Η ερωτική εβδομάδα ξεκινά με σειρήνες στα αυτάκια σου. Κι ενώ έχεις όλη την καλή διάθεση να συζητήσεις αλλά δε στο κάνουν το χατίρι τα άστρα. Κι έτσι δουλίτσα δε γίνεται. Στόχος της εβδομάδας είναι να μην ειπωθούν λόγια που δεν μπορούμε να πάρουμε πίσω και που ίσως φέρουν προβλήματα στις σχέσεις μας.

 

Κριός
Κριαράκι μου, μπορείς πλέον να δεις ότι ορισμένες καταστάσεις σε έχουν εξουθενώσει και τελικά αποφασίζεις να τακτοποιήσεις τη ζωή σου. Έρωτας, φιλικές και οικογενειακές σχέσεις πρέπει να περάσουν από το μικροσκόπιο και να αποφασίσεις τι θα κάνεις με δαύτες γιατί έναν πονοκέφαλο τον έχεις εξαιτίας τους. Μην αφήσεις κανέναν να επηρεάσει τις αποφάσεις σου γιατί κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά χρειάζεσαι παρά μόνο εσύ. Οι πλανήτες ευνοούν εξελίξεις στις σχέσεις σου, αν θες πραγματικά να κερδίσεις κάτι από αυτές. Αυτή την εβδομάδα γενικά θα είναι σαν να περπατάς σε τεντωμένο σκοινί. Φρόντισε να παραμείνεις ρεαλιστής και σε εγρήγορση, για να αποφύγεις λάθη λόγω του στρες που θα σου δημιουργηθεί.

Τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή είναι πολύ ικανοποιητικά και αυτό θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά τα υπόλοιπα προβλήματά σου αφού τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα και χωρίς κόπο. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείς για να διατηρήσεις λίγη γαλήνη κι ησυχία. Το χρειάζεσαι κι εσύ, αλλά και το ταίρι σου, οπότε απολαύστε τις στιγμές που περνάτε μαζί στο έπακρο. Αν είσαι ελεύθερος, τόλμησε να κάνεις την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Δε θα μάθεις ποτέ αν υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον από την πλευρά του αν δεν τολμήσεις να κάνεις ένα βήμα προς το μέρος του. Τα άστρα σε ευνοούν.

Pillowfight: Ζυγός, μαζί μπορείτε να περάσετε ωραίες στιγμές.

Goodnight: Τοξότης, δεν αντέχει τις ζήλιες σου.

 

 

Ταύρος
Ταυράκι μου, αυτή η εβδομάδα θα είναι ομαλή και γαλήνια και δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να νιώσεις επιτέλους λίγη ευτυχία. Να μην έχεις προβλήματα ονειρεύεσαι και να, που τα άστρα σου κάνουν τη χάρη. Είσαι σε τέτοια ζεν κατάσταση που ακόμη και σε καβγά να μπλέξεις, θα λύσεις το πρόβλημα με τόσο ήρεμο τρόπο που δε θα αναγνωρίζεις καν τον εαυτό σου. Αν μη τι άλλο, αυτό που χρειάζεσαι είναι αυτή την περίοδο, κάθε είδους σχέση που έχεις, να μη σου φέρνει περισσότερο στρες κι αποφασίζεις να πάρεις εσύ τα πράγματα στο χέρι σου αντί να περιμένεις τους άλλους να κάνουν τα αυτονόητα. Αυτή την εβδομάδα, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να εκφράσεις τα βαθιά συναισθήματά σου γι’ αυτόν, ξεχνώντας όλα τα αρνητικά πράγματα που μπορεί να σας κρατούν χώρια. Όταν αγαπάς πρέπει να μην επικεντρώνεσαι μόνο στα στραβά του άλλου, ειδικά όταν κι εσύ δεν είσαι τέλειος. Χαλάρωσε και θυμήσου τι ήταν εκείνο που σε έκανε να ερωτευτείς το σύντροφό σου κι άναψε τη φλόγα ξανά. Θα δεις αμέσως διαφορά στην ψυχολογία και των δύο σας και μεταξύ μας τώρα, αν το κάνεις στην κατάλληλη στιγμή, θα σώσεις τη σχέση σας.

Αν είσαι ελεύθερος, η αυξημένη κοινωνικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις την αγάπη που περίμενες. Η αισθηματική σου ζωή θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα, μέσα από ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές, γιατί δεν αξίζουν όλοι την προσοχή σου. Είναι κατανοητό το γεγονός πως η μοναξιά δεν αντέχεται αλλά με το να πέσεις με τα μούτρα σε μια νέα σχέση χωρίς να είσαι σίγουρος πως αξίζει, πας για νέα απογοήτευση.

Pillowfight: Ο Υδροχόος σε ξεσηκώνει και σου θυμίζει πώς είναι να ζεις χαλαρά.

Goodnight: Στην τσίτα με τον Λέων, τόση νευρικότητα δε σου φέρνει άλλος.

 

 

Δίδυμος
Αγαπητό Διδυμάκι μου, αυτή η εβδομάδα θα είναι μέσα στον αρνητισμό. Να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να είσαι ουδέτερος στις συζητήσεις σου με τα άτομα του κοντινού σου κύκλου, αφού εύκολα θα μπορούσαν να συμβούν παρεξηγήσεις που δύσκολα θα μπορούσαν να ξεπεραστούν. Πρέπει να αδράξεις ευκαιρίες που σου δίνονται για να έρθεις πιο κοντά τους και να κατανοήσεις τις ανάγκες τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τις προσπάθειές σου. Πρέπει να είσαι πιο υπεύθυνος κι ώριμος στις συζητήσεις σου μαζί τους. Κάνε αργά και σταθερά βήματα προς την ευτυχία, γιατί το να βιάζεσαι θα σε οδηγήσει στο να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν πολύ και τα συναισθηματικά σου θέματα. Στη σχέση σου θα πρέπει να αποφύγεις τις εντάσεις με το άλλο σου μισό και να προσπαθήσεις να παραμείνεις ήρεμος για να επεξεργαστείς τα προβλήματα με καθαρό μυαλό. Δυστυχώς, προβλήματα του παρελθόντος με τα οποία δεν είχες ασχοληθεί όταν έπρεπε, έρχονται να ενοχλήσουν εσένα και τον σύντροφό σου. Ηρεμήστε κι οι δύο, αυτές τις μέρες ευνοούνται οι διαφωνίες γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην ανοίγετε κουβέντα όταν η ψυχολογία σας είναι σε κακή κατάσταση. Πρέπει να λυθούν τα προβλήματά σας, αλλά σίγουρα όχι εις βάρος της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος, οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις το άτομο που ονειρεύεσαι. Δε θα γίνει αν δε βγεις έξω, ή αν δε σταματήσεις να σαχλαμαρίζεις με άτομα που δεν αξίζουν τον χρόνο σου, γι’ αυτό πρόσεξε καλά πού αναλώνεσαι κι έχε τα μάτια ανοιχτά γιατί θα σε προσπεράσει η ευκαιρία να ερωτευτείς στο φουλ.

Pillowfight: Πες ναι στον Ζυγό και δε θα το μετανιώσεις.

Goodnight: Δε θα κερδίσεις τίποτα από τον Ιχθύ, μείνε μακριά του.

 

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, τον τελευταίο καιρό η ζωή σου είναι πολύ μπερδεμένη κι ασταθής, βγάζοντας προς τα έξω τους εγγενείς φόβους και τις ευαισθησίες σου με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λάθος αποφάσεις όσον αφορά τις σχέσεις σου και τον έρωτα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου, αλλά κυρίως να βρεις χρόνο για τα άτομα που αγαπάς. Σε περιμένουν απότομες εξελίξεις, οπότε φρόντισε να το σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής και πρακτικός κι έλεγξε προσεκτικά τη σχέση σου με κάποια άτομα που βλέπεις ξεκάθαρα πως δεν είναι αυτό που δείχνουν.

Αυτή η εβδομάδα θα καθορίσει το μέλλον της σχέσης σου. Σταμάτα να προσποιείσαι ότι όλα είναι τέλεια. Μπορείς τώρα να δεις τα πράγματα καθαρά και η στάση του συντρόφου σου μπορεί να σε προβληματίσει σε σημείο να αναρωτιέσαι αν αξίζει να είσαι μαζί του. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, κάνε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του για να καταλάβεις αν είναι πρόθυμος να αλλάξουν κάποια πράγματα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μαζί άμεσα προβλήματα στη σχέση σας, ώστε να γίνει πιο δυνατή κι ειλικρινής, αλλά κι εσύ με τη σειρά σου, οφείλεις να ακούσεις τις ανάγκες του και να κάνεις μερικές υποχωρήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να κάνεις κάτι για να βγεις από τη μιζέρια σου. Το να κάθεσαι στο σπίτι δε θα αλλάξει τη ζωή σου. Αντί να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και να τρως πατατάκια, βγες και γνώρισε κόσμο. Ίσως εκεί ανάμεσα στα άτομα που θα γνωρίσεις, να βρίσκεται κι ο έρωτας της ζωής σου.

Pillowfight: Παρθένος. Εκείνος ξέρει τι γίνεται μέσα στο μυαλό σου.

Goodnight: Του Ταύρου δεν ξέρει τι του γίνεται γενικώς. Άσ’ τον καλύτερα.

 

 

Λέων
Λιονταράκι μου, μια μελαγχολική εβδομάδα σε περιμένει κι αυτό γιατί είσαι σε φάση που δεν ξέρεις τι ακριβώς θες από τη ζωή σου. Θες την ανεξαρτησία σου, αλλά θες και σχέση. Θες να έχεις χρόνο για σένα, αλλά θες και να δουλεύεις στο φουλ γιατί τότε νιώθεις ότι προσφέρεις. Θες να είσαι με την οικογένειά σου αλλά όταν είσαι εκεί, θες να το βάλεις στα πόδια. Αν δεν τρελαθείς αυτή τη βδομάδα, δε θα τρελαθείς ποτέ, εσύ. Το καλό είναι πως θα είσαι πολύ δημιουργικός και δραστήριος κι αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου που είναι κυρίως να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω σου. Η ερωτική σου ζωή πηγαίνει υπέροχα και θα πρέπει να προσπαθήσεις να ελαχιστοποιήσεις τον αρνητισμό και τον εκνευρισμό, για να διατηρήσεις την καλή διάθεση που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Μην κρίνεις τα πάντα και μην πιστέψεις σε καμία περίπτωση πως εσύ, είσαι ανώτερος από το ταίρι σου. Φρόντισε να μην αφήσεις ανεξέλεγκτο το στόμα σου να πει πράγματα που θα μετανιώσεις μετά.

Εάν είσαι ελεύθερος, μην αφήσεις αυτό να σε απογοητεύσει. Μια μεγάλη αγάπη πρόκειται να έρθει στη ζωή σου. Εδώ και καιρό νιώθεις την ανάγκη να βρεις κάποιον ξεχωριστό, κάποιον με τον οποίο θα ζήσεις μια μεγάλη αγάπη, χωρίς να θυσιάζεις εντελώς την ανεξαρτησία σου. Αυτή η εβδομάδα είναι πιθανό να σου φέρει ένα τέτοιο άτομο. Φυσικά, στη συνέχεια η στάση του θα αλλάξει και θα ζητήσει περισσότερα από σένα. Πρέπει να γίνεις πιο ευέλικτος, γιατί ο εγωισμός σου δε θα αφήσει τα πράγματα να αναπτυχθούν στη σχέση σου. Σκέψου τι πραγματικά θες και ψάξε για τον άνθρωπο που μπορεί να σου το δώσει.

Pillowfight: Ο Τοξότης έχει όλα όσα αναζητάς. Μη φοβηθείς να πεις το ναι.

Goodnight: Με τον Αιγόκερω θα απογοητευτείς. Μείνε μακριά του.

 

 

 

Παρθένος
Παρθενάκι μου, αυτή η εβδομάδα θα είναι ήρεμη και αισιόδοξη, βοηθώντας σε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Για τα ερωτικά σου ας μη μιλήσουμε καλύτερα ακόμα. Τον τελευταίο καιρό έχεις περάσει πολλά και νιώθεις φόβο κι ανασφάλεια. Μην αφήνεις τις δυσκολίες να σε ρίχνουν γιατί είσαι ικανός και πεισματάρης και θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις οτιδήποτε σε ρίχνει ψυχολογικά, αν το προσπαθήσεις. Καλό θα ήταν να έρθεις πιο κοντά με άτομα που νοιάζονται για σένα πραγματικά και που μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις ξανά τον εαυτό σου. Επιπλέον, προσπάθησε να είσαι πιο γενναιόδωρος συναισθηματικά, δείξε τι νιώθεις, πες το χωρίς ντροπή και θα νιώσεις και ο ίδιος καλύτερα. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και αποσυμπιέσου από όλη την πίεση που νιώθεις, αναζητώντας στους φίλους και την οικογένεια το στήριγμα που χρειάζεσαι.

Η αρχή της εβδομάδας θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή δε φαίνονται καλά και πως εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου. Είσαι συνεχώς στα πρόθυρα μιας παρεξήγησης με το άλλο σου μισό, αφού οτιδήποτε πείτε και οι δύο το αντιλαμβάνεστε όπως σας συμφέρει και φέρνετε μπλακ άουτ στη σχέση σας. Τελικά, θα καταφέρεις να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου γιατί δεν τα βάζεις κάτω εύκολα. Το αν θα βελτιωθεί η σχέση σας ή αν θα τελειώσει, εξαρτάται από το πόσο θέλετε κι οι δύο να δουλέψετε πάνω στα προβλήματά σας. Εάν είσαι ελεύθερος, μη μένεις στο σπίτι. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που ψάχνεις, αρκεί να βγεις και το ψάξεις. Μην αποκλείσεις ένα άτομο που νιώθεις πως ίσως να μην έχει κοινά μαζί του γιατί εν τέλει, ίσως εκπλαγείς.

Pillowfight: Ο Παρθένος μόνο μπορεί να σε νιώσει εντελώς.

Goodnight: Ο Δίδυμος όχι.

 

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ μου, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, αρκεί να αποφασίσεις να σταματήσεις να σκέφτεσαι και να αρχίσεις να κάνεις. Μην αφήσεις την αναποφασιστικότητά σου να σου στερήσει ένα νέο ξεκίνημα που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Μη συγχωρείς τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή σε πιάνει ανασφάλεια. Έχεις αφήσει καιρό κάποια άτομα να σε εκμεταλλεύονται και η ψυχική κούραση εξαιτίας αυτού, βγάζει προς τα έξω τον χειρότερο εαυτό σου. Σκέψου λογικά και δες ξεκάθαρα τι είναι καλό για σένα, χωρίς όμως να βάλεις τον εγωισμό σου ασπίδα μπροστά του και παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. Εμπιστέψου το ένστικτό σου όσον αφορά τις σχέσεις σου, μην το αγνοείς, μπορεί να σε σώσει.

Τον τελευταίο καιρό έχεις ανοιχτεί σε πειρασμούς. Μπορεί να λες πως το αθώο φλερτ δεν είναι κακό αλλά πολύ φοβάμαι πως κάτι σε σπρώχνει στο να φλερτάρεις ενώ το ταίρι σου αναρωτιέται πού πάει η σχέση σας. Σκέψου τι πραγματικά θέλεις και μίλησε για αυτό με τον σύντροφό σου, ώστε να γνωρίζει τι συμβαίνει. Αλλάξτε τη στάση σου και μάθε να λαμβάνεις υπόψη τις ανάγκες του. Δεν είσαι μόνος σε αυτή τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να μάθεις πώς να είσαι καλά με τον εαυτό σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί και θα γίνεις πιο ελκυστικός για τους άλλους. Αυτό που σου λείπει αυτόν τον καιρό για να μπορέσεις να βρεις την ευτυχία, είναι ξεκάθαρα η αυτοπεποίθηση κι αυτή πρέπει να αρχίσει να πηγάζει από μέσα σου. Κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη, δες πόσο φοβερός είσαι και βγες έξω με τη σκέψη πως αυτοί που σε απέρριψαν χάνουν, όχι εσύ.

Pillowfight: Ο Κριός σε ξεσηκώνει για τα καλά και σε στέλνει στον έβδομο ουρανό.

Goodnight: Στα τάρταρα σε στέλνει η ατέλειωτη γκρίνια και κριτική του Καρκίνου.

 

 

Σκορπιός
Αγαπημένο Σκορπιουδάκι, αυτές οι μέρες θα φέρουν πίεση και ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, καθώς και εμπόδια που θα σε εκνευρίσουν. Μείνε ήρεμος και σκέψου λογικά για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να αναδιοργανωθείς. Πρέπει να αποφασίσεις πόσο χρόνο θέλεις να αφιερώσεις στον εαυτό σου και πόσο στα προβλήματα των άλλων. Καλό θα ήταν να είσαι ξεκάθαρος απέναντι στα άτομα που νοιάζεσαι, αν θες να νιώσεις καλύτερα. Μην πιέζεις τα συναισθήματά σου, αλλά προς Θεού, μην τα αφήσεις ανεξέλεγκτα γιατί είσαι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο ταυτόχρονα.

Η σχέση σου αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα επιλύσεις με το ταίρι σου, αφού είστε και οι δύο σε περίεργη φάση. Αφήστε τα προβλήματα στην άκρη για τώρα, αν θέλεις και βρείτε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν και τους δύο. Έχεις την ανάγκη να έρθεις κοντά με τον άνθρωπό σου, να κάνεις πράγματα που τον ευχαριστούν και να του δείξεις πως νοιάζεσαι, ακόμα κι αν φαίνεσαι αδιάφορος. Εάν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο για να αλλάξεις τη βαρετή ρουτίνα σου που τόσο πολύ σε ενοχλεί. Το να γκρινιάζεις γι’ αυτό χωρίς να κάνεις κίνηση να το αλλάξεις, δεν πρόκειται να σε βγάλει πουθενά. Είναι καιρός να βγεις από τη φούσκα μέσα στην οποία έχεις κλειστεί, να ρίξεις τα τείχη που έχεις σηκώσει τάχα για να προστατευτείς και να δείξεις την ευαίσθητη πλευρά σου, αν θέλεις επιτέλους να σου χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας.

Pillowfight: Ο Λέων ξέρει πώς να σε κάνει να τον εμπιστευτείς. Άφησέ τον.

Goodnight: Δε θα νιώσεις ποτέ ασφάλεια κοντά στον Ιχθύ.

 

 

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, αυτή την εβδομάδα αν μπορούσες να πάρεις τα βουνά θα το έκανες. Οι τεταμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, πρόσωπα τα οποία σου δημιουργούν εκνευρισμό κι άνθρωποι που ακόμα αισθάνεσαι ότι δε σέβονται τις ανάγκες σου κάνουν την ανάγκη σου για εσωστρέφεια μεγάλη. Πραγματικά επιζητείς πολύ έντονα την ησυχία σου, οπότε take your time, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας αρχίζεις σιγά-σιγά να ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Στην προσωπική σου ζωή, δε διαφοροποιείται πολύ το τοπίο και η πηγή των προβλημάτων καλώς ή κακώς ξεκινάει από την εσωστρέφεια που έχεις. Αν δε θέλεις να χάσεις τελείως την μπάλα μέσα στη σχέση πρέπει να πάρεις τα ηνία και να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις εσύ το σύντροφό σου μέσα από συζήτηση για να διευκολύνουν τη συνεννόησή σας, να έρθετε πιο κοντά και τουλάχιστον να περάσει η εβδομάδα χαλαρά.

Οι ειλικρινείς συζητήσεις, στην περίπτωσή σου είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσεις την ισορροπία στη σχέση σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη χρονική στιγμή it’s up to you. Αν είσαι ελεύθερος, σου έχω λίγο καλύτερα νέα. Ένα πρόσωπο που ενδεχομένως να υπάρχει ήδη στη ζωή σου ή μια νέα απρόσμενη γνωριμία, να εξελιχθεί σε κάτι πάρα πολύ όμορφο και ρομαντικό που θα σε βγάλει από αυτό το λαβύρινθο που είσαι χαμένος αυτή την εβδομάδα. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να αφεθείς και να αφήσεις τους δισταγμούς και τις έννοιες πίσω σου.

Pillowfight: Υδροχόος και ξερό ψωμί.

Goodnight: Το Ψαράκι σε φορτώνει ενοχές.

 

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα έχεις όλες τις αστρολογικές συνόδους να κάνουνε πάρτι πάνω από το κεφάλι σου με τις μισές να δουλεύουν για να υλοποιήσεις τους στόχους σου και τις άλλες μισές να σου βάζουν τρικλοποδιά. Βαθιές αναπνοές παρακαλώ τώρα, δεν είσαι και κανένας πρωτάρης στις δυσκολίες για να ψαρώσεις τώρα. Η εβδομάδα αυτή είναι ακούω βλέπω αλλά δε μιλάω. Ευνοεί πολύ να προχωρήσεις τα σχέδιά σου αλλά εάν ανοίξεις το στοματάκι σου είναι σαν να έχεις τραβήξει το λάθος λιθαράκι και να καταρρεύσουν τα πάντα. Οπότε κινήσου προς τον στόχο σου αλλά απέφυγε να κάνεις συζητήσεις και προσπάθησε ότι ακούς απλά να το προσπερνάς είτε σε φιλικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. To the point αν μπορείς να βάλεις ένα φερμουάρ στο στόμα σου αυτή την εβδομάδα βάλτο γιατί τα νεύρα είναι κρόσσια και μία μόνο λέξη μπορεί να φέρει την καταστροφή. Στην ερωτική σου ζωή, με Αφροδίτη πάνω από το κεφαλάκι σου τι να λέμε τώρα. Τραβάς τα βλέμματα θέλοντας και μη. Εάν είσαι ελεύθερος οι ευκαιρίες είναι το μόνο σίγουρο ότι δε θα λείψουν. Έχεις μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση είναι η αλήθεια για εσένα αυτό το διάστημα.

Το θέμα είναι να κατασταλάξεις στο αν θέλεις να κάνεις ακατάπαυστο flirting ή αν θέλεις να δώσεις ευκαιρία σε κάτι το οποίο σε περιτριγυρίζει, είναι πολλά υποσχόμενο και δημιουργεί προδιαγραφές για κάτι πάρα πολύ ιδιαίτερο κι όμορφο. Αν είσαι σε σχέση να στείλουμε αρχικά την αμέριστη κατανόησή μας στο σύντροφό σου. Το μεγαλύτερο στοίχημα που θα μπορούσες να βάλεις αυτή την εβδομάδα όσον αφορά τη σχέση σου είναι η ομαλή επικοινωνία για να μην υπάρξουν απώλειες. Η επικοινωνία που θα έχεις μέσα στη σχέση σου θα παίξει και καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου γενικότερα. Η αλήθεια είναι αγαπητό Αιγοκεράκι ότι πρέπει λίγο να chillαρεις γιατί τα έχεις πάρει όλα παραμάζωμα, μαζί και το ταίρι σου, ενώ μπορεί να έχει την καλύτερη πρόθεση να σε βοηθήσει.

Pillowfight: Ζυγός λέμε. Να με ακούς.

Goodnight: Ένας άλλος Αιγόκερως στη μαμά του.

 

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα, αν θες να τη βγάλεις καθαρή βγάλε από το τσεπάκι σου τη διπλωματία σου που ξέρουμε όλοι ότι διαθέτεις και κινήσου κατ’ αυτό τον τρόπο. Σε πιάνει μία λίγο Drama Queen διάθεση αφού αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δε συμμερίζονται τις απόψεις σου σε ορισμένα θέματα κι αυτό θα δημιουργήσει, διαφωνίες. Υδροχόε μου, δεν έχουμε χρόνο για τέτοια γιατί κυριολεκτικά παίζεις Ρώσικη ρουλέτα. Εάν επιλέξεις να μείνεις ανένδοτος στις απόψεις σου, έχασες. Αξιοποίησε τη διπλωματία σου στην επικοινωνία σου με τους άλλους αυτή την εβδομάδα για να καταφέρεις να επιβιώσεις όπως-όπως και από την επόμενη εβδομάδα μπορεί τα πράγματα να είναι λίγο πιο αισιόδοξα ή να έχει ξεκαθαρίσει και η δική σου οπτική και να έχεις σχηματίσει κι εσύ διαφορετική άποψη για τις καταστάσεις. Άλλωστε τα πράγματα ποτέ δεν έχουνε μία πλευρά Αν είσαι ελεύθερος, εκεί που κοιτάς ενδεχομένως δε θα φτάσεις. Αυτό που θες να ξεμπλέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει περιστοιχίζεται μόνο από εμπόδια εμπόδια εμπόδια εμπόδια.

Δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα να το θέσω. Μπορεί στο μέλλον να υπάρξουνε ιδανικές συνθήκες αλλά δε θα κάτσεις να καλογερέψεις κιόλας. Γι’ αυτό γύρνα σελίδα και ρίξε μια ματιά γύρω σου, μπορεί να υπάρχει κάτι κοντά σου που δεν το έχεις εκτιμήσει ακόμα. Καμία καλή προοπτική δεν πρόκειται να φέρει αυτό, οπότε σαν διορατικός πού είσαι και βλέπεις τα πράγματα λίγο παραπέρα από τους υπόλοιπους βγάλε κι εδώ το χαρτί της διπλωματίας, βάλε νερό στο κρασί σου και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Ε, όχι την ίδια μέρα αλλά μακροπρόθεσμα θα είσαι ο κερδισμένος.

Pillowfight: Μεγάλες στιγμές με Δίδυμο.

Goodnight: Βάλε για ύπνο τον Λέοντα.

 

 

Ιχθύς
Ψαράκι μου, αυτή η εβδομάδα για σένα είναι άσπρο-μαύρο. Από τη μία είσαι στα πρόθυρα να μπεις στο καταθλιπτικό σου mood αφού τα νερά για κάποια ζητήματα που σε απασχολούν και θες να εξελιχθούν παραμένουν στάσιμα. Σε παίρνει από κάτω, με λίγη ευελιξία και καλούς ελιγμούς όμως θα καταφέρεις να τα διευθετήσεις και προς το τέλος της εβδομάδας θα αποκαταστήσεις και την ηρεμία σου. Από την άλλη οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις δε σταματούν και σε θέλουν σε μία συνεχή εγρήγορση. Μην ψαρώσεις με απότομες αλλαγές στα πλάνα σου και χάσεις την ψυχραιμία σου. Κάνε Focus στο στόχο σου, ξεδίπλωσε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, βάλε και λίγο φαντασία και στο τέλος όλα θα κυλήσουν ρολόι.

Θέλοντας και μη όμως οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα στη σχέση δε σου αφήνουν και πάρα πολλές επιλογές. Αυτό ίσως για σένα να είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα της εβδομάδας εφόσον δυσκολεύεσαι αρκετά να φανείς διαλλακτικός και να διατηρήσεις την ηρεμία σου. Εάν όμως δεν το παλέψεις το έχεις χάσει το παιχνιδάκι. Εσύ που είσαι ελεύθερος ακόμα, στα είπα και την προηγούμενη εβδομάδα. Τι περιμένεις να σου έρθει ουρανοκατέβατο; Έχεις όλη την ελευθερία να περάσει καλά, να γνωρίσεις κόσμο και ίσως κάπου εκεί να είναι κι αυτό που ψάχνεις. Γιατί αλήθεια έχεις κολλήσει σε αυτό το κάτι που δεν προχωράει κι έχει δημιουργηθεί και ένα χάσμα; Tyn!

Pillowfight: Ναι καλέ το Ταυράκι. Why not; Οι άλλοι είναι καλύτεροι;

Goodnight: Σκούρα τα πράγματα με Παρθένο.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη