Δύσκολα τα πράγματα αυτή τη βδομάδα, με τα συναισθήματα να είναι στο φουλ και εντελώς ανεξέλεγκτα. Το θέμα είναι πως με τον Άρη στον Καρκίνo κανείς μας δε θα μπορέσει να χαλιναγωγήσει όσα αισθάνεται με αποτέλεσμα όλα μέσα μας να γίνουν μύλος. Ο θυμός θα κυριαρχήσει. Σχέσεις κινδυνεύουν να καταστραφούν, καρδιές να σπάσουν και οι φόβοι θα είναι αυτοί που θα μας καθοδηγούν. Αλλά μη νομίζετε πως η Αφροδίτη στον Ταύρο δε θα κάνει ζημιές. Βλέπει κι αυτή τα καλά του Άρη και βοηθάει στην καταστροφή μας με ανατροπές που θα μας κάνουν άνω κάτω. Να δω ποιος θα βγει αλώβητος αυτή τη βδομάδα!

 

Κριός

Κριαράκι μου, αυτή τη βδομάδα φρόντισε να μη δημιουργήσεις νέες εκκρεμότητες αλλά και να κλείσεις παλιότερες γιατί έτσι όπως μαζεύονται τα ζητήματα με τα οποία δεν ασχολείσαι, θα τα βρεις σκούρα. Έχεις την τάση να αγνοείς δύσκολες καταστάσεις, τις οποίες δεν μπορείς να διευθετήσεις, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι που δεν πάει όπως θες. Με το να γυρίζεις την πλάτη όμως σε ό,τι σε πεισμώνει και σε όποιον σου εναντιώνεται γιατί δε θέλει να κάνει ό,τι γουστάρεις εσύ, το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι αντιπαθής ακόμα και σε εκείνους που σε αγαπάνε.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου αυτόν τον καιρό είναι χρηματικό, μπαίνει ανάμεσά σας και κάνει κόλαση την καθημερινότητά σας. Αν δε βρείτε τρόπο να χειρίζεστε τα οικονομικά σας, δεν πρόκειται να ηρεμήσετε και το θέμα αυτό θα αποτελεί τον μόνιμο καβγά σας. Θα σου δώσω μια συμβουλή γιατί έχω κέφια. Τρία πορτοφόλια είναι το μυστικό. Ένα για το σπίτι, ένα για σένα κι ένα για το άλλο σου μισό. Μόνο έτσι θα γλιτώσει η σχέση σας.

Εσύ που είσαι μόνος, μάλλον μόνος θα μείνεις γιατί οι πιθανότητες αυτή τη βδομάδα να σε πλησιάσει κάποιος που ενδιαφέρεται για σένα είναι λίγες. Όχι γιατί σου λείπει κάτι αλλά με μούτρα ως το πάτωμα και με τόσα νεύρα που σε κάνουν να μοιάζεις με βόμβα έτοιμη να σκάσει, πώς να τολμήσει κάποιος να έρθει κοντά σου; Καταλαβαίνω απόλυτα πως δε θες κανέναν αυτόν τον καιρό αλλά μήπως να ήσουν μια στάλα πιο ευγενικός;

Pillowfight: Η ηρεμία του Καρκίνου είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Goodnight: Νευρόσπασμα χειρότερο από σένα ο Τοξότης.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου είσαι από τα λίγα -αν όχι το μόνο- ζώδια που ευνοούν τα άστρα αυτή τη βδομάδα κι αν δεν εκμεταλλευτείς την εύνοια αυτή, θα τσιρίξω. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 19 του μήνα κι αυτό ένα πράγμα σημαίνει: στην επικοινωνία παίρνεις δέκα. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρεις σκούρα σε αυτόν τον τομέα, εκτός βέβαια αν το επιδιώξεις, που εκεί δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά να σε κατακρίνω. Γιατί δε γίνεται ενώ οι υπόλοιποι πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα, εσύ με τόση βοήθεια να τα κάνεις θάλασσα!

Μέλι γάλα όλα με το άλλο σου μισό μέχρι που αποφασίζεις να φέρεις τα προβλήματα με σχέσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον μέσα στη σχέση σου. Εκεί κάπου κόβει το γάλα, τα πάντα ξινίζουν και γίνεται ένα μπάχαλο που δύσκολα καθαρίζει. Δεν το μαθαίνεις εύκολα το μάθημά σου έχω να πω και κάνεις ξανά και ξανά τα ίδια λάθη. Κράτα μακριά από τη σχέση σου προβλήματα που έχεις με τρίτους. Μην τη χαλάς με χαζομάρες, πώς να στο πω;

Λάμπεις και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος. Εσύ που είσαι μόνος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις μια εβδομάδα γεμάτη φλερτ και έρωτα. Δεν ξέρω αν θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου αλλά σίγουρα θα βρεις ένα άτομο που θα κάνει την καρδούλα σου να χτυπήσει σαν τρελή. Τώρα αν θα αξίζει τον κόπο αυτό το άτομο, είναι άλλο θέμα.

Pillowfight: Παρθένος, λιώνεις για εκείνον.

Goodnight: Δεν αντέχεις τον Υδροχόο ούτε για αστείο.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου προσοχή αυτή τη βδομάδα, ειδικά στον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις κάποιες σχέσεις σου που κρέμονται από λεπτή κλωστή. Έχεις πολλά θέματα που πρέπει να διορθώσεις, πρέπει να μην αφήσεις παθολογικές καταστάσεις να διογκωθούν και κυρίως να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να κάνουν μεγαλύτερο κακό που δε θα είναι αναστρέψιμο. Σκέψου ώριμα κάθε σου κίνηση πριν δράσεις, γιατί έχεις την τάση να τα γκρεμίζεις όλα πριν προσπαθήσεις καν να τα φτιάξεις.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος μπορεί να καίγεται έξω από το σπίτι σου, μπορεί οι σχέσεις σου να περνάνε κρίση αλλά η σχέση που σε απασχολεί περισσότερο είναι σε καλό δρόμο. Το άλλο σου μισό κι εσύ έχετε βρει τρόπους να κατεβάζετε ρολά σε οτιδήποτε κάνει τη σχέση σας άνω κάτω. Ζείτε στον δικό σας κόσμο και πολύ καλά κάνετε.

Εσύ που είσαι μόνος δεν αποκλείεται να ζήσεις έντονες καταστάσεις με ένα άτομο από το παρελθόν σου που είχες ξεχάσει. Θα φροντίσει εκείνο να το θυμηθείς για τα καλά, γιατί άνετα θα μπορούσες να γράψεις ρομαντική ταινία με τις καταστάσεις που θα ζήσετε παρέα, αν αποδεχτείς την πρόκλησή του. Ξέρεις πως αυτά είναι για εκείνους που δε φοβούνται μη βρεθούν με την καρδιά κομματιασμένη. Αν δεν είσαι για ρίσκα, τρέχα προς την άλλη κατεύθυνση.

Pillowfight: Λέων. Τίποτα άλλο, μόνο αυτός.

Goodnight: Σκορπιός, δεν τον αντέχεις και δε σε αντέχει.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, μία εξωστρέφεια θα σε χαρακτηρίσει αυτή τη βδομάδα αφού η επικοινωνία που σου έχει γίνει εφιάλτης, θα αρχίσει να σου προκαλεί λιγότερο πονοκέφαλο. Επιτέλους μιλάς και σε καταλαβαίνουν. Όχι πως μιλούσες Κινεζικά πριν, απλώς ο κόσμος δεν ήταν συγχρονισμένος με τα vibes σου και ένα θεματάκι ασυνεννοησίας υπήρχε. Τέλος σε αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις. Αυτή η βδομάδα θα βάλει βάσεις για να λυθούν παρεξηγήσεις παλιές και να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί.

Είσαι πεισματάρης και ξερόλας αλλά να ξέρεις πως αν αντιμετωπίζεις με πείσμα τους καβγάδες με το ταίρι σου, τα πράγματα δε θα έχουν καλή κατάληξη. Δέξου πως δεν έχεις πάντα δίκιο, μάθε να ακούς τι έχει να σου πει το ταίρι και ίσως -λέω ίσως- σώσεις την κατάσταση. Τα άστρα πάντως είναι με το μέρος σου. Τώρα αν εσύ συνεχίζεις να αντιδράς σαν παντογνώστης, μάλλον κι αυτά θα θυμώσουν μαζί σου στο τέλος.

Εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να βρεις τον έρωτα σε ένα φιλικό πρόσωπο. Φλερτ στο φλερτ και παιχνίδι στο παιχνίδι, τα πράγματα μπορεί να γίνουν άκρως ερωτικά κι επικίνδυνα κι αν δεν είσαι προετοιμασμένος για τη φωτιά που μπορεί να ανάψει. Προχώρα μόνο αν πιστεύεις πως αξίζει η φιλία αυτή να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Αν θες να συνεχίσεις για καπρίτσιο, κακώς θα το κάνεις.

Pillowfight: Ταύρος. Όταν θέλει σε τρελαίνει για τα καλά.

Goodnight: Τοξότης. Σε τρελαίνει για τα καλά κι όχι για καλό.

 

Λέων

Λιονταράκι μου αυτή τη βδομάδα θα επέλθει η αναγνώριση που τόσο πολύ επιθυμείς και δεν αναφέρομαι μόνο επαγγελματικά. Εκεί σκίζεις έτσι κι αλλιώς. Το πρόβλημα, αν μπορώ να το πω αυτό, είναι οι σχέσεις σου. Παίζει αρκετή ζήλια από την άλλη πλευρά που δεν μπορείς να ανεχτείς γιατί ναι μεν θες να αρέσεις αλλά μισείς τον φθόνο. Μην μπλεχτείς με παρασκήνια και μην πέσεις στην παγίδα όσων θέλουν να σε διαβάλουν. Λάμψε κι άλλο, αυτή είναι η καλύτερη τιμωρία τους.

Μην κρύβεσαι πίσω από τη δουλειά σου. Αποφεύγεις να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου, προφανώς γιατί ξέρεις πως φταις γι’ αυτά και δε θες να αναλάβεις τις ευθύνες σου αλλά όσο δε λες να μιλήσεις με το ταίρι σου τόσο πιο μεγάλο γίνεται το χάσμα μεταξύ σας. Μετά θα γκρινιάζεις και θα κλαψουρίζεις γιατί και καλά δε θα ξέρεις τι έφταιξε και απομακρυνθήκατε. Να τι έφταιξε, είσαι ευθυνόφοβος!

Ο έρωτας εσένα που είσαι μόνος μπορεί να σε βρει στον τόπο εργασίας σου αφού εκεί έχεις στρέψει όλη σου την προσοχή. Εντάξει καλό αυτό από τη μία, αλλά επειδή έχεις την τάση να αφήνεις το ένα για να ασχοληθείς με το άλλο, φρόντισε να συγκεντρωθείς για να τα συνδυάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

Pillowfight: Ένας Αιγόκερως σού χρειάζεται. Παράξενο το ξέρω αλλά ναι.

Goodnight: Αυτό που δε χρειάζεσαι είναι έναν φευγάτο Υδροχόο.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, είσαι σε ία καλή φάση αυτόν τον καιρό. Έχεις όρεξη για γνωριμίες, για μάθηση και ταξίδια, έχεις μια ονειροπολική τάση και βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι. Δεν ξέρω τι σου συμβαίνει αλλά κοίτα πόσο ανάλαφρος νιώθεις αυτή την εποχή και φρόντισε να μη γυρίσεις σύντομα στον παλιό σου εαυτό που την έβρισκε με την γκρίνια και τη μόνιμη επικριτική τάση σου που έδιωχνε τους ανθρώπους από κοντά σου σαν να έχεις λέπρα. Το ‘χεις;

Εσύ και το άλλο σου μισό θα μπορούσατε να χαρακτηριστείτε ως Power Couple αυτόν τον καιρό αφού έχετε καταφέρει να μιλάτε με τα μάτια. Όσα δε λένε τα στόματα τα λένε οι κινήσεις και τα βλέμματα και για να είμαι ειλικρινής μάλλον ζείτε μία περίοδο πιο γλυκιά κι από το μέλι. Αυτό είναι το μυστικό για μια υπέροχη σχέση κι εσείς το βρήκατε αλλά προσοχή μην το ξαναχάσετε. Είσαι επιρρεπής στο να χαλάς καλές καταστάσεις από φόβο, γιατί δεν μπορείς να τις διαχειριστείς.

Αν είσαι μόνος, μάλλον περνάς μια περίοδο στη ζωή σου που πρέπει να είσαι τρομερά ευτυχισμένος. Έχεις επιδοθεί στο αγαπημένο σου σπορ, το φλερτ, χωρίς να νοιάζεσαι για το παραμικρό. Σαφώς και θα ήθελες κάτι πιο σοβαρό αλλά δεν κόβεσαι κιόλας. Σκοπός της ζωής σου είναι να περάσεις καλά αρχικά και μετά θα δεις αν θες να πέσεις με τα μούτρα σε μια σχέση.

Pillowfight: Σκορπιός. Έχετε δικό σας κώδικα επικοινωνίας.

Goodnight: Ιχθύς. Δε συνεννοείστε με τίποτα.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, αυτή τη βδομάδα δεν ξέρεις με τι πραγματικά πρέπει να ασχοληθείς. Από τη μία έχεις τις σχέσεις σου που ζητάνε ένα σωρό πράγματα από σένα που δεν μπορείς να δώσεις κι από την άλλη την εργασία σου που σου ρουφάει το αίμα γιατί οι απαιτήσεις είναι πολλές. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να τα συνδυάσεις και τα δύο γι’ αυτό μάλλον θα πρέπει να το παίξεις κορώνα γράμματα με ρίσκο το νόμισμα να προσγειωθεί σε λάθος μεριά.

Μπορεί με τους φίλους σου και με τους ανθρώπους του οικογενειακού σου περιβάλλοντος να έχεις πρόβλημα να συνεννοηθείς αλλά τουλάχιστον με τη σχέση σου δε θα έχεις προβλήματα. Και μεταξύ μας τώρα, αυτό μετράει τη δεδομένη στιγμή. Το ταίρι σου είναι το λιμάνι σου εκεί που πας για να ηρεμήσεις και να βρεις τον εαυτό σου κι αυτή τη ηρεμία που μοιράζεστε αυτή την περίοδο είναι βάλσαμο και για τους δυο σας.

Γενικά λατρεύεις το παρελθόν και αγαπάς να γυρίζεις σε αυτό. Εσύ που είσαι μόνος αυτή την περίοδο, θα αναπολήσεις μια σχέση ή ένα φλερτ του παρελθόντος και θα προσπαθήσεις να διώξεις τη μοναξιά σου κάνοντας μία επαφή μαζί του. Δε θα κάνεις λάθος αυτή τη φορά, ίσως αυτό είναι που πραγματικά χρειάζεσαι. Εξάλλου οι δεύτερες ευκαιρίες στον έρωτα χρειάζονται πού και πού.

Pillowfight: Με τον Τοξότη μπορείς να πας μακριά.

Goodnight: Στασιμότητα και βαρεμάρα με τον Παρθένο.

 

Σκορπιός

Σκορπιοδάκι μου αυτή τη βδομάδα θα προβληματιστείς πολύ με τις σχέσεις σου, είτε πρόκειται για φιλικές ή επαγγελματικές μα περισσότερο για εκείνες του οικογενειακού περιβάλλοντος. Κάτι δεν πάει καλά, κάτι σε προβληματίζει και δεν έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει τι είναι. Ένα είναι σίγουρο, νιώθεις πως καταπιέζεσαι, πως δε σε γεμίζουν κάποιες σχέσεις και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Έρχονται ξεκαθαρίσματα!

Τουλάχιστον μπορείς να βασιστείς στη σχέση σου αυτόν τον καιρό. Ο άνθρωπός σου είναι το μόνο άτομο που δε σε απογοητεύει και σαφώς αυτό λειτουργεί ως το καλύτερο γιατρικό. Αυτή τη βδομάδα λύνεσαι εντελώς και δείχνεις τη fun πλευρά σου όταν είστε οι δύο σας. Φλερτ, ρομαντισμός στο φουλ και εξομολογήσεις έχει το μενού του έρωτα που θα σας αφήσει και τους δύο με μια γλυκιά γεύση στο τέλος.

Εσύ που είσαι μόνος, ίσως να ενδιαφερθείς για ένα άτομο με το οποίο έχεις μια υπέροχη φιλική σχέση και που νιώθεις πως μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο. Μη βιαστείς να κάνεις κίνηση. Ακολούθησε το ένστικτό σου και παρακολούθησε τη γλώσσα του σώματος του πριν ανοιχτείς. Ξέρεις πολύ καλά να διαβάζεις ανθρώπους, εκμεταλλεύσου το, όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά για να μη χαλάσει χωρίς λόγο μια φιλία που χρειάζεσαι.

Pillowfight: Ταύρος. Μην αναρωτιέσαι καν αν αξίζει. Ναι, αξίζει.

Goodnight: Εσύ και ο Κριός τι κοινό έχετε; Κανένα.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, όλα θέλουν δουλειά για να συνεχίσουν να υπάρχουν. Δουλειά θέλει η εξέλιξή σου στην εργασία. Δουλειά θέλουν και οι σχέσεις. Ειδικά αυτές θέλουν πολλή δουλειά αυτή τη βδομάδα γιατί ακόμα κι αν πάρεις απόφαση να διακόψεις με κάποιο άτομο που θεωρούσες κοντά σου, πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να κρατήσεις ένα επίπεδο. Δε θες σε καμία περίπτωση να πέσεις στο επίπεδο κάποιου που το μόνο που ξέρει είναι να σε φέρνει σε δύσκολη θέση.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση ίσως ζοριστείς αυτή τη βδομάδα γιατί θα νιώθεις πως έχεις χρόνο για τα πάντα, εκτός από το άλλο σου μισό. Η καθημερινότητα είναι σκληρή μαζί σου, αυτό είναι γεγονός, αλλά υπάρχουν μικρά ουσιαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Δε χρειάζεται να είσαι μαζί του 24 ώρες το 24ωρο. Δείξε τον έρωτά σου με μικρές ουσιαστικές κινήσεις και θα κερδίσεις πόντους.

Μιας και η ζωή σου όλη είναι η δουλειά και τίποτα άλλο, δεν αποκλείεται εκεί να κάνει ντου ο έρωτας και να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Ευτυχώς εσένα ο έρωτας δε σε χαζεύει, μάλλον σου δίνει φτερά κι έτσι χαμένος δε θα βγεις σε καμία περίπτωση. Οπότε κράτα τα μάτια ανοιχτά, σήκωνε πού και πού το βλέμμα σου από τις υποθέσεις σου γιατί θα εκπλαγείς θετικά.

Pillowfight: Αιγόκερως, έρωτας κι εργασία. Το Τρίπτυχο της επιτυχίας.

Goodnight: Σου αποσπά την προσοχή με την εγωπάθειά του ο Λέοντας.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου αυτή τη βδομάδα έχεις την ανάγκη να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Έχεις κουραστεί από τον αρνητισμό μερικών ατόμων που πλέον θες να βρίσκεσαι κοντά με άτομα που ξέρεις και που μπορούν να μετατρέψουν τον αρνητισμό σε θετική ενέργεια. Ευτυχώς, όμως, θα κάνεις και νέες γνωριμίες που θα καταφέρουν να σε ανεβάσουν στον έβδομο ουρανό. Μην αποκλείσεις κανέναν και τίποτα, εξάλλου στην πορεία μπορείς να αποφασίσεις ποιος σου κάνει και ποιος όχι.

Η σχέση σου αυτή τη βδομάδα θα είναι έντονη. Κατά κύριο λόγο η επικοινωνία με το άλλο σου μισό θα είναι καλή και θα σας φέρει πιο κοντά αλλά κάτι περίεργα ξεσπάσματα θα σας ξαφνιάσουν και τους δύο. Λογικό είναι να υπάρχουν και οι καβγάδες σε μια σχέση φτάνει να μην τους αφήσετε να γεμίσουν με αρνητικές σκέψεις το μυαλό και συναισθήματα την καρδιά. Μετατρέψτε την ένταση των καβγάδων σε θετική ενέργεια ξεσπώντας πάνω στο κρεββάτι. Όλα εγώ θα σας τα λέω;

Χρειάζεσαι κάποιον να θαυμάζεις και να σε εμπνέει κι αυτό ψάχνεις εσύ που αναζητάς ακόμα το άλλο σου μισό. Ευτυχώς οι πιθανότητες να βρεις έναν άνθρωπο που να σου ερεθίζει το μυαλό και κατά επέκταση τις αισθήσεις είναι πολλές. Φτάνει βέβαια να μη γίνεσαι εκνευριστικά επιλεκτικός γιατί ο ένας θα σου βρωμάει και ο άλλος θα σου μυρίζει.

Pillowfight: Ο Καρκίνος έχει όλα όσα θες.

Goodnight: Ο Ζυγός δεν έχει τίποτα για σένα.

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου, μπορεί η καθημερινότητά σου να είναι σκληρή και να μην την αντέχεις μερικές φορές, αλλά να που αυτή τη βδομάδα της γυρνάς την πλάτη γιατί έχεις ανάγκη να περάσεις χρόνο με άτομα που αγαπάς. Οικογένεια και φίλοι έχουν τον πρώτο λόγο και καταφέρνουν να σε κάνουν να ξεχάσεις οτιδήποτε σε τρώει από μέσα προς τα έξω. Στο λέω με αγάπη: όταν έρθουν εκείνοι για βοήθεια σε σένα, μην τους γυρίσεις την πλάτη. Τα κάνεις κάτι τέτοια έστω κι άθελά σου, γι’ αυτό σε προειδοποιώ.

Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, όμως έχεις την τάση να τα κάνεις όλα χάλια γιατί αφήνεις την καθημερινότητα και τα προβλήματά της να προκαλούν ρίξεις με το ταίρι σου. Παθαίνεις κάτι εμμονές πού και πού βρε παιδί μου και δεν ξέρεις πώς να αφήσεις στο κατώφλι όλα εκείνα που μπορεί να σε απομακρύνουν από το άλλο σου μισό. Τα θες και τα παθαίνεις κοινώς. Αν δεν αλλάξεις τακτική, μάλλον θα αλλάξει το ταίρι σου.

Αν θες πραγματικά να μάθεις αν το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι κατάλληλο για σένα, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να του χαρίσεις μερικές ώρες για να κάνετε μια κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Δε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, μόνο λιγάκι ενδιαφέρον και να του χαρίσεις την προσοχή σου. Τα απλά κι ουσιαστικά πράγματα κάνουν τη διαφορά, αυτό να το θυμάσαι πάντα.

Pillowfight: Παρθένος. Τίποτα άλλο.

Goodnight: Κριός κι εσύ, ποτέ μαζί.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, κάτι δεν πάει καλά με σένα αυτή τη βδομάδα και θα αναγκάσεις τους δικούς σου ανθρώπους να σε καθίσουν κάτω και να σου πουν δύο λογάκια. Η συμπεριφορά σου είναι λιγάκι προβληματική, πώς να το κάνουμε. Η ψυχολογία σου έχει περισσότερα σκαμπανεβάσματα κι από το τραινάκι στο λούνα πάρκ. Μην αντιδράσεις όταν προσπαθήσουν να καταλάβουν τι έχεις. Για το καλό σου θα το κάνουν. Ίσως αν πεις αυτά που σε παιδεύουν να νιώσεις καλύτερα.

Η μελαγχολία σου θα προκαλέσει ανησυχία στο ταίρι σου και με τη σειρά του θα πέσει σε μελαγχολία γιατί θα νομίζει πως είσαι έτσι εξαιτίας του. Το αποτέλεσμα ποιο θα είναι; Μα φυσικά να μη μιλάτε και να διαιωνίζεται αυτή η μελαγχολία χωρίς λόγο ενώ απλώς θα μπορούσατε να συζητήσετε το τι νιώθετε και να γλιτώνατε τους μπελάδες. Κοινώς, αυτή τη βδομάδα, μην καταπίνεις ό,τι νιώθεις. Θα σκάσεις. Μίλα!

Η καλή επικοινωνία είναι το Α και το Ω σε κάθε σχέση, ειδικά σε εκείνες που ξεκινάνε τώρα αλλά και στα φλερτ με άτομα που σου τραβάνε την προσοχή. Αν δεν το έχεις αυτή τη βδομάδα με την επικοινωνία, μην προσπαθήσεις να πλησιάσεις ερωτικά κάποιον. Θα χάσεις το παιχνίδι από τα αποδυτήρια. Εγώ σε προειδοποίησα, μη μου πεις πως δεν στα είπα.

Pillowfight: Χρειάζεσαι έναν δυναμικό Κριό.

Goodnight: Ο Καρκίνος είναι ένα συναισθηματικό κουρέλι. Χειρότερος από σένα.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη