Έκλειψη στον Άξονα Σκορπιού-Ταύρου. Τι άλλο να πω που μπορεί να εξηγήσει καλύτερα αυτή τη βδομάδα; Χωρισμοί, αναθεωρήσεις σχέσεων, νέα ξεκινήματα, πονοκέφαλοι που έρχονται από άτομα γύρω μας που παίζουν με τα κουμπιά μας και πολλά άλλα μας περιμένουν αυτή τη βδομάδα που θεωρείται από τις πιο σημαντικές και καθοριστικές της χρονιάς. Όποιες σχέσεις τα καταφέρουν δε θα τις αγγίζει τίποτα. Κι όπως λένε στο χωριό μου, Out with the old, in with the new, γι’ αυτό ξεκαθαρίστε άφοβα. 

 

 

Κριός
Κριαράκι μου, αυτή η εβδομάδα θα δυσκολέψει την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σου κι έτσι όπως είσαι ανυπόμονος, προβλέπω να τσακώνεσαι με τον κόσμο όλο. Είσαι έτοιμος ήδη να μαλώνεις με άτομα με τα οποία διαφωνούσες πάντα έτσι κι αλλιώς και δε σε σταματάει τίποτα. Κι ενώ υπό άλλες συνθήκες θα σου έλεγα να χαλαρώσεις λίγο, αυτή τη φορά δεν ισχύει αυτό. Μην αποδέχεσαι πράγματα με τα οποία δε συμφωνείς, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα. Μείνε πιστός στις απόψεις σου και να είσαι ειλικρινής με τους ανθρώπους που αγαπάς αλλά να έχεις και τη σύνεση να ακούσεις τι έχουν να σου πουν γιατί κι εσύ δεν είσαι αγγελούδι. Αυτή η εβδομάδα φέρνει νέα στον δρόμο σου όσον αφορά τις σχέσεις σου. Η επαναστατική σου διάθεση θα σε κάνει να θες αλλάξεις πολλά στο περιβάλλον σου. Θες τα πάντα να είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου και δε θα αφήσεις τίποτα στην τύχη.

Έχεις την τάση να δίνεις τον χρόνο και την ενέργειά σου σε μικρά, ασήμαντα πράγματα, που δε θα έπρεπε να σε απασχολούν καν. Αυτό δυσκολεύει τη σχέση σου με περιττά προβλήματα και συνεχή γκρίνια. Άλλαξε στάση, γιατί θα καταλήξεις να χαλάς ό,τι κατάφερες να φτιάξεις ως τώρα με το σύντροφό σου. Άλλαξε αυτή τη βαρετή ρουτίνα και κάντε κάτι ενδιαφέρον μαζί, για να ανάψετε ξανά τη σπίθα μεταξύ σας. Εάν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να πιέζεις τον εαυτό σου. Χαλάρωσε, διασκέδασε κι όλα θα γίνουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Η ανυπομονησία μόνο σε λανθασμένα μονοπάτια μπορεί να σε στείλει και μετά άντε να σε πείσουμε να προσπαθήσεις να δεσμευτείς ξανά.

Pillowfight: Λέων και τα μυαλά στα κάγκελα.

Goodnight: Αδιάφορος ο Ιχθύς.

 

 

Ταύρος
Αγαπητό Ταυράκι μου, τα πράγματα δε φαίνονται καλά, αλλά γύρω στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κάποια από τα προβλήματά σου και να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Τα σταθερά οικονομικά σου, μαζί με την ευημερία στην αισθηματική σου ζωή, σε κάνουν χαρούμενο και σου προσφέρουν ηρεμία. Θες να επικεντρωθείς στους στόχους σου και τώρα μπορείς να το κάνεις, αφού έχεις λιγότερους πονοκεφάλους να σε σταματάνε. Στις σχέσεις σου να περιμένεις παρεξηγήσεις, ειδικά όσον αφορά την οικογένεια και μετά τους φίλους. Φρόντισε να παραμείνεις ήρεμος κι ουδέτερος και να μείνεις όσο το δυνατόν πιο μακριά από καβγάδες μεταξύ συγγενών. Θα πρέπει επίσης να επανεξετάσεις ορισμένες σχέσεις σου και να πάρεις αποφάσεις για εκείνες. Δεν είναι υγιές να κρατάς ανθρώπους κοντά σου μόνο και μόνο επειδή τους ξέρεις χρόνια ή επειδή δε θέλεις να μείνεις μόνος. Ένα γερό ξεκαθάρισμα σίγουρα θα σε βοηθήσει ψυχολογικά, όσο κουραστικό κι αν σου φαίνεται τώρα.

Πρέπει να διορθώσεις τα προβλήματα που δημιουργούνται με το ταίρι σου. Μπορείτε να μιλήσετε και να βρείτε λύσεις που να σας ικανοποιούν και τους δύο. Προσπαθήστε να μην είστε πεισματάρηδες κι άκαμπτοι, για να διατηρήσετε μια θετική διάθεση στην επικοινωνία σας. Εάν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να αγχώνεσαι για το να βρεις κάποιον κι απόλαυσε τη ζωή σου, φροντίζοντας καλύτερα τον εαυτό σου. Μάθε να μην τα παρατάς εύκολα, όμως. Συνέχισε να προσπαθείς να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί έτσι θα δει το πραγματικό σου ενδιαφέρον. Μόνο μη γίνεις πιεστικός, μάθε να έχεις υπομονή και ίσως σύντομα να αλλάξουν τα πράγματα στα ερωτικά σου που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό.

Pillowfight: Ο Σκορπιός θέλει να κάνει υπομονή για χατίρι σου.

Goodnight: Τι να τον κάνεις τον Δίδυμο; Τα θέλει όλα τώρα ή ποτέ. Άγχος σκέτο.

 

 

Δίδυμος
Αγαπητό Διδυμάκι μου, αυτή την εβδομάδα, η ζωή σου θα είναι ασταθής και γεμάτη εναλλαγές διάθεσης, αλλά και δυσάρεστες εξελίξεις. Μπορεί να χάσεις τις ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σου για να βρεις την ηρεμία αλλά και τον έρωτα που τόσο πολύ ψάχνεις. Χαλάρωσε, μην αφήσεις κανέναν να επηρεάσει εσένα ή την κρίση σου κι εμπιστέψου τα ένστικτά σου για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Χρησιμοποίησε την αδιάκοπη ενέργειά σου για να κάνεις κάτι δημιουργικό που θα αποδείξει σε όλους πως είσαι ένας άνθρωπος με βάθος. Μη φοβηθείς να ζητήσεις τη βοήθεια της οικογένειάς σου ή και των φίλων σου, για θέματα που σε απασχολούν. Μόνο εκείνοι μπορούν να σε στηρίξουν και να σου δώσουν συμβουλές αφού κανείς δε σε ξέρει όσο εκείνοι. Ανταπόδωσε τη χάρη και την αγάπη με το να περάσεις λίγο χρόνο μαζί τους.

Να έχεις λίγη κατανόηση με τον σύντροφό σου και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να τον ολοκληρώσεις συναισθηματικά και να τον βοηθήσεις να χαλαρώσει και να βρει τον εαυτό του. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να καταλάβεις τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν και μόνο τότε άφησέ τους να μπουν στη ζωή σου. Μην ανοίγεσαι με τόση ευκολία γιατί οι πιθανότητες να σε εκμεταλλευτούν είναι πολλές.

Pillowfight: Ο Λέων σε ανεβάζει στα ύψη.

Goodnight: Ο Σκορπιός σου κόβει τα φτερά.
Καρκίνος
Καρκινάκι μου, αυτή την εβδομάδα, η υπομονή και η συνέπεια θα σε βοηθήσουν να βάλεις τάξη στη ζωή σου αν και να ξέρεις, τίποτα δε θα είναι εύκολο αφού θα νιώσεις πως όλα σου πάνε κόντρα. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου. Σχεδίασε προσεκτικά τα βήματά σου κι εφάρμοσε όποια σχέδια κι έχεις κατά νου, μόνο όταν είσαι σίγουρος ότι θα πετύχουν αφού δεν είναι καιρός για ρίσκα. Ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις θα πρέπει να βεβαιωθείς πως δεν πιέζεις καταστάσεις και πως δε γίνεσαι νευρικός στην προσπάθειά σου να κάνεις κάποια άτομα να σε καταλάβουν λιγάκι καλύτερα. Αισθάνεσαι πως έχουν παρεξηγήσει εσένα και τις προθέσεις σου αλλά ο καλύτερος τρόπος να τους διαψεύσεις είναι η ηρεμία. Τίποτ’ άλλο.

Οι πλανήτες ευνοούν τη σχέση σου αυτές τις μέρες. Μείνε μακριά από άτομα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα και βεβαιώσου ότι εσύ και ο σύντροφός σου επικοινωνείτε ανοιχτά κι ειλικρινά. Δεν είναι καλή περίοδος για μυστικά και κυρίως για να αφήνετε προβλήματα άλυτα. Μεταξύ σας να τα λύνετε, στη σχέση σας δεν πρέπει να χωράνε τρίτοι γι’ αυτό, μην ξεχνάς: τα εν οίκω μη εν δήμω. Αν είσαι ελεύθερος, μη σπαταλάς την ενέργειά σου σε φλερτ χωρίς νόημα, όχι όταν ο πρωταρχικός σου σκοπός είναι να βρεις το άλλο σου μισό. Εσύ γενικά δεν είσαι από εκείνους που θέλουν να σπαταλάνε χρόνο και συναισθήματα γι’ αυτό επικεντρώσου στον σημαντικό στόχο που είναι ο αληθινός έρωτας.

Pillowfight: Η ζωή με τον Αιγόκερω είναι τέλεια.

Goodnight: Όλα χάλια με τον Τοξότη, δεν αντέχετε ο ένας τον άλλον.

 

 

Λέων
Λιονταράκι μου, αυτή η εβδομάδα θα σου φέρει ένα θετικό και αισιόδοξο συναίσθημα. Θα καταφέρεις επιτέλους να βάλεις σε σειρά τη ζωή σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Δεν έχεις να ανησυχήσεις για κάτι, αφού έχεις την εύνοια των πλανητών, όμως αυτό δε σημαίνει πως μπορείς να κυκλοφορείς λες και δεν υπάρχουν ρίσκα τριγύρω σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και τα λόγια σου γιατί μπορεί να στεναχωρήσεις κάποιον που αγαπάς χωρίς να το πάρεις είδηση. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τη σχέση σου με τους φίλους και την οικογένειά σου αυτή την εβδομάδα, αλλά και να δεις με άλλο μάτι τις σχέσεις σου. Τακτοποίησε τις εκκρεμείς υποχρεώσεις σου απέναντι στους ανθρώπους του κοντινού σου περιβάλλοντος και κάνε τολμηρά βήματα προς την υλοποίηση των σχεδίων σου.

Πρέπει να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή προς το καλύτερο. Άφησε τον εγωισμό σου στην άκρη και σταμάτα να είσαι πιεστικός με τον σύντροφό σου. Βρες τρόπους να φέρεις τη χαμένη ηρεμία πίσω στη σχέση σου. Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση με το άλλο σου μισό και μαζί, παραδεχτείτε τα λάθη σας, ώστε να βρείτε κοινές λύσεις που θα αποκαταστήσουν την ειρήνη μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος θα αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα στη ζωή σου και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που σου φαίνονται απαραίτητες ώστε να αντιμετωπίσεις τον έρωτα με άλλη ψυχολογία. Νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σου και κάποιοι από εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν αποκλείεται ένα από αυτά τα άτομα, να είναι εκείνο που θα σου πάρει το μυαλό και την καρδιά.

Pillowfight: Ο Δίδυμος σε πάει σε άλλη διάσταση.

Goodnight: Σε διάσταση με τον Αιγόκερω, μακριά κι αγαπημένοι.

 

 

Παρθένος
Αγαπητό Παρθενάκι μου, αυτή η εβδομάδα θα αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή. θα καταφέρεις επιτέλους να απαλλαγείς από όλα τα αρνητικά που σου έκαναν τις μέρες δύσκολες και με νέο αέρα αυτοπεποίθησης θα ανέβεις επίπεδο. Θα έχεις ευκαιρίες να προωθήσεις τις ιδέες σου αυτή την εβδομάδα, αλλά και να είσαι δημιουργικός, οπότε να είσαι έτοιμος να τις αρπάξεις. Η επικοινωνία θα είναι αρκετά δύσκολη, γι’ αυτό μείνε ψύχραιμος κι αποφύγε πάση θυσία τσακωμούς με την οικογένεια και τους φίλους σου. Ίσως νιώσεις πως δε σε καταλαβαίνουν γιατί η εξουθένωση που νιώθεις, βγάζει προς τα έξω μία γκρίνια που κάνει τους πάντες να μείνουν μακριά σου. Μην πέσεις στην παγίδα να αντιδράσεις νευρικά. Είναι λογικό να νιώθεις μόνος, αλλά είναι το ίδιο λογικό να μην ξέρουν τι ακριβώς νιώθεις αφού δεν τους λες τι έχεις.

Υπάρχει σημαντική απόσταση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Πρέπει να κάνεις κάτι γι’ αυτό γιατί αν το αφήσεις, μετά η απόσταση δύσκολα θα γεφυρωθεί. Φταίει το γεγονός πως βγαίνει η κούραση της χρονιάς τώρα και πως ο απολογισμός που έχεις ξεκινήσει ίσως να σε απογοητεύει, αλλά σίγουρα η σχέση σου ήταν από τα καλά της χρονιάς κι εκεί πρέπει να εστιάσεις. Βρες τρόπο να εκφράσεις τα συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας απέναντί του και άναψε ξανά τη φωτιά μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου, αλλά αυτή την εβδομάδα οι πλανήτες δε δείχνουν πρόθυμοι να εκπληρώσουν την επιθυμία σου. Μην πιέζεις καταστάσεις, ο έρωτας θέλει να αργοψηθεί για να είναι νόστιμος αλλιώς αρπάζει απ’ έξω και μέσα παραμένει άνοστος.

Pillowfight: Ψήσε αργά και σταθερά έναν Σκορπιό και θα είναι πάντα δικός σου.

Goodnight: Ο Υδροχόος αρπάζει γρήγορα αλλά δεν ψήνεται ποτέ.

 

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ μου, αυτή η εβδομάδα έρχεται με πολλά σκαμπανεβάσματα σε κάθε τομέα της ζωής σου και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Αφενός θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις προσωπικά θέματα με μεγαλύτερη ωριμότητα κι αφετέρου θα μπλοκάρει τα σχέδιά σου από το να εξελιχθούν όπως θα τα ήθελες. Μείνε ήρεμος και συγκεντρωμένος και δούλεψε σκληρά για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Τα πράγματα μπορούν να πάνε υπέροχα αν δεν το βάλεις κάτω κι αν είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που λες. Είναι πολύ πιθανό να πετύχεις εύκολα τους στόχους σου κι αυτό σε κάνει να νιώθεις αισιοδοξία και συναισθηματική σταθερότητα που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Πρόσεξε πολύ να μην κάνεις κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις, αλλά δε θα μπορείς να διορθώσεις γιατί θα είναι πολύ αργά για συγγνώμες.

Δε θέλεις να πληγώσεις τον σύντροφό σου, οπότε είτε άφησέ τον να φύγει και να ζήσει τη ζωή του, ή μείνε μαζί του και συμπεριφέρσου κόσμια, όπως του αξίζει. Το να παίζεις με τα αισθήματά του, δεν είναι αποδεκτό. Αυτό να το θυμάσαι. Αν είσαι ελεύθερος, να περιμένεις μια εβδομάδα με περιπέτειες στο φουλ αφού ο ερωτισμός σου είναι διάχυτος και κανείς δε θα μπορέσει να σου ξεφύγει, όσο και αν το προσπαθήσει. Απόλαυσέ το με προσοχή, πάντα, γιατί ένα από τα άτομα με τα οποία παίζεις μπορεί να αναπτύξει συναισθήματα για σένα. Αν δε θες το παιχνίδι να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό, να είσαι ξεκάθαρος για το τι θες.

Pillowfight: Ο Υδροχόος είναι τέλειος για περιπέτειες.

Goodnight: Δε σου προσφέρει κάτι ο Κριός. Μόνο νεύρα.

 

 

Σκορπιός
Αγαπητό Σκορπιουδάκι μου, υπάρχουν πράγματα στη ζωή σου που σε κάνουν να νιώθεις άβολα και μέχρι τώρα δεν ήξερες πώς να τα αλλάξεις. Αυτή η εβδομάδα, όμως, είναι κατάλληλη για αλλαγές που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου και που θα φέρουν το αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι. Θες να αλλάξεις πολλά στη ζωή σου και τώρα θα έχεις την ευκαιρία να καταφέρεις να βάλεις τις βάσεις για την ευτυχία που θες να φτιάξεις. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις που μπορούν να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή. Οι αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις για το μέλλον σου, χρειάζεται ενδελεχή αναθεώρηση κι ανάλυση, εάν θέλεις να αποφύγεις παγίδες. Οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους στο κοντινό περιβάλλον σου είναι πιθανό να επηρεαστούν από διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Μην αφήνεις τα πράγματα να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου και κάνε ό,τι μπορείς για να επαναφέρεις την ηρεμία, για δικό σου καλό. Για να μη χάσεις αυτή την πολυπόθητη σταθερότητα που νιώθεις ξανά, επιτέλους, μετά από καιρό.

Στην προσωπική σου ζωή, νιώθεις την ανάγκη να ανεβάσεις τη σχέση σου ένα επίπεδο αφού αισθάνεσαι πως το άτομο δίπλα σου, μπορεί να σου προσφέρει όλα όσα αναζητάς. Όμως, φρόντισε να είσαι σίγουρος για την απόφασή σου. Μην πάρεις κάποια βιαστική απόφαση βασισμένος στο πώς νιώθεις αυτή τη στιγμή, αλλά βεβαιώσου πως μελλοντικά θα νιώθεις το ίδιο γιατί αν μετανιώσεις, θα σημάνει και το τέλος της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος θα γνωρίσεις νέα άτομα που θα σε γοητεύσουν. Το να μπεις σε μια μόνιμη σχέση δε θα είναι εύκολο, αλλά μην απογοητεύεσαι. Όλα θα έρθουν στον καιρό του και θα απολαύσεις κι εσύ το όνειρο της σταθερότητας στον έρωτα.

Pillowfight: Ο Σκορπιός μόνο μπορεί να σε καταλάβει.

Goodnight: Τι τον θες τον Υδροχόο, ακριβώς;

 

 

Τοξότης
Αγαπητό Τοξοτάκι μου, τα αστέρια πρόκειται να σου φέρουν μια θετική και τυχερή εβδομάδα, ειδικά στον τομέα των οικονομικών σου. Ναι ξέρω, τα ερωτικά σου είναι που σε απασχολούν αλλά εκεί θα αντιμετωπίσεις ακόμα κάποιες δυσκολίες, παρά τη θετική επιρροή και τις προσπάθειές σου να αλλάξεις καταστάσεις. Το Σαββατοκύριακο θα είναι μπερδεμένο και περίπλοκο, οπότε ίσως πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να αποφύγεις δράματα. Να μην πιέζεις τις καταστάσεις για να τις φέρεις στα μέτρα σου γιατί πιθανότατα να έχει διαφορετική κατάληξη το σχέδιό σου. Η βδομάδα σου θα είναι κουραστική πολύ γιατί ενώ θες να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου και τους ανθρώπους που αγαπάς, η εργασία σου στέκεται εκεί εμπόδιο και ζητά την πλήρη αφοσίωσή σου.

Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να βελτιώνεται ραγδαία. Μια εσωτερική αναζήτηση θα εμφανίσει τα πράγματα που σε ενοχλούν και πρέπει να αλλάξεις, καθώς και τι χρειάζεσαι για να είσαι ικανοποιημένος και πώς να το αποκτήσεις. Η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο και θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να αφοσιωθείς στον σύντροφό σου, εκφράζοντας τη βαθιά αγάπη και στοργή σου προς το πρόσωπό του. Αν είσαι ελεύθερος, αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάσεις, καθώς η απάντησή του θα είναι σίγουρα θετική. Τα άστρα σε ευνοούν γι’ αυτό μην αφήσεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και να βρεις αυτό που αναζητάς επιτέλους.

Pillowfight: Μη φοβηθείς τον Ζυγό, μπορεί να σου προσφέρει πολλά.

Goodnight: Κράτα απόσταση από τον Παρθένο. Δεν το έχετε εσείς οι δύο με τίποτα.

 

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, τον τελευταίο καιρό σε έχουν απασχολήσει θέματα που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Τώρα είναι η ώρα να τα επιλύσεις και να αποσυμπιεστείς από όλη την αρνητικότητα και το άγχος που φέρνουν. Κάποια θέματα θα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά θα σε ενοχλούν λιγότερο, γιατί βάζεις προτεραιότητες. Αυτές τις μέρες πρέπει να βρεις χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου. Πρέπει να ξεκουραστείς και θα διασκεδάσεις, αφού θα συνειδητοποιήσεις ότι η σωματική και η συναισθηματική σου υγεία είναι εξίσου σημαντικά με τη δουλειά σου. Θα πατήσεις λίγο φρένο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε βρίσκεσαι στον δρόμο της επιτυχίας. Και τα επαγγελματικά σου αλλά και τα προσωπικά σου θα δουν στιγμές δόξας αν φροντίσεις τον εαυτό σου.

Ώρα να σταματήσεις να περπατάς στον έβδομο ουρανό και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, όπου τα προσωπικά σου ζητήματα σε περιμένουν καρτερικά. Έχεις κάποια προβληματάκια με το άλλο σου μισό και ήρθε η ώρα να τα λύσετε προτού μετατραπούν σε προβλήματα που θα σας χωρίσουν. Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σου και μιλήστε για το τι πραγματικά χρειάζεστε και τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Έτσι θα ξέρετε πού πάνε τα πράγματα και θα ηρεμήσετε και οι δύο. Εάν είσαι ελεύθερος, μην απογοητεύεσαι και μην τα παρατάς. Σύντομα, η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει, γιατί τα άστρα έχουν σκοπό να σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι ώστε να βγεις εκεί έξω και να ψάξεις αυτό που εσύ θεωρείς ιδανικό. Και το καλό είναι πως δε θα χρειαστεί να ρίξεις τα στάνταρ σου αυτή τη φορά.

Pillowfight: Ο Ταύρος φαίνεται να έχει όλο το πακέτο που αναζητάς.

Goodnight: Ο Κριός δεν έχει τίποτα που να σε εξιτάρει.

 

 

Υδροχόος
Αγαπητό Υδροχοάκι μου, η προσωπική και η επαγγελματική σου ζωή σε απασχολεί πολύ αυτή την εβδομάδα, αφού οι πλανήτες δεν ευνοούν κανέναν τομέα. Θα ζήσεις, φυσικά, μερικές ευχάριστες και θετικές στιγμές, όταν θα μπορέσεις να λύσεις τα προβλήματά σου. Στην ερωτική σου ζωή, έχεις ένα φλερτ που φαίνεται να εξελίσσεται θετικά για σένα, γι’ αυτό απόλαυσε αυτή τη θετικότητα όσο διαρκεί. Πρέπει να είσαι ρεαλιστής και προσεκτικός στο τρόπο που συμπεριφέρεσαι σε φίλους κι οικογένεια. Μη λες ό,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι γιατί ναι μεν υπάρχει η ελευθερία του λόγου, αλλά καλό θα ήταν να φιλτράρεις τι λες γιατί πληγώνεις άτομα που σε αγαπάνε και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι να χάσουν κάθε σεβασμό που τρέφουν για σένα.

Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν και δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στην προσωπική σου ζωή αφού αποφασίζεις να φερθείς λιγάκι πιο ώριμα απέναντι στο ταίρι σου. Θα έχετε μια ειλικρινή συζήτηση για κάποια σημαντικά θέματα στη σχέση σας που καιρό τώρα είχες εντοπίσει αλλά προτιμούσες να αγνοείς. Αντιμετωπίστε μαζί αυτές τις καταστάσεις προσεκτικά, για να αποφύγετε τα δύσκολα. Να είσαι πιο συμβιβαστικός και διπλωματικός και όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να αδρανείς και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, αφού κανείς άλλος δεν πρόκειται να σε βοηθήσει. Μην περιμένεις να σου φέρουν το τέλειο ταίρι στην πόρτα σου, με φιόγκο. Εσύ πρέπει να βγεις εκεί έξω και να γνωρίσεις κόσμο. Μπορεί ένα από αυτά τα άτομα να είναι το ιδανικό, αλλά το νου σου, βάλε τις σκέψεις σου και τα θέλω σου σε σειρά.

Pillowfight: Ο Δίδυμος μπορεί να σε βοηθήσει να συγκροτηθείς, όσο περίεργο κι αν φαίνεται.

Goodnight: Ο Καρκίνος είναι χίλια κομμάτια αυτόν τον καιρό, άσ’ τον καλύτερα.

 

 

Ιχθύς
Αγαπητό Ψαράκι μου, η θετική επιρροή από τους πλανήτες, μαζί με την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σου, κάνουν αυτή την εβδομάδα πολύ παραγωγική, αν και μια κούραση ψυχολογική τη νιώθεις θες δε θες. Θα υπάρξουν εξελίξεις που, αν χειριστείς σωστά, μπορούν να ωφελήσουν έντονα εσένα και την καριέρα σου. Εξελίξεις θα έχεις και στην προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις κάθε είδους που έχεις κοντά στην καρδιά σου. Μερικές φορές, παρ’ότι θεωρείσαι ονειροπόλος και πως είσαι στον κόσμο σου, μετατρέπεσαι σε ένα ψυχρό κι απαισιόδοξο πλάσμα που κανείς δεν μπορεί να αντέξει. Επειδή αυτή τη βδομάδα τα συναισθήματά σου θα είναι μία έτσι και μία αλλιώς, βρες τις ισορροπίες που χρειάζονται για να μην τρελαθείς εσύ και να μην τρελάνεις τους ανθρώπους που σε αγαπάνε.

Χάρισε χρόνο στον εαυτό σου οπωσδήποτε αυτή τη βδομάδα και βρες τρόπο να περάσεις ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Έχεις απομακρυνθεί αρκετά από κοντά τους και οφείλεις, αν σε νοιάζει πραγματικά, να βρεις τρόπο να έρθετε πάλι κοντά. Μην υποτιμάς την ανάγκη που έχεις για να είσαι μαζί τους. Θα το μετανιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος, τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή πρόκειται να αλλάξουν χάρη σε μια νέα γνωριμία που θα γεμίσει τη ζωή σου με έρωτες και πολύχρωμες στιγμές. Ζήσε την κάθε στιγμή, απόλαυσε ό,τι σου προσφέρει αυτή η νέα γνωριμία κι ο έρωτας και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την καλή σου διάθεση.

Pillowfight: Το μυαλό του Αιγόκερου σε συναρπάζει.

Goodnight: Ο Λέων σου φέρνει πονοκέφαλο.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη