Τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω ευνοώντας καθοριστικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Η Σελήνη στο ζώδιο της αδυναμίας της δεν μπορεί να εκδηλώσει με ευκολία συναισθήματα και ευαισθησίες. Η ανάγκη στρέφεται στην επαγγελματική ζωή και σε ό,τι αφορά ζητήματα κοινωνικής καταξίωσης καθώς μέσα από την καριέρα μας μπορούμε να νιώσουμε αυτοπεποίθηση. Επικεντρωνόμαστε σε υποχρεώσεις κι ευθύνες που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα καθώς αυξάνονται σημαντικά.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, αρκετά από εκείνα που σε προβληματίζουν θα μπουν σε μια σειρά και θα αρχίσουν να λύνονται ένα-ένα. Μη χάνεις την αισιοδοξία και κυρίως, αν είσαι μόνος σου, μη χάνεις την πίστη σου σε κάτι καλό που έρχεται. Οι πλανήτες πολύ γρήγορα θα σου χαρίσουν το άτομο που ονειρεύεσαι. Αν κάνεις λίγη υπομονή θα δεις ότι όλα θα προχωρήσουν θετικά και θα ηρεμήσεις. Η μέρα είναι καλή για να λύσεις ένα οικογενειακό σου πρόβλημα που τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει κι αποφεύγεις να το διεκπεραιώσεις.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν και να πάρει η σχέση σου τη μορφή που επιθυμείς. Αξιοποίησε το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις στις μεταξύ σας διαφορές και μην κλείνεσαι ακόμη μία φορά στον εαυτό σου, γιατί δε θα σε βγάλει πουθενά. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό μην το βάζεις κάτω και προσπάθησε να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση για να γίνεις περισσότερο θελκτικός. Καλό είναι να μιλήσεις στα δικά σου άτομα για όσα σκέφτεσαι και γιατί όχι, να ζητήσεις την άποψή τους.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, θα θελήσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις με τον σύντροφό σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η δυναμικότητα που έχεις θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη κι αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, θα φέρει δίπλα σου κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία με πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις κι ευκαιρίες που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά φέρσου ψύχραιμα, αλλά κι έξυπνα για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά κι αν αποφύγεις κάποιες στιγμές έντασης, θα έχεις ένα όμορφο βράδυ. Μη στέκεσαι σε λεπτομέρειες και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός με τον σύντροφό σου. Εσύ, που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, να προετοιμαστείς αυτήν την ημέρα για φλερτ. Απόψε θα σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε το πράσινο φως! Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

 

Λέων

Τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε πολύ καλά αν μειώσεις λίγο κι εσύ τις προσδοκίες σου απέναντι στον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι όσα ζητάς από τη σχέση σου δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη, γι’ αυτό δώσε τον χρόνο που χρειάζεσαι τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου, για να ωριμάσουν κάποια πράγματα μέσα σας. Εσύ που ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου σήμερα μπορείς να περιμένεις τα πάντα: φλερτ, γνωριμίες κι έρωτες. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

 

 

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου θα θελήσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις νέες γνωριμίες, γι’ αυτό φόρεσε τα καλά σου και μην καθίσεις στιγμή μέσα στο σπίτι. Διάφορες ιδέες, αρκετά ανατρεπτικές, θα σου περάσουν από το μυαλό και μάλιστα θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις με ευκολία και με μεγάλη υποστήριξη από το κοντινό σου περιβάλλον.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να αλλάξεις όσα δε σου αρέσουν. Η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου κυρίως αν ακόμη παραμένεις αδέσμευτος, ίσως πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και η σημερινή μέρα, θα ανταμείψει το θάρρος και την τόλμη σου. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα σε αγχώσει, αλλά αν σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου, θα νιώσεις καλύτερα. Οι φίλοι είναι κοντά σου για να σε συμβουλέψουν.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, η μέρα σε ευνοεί να νιώσεις πολύ όμορφα και να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για γνωριμίες. Μην αφήσεις την αποψινή βραδιά να περάσει έτσι. Μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα δεις την συμπαράστασή τους σε ό, τι σκέφτεσαι.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να φτιάξεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δε σε ικανοποιούν. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να μείνεις μόνος σου, σήμερα θα το πάρεις απόφαση. Όσο για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, θα βρεθεί σύντομα κάτι που θα σε ενθουσιάσει, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι. Θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου για να διαψεύσεις τους ανθρώπους, που στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου.

 

Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σου παίρνουν τα πάνω τους κι αν κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις προς το μέρος του συντρόφου σου, θα δεις μια εντυπωσιακή αλλαγή στη σχέση σου. Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, αφού τελευταία έχεις παραμελήσει τις προσωπικές σου ανάγκες. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι θα έχετε μία είδηση από άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος, που θα σας ζητήσει επανασύνδεση. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σας, προσέξτε μόνο να μην ξαναπέσετε στα ίδια λάθη και αν ξεκινήσετε κάτι μαζί του, να είναι επί ίσοις όροις.

 

Υδροχόος

Στη σχέση σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και το κλίμα είναι άκρως ερωτικό. Ίσως μια κοινή έξοδο με τον σύντροφό σου θα σας έφερνε πιο κοντά και θα είχες την ευκαιρία να του μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν. Αν πάλι έχεις βαρεθεί να είσαι μόνος σου, μία ξαφνική έκπληξη σε περιμένει από το άτομο που σου αρέσει που θα σου φτιάξει πολύ τη διάθεση και θα επιτρέψει στον ερωτισμό σου να εκδηλωθεί. Με την ενέργεια και τη δυναμικότητα που έχεις θα καταφέρεις με ευκολία ό,τι προγραμματίσεις να κάνεις και η ικανοποίηση που θα λάβεις θα σε εμψυχώσει σημαντικά.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις μια πολύ όμορφη ημέρα με τον σύντροφό σου και θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα φτιάξουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι και θα την κάνουν άκρως ερωτική. Η αγάπη εκφράζεται και με απλά πράγματα. Ένα χαμόγελο, ένα λουλούδι. Εσύ που μπορεί να είσαι καιρό χωρίς ταίρι, μπορείς να περιμένεις μια πολύ καλή γνωριμία άμεσα. Μη σε παίρνει από κάτω και δεν τη συναντήσεις! Μη χάνεις την ψυχραιμία σου και παράμεινε λογικός γιατί μόνο έτσι θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

 

Πηγή