Η αντίθεση του Ερμή και του Ήλιου στον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζει καταλυτικά τις σχέσεις των Σταθερών Ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξουμε τα δεδομένα στην προσωπική μας ζωή με θετικό τρόπο. Το ψυχικό σθένος και ο δυναμισμός, το πάθος και η αποφασιστικότητα μας χαρακτηρίζουν στις κινήσεις μας και ενθουσιάζουν το ταίρι μας.

 

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπάθειες στον περίγυρό σου. Δεν είναι ένδειξη συναισθηματικής ωριμότητας να μην αυτοελέγχεσαι. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα! Θα θελήσεις να πεις κάποια πράγματα σήμερα στον σύντροφό σου που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό και σε στεναχωρούν. Επιχείρησε να το κάνεις, χρησιμοποιώντας όμως διπλωματικές οδούς. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον ακόμη στη ζωή σου, την περίοδο αυτή θα έρθει κάτι πολύ καλό. Κάνε υπομονή, άσε τη γοητεία σου να αποκαλυφθεί και να είσαι σίγουρος πως θα πετύχεις.

 

Ταύρος

Ξημερώνει για σένα, φίλε Ταύρε, μία πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα που όλες σου οι ιδέες θα υλοποιούνται και θα μπορείς να πραγματοποιήσεις όσα επιθυμείς. Μην κάνεις πίσω στις προσπάθειές σου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, όχι μόνο στα δικά σου ζητήματα αλλά και σε θέματα των δικών σου που μπορεί να σε χρειάζονται. Στα αισθηματικά σου, μην αφήσεις την παρορμητικότητά σου να δημιουργήσει ένταση στη σχέση σου. Χειρίσου τις καταστάσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία. Οι Ταύροι που βαδίζετε χέρι-χέρι με τη μοναξιά και έχετε απογοητευτεί από τις γνωριμίες που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα, πρέπει να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Να θυμάστε ότι όλα στην ζωή θέλουν κόπο! Αυτό ισχύει και για τις ερωτικές σχέσεις!

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα σε συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σε αγχώσουν. Καλό θα ήταν να μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να είναι εις βάρος σου. Να θυμάσαι ότι όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή που σίγουρα δε θέλεις να σπάσει. Σταμάτα να είσαι εγωιστής και απόλυτος απέναντι στον σύντροφό σου και προσπάθησε να αντιληφθείς και την δική του οπτική στα πράγματα. Όσο έχεις εσύ προβλήματα και έγνοιες, άλλο τόσο έχει και αυτός. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να ρίξετε τους τόνους με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να είστε λίγο πιο τρυφεροί και γλυκομίλητοι μαζί του, ώστε να το φέρετε κοντά σας.

 

Καρκίνος

Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά για σένα, αλλά η απαισιόδοξη πλευρά σου δε σε αφήνει να τα δεις ξεκάθαρα. Ίσως πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις, γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου έχει φέρει μια κάποια σταθερότητα. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να διώξεις το άγχος και να δεις όσα σε απασχολούν με ηρεμία. Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις ποια είναι τα προβλήματα που σου χαλάνε τη διάθεση. Οι Καρκίνοι που δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, φροντίστε να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

 

Λέων

Η μέρα είναι πολύ καλή για σένα και οι εξελίξεις θα είναι όλες υπέρ σου. Καταφέρνεις σιγά-σιγά να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα και σήμερα θα αντιμετωπίσεις δυναμικά τις καταστάσεις που προκύπτουν. Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να λύσεις κάποια προβλήματα μέσα από κουβέντα και καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από υπονοούμενα. Η ειλικρίνεια είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τη σχέση σου. Οι Λέοντες που κοιμάστε αγκαλιά με το μαξιλάρι σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον ερωτισμό σας και να κάνετε μια ωραία γνωριμία.

 

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, βάζεις σειρά σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις για καταστάσεις που σε άγχωναν. Γενικά είσαι σε μια φάση που προγραμματίζεις με επιτυχία τις κινήσεις σου και όλα βαίνουν υπέρ σου. Μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να φύγουν ανεκμετάλλευτες. Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή γιατί το άγχος που έχεις προκαλεί εκνευρισμό και αυτό έχει επιπτώσεις στη σχέση σου. Κράτησε μια στάση πιο ήρεμη και μίλησε για όσα σε απασχολούν στον σύντροφό σου. Εσείς οι Παρθένοι που δεν έχετε μόνιμη σχέση, είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε για να πάτε τη ζωή σας παρακάτω.

 

Ζυγός

Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά. Μπορείς να πραγματοποιήσεις συναντήσεις και να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Στο οικογενειακό περιβάλλον κερδίζεις συνεχώς έδαφος, γιατί όταν θέλεις έχεις την αξιολάτρευτη ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα. Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Κι αν η καινούρια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στη ζωή σου, μπορείς τώρα να την κάνεις μέσα από το ξεχασμένο φιλικό σου περιβάλλον ή μέσα από κάποια κοινωνική εκδήλωση που θα παραβρεθείς.

 

Σκορπιός

Επιτέλους σήμερα, φίλε Σκορπιέ, δραστηριοποιείσαι και καταφέρνεις να δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Θα μπορέσεις να παρουσιάσεις τις ιδέες σου και θα λάβεις πολλά θετικά σχόλια για αυτές. Το κλειδί προς την επιτυχία είναι η αυτοπεποίθησή σου! Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να δεχτείς ακόμα και τις συμβουλές του, γιατί πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει. Άλλωστε έτσι η σχέση σου θα μπει σε νέες πιο γερές βάσεις. Οι Σκορπιοί που έχετε βαρεθεί τη μοναξιά σας, δείξτε το πιο ευχάριστο πρόσωπο σας και σύντομα θα σας πλησιάσει το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

Τοξότης

Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για σένα. Με τη θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν και να αποκαταστήσεις το ταραγμένο κλίμα μεταξύ σας. Σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει. Μη δώσεις περιθώρια εκμετάλλευσης από τη μεριά του συντρόφου σου, όσο κι αν πρόσκαιρα μπορεί να σε πληγώνει. Η ζωή των ελεύθερων Τοξοτών θα εμπλουτιστεί με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Σήμερα απόφυγε να κάνεις το δικό σου στη σχέση σου, μόνο και μόνο για να σου περάσει, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να προκληθούν εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφό σου, που δεν θα ξέρεις πού θα οδηγήσουν. Κινήσου προνοητικά και μην κάνεις του κεφαλιού σου, μόνο για να επιβεβαιωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να δυσαρεστηθείς από το αποτέλεσμα.

 

Υδροχόος

Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς και να αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Η μέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανήτες σε προικίζουν με την εύνοιά τους, αλλά για να μπορέσεις να προχωρήσεις πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μετά να κοιτάξεις το μέλλον σου, ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Ώρα να εξωτερικεύσεις όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου στα δικά σου άτομα. Το κλίμα βελτιώνεται σήμερα στη σχέση και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από πριν. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στη ζωή σου, η σημερινή όψη ανεβάζει τόσο τη γοητεία σου σήμερα, ώστε θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ιχθύς

Σήμερα δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, αγαπητέ Ιχθύ, αν βέβαια θέλεις να πας τη ζωή σου ένα βήμα πιο πέρα. Η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις και σε οδηγεί σε άτοπα συμπεράσματα. Μήπως πρέπει να συζητήσεις με τους δικούς σου και να ακούσεις τη γνώμη τους; Είναι σίγουρο ότι θα σου χαρίσουν άλλη οπτική στα θέματα που σε προβληματίζουν. Η ημέρα θα είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία της σχέσης σου, καθώς ο/η σύντροφός σου θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσεις τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον. Να είσαι ειλικρινής απέναντι του/της και μην προσπαθήσεις να χαϊδέψεις τα αφτιά. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, μη διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις σε ένα φιλικό σου πρόσωπο, το οποίο όμως εσύ βλέπεις ερωτικά!

 

Πηγή: MyAstro