Η ανάγκη να εκφραστούμε με λογική και σύνεση εκδηλώνεται άμεσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Είναι εύκολο να αντιληφθούμε τι ικανοποιεί τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας και να προχωρήσουμε με υπευθυνότητα κι ωριμότητα σε προτάσεις που θα εξισορροπήσουν τα πράγματα. Επαγγελματικά, ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά μας καθώς θα κατασταλάξουμε σε συμφωνίες και συνεργασίες που μπορούν να δρομολογήσουν μια νέα σταθερή επαγγελματική πορεία.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, φρόντισε σήμερα να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με το σύντροφό σου χωρίς λόγο και αιτία. Φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά του, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχετε. Για εσένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, συνέχισε έτσι και μη χάνεις τον χρόνο σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή φλερτ χωρίς νόημα και σκοπό. Απλώς θα απομείνεις με μια αίσθηση κενού. Άλλωστε με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη μεριά σου και με επιμονή, θα δεις τα σχέδιά σου να βρίσκουν την εφαρμογή τους. Εμπιστεύσου τις έγνοιες σου σε δικά σου άτομα. Με τη συμβουλή τους θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

 

Ταύρος

Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Με τις θετικές επιρροές της ημέρας μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το σύντροφό σου και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην πτοείσαι κι απογοητεύεσαι και βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και θα περάσεις ένα τέλειο βράδυ. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Η θετική όψη της ημέρας χαρίζει σοφία και ορθή κρίση και θα οδηγηθείς εύκολα σε συμπεράσματα που έχουν υπόσταση και θα διευκολύνουν τη μετέπειτα πορεία σου.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, στα αισθηματικά σου, η μέρα θα σε ωθήσει να μιλήσεις με τη σχέση σου και να λύσεις κάποιες διαφορές που σε απασχολούν. Κάποια πρακτικά θέματα που αφορούν το σπίτι μπορούν να λυθούν με το διάλογο και με ήπιους τόνους. Κι αν ακόμη ζεις στη μοναξιά, σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μπορείς να σχεδιάσεις με άνεση όσα επιθυμείς να κάνεις πραγματικότητα και να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω μέχρι τώρα. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αλλά θα χρειαστεί να είσαι σε καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες.

 

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος, στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και να μιλήσεις με ηρεμία με το σύντροφό σου. Με λίγη καλή θέληση μπορείς να ξεπεράσεις όσα προβλήματα απασχολούν και τους δύο σας και σας κάνουν να κλείνεστε στον εαυτό σας. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, καλό είναι να ξεχάσεις το παρελθόν και να δεις με αισιοδοξία το παρόν. Μόνο έτσι θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που να σε ενδιαφέρει. Μην αφήσεις τις σημερινές ευκαιρίες να πάνε χαμένες και κάνε τις προσπάθειές σου χωρίς να δώσεις άλλη αναβολή. Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή σειρά, αλλά καλύτερα να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις ή αλλαγές πριν σκεφτείς καλά ποιοι είναι οι στόχοι σου.

 

Λέων

Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου αρκεί όταν είστε μαζί να μη μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν και να κάνεις ουσιαστικά πράγματα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος σου σήμερα, να ξέρεις ότι είναι μια μέρα που το παρελθόν σου σε καλεί καθώς μια πρώην αγάπη θα σε ψάξει και θα θελήσει να τα πείτε. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους κι αποφασίζεις πολύ βιαστικά χωρίς να σκεφτείς. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά όλα εκείνα που σε προβληματίζουν σχετικά με το αν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

 

 

 

Παρθένος

Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις στη σχέση σου. Κι αν ψάχνεις για ταίρι, από το μεσημέρι και μετά σου δίνει πολύ ερωτισμό για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις ή αν έχεις βάλει κάποιον στόχο να τον κατακτήσεις. Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, εσύ όμως πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι στους ίδιους ρυθμούς, γιατί μόνο έτσι θα φτάσεις στην επιτυχία που αναζητάς γρηγορότερα. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και μην κρατάς αρνητική στάση σε ζητήματα που θέλουν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

 

Ζυγός

Σήμερα θα γίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου που δεν τα περίμενες και θα χαρείς και εσύ, αλλά περισσότερο ο σύντροφός σου. Και εσύ, Ζυγέ, που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, έχεις τις θετικές επιρροές της ημέρας για να εξομολογήσεις τα αισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η αντιμετώπισή του θα σε καταπλήξει. Τόλμησέ το! Προετοιμάσου σήμερα για κάποιες αλλαγές από εκεί που δεν τις περίμενες, όμως μην πανικοβάλλεσαι.  Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης φρόντισε να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα με δικά σου άτομα, για να μη δημιουργούνται αντιπαραθέσεις.

 

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, με τη γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά! Η ενέργεια σου όμως θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολλές ιδέες, για να ξεπεράσεις τους σκοπέλους του παρελθόντος αλλά και παρόντος. Φρόντισε μόνο να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σωματικό πρόβλημα από την κούραση και την αμέλεια που δείχνεις.

 

Τοξότης

Σήμερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου, να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα και τότε θα βελτιωθούν πολλές καταστάσεις. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, κάνε τις κινήσεις σου αυτό το βράδυ για να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, διακριτικά και όμορφα και η τόλμη σου θα ανταμειφθεί. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό στο έπακρο. Μη χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία. Φρόντισε να κάνεις το πρόγραμμά σου και να αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή μέρα, η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το σύντροφό σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στη ζωή σου, μην ανησυχείς, γιατί με τη γοητεία που θα έχεις σήμερα μπορείς να κατακτήσεις όποιον κι αν βάλεις στο μάτι. Η ημέρα είναι καλή για να κάνεις τα πράγματα πιο οργανωμένα και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα και αυτό σου δίνει περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με όσα τελικά αξίζει τον κόπο να το κάνεις. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε

 

Υδροχόος

Σήμερα απόφυγε να κάνεις στη σχέση σου το δικό σου έτσι και μόνο για να σου περάσει, γιατί θα έχεις εντάσεις με το σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μια είδηση από το άτομο που έχετε ερωτευτεί, που θα σας βάλει σε σκοτούρες και προβληματισμούς. Μην αντιδράσετε αμέσως και σκεφτείτε πρώτα τι είναι αυτό που κρύβεται πίσω της. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό και ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και τα άτομα που εμπιστεύεσαι για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, ο ρομαντισμός που θα έχεις, αλλά και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη τους αυτήν την Κυριακή. Φρόντισε να προγραμματιστείς σε σχέση με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Μiα ενδιαφέρουσα νυχτερινή έξοδος θα σας αναζωογονήσει ιδιαίτερα. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μη χολοσκάς γιατί πολύ γρήγορα θα συναντηθείς με αυτόν ή αυτήν που ονειρεύεσαι. Πριν το κάνεις όμως και δεσμευτείς, φρόντισε να σιγουρευτείς ότι έχεις αρκετό διαθέσιμο χρόνο, γιατί διαφορετικά θα τους απογοητεύσεις και μετά θα στενοχωριέσαι.

 

Πηγή