Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε εμμονές και προκαταλήψεις που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να ενοχλήσουν τους γύρω μας. Παράλληλα η επικριτική διάθεση δεν αποκλείεται να μας ωθήσει σε σχόλια και γκρίνια που θα δημιουργήσουν εντάσεις, ιδιαίτερα με πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο. Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με το σώμα μας και να επικεντρωθούμε σε ένα πρόγραμμα διατροφής ή άθληση που θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε σημαντικά την ενέργειά μας. Αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην καθημερινότητα.

 

Κριός

Σου δίνονται ευκαιρίες να επαναφέρεις σε τάξη οικογενειακές σχέσεις, που έχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν.  Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ό, τι μπορεί να σε πειράζει στη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

 

Ταύρος

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλη. Πρέπει να μη σταματήσεις τους ρυθμούς που έχεις και σε διαβεβαιώνω ότι πλέον η επιτυχία είναι κοντά. Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο αισθηματικής ελευθερίας, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

 

Δίδυμος

Αν δε συμφωνείς με κάποια άτομα, δε χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Προγραμμάτισε να πας ένα ταξίδι με το ταίρι σου, γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις το έχεις ανάγκη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι αυτό θα σταματήσει. Η σημερινή μέρα σε ευνοεί για να μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις εδώ και καιρό.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που θέλεις για τη σχέση. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι έχεις καταλάβει ότι αυτή την περίοδο πρέπει να κινηθείς άμεσα για να έρθει και η καινούργια γνωριμία που θέλεις.

 

Λέων

Οργάνωσε τη μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Στα αισθηματικά σου θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να σταματήσεις καταστάσεις που σε κουράζουν, αλλά και δε σου προσφέρουν τίποτα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, το ζώδιό σου ανεβάζει τη γοητεία σου και τίποτα δε θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου.

 

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Μέρα που θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Θα είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και θα έχεις και μια άσχημη κριτική για όλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η περίοδος είναι πολύ θετική, που θα φέρει πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις και την κατάλληλη γνωριμία.

 

Ζυγός

Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις κυριολεκτικά, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου.  Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό -που έχεις πάρα πολύ- και να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η σημερινή όψη σε ευνοεί, για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες εδώ και καιρό.

 

Σκορπιός

Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων.  Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Τοξότης

Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι, γιατί θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι, γιατί θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

 

Αιγόκερως

Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους.  Πρόσεξε σήμερα γιατί με τις πολλές δραστηριότητες που θα έχεις, θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα που αφορούν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η σημερινή μέρα, υπόσχεται να έρθουν τα καλύτερα για εσένα.

 

Υδροχόος

Θα σε συμβούλευα σήμερα να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα κάνουν ευτυχισμένους και εσένα και τους άλλους. Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Θα μπορέσεις να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου ώστε να νιώσει μεγάλη ασφάλεια μαζί σου. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

 

Ιχθύς

Ιδανικές συνθήκες για νέα ξεκινήματα σήμερα. Οι χειροπέδες που σου έχουν βάλει είναι καιρός να τις ανοίξεις και να αρχίσεις να τρέφεις ελπίδες για τα καινούργια γεγονότα που θα σου συμβούν στο άμεσο μέλλον. Μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

 

Πηγή