Article of the day: Η Άννα Μετόχη μάς μιλά για την εμπειρία της πρώτη φορά σε sex shop. Διάβασέ το εδώ!

bh

Ρίχνουμε όλο μας το βάρος σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, καθώς έρχονται στο προσκήνιο θέματα καριέρας τα οποία πρέπει να επιλύσουμε. Η αποφασιστικότητα που δείχνουμε ώστε να πετύχουμε τους επαγγελματικούς μας στόχους και να εξελιχθούμε θα παίξει σημαντικό ρόλο στις κινήσεις μας και θα ανοίξει νέες διαδρομές για εμάς. Είναι απαραίτητο να δείξουμε τις ικανότητές μας, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος ώστε να αναγνωριστούν από τους ανωτέρους μας.

 

 

Κριός

Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες θα σε αποσπάσουν από τα αισθηματικά σου, με αποτέλεσμα να αγχώσεις το ταίρι σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική και να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Άλλωστε κι εσύ χρειάζεσαι να χαλαρώσεις λίγο. Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μη στεναχωριέσαι. Φρόντισε να περάσεις καλά με αυτούς που έχεις κοντά σου.

 

Ταύρος

Η ευγένεια και η συμπαράσταση που δέχεσαι είναι ο καθρέφτης της δικής σου ψυχής. Μη νιώσεις αμηχανία και δέξου την αναγνώριση των ικανοτήτων σου με θετικό τρόπο, ως ανταμοιβή των κόπων σου όλο το προηγούμενο διάστημα. Στα αισθηματικά σου, σήμερα απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Γίνε συγκεκριμένος στον εαυτό σου, για να μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και στον άλλον. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, είναι πολύ πιθανό σήμερα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει.

 

Δίδυμος

Μία εποχή μεγάλης σταθερότητας για το ζώδιό σου ανατέλλει, η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα βελτιώσει τον τομέα της επικοινωνίας στη ζωή σου. Μην αφήσεις κανέναν να σε φοβίσει με τις αρνητικές του σκέψεις. Άσε τη θετική σου ενέργεια να δράσει μέσα σου και απελευθέρωσε τη δημιουργικότητά σου. Οι ικανότητές σου θα αναγνωριστούν. Σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και θα θελήσεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Ο σύντροφός σου σήμερα θα σου δείξει ένα πρόσωπο πιο διεκδικητικό και ανεξάρτητο, με αποτέλεσμα να σε γεμίσει ανασφάλειες. Μίλησέ του και εξήγησε του ότι η περίοδος που διανύεις δεν είναι η καλύτερη και ότι έχεις ανάγκη από την κατανόηση και την συμπαράστασή του και όχι από επιπρόσθετα προβλήματα Χαλάρωσε λοιπόν και μην βιαστείς να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα που θα χαλάσουν την ψυχολογία σου. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

 

Λέων

Δείξε ψυχραιμία και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Η δικαίωση είναι βέβαιη και δε θα αργήσει τόσο πολύ όσο δείχνει. Βάλε ένα πρόγραμμα, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί έναν παλιό σου έρωτα.

 

Παρθένος

Η ζωή θα σου χαρίσει ικανοποιήσεις και δώρα εκεί που δεν το περιμένεις. Έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα σου και μην χάσεις την ψυχραιμία σου. Ετοιμάσου να δεχτείς προτάσεις που θα φέρουν ισορροπία και θα εδραιώσουν τις επιδιώξεις σου. Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στον αισθηματικό σου τομέα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια. Όσο για σένα που έχεις ακόμη τη μοναξιά στη ζωή σου, αυτή είναι μια περίοδος που η γοητεία σου κάνει θραύση. Εκμεταλλεύσου την!
[rf_suggested_product

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, μίλησε σήμερα με τον σύντροφό σου, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις για το πώς βλέπεις τη σχέση σας και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι μόνος σου, ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς, γιατί δε θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα. Σκέψου αρκετά πριν αλλάξεις πορεία, ώστε να βεβαιωθείς πως η καινούργια διαδρομή θα σε οδηγήσει σε πληρότητα. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, στη σχέση σου τώρα θα εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ετοιμάσου, γιατί έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Η επιτυχία είναι πολύ κοντά πλέον για το ζώδιό σου και μαζί της πρόκειται να φέρει την εκτίμηση σημαντικών ατόμων που με τη σειρά τους θα σου προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες δράσης, ώστε να αξιοποιήσεις πολύ περισσότερο τις ικανότητές σου.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις και θα ανανεωθείς. Η ερωτική σου ζωή έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ! Ευτυχώς τα καλύτερα έρχονται για το ζώδιό σου και πρόκειται να σε δικαιώσουν περίτρανα. Αρκετοί που προσπάθησαν να σε εκμεταλλευτούν θα σοκαριστούν κυριολεκτικά με την προσωπική σου άνοδο.

 

Αιγόκερως

Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, τόσο αν είσαι δεσμευμένος όσο κι αν είσαι ένας μοναχικός Αιγόκερως. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Αν είσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι και μην τα βάφεις μαύρα. Τα κεκτημένα που κάποιοι κατάφεραν να σου αρπάξουν σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου πρόκειται να ξαναμπούν επί τάπητος, αγαπητέ Αιγόκερε κι αυτή τη φορά η αλήθεια θα λάμψει. Έφτασε ο καιρός που θα λύσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή Κυριακή είναι λίγο περίεργη καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα, χωρίς πολλές κουβέντες. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Σκέψου αρκετά πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις, ώστε να μην μετανιώσεις αργότερα. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε οτιδήποτε μπορεί να σε εγκλωβίσει.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει τον σύντροφό σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε την κίνησή σου στο άτομο που θέλεις. Οι πλανήτες στηρίζουν το ζώδιό σου και θα δεχτείς βοήθεια εκεί που δεν το περιμένεις. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει.

 

 

Πηγή