Με τον Ερμή στο ζώδιο της κυβέρνησης και της έξαρσής του έχουμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας που απαιτούν άμεσες λύσεις. Στρέφουμε την προσοχή μας στο χώρο της δουλειάς κι αναλύουμε διεξοδικά κάθε υποχρέωση κι αγγαρεία που έχουμε αναλάβει. Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε σε κινήσεις που θα είναι αποτελεσματικές και θα βοηθήσουν να απαλλαγούμε από άγχη και περαιτέρω ευθύνες. Οι προτάσεις και οι ιδέες μας θα εντυπωσιάσουν τον εργασιακό περίγυρο δίνοντάς μας τη δυνατότητα να κυριαρχήσουμε και να πρωταγωνιστήσουμε με τον τρόπο που λειτουργούμε.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται διαλλακτικότητα. Υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σίγουρα δε θα τα ξεπεράσεις με τις φωνές και τους τσακωμούς. Οι αδέσμευτοι Κριοί, ανοίξτε τα μάτια σας, γιατί γύρω σας υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν αξιοποιείτε και καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, αν θέλετε πραγματικά να ξεκινήσετε μια σχέση. Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από μια βιασύνη να τελειώνεις με ό,τι έχεις στο κεφάλι σου. Κι όμως, αυτή η στάση θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που δε θα είναι συμφέρουσες κι αντί να ξεπεράσεις τα διάφορα αδιέξοδα, θα δημιουργήσεις καινούργια.

 

Ταύρος

Αν έχεις μόνιμο δεσμό, φίλε Ταύρε, η ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμη στη σχέση σου. Αυτό δημιουργεί ένα βουνό προβλημάτων, που θα πρέπει αρχικά να έχεις σκεφτεί τις λύσεις τους και μετά να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να τα διορθώσεις. Ο σύντροφός σου έχει μια αρνητική στάση και σε θεωρεί υπεύθυνο για τις καταστάσεις που ζείτε το τελευταίο διάστημα. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να ξανακερδίσεις τη χαμένη εμπιστοσύνη του. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, να γνωρίζεις ότι η ημέρα θα σε φέρει κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν αυτό ανήκει στον επαγγελματικό σου χώρο, καλό θα είναι να κρατήσεις τους τύπους.

 

Δίδυμος

Η ημέρα θα είναι δύσκολη και οι ανάγκες σου επιτακτικές. Βάλε σε τάξη τα θέματα της καθημερινότητάς σου που έχουν πάρει άλλη τροπή από αυτή που θέλεις. Έχεις πολλές δυνατότητες, αλλά και το ταλέντο να συμπαραστέκεσαι στο ταίρι σου και να το στηρίζεις ψυχολογικά στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Αυτό, θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά σήμερα! Όσο για σένα που ακόμη δεν έχεις τίποτα στη ζωή σου, η μέρα προσφέρεται για να περάσεις καλά με φιλικά σου άτομα, που έχεις να δεις καιρό. Απόφυγε διαφωνίες κι ακολούθησε την τακτική της υπομονής και της συνθηκολόγησης. Να περιμένεις κάποιες αιφνίδιες βοήθειες από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, προσπάθησε να αποφορτιστείς από κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου που σε έχουν κουράσει πολύ. Βρες τρόπους χαλάρωσης και φρόντισε να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου. Η ημέρα μπορεί να γίνει πάρα πολύ ερωτική, αν δείξεις την ανάλογη διάθεση απέναντί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να γνωρίζετε ότι μπορείτε τώρα να πάτε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, γιατί μέσα από κάποιες συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και η έναρξη μίας ερωτικής σχέσης είναι πολύ πιθανή. Ωστόσο μέχρι το βράδυ ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό, τη βοήθεια του συντρόφου σου.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου θα είναι ρομαντική. Άφησε στην άκρη προβλήματα τα οποία έχουν υπάρξει μεταξύ σας και έχουν ψυχράνει την ατμόσφαιρα και προσπάθησε να τον πλησιάσεις. Θα δεις ότι όντως είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει. Εσύ που ακόμη δεν έχεις συναντήσει το άλλο σου μισό, πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται και η δική σου συμμετοχή για να το βρεις. Άμεσα βγες από το καβούκι σου και άρχισε την αναζήτηση. Προτού επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι βγαίνεις οικονομικά και μετά δράσε. Κάποιο συγγενικό πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου.

 

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, διώξε το άγχος της καθημερινότητας και προσπάθησε να πας κοντά στο σύντροφό σου, που τον έχεις ανάγκη, όπως κι εκείνος. Θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας, αν δεν προσέξεις τα λόγια που θα πεις. Προσπάθησε να μην εκδηλώσεις τη ζήλια σου ούτε τις ανασφάλειές σου. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, φρόντισε να έρθεις κοντά με τα φιλικά σου πρόσωπα και ίσως μέσα από αυτό το περιβάλλον, να γνωρίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.

 

Ζυγός

Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να ξυπνά τις αισθήσεις σας. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι! Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μη βιαστείς αλλά πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

 

Σκορπιός

Στον αισθηματικό τομέα, φίλε Σκορπιέ, θα γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις. Εσύ που δεν έχεις μπορεί ακόμη αυτό το οποίο θέλεις στη ζωή σου, η μέρα θα είναι κατάλληλη για να κάνεις καινούργιες επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Έτσι, μπορεί να βρεις και ένα άτομο, το οποίο θα σε ενθουσιάσει. Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου, αγαπητέ Σκορπιέ.

 

Τοξότης

Η διάθεσή σου σήμερα θα παρασύρει και τον σύντροφό σου σε ρομαντικές καταστάσεις, που θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτά σας. Αν είσαι μόνος, μην καταθέτεις την προσπάθεια με την πρώτη δυσκολία κι επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου σήμερα. Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μη θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ελκύει, μιας και η γοητεία σας θα είναι σήμερα στα ύψη της και κανείς δε θα μπορεί να σας αντισταθεί. Επίσης, σου χαρίζει κι αρκετή υπομονή, η οποία θα σου φανεί χρήσιμη λόγω κάποιων δυσκολιών που θα προκαλέσει η αρνητική όψη της ημέρας. Κάνε τις απαραίτητες επαφές που χρειάζεσαι, αλλά να θυμάσαι να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις.

 

Υδροχόος

Να θυμάσαι ότι ο έρωτας έχει ανάγκη από φαντασία για να κρατηθεί ζωντανός. Κάνε λοιπόν ό,τι χρειαστεί για να φέρεις κοντά τον σύντροφό σου και μην αφήσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας απομακρύνουν. Εσύ που κάνεις παρέα με τη μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, για να αφήσεις χώρο ώστε να έρθει ένα νέο πρόσωπο δίπλα σου. Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται σήμερα, θα προκαλέσει μικροεμπόδια στην έκβαση των υποθέσεών σου, που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος γιατι διαφορετικά πιο πολλά προβλήματα θα έχεις από ό,τι λύσεις.

 

Ιχθύς

Σήμερα δε θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στη σχέση σου, αλλά εσύ συνέχισε να έχεις αυτή την καλή συμπεριφορά στον σύντροφό σου και χαλαρώστε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, ανακαλύπτοντας την ηρεμία που σας λείπει από το άγχος της επαγγελματικής σας καθημερινότητας που σας κάνει ένα κεφάλι καζάνι. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα και να ανοιχτείς περισσότερο στα άτομα που γνωρίζεις ώστε να δουν όλα σου τα προσόντα και να γοητευτούν. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας.

Πηγή

 

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!