Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info@pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Σου χρωστάω. Κυριακή 24/7, γύρω στις 7 το απόγευμα, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, έξω από ένα καφέ. Ήρθες να με υπερασπιστείς από τύπο που ήθελε να με αρπάξει με τη βία. Δεν ήμουν σε θέση να σε δω ούτε να σου μιλήσω. Σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

 

2.

15/8, στο Castus στην Ανάβυσσο. Είχες έρθει με τις φίλες σου για μπάνιο να το γιορτάσετε. Άκουσα να σε φωνάζουν Μαρία. Γινόταν ένας χαμός και δεν πρόλαβα να σου μιλήσω. Άσε που φοβήθηκα μη με περάσεις για κάνα περίεργο και με διώξεις κακήν κακώς. Φορούσες ένα κόκκινο μαγιό και έπινες μαργαρίτα.

 

 

3.

13/7, Ale Ηράκλειο. Είχα πεταχτεί για μια γρήγορη αλλαγή και εσύ για δουλειά. Φορούσαμε και οι δύο μαύρο t-shirt και ανταλλάξαμε αρκετές φορές ματιές. Ήμουν βιαστική και δεν πρόλαβα να ζητήσω λοιπά στοιχεία. Αν βοηθήσει η τύχη και το pillowfights θα ήθελα να σε ξαναδώ!

 

4.

15/6. Ήμουν στη συναυλία του Nick Cave. Εργαζόσουν σε πόστο με φαγητό. Ήρθα να πάρω κάτι και με κοίταζες με ένα διαπεραστικό βλέμμα. Δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε. Ψηλός, μελαχρινός και κούκλος. Είμαι η κοκκινομάλλα και σε ψάχνω!

 

5.

Καλαμάτα, Λευκή Νύχτα. Βρεθήκαμε στη συναυλία του Πορτοκάλογλου και ήταν τόσο μαγευτική. Εμένα με μάγεψες εσύ με το γλυκό σου χαμόγελο. Την ώρα που τραγουδούσε το «Ταξίδι» ανταλλάξαμε μια άκρως διαπεραστική ματιά. Άσε ένα like και τα υπόλοιπα θα στα στείλω inbox.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!