Στις 26/12 το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την ενσυναίσθηση χωρίς να οδηγεί στον παραλογισμό. Ωριμότητα και ευαισθησία βοηθούν ώστε να εκφραστούμε σε βαθύτερο επίπεδο και να γίνουμε κατανοητοί στους γύρω μας. Οι προκλήσεις είναι πολλές καθώς δεν αποκλείεται να αναγκαστούμε να επαναπροσδιορίσουμε στόχους και φιλοδοξίες λόγω οικονομικών ανατροπών κι ανασφάλειας που έρχεται στην επιφάνεια. Η έντονη επιθυμία να απελευθερωθούμε από ευθύνες και υποχρεώσεις μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις λόγω της δυσαρέσκειας και του εκνευρισμού που υπάρχουν.

 

Kριός

Η ανάδρομη πορεία της δείχνει πως θα ξανασυναντηθεί με τον Πλούτωνα που βρίσκεται δίπλα της και αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε διαξιφισμούς με το σύντροφό σου, καθώς αυτοί μπορεί να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες αρνητικές σκέψεις σχετικά με ένα ειδύλλιο του παρελθόντος ή δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του και ένα πρόσωπο που έχετε αφήσει κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε πράγματα που νιώθεις πως σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα, ώστε να δεις πώς μπορείς να τα διευθετήσεις.

 

Ταύρος

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ενδεχομένως να διαπιστώσεις πως αυτή η σχέση χρειάζεται ανανέωση και πως πράγματα τα οποία σας δημιουργούσαν θετικά συναισθήματα το προηγούμενο διάστημα πλέον δεν έχουν την ίδια επίδραση σε εσένα και το ταίρι σου. Η σύνοδος -για άλλη μία φορά- της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις που θα επηρεάσουν μία αισθηματική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος καλό θα είναι να οριοθετήσεις τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές σου ανάγκες προκειμένου να μπορέσεις να δώσεις το σωστό μήνυμα σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως να υπάρχουν κάποια σχέδια τα οποία όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο να υλοποιηθούν μέσα σε αυτές τις ημέρες που φαίνεται πως μπορεί να φέρουν κάποια εμπόδια.

 

Δίδυμος

Θα ξεκινήσεις να αναθεωρείς σχέσεις -είτε του παρελθόντος είτε του παρόντος- και να αλλάζεις προτεραιότητες στην προσωπική σου ζωή. Η σύνοδος της με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει ένταση η οποία μπορεί να λειτουργήσει σαν «δίκοπο μαχαίρι» καθώς από τη μία θα ενισχύσει το πάθος ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου από την άλλη όμως μπορεί να ενισχύσει και τις αντιπαραθέσεις ή τις χειριστικές συμπεριφορές. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν όμως δες αν υπάρχουν ξεκάθαρα δεδομένα μεταξύ σας πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.

 

Καρκίνος

Το πεδίο αντιπαραθέσεων θα βρίσκεται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση που υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου ώστε να μην τις αφήσεις να εξελιχθούν. Αν είσαι ελεύθερος η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα σε οδηγήσει να επαναξιολογήσεις τα δεδομένα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να σε φέρει ξανά κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε αισθηματικό παρελθόν, όμως τώρα έχετε απομακρυνθεί. Αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα χρειαστεί να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός καθώς αυτή η σύνοδος πιέζει για ξεκαθαρίσματα.

 

Λέων

Η Αφροδίτη ευρισκόμενη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της κι έτσι θα ξανασυναντήσει τον Πλούτωνα, τον οποίο προσπέρασε πριν λίγες ημέρες. Μαζί με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης φαίνεται πως μπορεί να αλλάξουν και κάποια σχέδια που έχεις με το σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που δεν θα εξαρτηθεί μόνο από εσένα αλλά από τις περιστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε ξανάρθει κοντά παλαιότερα, όμως οι συγκυρίες τότε δεν είχαν βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξη του ειδυλλίου. Οι επαγγελματικές υποθέσεις και η ανησυχία σου για την εξέλιξη ορισμένων επαγγελματικών ζητημάτων θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους

 

Παρθένος 

Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια εμπόδια, για αυτό σε περίπτωση που δε θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ελέγξεις έγκαιρα κάποιες λεπτομέρειες. Την ίδια στιγμή αυτό μπορεί να γίνει και από τη δική σου πλευρά δηλαδή να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες καταστάσεις σε απομάκρυναν από έναν άνθρωπο που θέλεις να είναι δίπλα σου. Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για αναθέρμανση σχέσεων, όμως αυτές τις ημέρες λόγω του ότι η Αφροδίτη όντας ανάδρομη θα συναντήσει ξανά τον Πλούτωνα, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα έντονα συναισθήματα καθώς θα μπορούσαν να «αποδιοργανώσουν» και τις σκέψεις σου και τις ανάγκες σου.

 

Ζυγός

Δεν αποκλείεται να αλλάξεις γνώμη για την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει για άλλη μία φορά τον Πλούτωνα και μπορεί να φέρει εντάσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να συζητάς με το σύντροφό σου τις βαθύτερες σκέψεις που μπορεί να έχεις για εσάς τους δύο και να μην αφήνεις το μυαλό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών υποθέσεων. Αν είσαι ελεύθερος τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν σε μία γνωριμία και εσύ θα πρέπει να αξιολογήσεις προσεκτικά αυτή την αλλαγή. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρχει εσωστρέφεια στη δουλειά και είναι πάρα πολύ πιθανό η στάση κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον να σου δημιουργήσει απορία.

 

Σκορπιός

Τα συναισθήματα θα είναι έντονα, πολλές φορές παραπάνω και από ότι χρειάζεται. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις μία καλή διάθεση απέναντι σε θέματα που την αφορούν και μη χτυπήσεις «γροθιά στο μαχαίρι» καθώς αυτό θα είναι εύκολο να το κάνεις, όμως θα έχει και τις ανάλογες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση σε μία γνωριμία, όμως και αυτό χρειάζεται διπλωματική προσέγγιση. Είναι πολύ πιθανό αυτή η όψη να καταδείξει κάποια προβλήματα είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις, τα οποία μπορεί να είναι ήδη γνωστά όμως τελικά δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα.

 

Τοξότης

Η μέρα σε ωθεί, αγαπητέ Τοξότη, να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες επιδιώκεις εδώ και καιρό. Γενικά θα είσαι σε εγρήγορση και οι ευκαιρίες που θα σου φέρει η σημερινή αστρολογική όψη δε θα μείνουν αναξιοποίητες. Στα αισθηματικά σου, απ’ την άλλη, πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου κάποια άλλη στιγμή. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, μην κάνεις συμβιβασμούς και κάνε λίγη ακόμη υπομονή για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Δε θα χάσεις! Βάλε τα δυνατά σου για να βρεις το άτομο που θα σε συγκινήσει και μην επαναπαύεσαι περιμένοντας να γίνουν όλα μόνα τους.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, στα αισθηματικά σου καλό είναι να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση, θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι, βγείτε με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, μη διστάσετε να το δείξετε. Είναι καλή μέρα για φλερτ. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους. Η δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορεί να πάει πολύ καλά αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, στα αισθηματικά σου η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή ημέρα με τον σύντροφό σου. Για σένα που παραμένεις αδέσμευτος, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου και φλέρταρε χωρίς αναστολές και ανασφάλειες! Η τύχη είναι με το μέρος σου! Η  σημερινή Κυριακή ενισχύει την ανάγκη σου να εκφράσεις ανοιχτά τις σκέψεις, τις ιδέες και να συζητήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Πρόσεξε μόνο με ποιον θα επιλέξεις να το κάνεις και μην είσαι τόσο καλοπροαίρετος με όλους, γιατί πολύ γρήγορα θα απογοητευτείς!

 

Ιχθύς

Η όψη της ημέρας θα σου φέρει έτσι σήμερα τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική, φίλε Ιχθύ. Αν ακόμη δεν έχεις σύντροφο, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις. Σήμερα πρέπει ό,τι κάνεις να το υπολογίζεις πολύ καλά, γιατί αλλιώς ενδεχομένως να γίνουν κάποια λάθη. Μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα, αλλά όχι με βιασύνη. Η διάθεσή σου μάλιστα θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις, αποφασιστικά και σίγουρα. Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις.

 

Πηγή

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!