g20069

Τέτοιο αρνητισμό έχω καιρό να δω αλλά αυτή τη βδομάδα θα σπάσει το κοντέρ! Με τέτοια ψυχολογία μην περιμένει κανείς εκεί έξω να πάρει σωστή απόφαση. Υπομονή, μην τρομάζετε! Δε χρειάζεται ο πανικός. Βαθιές ανάσες, μακριά από ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν, μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και υπομονή. Ο ανάδρομος Ερμής είναι στα τελευταία του.

 

Κριός

Μερικές μέρες μείνανε, Κριέ μου, κι ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία που σημαίνει πως οι παρεξηγήσεις και τα ευτράπελα των προηγούμενων εβδομάδων θα γίνουν παρελθόν σύντομα. Αν και τα νεύρα είναι λίγο τσίτα, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως λύθηκαν ως δια μαγείας όλα σας τα προβλήματα. Μη χαρείς απότομα. Θέλει δουλειά ακόμα η σχέση σας. Αν είσαι μόνος, καλό θα ήταν να μην ενθουσιαστείς και να μην επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία αυτόν τον καιρό διότι τα φαινόμενα απατούν και μάλιστα με μεγάλη ευκολία.

 

Pillowfight: Μ’ έναν Παρθένο μπορεί να επικρατήσει η λογική.

Goodnight: Με τον Δίδυμο μόνο η τρέλα μπορεί να επικρατήσει.

 

Ταύρος

Καιρός για ξεκαθαρίσματα, Ταυράκι μου, μιας και οδεύουμε προς την Άνοιξη με ταχύ ρυθμό. Τώρα κάνε τη λίστα σου με ποιον μένει και ποιον φεύγει από τη ζωή σου, για να πάρεις κι εσύ μία ανάσα. Ό,τι σε προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό στη σχέση σου, επιτέλους φεύγει και μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα και να ζήσεις τις όμορφες στιγμές που είχες στερηθεί. Πρόσεξε μόνο μη λες άλλα πράγματα από αυτά που αισθάνεσαι και το τρελάνεις το ταίρι σου πάλι. Αν ανήκεις στους ελεύθερους, καλό θα ήταν να μη συγκρίνεις παλιές με νέες σχέσεις, γιατί μόνο αντιδράσεις θα προκαλέσεις κι αν μη τι άλλο, δε θα είναι καλές, στο λέω να το ξέρεις.

 

Pillowfight: Ο Τοξότης σε κρατά σε εγρήγορση.

Goodnight: Βαριέσαι με τον Ιχθύ.

 

Δίδυμος

Μία προσοχή τη χρειάζεσαι αυτή τη βδομάδα, Διδυμάκι μου, αφού όλα φαίνονται πιο όμορφα και μπορεί να ξεγελαστείς εύκολα. Ευτυχώς, η καλή διάθεση για επικοινωνία επιστρέφει με το που μπαίνει σε ορθή πορεία ο Ερμής και να, που μπορείς να διορθώσεις κάθε κατάσταση που παραλίγο να γκρεμίσει τη σχέση σου το προηγούμενο διάστημα. Αν ψάχνεις τον έρωτα, μη χαίρεσαι απότομα με μία νέα γνωριμία. Είπαμε το φως της Πανσελήνου, που κρατάει μέρες, κρύβει κάθε άσχημη πτυχή. Όμως, όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα σοκαριστείς.

 

Pillowfight: Μόνο ο Υδροχόος μπορεί να ανεχτεί τα παιχνίδια σου.

Goodnight: Μακριά από Σκορπιό, έχει νεύρα.

 

Καρκίνος

Συναισθηματική εβδομάδα σε περιμένει, Καρκινάκι μου, και προβλέπω να μην μπορείς να βάλεις ούτε σκέψεις αλλά ούτε συναισθήματα σε σειρά. Καταλαβαίνεις, βέβαια, ότι θα υποφέρουμε όλοι, έτσι; Θες να βγεις από τη ρουτίνα που έχεις χωθεί με το ταίρι σου. Γι’ αυτό, θα προσπαθήσεις με μικρές εκπλήξεις να αλαφρύνεις την ατμόσφαιρα, γιατί το προηγούμενο διάστημα μόνο ανάλαφρο δε χαρακτηρίζεται. Ο Ερμής σε ορθή πορεία λύνει τη γλώσσα και τα χέρια σου και σε βοηθάει να δείξεις τον υπέροχο χαρακτήρα σου σ’ εκείνο το άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σου. Όρμα, μην κολλάς πουθενά.

 

Pillowfight: Σταθερά και όμορφα με τον Αιγόκερο. Δε θες κάτι άλλο.

Goodnight: Ο Ζυγός είναι τραινάκι του Λούνα Παρκ. Άσε, φοβάσαι τα πάνω-κάτω!

 

Λέων

Ανάσα ανακούφισης είναι η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία για σένα, Λιοντάρι μου, γιατί νιώθεις πως παρεξηγούταν από τους πάντες ακόμα και μία απλή καλημέρα που έλεγες. Αφού αισθάνεσαι ασφάλεια πια, προσπαθείς να λύσεις τις διαφορές με τον σύντροφό σου και καλά κάνεις, δηλαδή. Είναι καιρός να αφήσετε πίσω οτιδήποτε σας κρατούσε μακριά τον έναν από τον άλλον τον τελευταίο καιρό και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σε αποδυναμώσει τόσο πολύ, που τελικά να γίνεις χαλάκι να σε πατάει μονίμως. Το θες αυτό; Για σκέψου το καλά, γιατί φοβάμαι πως θα έχουμε δράματα.

 

Pillowfight: Ο Σκορπιός δε θα σε πατήσει ποτέ.

Goodnight: Ο Αιγόκερως θα σε ποδοπατήσει για τα καλά.

 

Παρθένος

Καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στο παρόν, Παρθενάκι μου, γιατί με το παρελθόν δεν τα πας καλά και το μέλλον όσο κι αν το προγραμματίζεις, αυτό θα κάνει τα δικά του. Μίλησε με το ταίρι σου για ό,τι σε απασχολεί, με καλή διάθεση πάνω απ’ όλα. Μην επικεντρωθείς σε όσα έχουν γίνει, αλλά σε εκείνα που θα ήθελες να γίνουν. Κάνε όνειρα μαζί του, σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά έτσι. Μην πιστεύεις εύκολα σε νέους έρωτες, γιατί συχνά τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και μετά χάνεις την πίστη σου στον κόσμο όλο. Προστάτευσε τον εαυτό σου, πάνω απ’ όλα!

 

Pillowfight: Ο Κριός σε εξιτάρει και σου αρέσει πολύ.

Goodnight: Τι τον θες τον Λέοντα; Δεν το έχετε. Ψάξε αλλού!

 

Ζυγός

Ούτε μυστικός πράκτορας να ήσουν, Ζυγέ μου, με τόσα μυστικά που κρατάς για σένα, αυτή την εβδομάδα. Το ξέρεις βέβαια πως τίποτα δε μένει κρυφό για πάντα. Οπότε, δεν τα αφήνεις αυτά τα παράξενα στην άκρη; Μόνο με ειλικρίνεια θα μπορέσεις να έρθεις κοντά με το ταίρι σου. Πες αυτό που νιώθεις πραγματικά και να είσαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από τα παιχνιδάκια που παίζεις. Εσύ, που είσαι μόνος, σκέψου όσο πιο ώριμα μπορείς- αν μπορείς βέβαια- για το τι θες από μία σχέση γιατί μόνο με καθαρή σκέψη θα μπορέσεις να βρεις την ευτυχία.

 

Pillowfight: Δίδυμος, ο παιχνιδιάρης. Σου ταιριάζει γάντι.

Goodnight: Ο Σκορπιός δεν αντέχει τέτοια παιχνίδια. Ξέχνα τον!

 

Σκορπιός

Με ρομαντική διάθεση θα σε βρει η εβδομάδα αυτή, Σκορπιουδάκι μου. Δε σε έχουμε συνηθίσει έτσι, αλλά προτιμάς να φανερώσεις τι νιώθεις παρά να μαντεύουν οι άλλοι μήπως και σε καταλάβουν. Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ έρωτα και τρέλας. Θα πρέπει να μην την περάσεις αυτή την εβδομάδα, γιατί στην προσπάθειά σου να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, υπάρχει περίπτωση να βγει από μέσα σου ένας μικρός δυνάστης που θα τα θέλει όλα δικά του. Εσύ, που αναζητάς τον έρωτα, ξέρεις πολύ καλά πως τα μεγάλα λόγια δε σημαίνουν τίποτα. Θες μεγάλες πράξεις και μεταξύ μας τώρα, καλά κάνεις.

 

Pillowfight: Ο γιατρός του έρωτα συστήνει Καρκίνο για ηρεμία.

Goodnight: Μακριά από Υδροχόους! Προκαλούν ταραχή.

 

Τοξότης

Μία σαφώς πιο ήρεμη εβδομάδα σε περιμένει, Τοξοτάκι μου, φτάνει να μην αφήσεις τους εγωισμούς και τα δράματα να χαλάσουν την καλή ατμόσφαιρα. Πίστευες πως δε θα έβρισκες ποτέ λύσεις, για να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Να που, όμως, γίνονται και θαύματα κι αυτή τη βδομάδα θα βιώσεις ένα. Μην κάνεις κάτι που θα το χαλάσει. Ξέχνα την αυτοκαταστροφική σου πλευρά για λίγο. Μία νέα γνωριμία έρχεται, για να ταράξει τα νερά. Αλλά ξέρεις τώρα, μην ενθουσιάζεσαι και πολύ, γιατί ή θα κάνεις κάτι που θα το χαλάσεις ή που θα σου βγει μάπα το καρπούζι.

 

Pillowfight: Αχ, ένα Λιοντάρι που σου χρειάζεται εσένα.

Goodnight: Αυτό που δεν χρειάζεσαι με τίποτα είναι έναν Ταύρο.

 

Αιγόκερως

Βαθιές ανάσες, Αιγοκεράκι μου, και μακριά από αποφάσεις που μπορεί να σου αλλάξουν οριστικά και ριζικά τη ζωή. Όχι τίποτ’ άλλο, δεν είναι καιρός για πειράματα. Επιτέλους, τα πράγματα στη σχέση σου φτιάχνουν κάπως, αφού καταφέρνεις να κάνεις μία ουσιαστική κι ώριμη κουβέντα με τον άνθρωπό σου και να λύσετε τις διαφορές σας, μετά από ένα διάστημα που μόνο να σφαχτείτε δεν είχατε καταφέρει. Μακριά από ανθρώπους που άλλα λένε σήμερα κι άλλα αύριο. Είπαμε, θέλεις να ερωτευτείς αλλά όχι και να σου σπάσουν τα νεύρα.

 

Pillowfight: Σταθερά με Σκορπιό. Σου δίνει ό,τι χρειάζεσαι.

Goodnight: Πού να βρεις άκρη με Δίδυμο; Άσε καλύτερα.

 

Υδροχόος

Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τον Ερμή να έρχεται με καλές προθέσεις, Υδροχοάκι μου. Όχι τίποτ’ άλλο, είχες αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες για τα πάντα, μέχρι και για τον εαυτό σου. Η σχέση σου με τον άνθρωπό σου, ευτυχώς, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και τώρα πλέον μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη, γιατί οποιαδήποτε υπολείμματα κακής ενέργειας είχαν απομείνει μεταξύ σας, εξανεμίζονται για τα καλά. Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις στο παιχνίδι του έρωτα με φόρα και παρασέρνεις τα πάντα στην πορεία σου. Σιγά που θα καθόσουν φρόνιμος εσύ!

 

Pillowfight: Τα βρίσκεις μια χαρά με τον Καρκίνο.

Goodnight: Χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια με τον Ζυγό.

 

Ιχθύς

Ανάλαφρος κι έτοιμος να καταπλήξεις τα πλήθη είσαι, Ψαράκι μου, κι η εβδομάδα αυτή σίγουρα βοηθάει στο να κάνεις παιχνίδι, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Καιρός να δεις την πραγματικότητα όσον αφορά τη σχέση σου και να μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια με το ταίρι σου. Δεν είναι καιρός για παιχνίδια και μούτρα. Μερικές φορές, θα σε σοκάρω, η ωριμότητα λειτουργεί θετικά σε μια σχέση. Διψάς για έρωτα αλλά το να ωραιοποιείς καταστάσεις που τις λες και άρρωστες, μόνο καλό δεν είναι. Καλύτερα μόνος, παρά πληγωμένος πάλι! Για σκέψου το.

 

Pillowfight: Ναι στον Παρθένο, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Goodnight: Μακριά από τον Τοξότη. Μην τον σκέφτεσαι καν!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Χώρισες; Δύο είναι οι εκδοχές:

Είτε το μετάνιωσες και θέλεις να τα ξαναβρείτε, είτε θέλεις να γυρίσεις σελίδα, σου έχουμε τον τρόπο να το πετύχεις!