«Σχεδόν Σχέσεις: Μια συζήτηση που έπρεπε να γίνει!» Νέο βιβλίο, ανακάλυψέ το εδώ!

d134

Μάθε όλα όσα δε θα βρεις πουθενά αλλού για τις ερωτικές συναστρίες

 

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου–Αιγόκερου που πραγματοποιείται σήμερα νωρίς το πρωί ανατρέπει τα δεδομένα σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Επηρεάζει περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια, εκείνα του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και τους καλεί σε αναθεωρήσεις. Είναι η τελευταία Έκλειψη του καλοκαιριού και η τελευταία Έκλειψη στον συγκεκριμένο άξονα μετά από μία περίοδο περίπου δύο χρόνων.

 

Κριός

Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα στον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Αν είσαι μόνος, βγάλε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.

 

Ταύρος

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, ο σύντροφός σου σήμερα θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και ήρεμα μέσα στη σχέση σου, γεγονός που θα σε ικανοποιήσει και θα διώξει κάποιες αμφιβολίες που υπάρχουν στο κεφάλι σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, πρέπει να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, για να ξαναδείς παλιούς φίλους ή να ασχοληθείς με κάποια δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες.

 

Καρκίνος

Η σημερινή Κυριακή φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις σε πολλά θέματα που σας χωρίζουν. Η μέρα δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

 

Λέων

Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις κάποια προβλήματα, που μπορεί να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, άνοιξε τον κύκλο των γνωριμιών σου και κάπου εκεί έξω κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου.

 

Παρθένος

Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να φτιάξετε μαζί ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να περάσετε υπέροχα αυτό το βράδυ. Μπορείτε να καταστρώσετε τα κοινά σας σχέδια και να πάρετε ριζικές αποφάσεις για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αν το θέλεις πραγματικά, θα μπορέσεις πολύ γρήγορα να κάνεις καινούργια γνωριμία. Το ζητούμενο είναι να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου και από ό, τι ή όποιον σε κρατάει πίσω.

 

Ζυγός

Σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς στη σχέση σου, γιατί θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Εσύ που ακόμη βασανίζεσαι από τη μοναξιά, σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Σκορπιός

Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή ημέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσεις για όσα απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ!

 

Τοξότης

Στην αισθηματική σου ζωή η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή ημέρα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου.

 

Αιγόκερως

Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, έχοντας ο ένας τον άλλον για στήριγμα. Ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους και πρέπει να αξιοποιήσεις τις ευνοϊκές συνθήκες, για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα σου τα αισθήματα. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου τη γοητεία και τον ερωτισμό σου, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος

Η αισθηματική σου ζωή είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να μην ξεσπάς την ένταση της καθημερινότητας στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, το αποψινό βράδυ μπορεί να σε ευνοήσει και να γνωρίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύς

Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις αυτά που θέλεις στο σύντροφό σου, για να περνάτε ακόμη καλύτερα μαζί. Αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να είσαι πιο ανοιχτός στα άτομα που γνωρίζεις και όλο και με κάποιο πρόσωπο θα έρθεις πιο κοντά.

 

Πηγή