Η προσωπική μας ζωή έρχεται στο προσκήνιο καθώς φωτίζεται η ανάγκη μας για πάθος, περιπέτεια, όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό μας. Χαιρόμαστε τις απολαύσεις της ζωής κι επιδιώκουμε να διασκεδάσουμε με πρόσωπα που περνάμε μοναδικά μαζί τους. Διακοπές κι αποδράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά μας αφού μας ανανεώνουν κι ανεβάζουν κατακόρυφα το κέφι μας. Το φλερτ αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας και μας φέρνει σ’ επαφή με πρόσωπα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας.

 

Κριός

Η μέρα είναι κατάλληλη για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που διαιωνίζονται και σε καταπιέζουν. Ταξίδια, συναντήσεις και νέες γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα, καθώς και ένα απρόβλεπτο συμβάν -όχι απαραίτητα δυσάρεστο- που θα σε προβληματίσει ο τρόπος αντιμετώπισής του. Μερικές φορές έχεις ανάγκη να πεις πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου. Κάν’ το γιατί αυτό θα ισορροπήσει τη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα αισθηματικά σου θα ευνοηθούν αυτή την περίοδο, μέσα από ένα πλήθος κοινωνικών επαφών που θα σου φέρουν και τη γνωριμία που περίμενες.

 

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό θα σε προβληματίζει αρκετά, με θέματα που ήταν άλυτα, αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου για να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα βελτιώσεις.  Οι αλλαγές που θα προκύψουν για το ζώδιό σου θα σε ξεβολέψουν κάπως, καθώς οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ίσως ξαφνιαστείς συνειδητοποιώντας ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς επιθυμείς. Λίγη ψυχραιμία θα βοηθήσει να συγκροτηθείς και αργότερα να φέρεις τις καταστάσεις εκεί ακριβώς που επιθυμείς. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να ξεπεράσεις το πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί στη σχέση σου, αν μιλήσεις με το ταίρι σου και κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη διστάσεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η αντίδρασή του θα σε εκπλήξει ευχάριστα!

 

Δίδυμος

Η μέρα θα είναι αρκετά καλή για σένα σχετικά με κάποιες κοινωνικές επαφές που θες να κάνεις. Μπορείς να γνωρίσεις νέους, αξιόλογους ανθρώπους, να μιλήσεις μαζί τους για τα όνειρά σου και πού ξέρεις; Μπορεί πολύ γρήγορα να σου χρειαστούν για τα επόμενα βήματα σου. Η αισθηματική σου ζωή θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, μόνο αν εσύ το θελήσεις και δεν αρχίσεις για ακόμη μία φορά τις γκρίνιες και τα παράπονα. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όλα έχουν ένα όριο και φρόντισε για δικό σου καλό να μην το ξεπεράσεις. Η ημέρα θα είναι δύσκολη και οι ανάγκες σου επιτακτικές. Βάλε σε τάξη τα θέματα της καθημερινότητάς σου που έχουν πάρει άλλη τροπή από αυτή που θέλεις και μίλησε με τους οικείους σου για να σε συμβουλέψουν. Απόφυγε διαφωνίες και ακολούθησε την τακτική της υπομονής και της συνθηκολόγησης. Να περιμένεις κάποιες αιφνίδιες βοήθειες από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Καρκίνος

Οι προσπάθειες που έκανες στο παρελθόν, αγαπητέ Καρκίνε, επιτέλους φέρνουν την επιτυχία και τη δικαίωση που περίμενες εδώ και καιρό. Προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν αρκετά απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει σειρά ευχάριστων υποχρεώσεων. Η ανάγκη σου για αλλαγές θα σε οδηγήσει σε θεαματική μεταμόρφωση εμφανισιακά. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου περίοδο, προκειμένου να κάνεις μια νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, μέρα εντάσεων θα είναι αυτή η Πέμπτη να μην εκδηλώσεις τις προθέσεις και τις απόψεις σου. Κράτησέ τους σε απόσταση για να σε εκτιμήσουν. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις.  Άφησε στην άκρη προβλήματα τα οποία έχουν υπάρξει μεταξύ σας και έχουν ψυχράνει την ατμόσφαιρα και προσπάθησε να τον πλησιάσεις. Θα δεις ότι όντως είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει. Αυτή τη Πέμπτη θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται να δείξεις τη διαχείριση των οικονομικών σου, όπου εύκολα μπορείς να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Κι αν ακόμη είσαι ελεύθερος, συνέχισε τις προσπάθειες που κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό και ο χρόνος θα σε ανταμείψει με μία πολύ καλή γνωριμία.

 

Παρθένος

Οι αλλαγές που προκύπτουν τώρα για το ζώδιό σου, πιθανόν να σε φέρουν σε αμηχανία και ίσως χρειαστεί να σκεφτείς κάποια λύση που θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς καλύτερα στα νέα δεδομένα. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Συγκέντρωσε πρώτα όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς και αργότερα θα πράξεις σωστά. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα τα θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας και για το πώς μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη. Αν είσαι αδέσμευτος μην απογοητεύεσαι και φρόντισε να διασκεδάσεις με δικά σου άτομα!

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να καταβάλεις πολλή προσπάθεια για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου, ενώ δε θα σου μένει χρόνος να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις να προσέξεις τη διατροφή σου, αν δε θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον. Σήμερα, στη σχέση σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Όσο για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δε θα τις περιμένεις και μπορεί να κρύβουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα δεις με άλλο μάτι.

 

Σκορπιός

Περίοδος αυξημένης δράσης και κινητικότητας είναι αυτή για το ζώδιό σου που θα οδηγήσει στην ανάδειξη των αξιών σου σε δημιουργικό και κοινωνικό επίπεδο. Η εκπλήρωση των σχεδίων σου βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ σύντομα θα δεχτείς και σημαντικές προτάσεις. Οι οικογενειακές σχέσεις επίσης βελτιώνονται αισθητά. Επίσης καλά θα πάνε τα αισθηματικά σου. Η μέρα θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο. Εσύ που είσαι μόνος, άσε τον ερωτισμό σου να εκδηλωθεί και δε θα χάσεις! Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Κάνε λοιπόν σήμερα ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, δείξε σήμερα σύνεση στη διαχείριση των χρημάτων και των περιουσιακών σου στοιχείων και απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και τολμηρές επενδύσεις. Θα υπάρξουν ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου που σε προβληματίζουν, αλλά πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις και αν σε συμφέρει να το κάνεις. Η σχέση σου είναι σε καλά επίπεδα και θα γίνουν συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με το όνομά τους. Και αν ακόμη παλεύεις να διώξεις τη μοναξιά από το πλάι σου, δραστηριοποιήσου πιο έντονα και άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου, ώστε να έρθεις σε επαφή και με άλλους ανθρώπους.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, υπάρχουν γύρω σου κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε περισσότερο από αυτό που ήδη κάνεις. Μην προβληματίζεσαι άδικα και επικεντρώσου σε όλα εκείνα που περνάνε από το χέρι σου. Μη φοβάσαι να πάρεις το ρίσκο κάποιων αποφάσεων ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι λανθασμένες. Στην αισθηματική σου ζωή είναι καλή μέρα για να ξεπεράσεις αμφιβολίες σχετικές με τον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σας ευνοείται και μπορείτε να καθίσετε ήρεμα και να κουβεντιάσετε τα τελευταία γεγονότα της σχέσης σας που σας έχουν ψυχράνει. Εσύ που πίνεις καφέ με τη μοναξιά, μη μείνεις αυτό το βράδυ κλεισμένος στο σπίτι αλλά βγες έξω με την παρέα σου για να διασκεδάσεις. Τα φλερτ που θα γίνουν μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά σε αυτόν ή αυτήν που αναζητάς.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η δυναμική σκέψη και η αποφασιστικότητα είναι οι απαιτήσεις της ημέρας για το ζώδιό σου, αν θέλεις να κρατήσεις σε ισορροπία τα κεκτημένα σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι κοντά σου και σε στηρίζουν με όποια βοήθεια τους ζητήσεις. Μη σε πιάνει λοιπόν ο εγωισμός σου και μίλησε μαζί τους για αυτά που σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μη διστάσεις, γιατί το έχει και εκείνος ανάγκη και έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ένα πολύ όμορφο βράδυ οι δυο σας. Μην το αφήσεις να πάει χαμένο! Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από το πλάι σου, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις κινήσεις σου και μόνο αν είσαι βέβαιος τόλμησε να εκμυστηρευτείς τον έρωτά σου στο πρόσωπο που θέλεις.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές στη ζωή σου. Πρέπει όμως σήμερα να αποφύγεις τα βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Αυτήν την Πέμπτη θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, πρέπει να κινηθείς άμεσα και δραστικά αν θέλεις να διώξεις τη μοναξιά μια και καλή από τη ζωή σου.

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!