Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η παραμονή της στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι τον Οκτώβριο ανοίγει μία μακρά περίοδο όπου η προσωπική μας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ήλιου, το ζώδιο της αγάπης και της δημιουργίας, στρέφουμε την προσοχή μας σε ό,τι μας βοηθάει να απολαύσουμε τη ζωή και να χαρούμε τις στιγμές. Είναι απαραίτητο να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στη σχέση μας ώστε να απογειωθεί το πάθος και η έξαψη.

 

Κριός

Πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο χαρά και διασκέδαση σήμερα. Άλλωστε και η διάθεσή σου δεν θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Πρέπει να δείξεις σύνεση και ψυχραιμία που μάλλον δεν έχει κανείς άλλος στο περιβάλλον σου. Βέβαια κράτα και μια μικρή απόσταση από τις διαφωνίες. Έτσι κι αλλιώς τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και όλα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε ν’ αφιερωθείς, λίγο περισσότερο, στον σύντροφό σου -αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός- κι άφησε τις άλλες υποχρεώσεις σου να περιμένουν λίγο. Εσύ που δε λες ν’ αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, πέρασε ένα χαλαρωτικό βράδυ στο σπίτι, μόνος σου ή με φιλική παρέα κι η διάθεση σου σίγουρα θα βελτιωθεί. Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω.

 

Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, σ’ οτιδήποτε παρουσιαστεί. Αρκετά θα είναι τα προβλήματα που θα προκύψουν, αλλά αν είσαι ανοιχτός σε νέες σκέψεις κι απόψεις, μπορείς να βρεις τις λύσεις, πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις. Το βασικότερο είναι να μην απογοητεύεσαι και να μην τα παρατάς, όταν δεν πηγαίνουν όλα όπως θέλεις. Η αισθηματική σου ζωή, θα είναι πολύ καλή, αν πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες, δίνοντας μια νέα πνοή στη σχέση σου. Εσύ, που είσαι μόνος σου, θα κερδίσεις το παιχνίδι της αποπλάνησης, αρκεί να κάνεις μελετημένες κινήσεις. Αρκετά θα είναι τα αδιέξοδα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα στον χώρο της δουλειάς σου, φίλε Ταύρε, αλλά αν ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις κακοτοπιές με επιτυχία. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που έχεις κάνει σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστούν οι ικανότητές σου, γι’ αυτό βρες τρόπους να παραβλέψεις τα εμπόδια ή τις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν.

 

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που ‘χεις, θα σε καταβάλει το άγχος και δε θα μπορείς να λύσεις, άμεσα, θέματα που σ’ απασχολούν. Δε χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σ’ επιπόλαιες ενέργειες. Άνοιξε τα μάτια σου και τ’ αυτιά σου και μην κάνεις πως δεν ακούς και δε βλέπεις, όλα όσα γίνονται στη σχέση σου. Πρέπει να λάβεις δραστικά μέτρα άμεσα, αν θέλεις να σώσεις κάποιες καταστάσεις, προτού φτάσουν στο τέλμα. Σ’ εσένα που κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, κάποιο απρόοπτο γεγονός θα φέρει τον έρωτα στο κρεβάτι σου. Μη φοβηθείς να του αφεθείς!  Θα γίνονται κάποια λάθη και δε θα τα προλαβαίνεις.  Τη στιγμή που θα διορθώνεις τα πρώτα, θα γίνονται από κάποιον άλλο τα δεύτερα και εσύ σήμερα θα τρέχεις από τον ένα στον άλλο, να διορθώσεις αυτά που χωρίς να σκέφτονται πράττουν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις.

 

Καρκίνος

Ευτυχώς η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε! Η μέρα, σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις, μετά από ώριμη αλλά και θετική σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση, καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν, θα ‘ναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει αρκετά καλά, γι’ αυτό φρόντισε να περάσεις ένα χαλαρωτικό κι απολαυστικό βράδυ με τον σύντροφό σου, κάνοντας τα μελλοντικά σας όνειρα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις τις προθέσεις σου και να είσαι ανοιχτός, ώστε να ελκύσεις άλλα άτομα. Κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα ζητήσουν σήμερα την άμεση επίλυσή τους, γι’ αυτό όσο κι αν τις αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία, φρόντισε να τις τελειώσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, μάλλον χρειάζονται δραστικές αλλαγές για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Η σημερινή μέρα σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για όσα συμβαίνουν και σε ενδιαφέρουν άμεσα.

 

Λέων

Μπορεί να αισθανθείς μοναξιά ή και να ‘χεις την ανάγκη ν’ αποτραβηχτείς απ’ όλους, για να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου. Δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να το μεταβάλεις σε μια παραγωγική διαδικασία και ν’ αναλογιστείς λάθη που δε θέλεις να επαναλάβεις. Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου και σου το δείχνει εμπράκτως, κάθε ώρα και στιγμή, μ’ αποτέλεσμα να νιώθεις πλήρης κι ασφαλής στη σχέση σου. Η μέρα είναι καλή για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την κοινή σας πορεία και να έρθετε ακόμη πιο κοντά. Βγάλε τη ρομαντική σου πλευρά και κάνε μια έκπληξη στον σύντροφό σου αλλά και στον εαυτό σου. Θα σου κάνει καλό και ίσως σε βγάλει κι από το αδιέξοδο στο οποίο έχεις μπει. Εσύ που δεν αντέχεις τη μοναξιά σου βγες για μια βόλτα απόψε και να είσαι έτοιμος για όλα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, πρόκειται να μάθεις κάτι που θα σε στεναχωρήσει κι αφορά ένα άτομο από το παρελθόν σου, το οποίο σ’ έχει πληγώσει. Μη δώσεις σημασία και χαλάσεις άδικα τη διάθεση σου, γιατί δεν αξίζει.

 

Παρθένος

Τα νεύρα σήμερα δε θα είναι πολύ καλός σύμβουλος. Είναι αρκετά τα προβλήματα που θα κληθείς ν’ αντιμετωπίσεις και πρέπει να είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής. Παραπάνω χρήματα θα κερδίσεις στην εργασία σου, ως αποτέλεσμα της ευσυνειδησίας και της καλής σου απόδοσης. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να μη μεταφέρεις τα προβλήματα και τις ανησυχίες της δουλειάς σου, στο σπίτι. Το ήρεμο κλίμα που επικρατεί μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε κινούμενο πεδίο μάχης. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να εκδηλώσεις τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί η εικόνα σου δείχνει το αντίθετο απ’ αυτό που νιώθεις. Καλό είναι σήμερα να συγκεντρωθείς σε όσα θέλεις να κάνεις και μην απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα ζητήματα ήσσονος σημασίας. Μην αφήνεις τη θεωρία να σε παρασύρει και πέρασε στην πράξη, για να νιώσεις ότι φεύγουν από πάνω σου υποχρεώσεις. Η μέρα είναι καλή πάντως, για να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

 

 

Ζυγός

Τη σημερινή μέρα, αγαπητέ Ζυγέ, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Αρκεί μόνο, να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι προθέσεις σου είναι τόσο καλές, που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς κι αναζητάς μία μόνιμη σχέση, την περίοδο αυτή ευνοείσαι για φλερτ και νέες γνωριμίες, μέσω διαδικτύου. Ξεδίπλωσε τον αισθησιασμό σου και τρέλανε τους πάντες. Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα χρειαστεί, σήμερα, να είσαι αρκετά ευέλικτος και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μη γίνεσαι ισχυρογνώμων, απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Πρόσεξε, σήμερα, τη συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί αν δεν είσαι διαλλακτικός μαζί του, θα δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες. Βρες τον τρόπο να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Κι αν πάλι είσαι μόνος σου μην απογοητεύεσαι. Κάποια γνωριμία θα κάνεις πολύ σύντομα. Η μέρα είναι πολύ ερωτική και έχεις κάθε πιθανότητα να περάσεις καλά και να φλερτάρεις, αλλά και να ερωτευτείς. Είναι στο χέρι σου. Αγαπητέ Σκορπιέ η σημερινή μέρα σε βρίσκει σκεπτικό και αρκετά απογοητευμένο από κάποιες εξελίξεις. Η κακή σου διάθεση δε σου επιτρέπει να χαρείς για τα ευχάριστα γεγονότα που θα μάθεις και αφορούν κάποιους δικούς σου ανθρώπους.

 

Τοξότης

Σήμερα θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπίεζαν και σε κούρασαν ψυχολογικά. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δε θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους σου και μην παρεκκλίνεις για κανέναν λόγο. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σ’ άλλους τομείς, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ, που είσαι αδέσμευτος, δώσε την ευκαιρία σε κάποιο άτομο να σε πλησιάσει και να σου δείξει τις προθέσεις του, και πού ξέρεις, ίσως να είναι αυτό που πάντα περίμενες! Καλό είναι να πάρεις ξανά στα χέρια σου κάποιες υποθέσεις που στο παρελθόν δεν κατάφερες να τις λύσεις γιατί τις θεωρούσες προβληματικές και τώρα ίσως βρεις τρόπους για να τις διευθετήσεις. Όπως και να έχει, απόφυγε κάποιες τάσεις απομόνωσης που μπορεί να σε πιάσουν γιατί δε θα σου βγουν σε καλό και δείξε μεγάλη προσοχή στα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορεί ν’ ανταμειφθείς γενναιόδωρα, αν βέβαια βρεις τον χρόνο να εκφράσεις τη φαντασία και τα όνειρά σου. Δυστυχώς, συνήθως αναλώνεσαι στις υποχρεώσεις σου. Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Στη σχέση σου, θα υπάρχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι μ’ άλλες καταστάσεις, φέρνοντας προβλήματα στο σπίτι. Αν αυτό το διάστημα είσαι χωρίς ερωτική παρέα, κινήσου με τον δικό σου, ξεχωριστό τρόπο και σίγουρα θα προκύψει μία επικοινωνία, που θα σου δώσει απίστευτη ικανοποίηση. Σήμερα στη δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να φτιάξεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Για να το επιτύχεις πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί.Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα δεις πολλά πράγματα ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα δεχθείς προτάσεις που θα είναι πολύ συμφέρουσες. Σκέψου τις καλά, συζήτησέ τες με άτομα που εμπιστεύεσαι και μετά πάρε τις ανάλογες αποφάσεις. Σήμερα, μπορείς να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου, με τον καλύτερο τρόπο. Μη δίνεις αναβολές και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις μια και καλή, ώστε να ηρεμήσεις κι εσύ αλλά κι ο σύντροφός σου.Αν ακόμη είσαι σε περίοδο μοναξιάς, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, αρκεί κι εσύ να κουνήσεις λίγο το δαχτυλάκι σου.

 

Ιχθείς

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, η τύχη είναι με το μέρος σου κι οι πλανήτες θα βάλουν το χεράκι τους, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω ό,τι κι αν ακούσεις και βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Θα δεις ότι έρχονται πολλές ευκαιρίες στον δρόμο σου. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον άνθρωπό σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σ’ αποσυντονίζουν. Για τους αδέσμευτους Ιχθείς, σας περιμένει κάτι απρόσμενα ευχάριστο, που θ’ αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Στη δουλειά σου θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.

Πηγή