Πλησιάζει η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου–Σκορπιού και επικεντρώνει την προσοχή μας σε οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες σε σχέση με τρίτους. Οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν θα δημιουργήσουν ανασφάλεια για αυτό είναι απαραίτητο να αποφύγουμε σπασμωδικές συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, η ανασφάλεια αυξάνεται και οι αμφιβολίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε απόσταση από το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

 

Κριός

Ο σύντροφός σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις, φίλε Κριέ. Φρόντισε να του μιλήσεις γι’ αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειές σου. Μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοί του ζωδίου κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δε θα χάσετε.

 

Ταύρος

Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπό σου, φίλε Ταύρε. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις. Βγείτε επειγόντως από το σπίτι και φλερτάρετε!

 

Δίδυμος

Στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με άλλες καταστάσεις και να μη φέρνεις προβλήματα στη σχέση σου. Αν αυτό το διάστημα είσαι χωρίς ερωτική παρέα, κινήσου με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο και σίγουρα θα προκύψει μια επικοινωνία και μια συνάντηση που θα σου δώσει απίστευτη ικανοποίηση.

 

Καρκίνος

H Δευτέρα θα σου φέρει αρκετό εκνευρισμό, αγαπητέ Καρκίνε. Μη δείχνεις δογματισμό, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σου, κάνοντας μαζί του πιο δημιουργικά πράγματα από τα συνηθισμένα. Εσύ που δεν έχεις σχέση, επιδίωξε να κάνεις μια καινούρια γνωριμία. Μην περιμένεις άλλο!

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με τον σύντροφό σου χωρίς λόγο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.

 

 

Παρθένος

Κάνεις πολλές προσπάθειες, αγαπητέ Παρθένε, για να καλυτερέψεις τις καταστάσεις που ακόμη μπορεί να σε προβληματίζουν. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Η σημερινή μέρα είναι καλή για τη σχέση σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δώσει η σημερινή θετική όψη να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σας και πληγώνουν τον ερωτισμό σου. Όσο για σένα που είσαι ακόμη μόνος, η μέρα σε παροτρύνει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις την τέλεια σχέση.

 

Σκορπιός

Δείξε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, και μην αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μια είδηση από άτομο που έχετε γνωρίσει τελευταία και σας έχει γοητεύσει.

 

Τοξότης

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στον δεσμό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, αρκεί βέβαια να ελέγξεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν αλλάξεις συμπεριφορά και νοοτροπία και γίνεις λίγο πιο ανοιχτός απέναντι στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ίσως σήμερα προκύψουν στιγμές έντασης στη σχέση σου και για να μην παρασυρθείς, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και διαλλακτικός ώστε να μην αφήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αν πάλι παραμένεις αδέσμευτος, είναι πιθανό να κάνεις σήμερα μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσα.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σου για τα προβλήματα της σχέσης σας. Μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την παρέα της μοναξιάς σου, βγες με καλούς φίλους και μην αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία πλησιάζει για εσένα και θα σε αποζημιώσει.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα είναι ήρεμα και για να μείνουν έτσι, καλό είναι να μετριάσεις το άγχος και τις ανασφάλειές σου, ώστε να περνάς όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η σημερινή μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Να είσαι έτοιμος να την αναγνωρίσεις!

 

Πηγή