Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Στροφή στην καθημερινότητα και στη δουλειά σηματοδοτεί η συγκεκριμένη διέλευση, καθώς με το πέρασμά της στο γήινο αυτό ζώδιο αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι πολλά επαγγελματικά θέματα μπορεί να μας απασχολήσουν μέσα στην ημέρα που θα αυξήσουν το άγχος και τη νευρικότητα. Νιώθουμε την ανάγκη να ανταποκριθούμε με άψογο τρόπο σε ότι έχουμε αναλάβει και αυτό είναι αρκετό για να λειτουργήσει επιβαρυντικά στην ψυχολογία μας.

 

 

Κριός

Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα και φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Όσο για σένα που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η σημερινή θετική όψη ημέρας θα φέρει στο δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό. Επίσης, κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει.

 

Ταύρος

Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον σύντροφό σου και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην πτοείσαι και απογοητεύεσαι!

 

Δίδυμος

Σήμερα μπορείς να δώσεις τις λύσεις που θέλεις στον αισθηματικό σου τομέα, με τη μεγάλη κατανόηση που θα δείξει ο σύντροφός σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και απογοητεύεσαι. Σίγουρα θα ανανεώσεις το ηθικό σου και θα συνεχίσεις να είσαι μέσα στο παιχνίδι του έρωτα!

 

Καρκίνος

Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις έξω από τη σχέση σου. Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, σε στιγμές αδυναμίας και έλλειψης αυτοσυγκράτησης. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, ο έρωτας είναι κάπου εκεί γύρω και αν ακολουθήσεις το ένστικτο σου, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να τον βρεις.

 

Λέων

Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μη μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν και να κάνεις ουσιαστικά πράγματα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα να ξέρεις ότι είναι μια πολύ τυχερή ημέρα για να συνομιλήσεις διαδικτυακά με αυτόν που σου αρέσει!

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά θα τα πας σούπερ απόψε. Ακόμα και τα προβληματάκια που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου, σήμερα φαίνεται πως ξεπερνιούνται. Σε εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι στη ζωή σου, η σημερινή θετική όψη σου χαρίζει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

 

Ζυγός

Τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, αυτό που ψάχνεις δε θα αργήσει να έρθει.

 

Σκορπιός

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου και κάνε τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου, γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου ερωτικά, αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν.

 

Τοξότης

Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης. Πήγαινε λίγο πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει. Μη βιάζεσαι λοιπόν γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, εκφράσου με κάθε τρόπο στον σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματα που έχεις για εκείνον, χωρίς δισταγμούς. Μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω. Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η ημέρα, κυνήγησε δυναμικά τον έρωτα που ψάχνεις έστω και μέσω των social media και δε θα χάσεις!

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή Δευτέρα είναι λίγο περίεργη καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις ορισμένες καταστάσεις χωρίς πολλές κουβέντες. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτική μοναξιά, η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου!

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλα ανοιχτά και βρες λύσεις με τον σύντροφό σου για όλα αυτά που σας απομακρύνουν. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει. Σε λίγο καιρό, θα είναι κοντά σου!

 

 

Πηγή