pillow2594

Κι ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό έως τις 28 Μαΐου κι ανάβει φωτιές, ανάβει κι όλα τα καίει, ο Άρης μπαίνει και αυτός στο πάρτι κάνοντας τις ζωές μας λίγο πιο fabulous, πιο δυναμικές, πιο spicy, κάτι που πραγματικά είχαμε ανάγκη και δεν έχουμε σκοπό ν’ αντισταθούμε σε αυτό για κανέναν λόγο. Ο Δίας υποστηρίζει τα νέα ξεκινήματα μεν, αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο γιατί ο ανάδρομος Ερμής βάζει προσωρινά φρένο σε κάθε τι καινούργιο. Δε θέλει να μας δει να πηγαίνουμε μπροστά. Έτσι λοιπόν χωρίς να έχουμε δεύτερη επιλογή, αποφεύγουμε νέα ξεκινήματα και δεσμεύσεις διότι στο τέλος μπορεί να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Μείνουμε ωστόσο ανοιχτοί σε ό,τι έρθει στο δρόμο μας χωρίς να κολλάμε στο παρελθόν, στο φθαρμένο και στο ξεπερασμένο. Το σύμπαν έχει ετοιμάσει για μας εκπλήξεις, αρκεί να είμαστε δεκτικοί σ’ αυτές. Καλή ερωτική εβδομάδα.

 

 

Κριός

Κριέ μου, στρώσε τα κόκκινα χαλιά, μιας κι η Αφροδίτη για ακόμη μία εβδομάδα σου κάνει το χατίρι και στρέφει όλους τους προβολείς πάνω σου. Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να θέλει να σου βάλει τρικλοποδιά, όμως η θεά του έρωτα σ’ έχει κάνει ακαταμάχητο. Αυτή την εβδομάδα είναι ευκαιρία να θέσεις έναν πιο ξεκάθαρο στόχο, ερωτικό, κι όχι να βαδίζεις όπου φυσάει ο άνεμος. Είτε είσαι σε σχέση, είτε μόνος, είτε σε μια complicated κατάσταση τα ερωτικά σενάρια είναι πολλά, συναρπαστικά και συνήθως παράνομα. Εάν μιλάμε για μια επισκευή της ήδη υπάρχουσας κατάστασης να θυμάσαι ότι το σπίτι για να είναι γερό πρέπει να βάλεις και τα σωστά θεμέλια. Αυτό στην περίπτωσή σου σημαίνει ότι οι πάνω-πάνω επισκευές σύντομα θα σε βάλουν σε νέα μαστορέματα.

Εάν πραγματικά επιθυμείς να διορθώσεις μια κατάσταση γκρέμισε και ξαναφτιάξε αυτό που θες από την αρχή. Αυτό σημαίνει κόπος, συζητήσεις κι ενδεχομένως δάκρυα που ο ανάδρομος Ερμής θα σε κάνει να τα δεις λίγο πιο μελό απ’ ό,τι είναι. Ωστόσο, αν αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με ψυχραιμία και με υπομονή, σίγουρα το τέλος του μήνα θα σε βρει αγκαλιά με το ταίρι σου σε κάποια παραλία. Αν πάλι έχεις αποφασίσει ότι προτιμάς τη μοναξιά σου, να σε πληροφορήσω ότι αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Όσο και ν’ αντιστέκεσαι στον έρωτα και το φλερτινγκ θα σε υπερνικήσουν κι αυτό άλλωστε είναι που θέλουμε.

Pillowfight: Λέων, ιστορία μου αμαρτία μου.

Goodnight: Με τον Δίδυμο σκούρα τα πράγματα.

 

 

Ταύρος

Ταύρε μου, εάν μέχρι τώρα οι δεύτερες και τρίτες σκέψεις βασάνιζαν το μυαλό σου σχετικά με το έτερόν σου ήμισυ, σου έχω νέα. Ο ανάδρομος Ερμής που σου κάνει επίσκεψη έρχεται για να εντείνει τις ανασφάλειές σου και να ποτίσει τα σκοτεινά σενάρια που καταστρώνεις μέσα στο κεφάλι σου. Δεν τη λες κι εύκολη την κατάσταση, ειδικά αν ήδη αισθάνεσαι αβέβαια μέσα σε μια σχέση ή κατάσταση γενικότερα, που δεν ξέρεις πού θα πάει, πού θα βγει. Αν περιμένεις απαντήσεις σίγουρα αυτές δε θα έρθουν ξεκάθαρα μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Από την άλλη η μαμά σου, Αφροδίτη, σε μια θέση λιγότερο σκοτεινή και περισσότερο ρεαλιστική, μπορεί να είναι το κλειδί που θ’ ανοίξει την πόρτα για ένα φλέγον θέμα ερωτικό.

Όλ’ αυτά με μια βασική προϋπόθεση, να είσαι alert και κυρίως να αποβάλεις αυτή την έμφυτη ξεροκεφαλιά σου, κάνοντας έτσι μια τίμια προσπάθεια ν’ αναγνωρίσεις τις αδυναμίες σου αλλά και τα προτερήματα των γύρω σου. Φυσικά για ακόμη μία φορά πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι οι άνθρωποι που σε κρατάνε πίσω δεν έχουν θέση στη ζωή σου. Κι αυτή τη φορά ίσως πρέπει να γίνω και πιο σκληρή λέγοντάς σου ότι συντηρώντας αυτούς τους ανθρώπους στον περίγυρό σου καταλήγεις να γίνεσαι κι εσύ ο ίδιος κολλημένος. Με μια βαθιά ανάσα κι ένα χρυσό ψαλίδι βρες το κουράγιο και κόψε τις αόρατες κλωστές που σε δένουν με το παρελθόν και πάμε γι’ άλλες πολιτείες.

Pillowfight: Αγαπάμε Δίδυμο.

Goodnight: Παρθένος, λίγο προβληματικός.

 

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, τα πράγματα, τα συναισθήματα και γενικότερα ο κόσμος σου αρχίζει να μοιάζει κάπως διαφορετικός και γι’ αυτό ευθύνεται ένα συγκεκριμένο άτομο από τον περίγυρό σου. Μέχρι πριν λίγες ημέρες αγνοούσες την ερωτική του λάμψη κι επιρροή που δείχνει να έχει πάνω σου. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: ανεξάρτητα από την προσωπική σου κατάσταση, κάτι εντελώς αθώο και πλατωνικό μπορεί να εξελιχθεί ραγδαία σε κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Τα προβλήματα ξεκινάνε στο σημείο που ένας από τους δύο είναι δεσμευμένος ή στο αν η μέχρι τώρα φιλική σας σχέση δείχνει ιδανική, οπότε δεν ξέρεις αν αξίζει να τη θυσιάσετε στον βωμό του έρωτα με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Εάν λοιπόν είσαι δεσμευμένο κι έχεις αποφασίσει ν’ αλλάξεις ερωτικό σύντροφο σίγουρα οι επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι κάπως βασανιστικές για σένα. Κυρίως γιατί δεν έχεις αποφασίσει ποιον δρόμο θέλεις τελικά ν’ ακολουθήσεις. Ενώ η νέα γνωριμία μοιάζει εκρηκτική, φαίνεται ότι δεν έχεις τα ψυχικά αποθέματα να διαχειριστείς έναν χωρισμό. Θα σε διευκόλυνε απίστευτα αν η αντίθετη πλευρά σε χώριζε και σου έκανε πιο εύκολο το σενάριο, όμως οι τύψεις θα επανέλθουν σύντομα. Μέχρι στιγμής βλέπεις ότι ο ανάδρομος Ερμής έχει βάλει στόχο να σε ξεσκεπάσει, να σε ξεγυμνώσει και να σε φέρει αντιμέτωπο με τη γυμνή αλήθεια. Πράγμα αρκετά επίπονο για έναν Δίδυμο πού έχει μάθει να κρύβει καλά το συναίσθημά του και να το πασπαλίζει με πολλές δόσεις ρεαλισμού. Απόφυγε ν’ ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου στο τραπέζι μονομιάς, θα είναι λιγότερο επίπονο για σένα.

Pillowfight: Αχ το Αιγοκεράκι.

Goodnight: Πάλι με τον Λέοντα έμπλεξες; Μα γιατί;

 

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, μπορεί τα επαγγελματικά να δείχνουν ότι έχουν μπει σ’ έναν πιο ίσιο δρόμο και να είναι αυτά που απασχολούν μεγάλο μέρος της ημέρας σου και της ενέργειάς σου, όμως το συντροφικό- ερωτικό στοιχείο είναι απαραίτητο στη ζωή ενός Καρκίνου για να νιώθει πλήρης. Για να είσαι ευτυχισμένο σίγουρα θέλεις να μοιράζεσαι την αγάπη και την αφοσίωση που έχεις μέσα στην ψυχή σου. Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να γίνεις πιο ορατός, περισσότερο διαθέσιμος και διεκδικητικός σε σχέση με αυτά που επιθυμείς από τους άλλους. Ακόμα κι αν η αγάπη θεωρείς ότι προκύπτει μόνο μέσα από ρομαντικά σενάρια, θα σε πληροφορήσω ότι για να σκοντάψει πάνω στην καρδούλα σου το πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει πρέπει κι εσύ να έχεις βάλει ερωτικές παγίδες τριγύρω.

Ακόμα και μια κατάσταση που συντηρείς χωρίς να είσαι και πολύ βέβαιο για τον λόγο που το κάνεις, είναι σημαντικό να εξεταστεί από όλες τις πλευρές της, από τις πιο φωτεινές μέχρι τις πιο θολές και σκοτεινές. Μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο θα αποφασίσεις ξεκάθαρα εάν αξίζει να καταναλώσεις παραπάνω ενέργεια και να προσπαθήσεις περισσότερο για μια σχέση. Σ’ όλο αυτό το παιχνίδι να είσαι έτοιμο να παίξεις χωρίς να κρύβεσαι στο καβούκι σου, επιδιώκοντας στο τέλος, η λιγότερο επιτηδευμένη πλευρά σου, να είναι πιο ελκυστική από αυτή που θες να δείχνεις προς τα έξω.

Pillowfight: Ο Παρθένος ξαναχτυπά.

Goodnight: Ξέχνα τον Αιγόκερω.

 

 

Λέων

Λιοντάρι μου, εκεί που νιώθεις αυτό που λέμε love is in the air, σου εφιστώ την προσοχή διότι άμα ανέβουν τα μποφόρ του ανέμου δεν έχω ιδέα πού μπορεί να βρεθείς. Αυτό λοιπόν είναι μια σημαντική υπενθύμιση εφόσον θέλεις να παραμείνεις προσγειωμένος και χωρίς αναταράξεις στην ερωτική σου ζωή. Είναι μια περίοδος έντονη που έχεις βάλει πολλά καρπούζια στο ίδιο χέρι, είτε μιλάμε για υποχρεώσεις, είτε μιλάμε για το ερωτικό σου ενδιαφέρον, πράγμα που μπορεί εκτός από έντονες περιπέτειες να σε οδηγήσει σε διλήμματα τα οποία αυτή την περίοδο καθόλου δεν έχεις ανάγκη. Οπότε, ο ανάδρομος Ερμής σε υποχρεώνει να διαλέξεις σε ποια από τις δύο πλευρές του ποταμού θα μείνεις. Η απάντηση είναι στη δική σου κρίση.

Θα κάτσεις εκεί που είσαι ή νιώθεις την ανάγκη να κάνεις το μεγάλο άλμα για την απέναντι όχθη. Σίγουρα δώσε χρόνο στον εαυτό σου πριν την τελική απόφαση κι αυτός ο χρόνος θα μπορούσε να περιλαμβάνει και μια απόδραση παρέα με τους φίλους σου έτσι ώστε ν’ αποστασιοποιηθείς από τις καταστάσεις. Εάν είσαι single, μη σου φανεί περίεργο εάν ο δρόμος σου σε βγάλει στην πόρτα των πρώην. Αν και τα πισωγυρίσματα είναι απαγορευτικά για σένα την περίοδο αυτή, έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από μια ζέστη και γνώριμη αγκαλιά, οπότε ο εγωισμός σου δείχνει να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Pillowfight: Μια ματιά από τον Τοξότη σε πάει στ’ αστέρια.

Goodnight: Ένας άλλος Λέων πολύ λάθος επιλογή.

 

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, κι ενώ το σύμπαν φέρνει στο κατώφλι σου νέο κόσμο και πολλές συναναστροφές, εσύ επιμένεις να διατηρείς τις συστολές και τις επιφυλάξεις σου. Όμως αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να φλερτάρεις και να δείξεις τη σαγηνευτική πλευρά σου προς τα έξω υπό έναν όρο: να μη ρίξεις τον πήχη των επιθυμιών σου χαμηλά. Πάντα αυτό εξαρτάται με το τι έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου για την ερωτική ζωή σου και πώς θα ήθελες αυτή να εξελιχθεί. Αν, για παράδειγμα, πιστεύεις ότι για όλους μας έχει έξω υπάρχει μια αδελφή ψυχή κι ένας άνθρωπος που μας συμπληρώνει στον απόλυτο βαθμό, τότε σίγουρα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στην επιλογή σου, προτού ανοίξεις την καρδιά σου και πληγωθείς, εάν η άλλη πλευρά δε βλέπει τα πράγματα όπως εσύ.

Εάν είσαι δεσμευμένο, τότε η Αφροδίτη σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Και σίγουρα τα διλήμματα δεν είναι πάντα της φύσεως: ή παντρευόμαστε ή χωρίζουμε. Μπορεί να υπάρχουν μικρά καθημερινά εμπόδια και διαφωνίες οι οποίες εάν δε συζητηθούν να σε φτάσουν στα άκρα. Όσο άβολα και να σε κάνουν να νιώθεις αυτές οι συζητήσεις, είναι η ιδανική στιγμή για ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να μοιραστείς με θάρρος τις σκέψεις σου, τις επιθυμίες σου και όσα σε βασανίζουν. Μια τέτοια εξομολόγηση θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα και σίγουρα θα σε φέρει πιο κοντά με τον άνθρωπο που επιθυμείς.

Pillowfight: Ο Υδροχόος παραμένει στο πλευρό σου.

Goodnight: Το Ψαράκι την έκανε γι’ άλλα λιμάνια.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, όσα βατράχια και να φίλησες εσύ πάντα θα επιμένεις ότι εκεί έξω υπάρχει ο πρίγκιπας/ πριγκίπισσα, που θα δώσει το happy end στην ερωτική σου ιστορία. Το πρόβλημα όμως με σένα ξεκινάει με τα αιώνια διλήμματά σου. Ενώ από τη μία η ζυγαριά γέρνει στο να είσαι ένα άκρως πιστό, ρομαντικό κι αφοσιωμένο πλάσμα, όλοι ξέρουμε ότι στην άλλη άκρη της ζυγαριάς βρίσκεται ο εαυτός σου που φλερτάρει ασύστολα, χωρίς τύψεις. Αυτή η πλευρά του εαυτού σου είναι ερωτευμένη με τον ίδιο τον έρωτα και ό,τι αυτός πρεσβεύει. Όταν κάποιος σου σκοτώσει αυτό το ζωτικής σημασίας συναίσθημα για σένα χωρίς δεύτερη σκέψη, περνάς στην αντεπίθεση και γίνεσαι player από τους πιο δυνατούς του ζωδιακού. Έχεις τον τρόπο να προσελκύεις και να κάνεις τους άλλους να σε διεκδικούν.

Όμως με τον ανάδρομο Ερμή καλό θα ήταν το παιχνίδι του φλερτ να μείνει μέσα σε ασφαλή πλαίσια και μόνο με άτομα τα οποία πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Μην αναζητήσεις λοιπόν την επιβεβαίωση από κάποιον απλώς και μόνο για να θρέψεις το εγώ σου. Κι ενώ η φύση σου σε στρέφει προς το φλερτ, το σύμπαν επιβάλλει να βρεις πρώτα απ’ όλα την εσωτερική σου ηρεμία κι αυτό που σε κάνει πραγματικά να αισθάνεσαι ολοκληρωμένος. Ίσως τα συναισθήματα που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες να σε καταπλήξουν και σένα τον ίδιο, καθώς ένα πρόσωπο που ποτέ δε φανταζόσουν μπορεί να σε αναστατώσει επικίνδυνα.

Pillowfight: Ταύρος για να μη βαρεθείς ποτέ.

Goodnight: Τοξότης; Μα Τοξότης;

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, εκεί που νιώθεις ότι έχεις βάλει τη ζωή σου σε μια τάξη, έστω και φαινομενικά, έρχεται ο ανάδρομος Ερμής να ταράξει τα νερά και να σε βάλει σε λάθος μονοπάτια. Έτσι λοιπόν ίσως χρειαστεί να θέσεις νέους όρους για τη σχέση σου και ν’ αναθεωρήσεις όσα είπες. Με απλά λόγια, να ακυρώσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Μα πώς θα το κάνω αυτό, θα με ρωτήσεις. Λίγο εγωισμός σου, λίγο το ότι δε θες να χάνεις. Όμως στην παρούσα φάση τη ζωή σου θα πρέπει να δεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα, την εξέλιξή σου και τη σχέση σου. Αυτό που ενδεχομένως έχεις περισσότερη ανάγκη είναι να αναθερμάνεις τη σχέση σου αλλά το σύμπαν δε θα σε οδηγήσει σε σωστή κατεύθυνση κι ούτε σου δείχνει τον ήπιο δρόμο για να συμβεί αυτό.

Ξέρω άλλωστε ότι εσένα πάντα σε εξιτάρουν τα δύσβατα μονοπάτια. Οπότε ετοιμάσου να ξεθάψεις θαμμένα συναισθήματα και να ενεργήσεις σύμφωνα με όσα αυτά επιτάσσουν. Σημαντικό θα ήταν να προσπαθήσεις να χαμηλώσεις τα volume του φλύαρου μυαλού σου, που δε σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά και λογικά. Οι ενοχές δεν έχουν θέση αυτή την περίοδο και σημαντικό είναι ν’ ασχοληθείς με τον τρόπο που θα διαχειριστείς μια συναισθηματική απώλεια κι όχι με το πώς θα φορτώσεις στον εαυτό σου περισσότερες ενοχές. Φτάνει τόσο, δε νομίζεις;

Pillowfight: Τον Ζυγό να τον αγαπάς λίγο παραπάνω.

Goodnight: Τον Υδροχόο στείλ’ τον στη μαμά του.

 

 

Τοξότης

Τοξότη μου, η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί την αρχή για μια σχέση ερωτική, μάντεψε με ποιον! Με τον εαυτό σου φυσικά. Όσο κι αν σας ακούγεται περίεργο, ο πλανήτης της τύχης σου δίνει το ουπς να αξιοποιήσεις τη δύναμή σου και σου πυροδοτεί συναισθήματα που είχες πολλά χρόνια να νιώσεις. Η ερωτική σχέση που σου προτείνω ν’ αναπτύξεις με τον εαυτό σου, θα είναι και η αφετηρία ώστε να διαχειριστείς τις υπόλοιπες σχέσεις της ζωής σου. Ακόμα κι αν βιώνεις μια κατάσταση πρωτόγνωρη για σένα και δείχνεις ανήμπορος να τη διαχειριστείς, είναι τώρα η ώρα να βρεις το θάρρος και την ενέργεια να διεκδικήσεις αυτό που σ’ έχει χάνει να χάσεις τον ύπνο σου. Το μυστικό είναι να περιορίσεις όσο είναι δυνατό τις εκρήξεις, να μιλήσεις ήρεμα και μόνο όταν έχεις αρκετά στοιχεία στα χέρια σου.

Μηνύματα από το παρελθόν πάντα είναι καλοδεχούμενα εφόσον δεν τα ανοίξεις. Απόφυγε λοιπόν να μπεις σε συζητήσεις επαναλαμβανόμενες που εκ των προτέρων γνωρίζεις ότι δε θα βγουν πουθενά. Όσο θαρραλέος και ριψοκίνδυνος να θες να δείχνεις, όχι ότι δεν είσαι κιόλας, θα σε συμβούλευα να ρίξεις τους τόνους και να μη βιάζεσαι εξελίξεις μια νέα γνωριμία. Ναι, δε λέω, ξέρω ότι έχεις ενθουσιαστεί, ωστόσο πριν αφιερώσεις τον πολύτιμό σου χρόνο εξέτασε λίγο περισσότερο τα σημάδια που σου έρχονται από το σύμπαν. Όπως για παράδειγμα κάποιες περίεργες συμπτώσεις που ίσως δεν είναι και τόσο συμπτώσεις.

Pillowfight: Ένας άλλος Τοξότης παίζει επικίνδυνα και σου αρέσει.

Goodnight: Με τον Ταύρο is over.

 

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, ο Ανάδρομος Ερμής σε έχει βάλει στο μάτι. Οι εντάσεις στην επικοινωνία είναι το χαρακτηριστικό των ημερών κι εσύ δεν ξέρεις πώς να τιθασεύσεις όλο αυτό που μέσα σου βράζει. Ένας θυμός συσσωρευμένος με κίνδυνο να ισοπεδώσει τα πάντα στο πέρασμά του. Σκέψου πριν μιλήσεις διότι η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα κάνει τα λόγια σου να είναι αιχμηρά. Το αποτέλεσμα είναι να μην περνάς το σωστό μήνυμα κι αντί τα πράγματα να γίνονται καλύτερα, με τις λάθος λέξεις μπορεί να κάψεις γέφυρες που σε μια άλλη φάση της ζωής σου δε θα ήταν αυτή η επιλογή σου.

Αντί λοιπόν να κάψεις καθετί στο πέρασμά σου, προσπάθησε να μικρύνεις το χάσμα με το άτομο που σ’ ενδιαφέρει χτίζοντας νέες γέφυρες επικοινωνίας κι όχι ανατινάζοντας καθετί που με κόπο μοιραστήκατε και χτίσατε στην πορεία. Γιατί, όσο κυνικός και να θέλεις να δείχνεις, γνωρίζουμε καλά κι οι δύο πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι για σένα σημαντικές. Αν υπάρχει ωστόσο κάτι το οποίο θα πρέπει να ειπωθεί, φίλτραρέ το καλά, μέτρα μέχρι το δέκα, εάν χρειαστεί κι εξέφρασέ το μ’ έναν πιο άμεσο και γλυκό τρόπο. Να είσαι ειλικρινής σχετικά με τις βασικές σου ανάγκες εάν βρίσκεσαι σε μια σχέση. κι αν αυτή δε σε ικανοποιεί στον απόλυτο βαθμό, να βρεις τον σωστό τρόπο να εκφράσεις τις επιθυμίες σου.

Pillowfight: Το Ψαράκι το θες κολασμένα.

Goodnight: Το Καρκινάκι δε μας τα λέει καλά.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, με τον ανάδρομο Ερμή να σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον τομέα σχέσεων- υποσχέσεων, η νέα ερωτική εβδομάδα βρίσκει σε αναμμένα κάρβουνα. Λογικό από τη μια αφού το δίκτυο επικοινωνίας έχει χαθεί. Από την άλλη όμως, ξέρουμε κι οι δύο πως πίσω από τη wild πλευρά σου υπάρχει μια ψυχή που διψά γι’ αγάπη και για έρωτα. Κάπου σε αυτό το σημείο μπορεί πολύ να σε κατηγορήσουν για ψυχρά συναισθήματα και κυνισμό, ωστόσο εγώ θεωρώ ότι έχεις μία πιο ιδεαλιστική άποψη για τον έρωτα και τη ζωή γενικότερα. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι αναζητάς ένα σκοπό και μια ουσία σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο, κάτι που πολλές φορές οι άλλοι δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν. Όλο αυτό το ανακάτεμα που προκαλεί αυτή ερωτική εβδομάδα, ξαναμοιράζει την τράπουλα της ερωτικής σου ζωής κι επιβάλλεται να τα παίξεις all in, εάν θέλεις αυτή τη φορά να ρεφάρεις και να πάρεις τη ρεβάνς.

Ακόμα κι αν το στρώμα σου είναι μόνο και δεν έχεις κάτι υπόψη σου που θα ζεστάνει το κρεβάτι σου και την καρδούλα σου τσέκαρε λίγο καλύτερα χώρους και σημεία στα οποία μπορεί να προκύψει αίσθημα εκεί που δεν το περιμένεις. Ο στόχος σου στο τέλος του όλου αυτού θα πρέπει να είναι να κρατήσεις το πραγματικά αληθινό κι αυτή θα είναι η επιτυχία.

Pillowfight: Καρκίνος, τελεία και παύλα.

Goodnight: Ο Ζυγός κάπως σε βασανίζει.

 

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, όλοι ξέρουμε τι καλύπτει το κενό στην πονεμένη σου ψυχούλα. Αυτό δεν είναι τίποτ’ άλλο από εκλεπτυσμένες γεύσεις κι από τις σπατάλες. Ο ανάδρομος Ερμής βάζει φωτιά στις σκέψεις και το μυαλό σου ανατρέχει σε παλιές ιστορίες που καθώς όλα δείχνουν να μπήκε η τελεία αλλά όχι η παύλα. Σε μία τέτοια περίπτωση είναι πάρα πολύ λογικό από το να εκθέσεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου να προσπαθείς να τα καλύψεις κάτω από τα ωραία αρώματα, τα καινούργια ρούχα κι άλλες τέτοιες μικρό σπατάλες που εν τέλει καταλήγουν βραχνάς. Όπως πολλές φορές σ’ έχω συμβουλέψει, αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις καλό είναι να το αντιμετωπίσεις, αλλά μια τίμια αντιμετώπιση κι ειλικρινής. Ακόμα κι αν αυτό πονέσει περισσότερο, σίγουρα θα είναι κάτι το οποίο αργότερα θα σ’ απελευθερώσει.

Κι επειδή ο πανούργος ο ανάδρομος Ερμής θέλει να βγάζει τα άπλυτά μας στη φόρα, φρόντισε να μην ξεφύγεις από αυτά που θέλεις να πεις, χωρίς να χάσεις την ουσία και κυρίως χωρίς να εκτεθείς. Και κάπου να σου ξαναθυμίσω πως όταν λέω να μην εκτεθείς δεν εννοώ να κρυφτείς. Το να μοιραστείς την αρκετά πολύπλοκη κι αυτοκαταστροφική σκέψη σου από το να μαστιγώνεις τον εαυτό σου, θα ήτανε ένα καλό πρώτο βήμα προς την προσωπική σου ισορροπία.

Pillowfight: Το Αιγοκεράκι δεν αστειεύεται, θα σε ρίξει.

Goodnight: Ο Κριός δεν είναι σε φόρμα.

 

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη