Το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει την ψυχολογία των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Είναι γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσουμε ποια κατεύθυνση θέλουμε να ακολουθήσουμε σε επαγγελματικά ζητήματα και αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία μας. Η απογοήτευση και η λανθασμένη αντίδραση σε πιθανές συμπεριφορές προσώπων του κοντινού μας περιβάλλοντος θα επιδράσουν αρνητικά στη συμπεριφορά μας και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω μας.

 

Κριός
Σήμερα, φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο να βρείτε τη χρυσή τομή της αλληλοκατανόησης και της αλληλοστήριξης! Στα αισθηματικά σου μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και κυρίως για όσα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να τα καταλάβει, θα έχεις και την υποστήριξη και τη βοήθειά του. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

 

Ταύρος
Οι δραστηριότητές σου κι οι κινήσεις σου σήμερα, είναι καθαρά βασισμένες στην ανάγκη σου για προσωπική σιγουριά κι ασφάλεια, φίλε Ταύρε! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συγκυρίες θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφός σου είναι απόλυτα πιστός κι αφοσιωμένος σε σένα! Στην αισθηματική σου ζωή, η σημερινή Παρασκευή έχει πολύ θετικές επιρροές και μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη διανύεις περίοδο μοναξιάς, απόφυγε την απομόνωση -όσο γίνεται- και αξιοποίησε το θετικό κλίμα της ημέρας στην προσωπική σου ζωή.

 

Δίδυμος
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, είσαι σίγουρα στα καλύτερά σου και βρίσκεις και πάλι τον καλό παλιό εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, η αισθηματική σου προσωπικότητα είναι γοητευτική, αυθόρμητη κι ενθουσιώδης! Σίγουρα θα έχεις φλερτ και θαυμαστές σήμερα και θα απολαύσεις γνωριμίες, φλερτ και συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, προσοχή χρειάζεται η τάση σου για επικοινωνιακό παρορμητισμό, γιατί απ’ το πουθενά μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, παρερμηνείες κι εντάσεις!

 

Καρκίνος
Σήμερα εντείνεται η ήδη εύθραυστη ευαισθησία σου κι ο βαθύς συναισθηματισμός σου, φίλε Καρκίνε! Αν είσαι ελεύθερος, όσον αφορά τις επιθυμίες σου και τους στόχους σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα υπάρχουν ίσως κάποιες αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Η καλοπροαίρετη στάση σου τον τελευταίο καιρό, η δοτικότητά σου κι η υπομονή σου, δε φαίνεται να έχουν τα αποτελέσματα που περίμενες! Αντίθετα, αν είσαι δεσμευμένος, ανταμείβεσαι για τη φροντίδα σου προς τον σύντροφο και την προσαρμοστικότητά σου!

 

Λέων
Φίλε Λέοντα, ετοιμάσου για την έκπληξη! Έρχονται απροσδιόριστες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στη ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά! Ετοιμάσου για μπόλικες επιτυχίες, αν είσαι ελεύθερος! Μπορεί να είχες επικεντρωθεί σε ένα άτομο τον τελευταίο καιρό, χωρίς αποτέλεσμα, και ξαφνικά, σήμερα, να εκφράσεις ενδιαφέρον σε ένα νέο πρόσωπο, που σίγουρα αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τις αντιδράσεις σου προς τον σύντροφο, γιατί ενδεχομένως να επιμένεις σθεναρά στη δική σου γνώμη και να αρνείσαι τη δική του, γεγονός που πιθανόν να φέρει καβγάδες!

 

 

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, θα καταφέρεις να πετύχεις αυτό που θες, με τις γρήγορες αντιδράσεις σου αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου σκέψεις κι εκφράσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητά σου! Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσεις τόσο πολύ την έκφραση των συναισθημάτων σου, αλλά να τα δείξεις με τρυφερές πράξεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από τη δουλειά, που τον ενδιαφέρεις εδώ και καιρό, εκφράζει το ενδιαφέρον του για σένα κι εσύ κολακεύεσαι! Προχώρησέ το με διακριτικότητα!

 

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η συμπεριφορά σου κι οι αντιδράσεις σου θα είναι ανοιχτές και σταράτες! Αν είσαι ελεύθερος, η ανάγκη σου για περιπέτεια κι ανεμελιά, σε οδηγεί σε φλερτ, σε επαφές και φέρνει κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, βρες σήμερα τον απαραίτητο χρόνο για τη σχέση σου και τον σύντροφό σου, για να εξετάσεις πιο προσεκτικά καταστάσεις και προβλήματα που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα και να τα λύσετε με συζήτηση κι επικοινωνία!

 

Σκορπιός
Θα υπάρξει σήμερα, φίλε Σκορπιέ, η ανάγκη για συναισθηματική εκβάθυνση αλλά κι αρκετή εσωτερικότητα, λόγω άγχους κι επίμονων σκέψεων! Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο κι η γοητεία που εκπέμπεις θα σου φέρουν αξιόλογες κι ουσιαστικές επαφές στον δρόμο σου! Έχεις την ευκαιρία να βάλεις ένα νέο πάθος στη ζωή σου τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, όμως, φέρνεις στο τραπέζι καβγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας! Γιατί δε βγάζεις καλύτερα αυτήν την ενέργεια στην κρεβατοκάμαρα;

 

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, παίρνεις την απόφαση να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου, τα βιώματά σου και με απόλυτη δικαιοσύνη! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις εγωιστική συμπεριφορά κι απαιτήσεις όλη την ώρα! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι στην εξωτερική εμφάνιση σήμερα και στα κουτάκια σου κι επιλέγεις ένα φλερτ που απλά δε χαλάει την αισθητική σου! Να ξέρεις ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα εφήμερη χαρά!

 

Αιγόκερως
Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου, παίρνοντας αποφάσεις ευεξίας, διατροφής ή ψυχικής ενδυνάμωσης, με την άνεση και την ευκολία που χρειαζόσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς την αφοσίωση του συντρόφου και τις ουσιαστικές του αποδείξεις για την αγάπη του και κολλάς σε λεπτομέρειες, τον επικρίνεις κι εκφράζεις συνεχώς παράπονα, γεγονός που τον πληγώνει! Αν είσαι ελεύθερος, ερωτικό ενδιαφέρον εντοπίζεται κι εξελίσσεται στον χώρο της εργασίας. Σκέψου προσεκτικά πριν προχωρήσεις, για να μην εκτεθείς σε συναδέλφους!

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις στόχους, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική εύνοια είναι γεγονός. Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας, που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφός σου, αφού ξέρεις πως έχεις την αγάπη του. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μη σταματάς την προσπάθεια στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με ό,τι διαθέτεις. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά!

 

Ιχθύς
Σήμερα, θα σε παρασύρει ο υπερβολικός συναισθηματισμός σου κι η έντονη ευαισθησία σου, φίλε Ιχθύ! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από νοσταλγία κι αναμνήσεις προς ένα πρόσωπο του ερωτικού σου παρελθόντος, που για άλλη μια φορά θα σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις τόσο μεγάλη υπομονή και τόσες πολλές υποχωρήσεις σε αδικίες κι ανισότητες στον ερωτικό δεσμό σου! Χωρίς εντάσεις και γκρίνια, πλησίασε τον σύντροφό σου και κάντε μία εκ βάθους εποικοδομητική συζήτηση, ώστε να λύσετε τις διαφορές σας!

 

Πηγή: My Astro