Αrticle of the day: Δες εδώ το πρώτο άρθο του νέου pillowfighter Λεωνίδα Αρχοντή!

ogigilg

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μας. Μπορεί να πάρουμε πρωτοβουλίες ώστε να λυθούν σημαντικά ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Θέματα νομικής φύσεως και εκπαίδευσης θα παίξουν σημαντικό ρόλο μέσα στην ημέρα, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και μπορεί να λειτουργήσουν ευνοϊκά για εμάς.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, μία όμορφη και σχετικά ανάλαφρη μέρα ξημερώνει για εσένα και μπορείς τώρα να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Βρες χρόνο να αφιερώσεις στην οικογένειά σου και στους φίλους σου, που έχεις αμελήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Φίλε Κριέ, στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Οι αδέσμευτοι Κριοί, χαλαρώστε, χαμογελάστε, απαλλαγμένοι από τα άγχη γιατί διαφορετικά δε θα μπορέσετε να βρείτε διάθεση για φλερτ.

 

Ταύρος

Αυτή είναι μια περίοδος έντονης δράσης για το ζώδιό σου, η οποία θα οδηγήσει σε ολοκλήρωση των στόχων σου. Απρόσμενα γεγονότα έρχονται να φορτίσουν το τοπίο και να ερεθίσουν τη δυναμική σου πρόθεση για δράση. Έχεις κάποια προβλήματα στα αισθηματικά σου, που σε φέρνουν σε αδιέξοδο με το ταίρι σου. Η μεγάλη εξυπνάδα σου όμως, μπορεί να σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι σήμερα να μην προσπαθήσεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, για να μην εκτεθείς.

 

Δίδυμος

Αυτή είναι μία πολύ θετική περίοδος για το ζώδιό σου, κατάλληλη για αναδιοργάνωση της ζωής σου σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και για ανανέωση σε συναισθηματικό επίπεδο. Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και τον συναισθηματισμό σου. Αν παραμένεις αδέσμευτος, μην αρνηθείς μια πρόσκληση για βραδινή συζήτηση, καθώς τα άστρα σε ευνοούν για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, έστω κι αν της λείπει η επαφή.

 

Καρκίνος

Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις, τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά.  Φίλε Καρκίνε, στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να αφήσεις στην άκρη τα όποια προβλήματα σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, αξιοποίησε το θετικό κλίμα που επικρατεί γύρω από το όνομά σου, για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

 

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Νιώθεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Φίλε Λέοντα, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις κουραστεί ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος θα φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα, αν αποφασίσεις κι εσύ να καλμάρεις λίγο τα νεύρα σου.

 

Παρθένος

Οι εμπειρίες που απέκτησες το τελευταίο διάστημα σού δημιουργούν τη διάθεση να κατακτήσεις το καλύτερο για τη ζωή σου. Οι ικανότητες και ο χαρακτήρας σου θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις.  Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα κάνεις αντιληπτά και στον σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο για να βελτιωθεί η κατάσταση. Αλλά ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ανοιχτείς και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό αν θες να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με τη μοναξιά σου να θυμάσαι ότι ο έρωτας δεν πρόκειται να έρθει να σε βρει όσο αρνείσαι να αποδεχτείς ότι υπάρχει.

 

Σκορπιός

Οι μυστικές επαφές και οι παρασκηνιακές δραστηριότητες έρχονται τώρα στο φως, αλλάζοντας τα δεδομένα της ζωής σου. Φίλε Σκορπιέ, η δυναμικότητά σου είναι αυξημένη και αυτό θα το εκφράσεις έντονα σε αισθηματικό επίπεδο. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στη σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από μερικές καταστάσεις. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, οι κοινωνικές σου επαφές θα είναι στα ύψη τους και πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

 

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα είναι κάπως δύσκολες και περίεργες οι καταστάσεις που σε περιμένουν κυρίως στα επαγγελματικά σου, αλλά και τα αισθηματικά δε θα είναι στα καλύτερά τους. Αγαπητέ Τοξότη, η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις τον σύντροφό σου χαρούμενο, αρκεί να μη μείνεις στο πείσμα σου. Εσύ που έχεις τη μοναξιά μόνιμη παρέα, θα έχεις τη δυνατότητα να τη διώξεις, ξεκινώντας μία σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

Αιγόκερως

Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ό,τι και αν γίνει και οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η σχέση σου δε θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, μπορείς σήμερα να κυνηγήσεις το όνειρό σου και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, ξεκινώντας εσύ πρώτος από ένα απλό γεια. Όλο και κάποιος θα είναι κοντά στα γούστα σου.

 

Υδροχόος

Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη.  Στη σχέση σου σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από τον άνθρωπό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου να είσαι σε εγρήγορση, γιατί σήμερα οι πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολλές και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να το κατακτήσεις. Η τύχη πάντως είναι εξολοκλήρου με το μέρος σου.

 

Ιχθύς

Η σημερινή όψη μέχρι το βράδυ επηρεάζει τη διάθεσή σου, που θα είναι ανεβασμένη και θα θελήσεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα. Φίλε Ιχθύ, στη σχέση σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε βάλει σε συζητήσεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι που να ενδιαφέρει και πορεύεσαι μόνος σου, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση, που θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ. Φρόντισε μόνο να είσαι ανοιχτός!

 

Πηγή