς κάποια ζητήματα που νόμιζες ότι έχουν λυθεί, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε αγχώσουν. Παρ’ όλα αυτά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να ολοκληρώσεις όσα σε απασχολούν και μένουν στάσιμα. Προσοχή, μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και αν μειώσεις λίγο τους εγωισμούς και τα πείσματα που δημιουργούν εντάσεις, θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την επικοινωνία που σου χαρίζει η μέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύς

Αυτό το Σάββατο, η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις σε οδηγεί στην επιτυχία. Κινείσαι αποφασιστικά, με μεγάλη ενέργεια αλλά και αυτοπεποίθηση, και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα. Συνέχισε έτσι και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σου ξεφύγει. Στα αισθηματικά σου ζητήματα, φίλε Ιχθύ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν ηρεμήσεις και αφήσεις πίσω σου τα άγχη που σου προκαλεί η δουλειά σου. Βγάλε όλη σου την ερωτική διάθεση, γιατί η μέρα ευνοεί τις τρυφερές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ. Εσύ που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει τώρα τελευταία μία νέα γνωριμία, κάνε κι εσύ κάποια κίνηση και θα έχεις αποτέλεσμα. Μη μένεις άπραγος, περιμένοντας τα πάντα από το άλλο πρόσωπο!

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!