Ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοώντας καταλυτικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Η μέρα είναι ιδιαίτερη καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε στάση προετοιμαζόμενος για την ανάδρομη πορεία του που θα ξεκινήσει αύριο στο ζώδιο των Διδύμων. Η σύνοδός του με την Αφροδίτη δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια καθοριστικά την ανάγκη για επικοινωνία κι έντονη κοινωνική ζωή. Δεν είναι εύκολο όμως με εκφράσουμε όλα αυτά που σκεφτόμαστε λόγω της στάσης του Ερμή, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

 

Κριός

Όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν σήμερα στη ζωή σου να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου, λόγω της σημαντικής βοήθειας που σου προσφέρει η σημερινή αστρολογική όψη. Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αξιοποιήσεις τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε μαζί μια ρομαντική ημέρα. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου η προσωπικότητά σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα. Μάλιστα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι στα φόρτε τους και πολύ θα είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στη ζωή σου. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις κατάλληλα. Μπορείς να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή και λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό ό,τι κι αν γίνει.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, όταν ξεμπερδέψεις με όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου που σε αγχώνουν και σου χαλάνε τη διάθεση, γύρισε στην αγκαλιά του συντρόφου σου κι απόλαυσε τα θετικά που σου προσφέρει η σχέση σου, όπως μια καλή κουβέντα και κατανόηση. Θα σε αποζημιώσει για όλη την ημέρα. Δες το σαν ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με όλα εκείνα τα θέματα που έχουν μαζευτεί και σου έχουν γίνει κόμπος στο λαιμό. Εκεί που θα νομίζεις ότι έχεις τελειώσει και τα έχεις τακτοποιήσει όλα, βέβαια, νέες εκκρεμότητες θα εμφανίζονται και θα σε κάνουν να είσαι σε μια συνεχή εγρήγορση.  Οι ελεύθεροι βρείτε απάγκιο στις αγκαλιές των φίλων σας. Θα περάσετε εξίσου ωραία!

 

Καρκίνος

Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους γύρω σου, θα έχουν σήμερα πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε. Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον άνθρωπό σου και να αξιοποιήσεις τις καλές συνθήκες για ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, οι συνθήκες γύρω σου είναι ιδανικές για να βρεις το άλλο σου μισό, αν κι αυτό δε θα γίνει αν δεν είσαι ανοιχτός! Επίσης, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις τα προβλήματα των φίλων σου και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Το ξέρεις ότι αρκετοί είναι εκείνοι που στηρίζονται σε εσένα, γι’ αυτό μην τους απογοητεύσεις.

 

Λέων

Σήμερα οφείλεις να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη και οι αντοχές σου έχουν φτάσει στα όριά τους.  Στα αισθηματικά σου, μπορείς να έχεις μια μέρα με πολύ καλή επικοινωνία που θα βοηθήσει τη σχέση σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, θα δεις σήμερα ότι λύνονται πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες γιατί ο σύντροφός σου έχει όλη την καλή διάθεση να τα συζητήσετε. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές μην αφήνεις την απογοήτευση να σου χαλάει τη διάθεση. Είναι καλή μέρα για γνωριμίες, αρκεί να έχεις την ανάλογη διάθεση. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε δε θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

 

 

 

Παρθένος

Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία κι επιτέλους γιατί το τελευταίο διάστημα δεν μπορούσες να χαλαρώσεις ούτε λίγο. Μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βγες απόψε με φίλους κι άφησε να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν, μείνε ανοιχτός σε συζητήσεις και προτάσεις. Θα εντυπωσιαστείς με τις τόσες πολλές κατακτήσεις που θα έχεις!  Απόφυγε κάθε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια που μπορεί να σε εκθέσουν.

 

 

Ζυγός

Θα μπορέσεις να προωθήσεις αρκετά ζητήματα και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν, μόνο και μόνο επειδή η ένταση που αισθάνεσαι δεν καταστέλλεται με τίποτα. Μπορείς να ασχοληθείς μέχρι και με καλλιτεχνικής φύσεως θέματα, για να προωθήσεις όλες τις ιδέες που σου έρχονται στο μυαλό. Εκμεταλλεύσου το! Στα αισθηματικά σου είναι μια πολύ καλή μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να ξεπεράσετε κάποια μικρά προβλήματα της σχέσης σας. Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά, προτίμησε το βράδυ σου να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός φίλου σου και ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε βγάλει.

 

Σκορπιός

Πέρασε σήμερα ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, και μην εκτονώνεις τα νεύρα σου στη σχέση σου. Η μέρα δημιουργεί πολύ ερωτικές συνθήκες τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, που μπορεί να συναντήσετε τελείως ξαφνικά το άλλο σας μισό, εκεί που δεν το περιμένετε. Σε έχουν εκνευρίσει οι κωλυσιεργίες και θέλεις να ξεμπερδεύεις με εκκρεμότητες τους παρελθόντος, για να βάλεις μπροστά νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.  Όλα θα γίνουν, αρκεί να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή. Να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, αν δεν τελειώσεις με τις ήδη υπάρχουσες.

 

Τοξότης

Η αισθηματική σου ζωή έχει να σου δώσει πολλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, αλλά πρέπει να είσαι εκεί για να τα λάβεις. Φρόντισε λοιπόν να τελειώνεις μία ώρα αρχύτερα από τη δουλειά και να βρεις χρόνο να περάσεις ευχάριστα το υπόλοιπο αυτής ημέρας με τον σύντροφό σου. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, ήρθε η στιγμή για να του ομολογήσεις τον έρωτά σου και να βρεις την ανταπόκριση που θέλεις. Η τύχη σού χαμογελά κι αρκετές αναποδιές θα βρουν τη λύση τους και θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά, από κάποια τυχαία γεγονότα που θα συμβούν.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου όλα πηγαίνουν καλά, αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να βγεις από το προστατευτικό τζάμι που έχεις δημιουργήσει γύρω σου. Αν είσαι ρεαλιστής και δεν κρύβεσαι πίσω από τις καταστάσεις, θα πετύχεις όσα θέλεις με τον καλύτερο τρόπο, αν όμως εθελοτυφλείς θα παραμείνεις στα ίδια και τα ίδια, χωρίς να αφήνεσαι στον έρωτα. Γενικά πάντως η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να τις πάρεις μετά από ώριμη σκέψη.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αν αφήσεις την απόσταση να μεγαλώσει ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, τότε δε θα μπορείς να την καλύψεις με τίποτα. Κάνε σήμερα τις απαραίτητες κινήσεις για να τον πλησιάσεις και έκφρασέ του τα συναισθήματά σου, αλλά και τις έννοιες σου. Εσύ που βαδίζεις μόνος στην ζωή, δείξε τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και μην κάνεις πίσω λόγω, της μόνιμης ανασφάλειας που σε διακατέχει. Έχε στραμμένη την προσοχή σου σε συζητήσεις που θα κάνεις, γιατί οι επιρροές που δέχεσαι σήμερα ίσως σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις και τσακωμούς με τους οικείους σου.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, μεγάλη προσοχή χρειάζεται σήμερα η αισθηματική σου ζωή, γιατί είναι πολύ εύκολο να διαφωνήσεις χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο και να βρεθείς τσακωμένος με το σύντροφό σου από το πουθενά. Καλύτερα μίλα ήρεμα και γίνε λίγο πιο διπλωματικός στις συζητήσεις σας. Έτσι, θα αποφύγεις ακραία σενάρια. Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση. Μείνε ψύχραιμος και ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους, για να μην πελαγώσεις. Αν δεν ξεφύγεις και πάρεις τα πράγματα με τη σειρά, τότε θα είσαι πολύ αποτελεσματικός και η διάθεσή σου θα παραμείνει πολύ αισιόδοξη.

 

Πηγή