Η Σελήνη παραμένει μέχρι αργά το βράδυ στον Τοξότη κάνοντας αισθητή την επιρροή της κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς). Η προσωπική μας ζωή είναι ένα σημαντικό κομμάτι που πρέπει να προσέξουμε αφού έχουμε την τάση να την αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Είναι προτιμότερο να βρούμε τη χρυσή ισορροπία που θα μας επιτρέψει να είμαστε αποτελεσματικοί σε ό,τι έχουμε αναλάβει χωρίς να νιώθει το ταίρι μας ότι έχει κυρίαρχη θέση στη ζωή μας. Αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης μας δεν αποκλείεται να υπάρξουν αφού ίσως νιώσουμε πως ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε το ταίρι μας στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, τόλμησε σήμερα τις αλλαγές που επιθυμείς για να ανανεωθείς ψυχολογικά, να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία. Η μέρα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι περιμένεις. Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν ακόμη καλύτερες. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις για να προσελκύσεις και να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα μελλοντικά σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά. Σήμερα, μην πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και οι μεταξύ σας διαφορές θα εξομαλυνθούν. Και αν ακόμη αναζητάς το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες σου και να γίνεις πιο συγκαταβατικός. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν είναι τέλειος!

 

Δίδυμος

Σήμερα θα δεις θετικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα του παρελθόντος που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται προς όφελός σου. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο. Τα αισθηματικά σου θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δε θα αργήσει να έρθει.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις τη σταθερότητά σου και να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Την τελευταία περίοδο, με τις τόσες ευθύνες στην καθημερινότητά σου, έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου. Η σχέση που διατηρείς έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να σταθεροποιηθεί, αρκεί να βάλεις κάποια όρια και να μοιραστείς τις οικογενειακές υποχρεώσεις με τον σύντροφό σου δίκαια. Μην το αναβάλλεις άλλο, όσο κι αν μια τέτοια συζήτηση σου είναι ανυπόφορη. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση με ένα άτομο που είχατε ερωτευτεί στο παρελθόν, αλλά οι συγκυρίες δε σας επέτρεψαν να κάνετε κάτι. Ίσως τώρα σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!

 

Λέων

Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα δρομολογηθούν και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σήμερα αν θέλετε να αφήσετε πίσω σας αυτά που σας πονούν και δεν οδηγούν τη σχέση σας πουθενά ή αν θέλετε να συνεχίσετε να μεμψιμοιρείτε και να στεναχωριέστε με άλυτα προβλήματα. Οι δεσμευμένοι, θα κάνετε κάποιες γνωριμίες, αλλά θα είναι επιπόλαιες!

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μην απαισιοδοξείς με την πρώτη δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί σήμερα, γιατί είναι άδικο τόσο για εσένα, όσο και για τους άλλους. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως θέλεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τα καταφέρεις. Έχε αυτό υπόψη σου και συνέχισε τις προσπάθειές σου, για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου όσο περισσότερο μπορείς. Στη σχέση σου, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο πως με την κατανόηση που θα σου δείξει, θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εσύ, φίλε Παρθένε, που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα κατακτήσει όποιον βρεθεί στον δρόμο σου. Κι αν δε σου κάνει, προχώρα μπροστά!

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η μέρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να προσέχεις ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις. Θα δεχτείς σήμερα μία πρόταση από τον σύντροφό σου, που θα σε χαροποιήσει πολύ και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Κι αν ακόμη το τελευταίο διάστημα έχετε απομακρυνθεί, τώρα ήρθε ο καιρός να μονιάσετε μία και καλή. Όσο και αν θέλεις να κρατήσεις «χαρακτήρα» μην την αρνηθείς για το δικό σου καλό! Εσύ που είσαι ελεύθερος και επιθυμείς διακαώς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τόλμησε να εκδηλώσεις σήμερα τα συναισθήματα σου άφοβα και το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Κάνε ένα λογικό πρόγραμμα και μη φοβάσαι ότι δε θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε ωθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά σου, πάρε την απόφαση να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να φλερτάρεις όποιον ή όποια σου κάνει κλικ.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου να καθυστερήσουν σήμερα τις εξελίξεις. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό, γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς το βράδυ προκλήσεις για εξόδους που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση. Ακόμα, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν προσπαθήσεις να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα. Εσύ που πίνεις καφέ με τη μοναξιά, να περιμένεις μία πρόσκληση από άτομο του φιλικού περιβάλλοντος, που αν την αποδεχτείς, θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.

 

Αιγόκερως

Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα στη ζωή σου, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μόνο μην κάνεις υπερβολές! Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις μόνο και μόνο από τη βιασύνη σου. Μην επιλέγεις το μοναχικό δρόμο όσο κι αν ο σύντροφός σου σε πληγώνει. Πάρε το θάρρος να του μιλήσεις και στην περίπτωση που δε σε κατανοήσει, δες τι άλλο μπορείς να κάνεις. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, βρες τους τρόπους για να πας κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει και μην το αναβάλλεις άλλο. Ξεκαθάρισε τα αισθήματά σου και ανάλογα με την αντίδραση του, θα πράξεις.

 

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυση τους, αγαπητέ Υδροχόε. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει. Η μέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφό σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες σου και τις ανησυχίες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, η μέρα θα φέρει στο διάβα σου ένα φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η λογική σου θα σε βοηθήσει σήμερα να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Με πίστη στις δυνάμεις και στις ικανότητές σου, θα πετύχεις στα επαγγελματικά σου και θα διαμορφώσεις κάποια εργασιακά σου ζητήματα, που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσεχτικός, αποφεύγοντας τις ακρότητες. Στα αισθηματικά σου αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση απέναντι τον σύντροφό σου, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πας παρακάτω τον δεσμό σας. Όσο για τους αδέσμευτους, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνετε μια νέα γνωριμία. Το θέμα είναι να ξέρετε τι ζητάτε.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!