Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό προτρέποντας τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) σε εξόδους και διασκέδαση. Σε προσωπικό επίπεδο, η ανάγκη για εξωστρέφεια και κοινωνικότητα γίνονται πιο έντονες από πότε. Το φλερτ ομορφαίνει τη μέρα και μας φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Οι γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα είναι καθοριστικές, αρκεί να δώσουμε χώρο στον εαυτό μας να εκφραστεί. Ο περιορισμός της αυτοέκφρασης αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθεί φέρνοντας τα πάνω κάτω.

 

Κριός

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα φέρουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργειά σου θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις. Δεν είναι ώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι περίοδος που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου και μόνο με αυτό πρέπει να ασχολείσαι. Στη σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της και να καταλήξετε σε κοινούς στόχους. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη δεσμευτεί, η καλή σου διάθεση, θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

 

Ταύρος

Σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο σε εντάσεις. Δε σε συμφέρει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με άλλα. Η μέρα σού δίνει σήμερα τις καλύτερες επιρροές, ώστε να μπορέσει η σχέση σου να γίνει ακριβώς όπως σε ευχαριστεί. Εσύ που είσαι μόνος στη ζωή, άνοιξε τα φτερά σου κι όλο και κάτι καλό θα βρεθεί μπροστά σου!

 

Δίδυμος

Σήμερα άφησε τη μέρα να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους και διάφανα μέσα. Να θυμάσαι πως αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν σε ήρεμους τόνους αυτή την Τετάρτη και καλό θα είναι να μην προκαλέσεις φασαρίες από το πουθενά. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι περάστε τον χρόνο σας στα social media και να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες.

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια από εκείνες τις μέρες που τα βάζεις αποκλειστικά με τον εαυτό σου, γιατί σου φταίνε όλα επάνω σου. Από το παρουσιαστικό σου μέχρι τα ρούχα σου και από τις ιδέες μέχρι τις αποφάσεις σου. Μη σε κρίνεις με τόσο αυστηρά κριτήρια, γιατί δεν είναι ούτε απαραίτητο ούτε και λογικό. Αντιθέτως, θα έπρεπε να χαίρεσαι με αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και να νιώθεις ότι επιτελούς η ζωή σου κυλά ήρεμα και όπως εσύ θέλεις. Η επικοινωνία σου σήμερα δε θα είναι καλή και καλό θα ήταν να αποφύγεις να εκνευριστείς με το παραμικρό και να φέρεις τα πράγματα στα όριά τους. Μην εξαντλείς κουβέντες αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει η ανάλογη διάθεση και από την άλλη μεριά. Εσύ που βρίσκεσαι σε μοναξιές μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αν βγάλεις από το μυαλό σου αυτή την εμμονή να βρεις κάποιον να ερωτευτείς. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

 

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο σε ορισμένες υποθέσεις σου. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν, γι’ αυτό να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις. Επίσης, πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στον σύντροφό σου. Θα είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και θα κάνεις κριτική σε όλα. Όσο για σένα που είσαι μόνος, το καλό πράγμα αργεί να ‘ρθει!

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, οργάνωσε τη μέρα σου με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Στα αισθηματικά σου θέλεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα και να λήξεις καταστάσεις που σε κουράζουν και και δε σου προσφέρουν τίποτα. Επιχείρησε να το κάνεις χωρίς εντάσεις και συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η όψη της μέρας ανεβάζει τη γοητεία σου και κανένας δε θα αντισταθεί στο πέρασμά σου.

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν θα σε κάνουν να νιώσεις απογοητευμένος. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις στην προσωπική σου ζωή το άγχος και την ένταση, γιατί θα έχεις άσχημες εξελίξεις. Απαλλάξου από κακές συνήθειες και πάρε σημαντικές αποφάσεις, τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις. Εσύ που προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει κυριολεκτικά να αρπάξεις, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις και είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Μπορείς αυτή την Τετάρτη να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου για να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Εσένα που ακόμη σε παιδεύει η μοναξιά, η μέρα σε ευνοεί να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες εδώ και καιρό.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις με άλλους, γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον σου. Πρόσεξε, γιατί με τις πολλές δραστηριότητες που θα έχεις, θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μέρα σού υπόσχεται μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω social media.

 

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, κάποιες εντάσεις στον χώρο του σπιτιού σε στεναχωρούν, γι’ αυτό να έχεις υπομονή. Επαγγελματικά θα σου είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και αισθηματικές σου σχέσεις. Απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μη λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Αν περιμένεις ακόμη την καινούρια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, η μέρα θα σε ευνοήσει και η γοητεία που θα εκπέμπεις δε θα περάσει απαρατήρητη.

 

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, ιδανικές είναι οι συνθήκες για νέα ξεκινήματα. Τα εμπόδια που σου έχουν βάλει, είναι καιρός να τα ξεπεράσεις και να αρχίσεις να τρέφεις ελπίδες για τα καινούρια ευχάριστα γεγονότα, που θα συμβούν στο άμεσο μέλλον. Όμως πρέπει να στηριχτείς αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου δυνάμεις κι όχι σε τρίτους που πιθανόν να σε φέρουν με την ανοργανωσιά τους και την αφερεγγυότητά τους σε δυσμενή κατάσταση. Αυξημένη προσοχή λοιπόν και όλα θα πάνε κατ’ ευχή. Βρες τον χρόνο να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του για όσα σε απασχολούν. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, μη στεναχωριέσαι και μη τα βάφεις μαύρα. Το καλό πράγμα αργεί να έρθει!

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα έχεις πολλές δραστηριότητες και δε θα σου μείνει καθόλου ελεύθερος χρόνος για να κάνεις αυτά που θέλεις. Οφείλεις να ξεκουραστείς, ώστε να καταφέρεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποθέσεις. Αντάλλαξε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, γιατί η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και μπορεί να σου προσφέρει σπουδαίες λύσεις. Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Θα μπορέσεις να εκδηλώσεις με όμορφο τρόπο τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει ασφάλεια μαζί σου. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε καινούριες γνωριμίες με προοπτικές εξέλιξης.

 

Πηγή