Ο Ερμής παραμένει για λίγο ακόμη στον Τοξότη, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), διανύοντας τις τελευταίες μοίρες του και δίνοντας την αίσθηση ότι οι συζητήσεις για πνευματικά θέματα έχουν την τιμητική τους. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και στρέφει το ενδιαφέρον στις φιλικές παρέες και στις ομαδικές δράσεις.

 

Κριός 

Στην αισθηματική σου ζωή θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια. Αν είσαι μόνος, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

 

Ταύρος

Στην αισθηματική σου ζωή όλα πάνε πολύ καλύτερα και με λίγη καλή θέληση μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από την ζωή σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου και η νέα γνωριμία δε θα αργήσει να έρθει και να σε συναρπάσει.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό, σχεδίασε κάτι που ευχαριστεί και του δύο, όπως ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι ή μία έξοδο με κοινούς φίλους. Οι Δίδυμοι που δεν έχετε μόνιμο δεσμό, κάντε πράγματα για εσάς που σας ευχαριστούν και η μοναξιά πολύ γρήγορα θα φύγει από τη ζωή σας. Να είστε αισιόδοξοι!

 

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, μίλα στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα πάνε καλά μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, βγες με καλούς φίλους και ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς δε θα αργήσει.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, στα αισθηματικά σου θα έχεις την δυνατότητα να εξομολογηθείς τους φόβους και τις ανησυχίες στον σύντροφό σου και να βρεις την κατανόησή του. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι μόνος, μην παρασυρθείς από την πρώτη εντύπωση ενός προσώπου που θα μπει τώρα στην ζωή σου, γιατί μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ίσως πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο για να το γνωρίσεις καλύτερα.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου η μέρα είναι λίγο περίεργη καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα χωρίς πολλές κουβέντες. Αν πάλι είσαι μόνος, η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην τις αρνηθείς.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η σχέση σου είναι δυνατή και μπορεί να επιζήσει αν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσα σ’ εσένα και τον σύντροφό σου. Μη βάζεις στο μυαλό σου υποψίες που θα σου σπείρουν λόγια τρίτων ανθρώπων και προτίμησε αντ’ αυτού, να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας και θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, βελτιώνοντας της πεσμένη ψυχολογία σας.

 

Σκορπιός

Η αισθηματική σου ζωή πάει πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν είσαι μόνος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση μπορείς να την αποφύγεις.

 

Τοξότης

Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, μην αφήνεις να σε απορροφά τόσο πολύ η καθημερινότητα, γιατί παραμελείς τον σύντροφό σου. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου και να έρθετε πιο κοντά. Για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, με την αυξημένη κοινωνικότητα που έχεις, δε θα αργήσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Υδροχόος

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις όλες τις διαφορές που μπορεί να υπάρχουν, ώστε να γίνει η σχέση σας ακόμα καλύτερη. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με τη μοναξιά, πρέπει να κινηθείς διαφορετικά και να αναζητήσεις το άτομο που θα συμπληρώσει τα ερωτικά σου κενά. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια να περιμένεις να σου χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού σου.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και έχεις έρθει σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Όσο για εσένα που ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς από τη μοναξιά, πρέπει να φυλάγεσαι από όσους σε πλησιάζουν με μεγάλη ευκολία και σου λένε μεγάλα λόγια. Μην τα πιστέψεις, αν πρώτα δε σου αποδείξουν τις προθέσεις τους.