Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο μέχρι το μεσημέρι επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Μετά το μεσημέρι, περνάει στον Ζυγό επικεντρώνοντας την προσοχή μας κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η ανάγκη να συμβαδίσουμε με τους γύρω μας και να γίνουμε αποδεκτοί για αυτό που είμαστε είναι εντονότερη από πότε. Επιθυμούμε την αποδοχή των άλλων, γι’ αυτό δε διστάζουμε να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες ώστε να υπάρξει αρμονία. Έντονο φλερτ και εξωστρέφεια θα μας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που θα εκφράσουν έντονο ενδιαφέρον και μπορεί να μας οδηγήσουν σε μία νέα σχέση που η συντροφικότητα θα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Δευτέρα σού προκαλεί αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Από την άλλη, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν. Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν στον άνθρωπό σου και να δώσετε από κοινού οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σας χαλάνε στη σχέση. Αν είστε αδέσμευτοι, θα δείτε την εύνοιά της ημέρας μέσα από νέες γνωριμίες και φλερτ που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, οι ευκαιρίες που θα φέρει μπροστά σου η σημερινή μέρα είναι πολλές και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα δρομολογηθούν και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται. Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε τις δυσάρεστες συζητήσεις σήμερα. Όσο για σένα που είσαι μόνος και δεν έχεις σχέση, η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά, το κλίμα είναι ερωτικό!

 

Δίδυμος

Σήμερα φρόντισε να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα έχεις την απαιτούμενη εσωτερική δύναμη ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα που σε στεναχωρούσαν. Πρέπει να δείξεις πνεύμα διαλλακτικότητας για να μπορέσεις να κινηθείς σωστά. Πρόσεχε μόνο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις που έχεις στη διάθεση σου. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά σου, βγες έξω, πέρασε χρόνο με αγαπημένα σου άτομα και μη διστάσεις να μοιραστείς το άγχος που έχεις για τα ερωτικά σου. Ίσως αυτοί μπορούν να σου προτείνουν κάποια λύση.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό, σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που δε φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Αυτή η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλησε με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους ιδανικές λύσεις. Στα αισθηματικά σου. εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά της σχέσης σας. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, η μέρα θα σας βοηθήσει να κάνετε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, με θετικά αποτελέσματα.

 

Λέων

Μην αφήνεις καταστάσεις του παρελθόντος να σε βάζουν σε σκέψεις. Μπορείς να τις συζητήσεις με δικά σου άτομα και να τις βγάλεις από μέσα σου μια και καλή. Σε επαγγελματικό επίπεδο έχεις πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδο της καθημερινότητας. Η σημερινή όψη θα βελτιώσει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση που μπορεί να μη σου αρέσουν. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, μην αφήνεσαι, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.

 

Παρθένος

Καλύτερα σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση σημασία σε σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου. Στα αισθηματικά σας. ήρθε ο καιρός να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να δείτε με ηρεμία κάποια προβλήματα. Οι πλανήτες σάς ευνοούν να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις. Εσύ, που δεν μπορείς τη μοναξιά σου, έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια όμορφη βραδιά με αγαπημένους φίλους.

 

Πόσο ασφαλής νιώθεις στη σχέση σου; 

Κάνε το τεστ και ανακάλυψέ το!

Ζυγός

Αυτή η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για εσένα, φίλε Ζυγέ, και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, καθώς η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται. Τα αισθηματικά σου είναι σε καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν, τώρα μοιάζουν πιο εύκολα, αφού νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις πιο εύκολα. Δείξε την αγάπη σου στον σύντροφό σου και αν είσαι μόνος, δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους. Στα αισθηματικά σου. η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με τον σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ετοιμάσου για νέες ερωτικές περιπέτειες το αποψινό βράδυ που θα αναπτερώσουν το ηθικό σου και θα σε ανανεώσουν.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα τα πάντα μπορούν να συμβούν, αν δεν είσαι προσεχτικός. Η μέρα σε παρασύρει σε ατοπήματα που έχουν σχέση με την καριέρα σου, γι’ αυτό να είσαι καλά προετοιμασμένος για να τα αντιμετωπίσεις με τη λογική. Στα αισθηματικά σου, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς με τον σύντροφό σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι και αυτός περνάει τα δικά του ζόρια. Αν ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

 

Αιγόκερως

Ορισμένα σχέδια που έχεις, μπορεί να μην προχωρούν όπως θα ήθελες, αλλά μην το βάζεις κάτω. Μπορείς να τα φέρεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να κρατήσεις ουδέτερη στάση. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο σύντροφό σου για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει σύντροφο, φρόντισε να περνάς καλά, να μην αγχώνεσαι και σύντομα θα έρθει και η καινούρια γνωριμία που θέλεις.

 

Υδροχόος

Η διάθεσή σου και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των υποχρεώσεων αυτή τη Δευτέρα. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων. Το σημαντικό είναι πως ευνοείσαι να ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Όσο για σένα που είσαι ακόμη ελεύθερος, να ξέρεις πως αυτή την περίοδο θα σου έρθουν τα καλύτερα.

 

Ιχθύς

Τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα για εσένα σήμερα. Άδραξε τη μέρα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κάνεις κάποιες κουβέντες, ώστε να απλοποιήσεις λίγο την καθημερινότητά σου, αλλά και τις συνθήκες που σε δυσκολεύουν. Η αισθηματική ζωή των Ιχθύων μπορεί να είναι σήμερα κάπως κουραστική, μιας και ο σύντροφός σας θα εκφράσει τα παράπονα του και θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Να είστε ειλικρινείς και μην προσπαθήσετε να του ρίξετε στάχτη στα μάτια. Όσο για τους μοναχικούς του ζωδίου, τα πράγματα θα είναι κάπως μελαγχολικά και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!