Η τελευταία εβδομάδα του μήνα μας βρίσκει με τον ήλιο στους Ιχθείς και τη φαντασία μας να δίνει ρέστα. Δεν το λες και κακό αυτό, ειδικά όταν βρίσκουμε ευφάνταστους τρόπους για αποδράσεις από την πραγματικότητα που πασχίζει να μας γονατίσει, φτάνει βέβαια μην καταλήξουμε να ζούμε στη φούσκα μας. Ευαισθησία αλλά και πείσμα για να πετύχουμε τους σκοπούς μας, είναι δύο ακόμα χαρακτηριστικά της εβδομάδας, αλλά και η ατμόσφαιρα που μυρίζει μπαρούτι. Αποφεύγουμε να ξεκινάμε κουβέντες που μπορεί να μετατραπούν σε καβγάδες, πάση θυσία!

 

 

Κριός
Κριάρι μου, σε περιμένει μια κουραστική εβδομάδα. Δεν είναι πως θα έχεις να κάνεις πολλά, αλλά ήδη είσαι ξεθεωμένος και η κούρασή σου θα φανεί ξεκάθαρα αυτές τις ημέρες. Οφείλεις να βρεις τον τρόπο να απομακρυνθείς από καταστάσεις κι από ανθρώπους που σε κουράζουν, για να μπορέσεις να φροντίσεις την ψυχική και σωματική σου υγεία πάνω από όλα. Το ξέρεις κι εσύ πως αυτό που χρειάζεσαι είναι να διώξεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε χρειάζεται για να βρεις την ησυχία σου. Ήρθε η ώρα για ένα πρόωρο ανοιξιάτικο ξεκαθάρισμα που θα σου κάνει πολύ καλό. Ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις σου, το χρωστάς στον εαυτό σου να το κάνεις το συντομότερο. Προσοχή στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που νιώθεις πιο κοντά σου. Εκεί δώσε βάση, γιατί μία λάθος κουβέντα μπορεί να φέρει την καταστροφή.

Εσύ που είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν ν’ αποφύγεις το δασκαλίστικο ύφος απέναντι στο άλλο σου μισό, λες κι εσύ δεν κάνεις λάθη ποτέ. Σε πιάνει μια μανία να θες να τον συνετίσεις λες κι είναι παιδί, αλλά να ξέρεις πως πιέζεις την τύχη σου. Αντί να εστιάζεις στα αρνητικά σαν να τρώγεσαι με τα ρούχα σου, γιατί δεν αφήνεις αυτό το αίσθημα αγάπης που καταπιέζεις, να πάρει το πάνω χέρι; Αν είσαι μόνος σου, αυτές οι μέρες δεν είναι καλές για να βγεις στο κυνήγι του έρωτα. Το νιώθεις κι εσύ ο ίδιος πως πρέπει να μείνεις λίγο μόνος σου, να γνωρίσεις από την αρχή τον εαυτό σου και να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Καλό θα σου κάνει το να φερθείς λιγάκι ώριμα, ώστε να μην καταλήξεις να πληγώνεις άτομα που μπορεί να γνωρίσεις, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Pillowfight: Δοκίμασε έναν Υδροχόο, θα σου αρέσει πολύ.

Goodnight: Άνοστος ο Παρθένος. Μακριά του.

 

 

Ταύρος
Ταυράκι μου, μια έντονη πίεση θα νιώσεις αυτή τη βδομάδα που θα βγάλει προς τα έξω, τον χειρότερο εαυτό σου. Τα ξεσπάσματά σου θα είναι πολλά και σε στιγμές που κανείς δε θα το περιμένει, με αποτέλεσμα να δεις άτομα που αγαπάς ή εκτιμάς, να απομακρύνονται από κοντά σου γιατί δε σ’ αντέχουν. Μάλλον χρειάζεται να πάρεις μερικές βαθιές ανάσες και να σκεφτείς σοβαρά τη συμπεριφορά σου, χωρίς ν’ αφήσεις τον εγωισμό σου να σε τυφλώσει. Όσα νεύρα κι αν έχεις, όσα δίκια κι αν έχεις, δεν είναι δίκαιο να ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει. Βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου. Σκέψου πόσο σημαντική είναι η εργασία σου σε σχέση με τις σχέσεις σου και κρίνε τη συμπεριφορά σου ώστε ν’ αλλάξεις τον τρόπο που αντιδράς. Γιατί και στις δύο περιπτώσεις, κάτι κάνεις λάθος και το ξέρεις.

Η δουλειά σου σ’ έχει απομακρύνει όχι μόνο από οικογένεια και φίλους, αλλά κι από τη σχέση σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις πιο μόνος από ποτέ. Έχεις την ευκαιρία να το αλλάξεις αυτό αν το προσπαθήσεις λιγάκι. Χρειάζεται να ρίξεις τους τόνους αρκετά και να ξεκινήσεις διορθωτικές κινήσεις, ξεκινώντας από το να πλησιάσεις το άλλο σου μισό και να του θυμίσεις τα αισθήματά σου για εκείνο, γιατί πλέον δεν ξέρει πώς νιώθεις. Να είσαι σίγουρος πως αν το κάνεις αυτό, πολλά θ’ αλλάξουν μεταξύ σας προς το καλύτερο. Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τρόπο προσέγγισης γιατί βγάζεις μια επιθετικότητα στον τρόπο που φλερτάρεις, που κάνει τους άλλους να το βάζουν στα πόδια. Από σένα εξαρτώνται όλα, στην τελική και με τέτοια συμπεριφορά, σίγουρα δε θα πας μακριά. Οπότε, σκέψου τι κάνεις λάθος και φρόντισε να το αλλάξεις.

Pillowfight: Πες ναι στον Σκορπιό. Έχει υπομονή κι επιμονή.

Goodnight: Δε θα σε περιμένει και πολύ ο Δίδυμος.

 

 

Δίδυμος
Διδυμάκι μου, με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στον Ταύρο, μην περιμένεις μια ήρεμη βδομάδα γιατί σαφώς και δε θα την έχεις. Τα νεύρα θα είναι τσιτωμένα, οι καβγάδες σύνηθες φαινόμενο και σαφέστατα η κατάσταση μπορεί να γίνει επικίνδυνη αν δεν καταφέρεις να συμμαζέψεις τη γλώσσα σου. Το πρόβλημα είναι πως κανείς δε θα έχει την όρεξη να σ’ ακούσει, όταν προσπαθήσεις να ζητήσεις συγγνώμη, γιατί στην τελική κανείς τους δεν άξιζε το ξέσπασμά σου. Προσπάθησε ν’ αποφύγεις να δημιουργήσεις ανούσια δράματα. Στην τελική, δεν είσαι ο μόνος που πιέζεται στην καθημερινότητά του. Αυτό ποτέ μην το ξεχνάς.

Δεν ξέρω τι ακριβώς παθαίνεις κι αντί να φροντίσεις για το μέλλον της σχέσης σου, εσύ προτιμάς να κολλάς στο παρελθόν και να αναμοχλεύεις τελειωμένες καταστάσεις. Κόψε τις κακές συνήθειες τέτοιου είδους γιατί δε σου κάνουν καλό. Μη νομίζεις πως το άλλο σου μισό θα αντέξει για πολύ ν ασχοληθείται με τα καπρίτσια σου. Πας γυρεύοντας για καβγάδες που μπορεί να φέρουν το τέλος της σχέσης σου κι αν δε σταματήσεις, να είσαι σίγουρος πως εσύ θα βγεις χαμένος. Ένα άτομο από το παρελθόν μπορεί να σου ανάψει φωτιές, εσένα που είσαι ακόμη μόνος σου. Δεν ξέρω αν είσαι σε θέση να καείς ερωτικά, μπορεί βέβαια να μην έχεις τη δυνατότητα να ξεφύγεις από αυτή τη φωτιά, αλλά όπως και να έχει προσπάθησε να προστατέψεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς.

Pillowfight: Καίγεσαι για έναν Ζυγό.

Goodnight: Δεν υπάρχει σπίθα ανάμεσα σε σένα και τον Τοξότη.

 

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, η εβδομάδα αυτή προστάζει να περάσεις χρόνο με τα άτομα που αγαπάς. Φίλοι κι οικογένεια σ’ έχουν ανάγκη και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο για να χωρίσεις τις μέρες σου ανάλογα, ώστε να μη μείνει κανείς παραπονεμένος. Έχεις κι εσύ ανάγκη να νιώσεις αυτή τη γλυκιά θαλπωρή που σου χαρίζουν οι κοντινές σου σχέσεις, οπότε θα το επιδιώξεις χωρίς να νιώσεις πως κάποιος σε πιέζει να το κάνεις. Αυτό που πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου να κάνε, ωστόσο, είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις γιατί η εκρηκτική σου διάθεση δε θα σου βγει σε καλό. Είσαι κομματάκι πολεμόχαρος αυτή τη βδομάδα και θα προσπαθήσεις να ξύσεις παλιές πληγές, μόνο και μόνο για να δεις αν θα ματώσουν. Ε, μετά μη ζητάς και τα ρέστα αν τσακωθείς με όλο το σύμπαν, εντάξει;

Αυτό που έχεις ανάγκη περισσότερο είναι να περάσεις χρόνο με το άλλο σου μισό, μόνοι σας, μακριά από προβλήματα και στενάχωρες καταστάσεις. Θα προσπαθήσεις να βρεις ευφάνταστους τρόπους για να έρθετε ξανά πιο κοντά, κάνοντας πράγματα που αγαπάτε κι οι δύο. Είναι κι ένας τρόπος για να του ζητήσεις συγγνώμη που καιρό τώρα άφηνες την καθημερινότητα να μπει ανάμεσά σας, αλλά και για όλες εκείνες τις φορές που τον πλήγωσες γιατί δε συγκρατούσες τα νεύρα σου. Καλά το πας, μπράβο σου. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος, αυτή τη βδομάδα θα αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις, αλλά και θα σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που πραγματικά θες από τον έρωτα πριν βγεις εκεί έξω και τον κυνηγήσεις. Δεν αποκλείεται να τον βρεις κιόλας στο φιλικό σου περιβάλλον, στο πρόσωπο ενός ατόμου που καιρό τώρα υποτιμούσες. Να είσαι προετοιμασμένος για το σοκ!

Pillowfight: Ξέρεις πολύ καλά πως ο Ιχθύς είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Goodnight: Δεν έχεις ανάγκη τον Ζυγό.

 

 

Λέων
Λιονταράκι μου, αυτή τη βδομάδα δε θα είσαι ο εαυτός σου. Δε θα μπορείς να συνεννοηθείς με τους γύρω σου κι αυτό θα σου δημιουργήσει τρομερή ανασφάλεια. Δε θα μπορείς να σκεφτείς καθαρά και δεν αποκλείεται να κλειστείς στον εαυτό σου γιατί θα πιστέψεις πως δε σε καταλαβαίνει κανείς. Είναι λογικό να αισθάνεσαι σαν να είσαι μόνος σου, αλλά να ξέρεις πως κατά βάθος, υπερβάλλεις και λιγάκι. Αν ηρεμήσεις, θα δεις πως τίποτα δεν είναι τόσο τραγικό όσο το φαντάζεσαι. Τα άτομα που σ’ αγαπούν πραγματικά θα σε καταλάβουν αν προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις τι νιώθεις, με όποιον τρόπο μπορείς. Είσαι ικανός να βρεις τρόπους να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο στην επικοινωνία σου χωρίς υπερβολές.

Το κλίμα στη σχέση σου αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά πολεμικό, αν μου επιτρέπεις την έκφραση, αφού ούτε εσύ αλλά ούτε ο σύντροφός σου, θα είστε ικανοί να σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Θα είναι σαν να κάνετε διαγωνισμό για το ποιος θα πληγώσει γρηγορότερα και περισσότερο τον άλλον κι αυτό φυσικά θα σας οδηγήσει στην καταστροφή. Εκτός κι αν ξυπνήσετε ξαφνικά κι οι δύο και σκεφτείτε λογικά. Διαφορετικά, όταν συνειδητοποιήσετε τι κάνετε, θα ήθελα να δω πώς θα διορθώσετε τα αδιόρθωτα. Αν είσαι ελεύθερος, όλη τη βδομάδα θα κάνεις γνωριμίες που υπό άλλες συνθήκες ίσως να ήταν ιδανικές για ερωτικά παιχνίδια. Όμως, ίσως να μη νιώσεις την απαραίτητη έμπνευση για να κάνεις παιχνίδι. Μην απορήσεις με τον εαυτό σου. Θα σου ξανάρθει η έμπνευση τη σωστή στιγμή.

Pillowfight: Έχεις ανάγκη τη σταθερότητα ενός Παρθένου.

Goodnight: Θα νιώσεις μεγάλη ανασφάλεια με τον Δίδυμο.

 

 

Παρθένος
Παρθενάκι μου, αυτή τη βδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου αλλά και με φίλους που τον τελευταίο καιρό είχες χαθεί. Εσύ βέβαια μπορεί να το θες, δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα είναι εύκολο, αφού στο κομμάτι της επικοινωνίας με τους άλλους παίρνεις κάτω από τη βάση. Δε φταις εσύ ακριβώς, ειδικά αφού προσπαθείς όσο περισσότερο μπορείς, αλλά είναι που τα άστρα έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν όλους. Μην τα παρατήσεις. Την ίδια ανάγκη να συνδεθούν ξανά μαζί σου, έχουν και τα άτομα που αγαπάς. Όλες οι σχέσεις που έχουν σημασία για σένα, περιμένουν υπομονετικά τη στιγμή που θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με ευκολία και χωρίς να κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε άνευ λόγου, οπότε μην πιέζεσαι. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, αλλά τουλάχιστον θα βάλεις τις βάσεις αυτή τη βδομάδα για να γίνει.

Μην αφήσεις μικροπράγματα που μπορεί να συμβούν στην καθημερινότητά σου, να καταστρέψουν την καλή ατμόσφαιρα που έχετε φτιάξει με το ταίρι σου. Τα πάτε καλά κι είναι σφάλμα ν’ αφήσετε στην κυριολεξία ανούσια πράγματα να γκρεμίσουν όσα έχετε χτίσει. Όταν νιώθεις πως πνίγεσαι, πάρε μια βαθιά ανάσα και θα νιώσεις καλύτερα. Όταν θυμώνεις, να θυμάσαι τα καλά στοιχεία του συντρόφου σου αντί να επικεντρώνεσαι στα αρνητικά. Κοινώς, κάνε υπομονή και θα περάσει κι αυτό, αλλά φρόντισε να μην έχεις διώξει το ταίρι σου ως τότε. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, δεν αποκλείεται μια συνάντηση έκπληξη να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου με τον πιο ωραίο τρόπο. Μη φοβηθείς να ρισκάρεις ακόμα κι αν δε νιώθεις εντελώς έτοιμος. Είναι κάποιες ευκαιρίες που σου δίνονται, που δεν πρέπει να τις αφήνεις ανεκμετάλλευτες.

Pillowfight: Πες ναι στον Σκορπιό χωρίς δεύτερη σκέψη.

Goodnight: Όχι και πάλι όχι στον Κριό.

 

 

Ζυγός
Ζυγέ μου, δε σου αρέσει καθόλου που η καθημερινότητα σ’ απομακρύνει από τους φίλους και την οικογένειά σου, αλλά δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς όλο αυτό, με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός σου να είναι μεγάλος όλη την εβδομάδα. Ίσως θα πρέπει να εστιάσεις στο να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου το συντομότερο ώστε να σου μείνει χρόνος για να κάνεις όλα εκείνα που θες, με τα άτομα που αγαπάς. Δεν αντέχεις να βρίσκεσαι μακριά τους, αλλά όσο δεν ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις σου, τόσο πιο δύσκολα θα μπορέσεις να νιώσεις όμορφα στη συντροφιά όσων νοιάζεσαι. Πρέπει να προγραμματίσεις την καθημερινότητά σου, να βάλεις προτεραιότητες για να μπορέσεις να χαμογελάσεις ξανά το συντομότερο, γιατί αυτή η κατάσταση βγάζει τον χειρότερο εαυτό σου!

Θα δοκιμαστείς εσύ και ο σύντροφός σου αυτή τη βδομάδα η οποία δε θα είναι καθόλου εύκολη όσον αφορά την επικοινωνία μεταξύ σας. Θα είστε κι οι δύο φιτίλια έτοιμα ν’ αρπάξουν φωτιά που σημαίνει πως οι καβγάδες δε θα είναι σπάνιο φαινόμενο, αν κι οι δύο θα παλέψετε ενάντια στην ανάγκη σας να ξεσπάσετε ο ένας στον άλλον. Αυτός θα είναι και ο λόγος που τελικά, δε θα προκαλέσετε μεγάλο κακό στη σχέση σας. Καταλαβαίνετε και οι δύο την πίεση που σας φέρνει στα άκρα, απλώς πρέπει να βρείτε τρόπο να την αποβάλλετε κάπου αλλού, όχι ο ένας πάνω στον άλλον. Μην περιμένεις να δεις φως στο ερωτικό τούνελ αυτή τη βδομάδα. Δε θα είναι καθόλου εύκολο να έρθεις κοντά με κάποιον, ακόμα κι αν γνωρίσεις ένα άτομο που μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή, γιατί δε θα έχεις τη δυνατότητα να εκφραστείς όπως θες. Υπομονή, θα περάσει σύντομα.

Pillowfight: Με τον Υδροχόο μιλάτε με τα μάτια.

Goodnight: Δεν καταλαβαίνεστε με τίποτα, με τον Αιγόκερω.

 

 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, καλείσαι ν’ αποδείξεις την ανωτερότητά σου αυτή τη βδομάδα. Τι εννοώ με αυτό; Είσαι από τους λίγους που κατανοείς το πρόβλημα που υπάρχει στην επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου, είτε πρόκειται για οικογενειακές, φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις κι είσαι κι ο μόνος που δεν κάνει το παραμικρό για να χειροτερέψεις την κατάσταση. Θ’ αντιμετωπίσεις εχθρικές συμπεριφορές από άτομα που αγαπάς, αλλά έχεις τη γνώση να μην αντιδράσεις. Αυτό από μόνο του θα σώσει τις σχέσεις για τις οποίες νοιάζεσαι πραγματικά, αλλά θα διδάξει κι ένα μάθημα σ’ όσους σε υποτιμούν ως χαρακτήρα. Έτσι κι αλλιώς, δεν έχεις βρεθεί μόνο μία φορά στη δική τους θέση, αλλά πολλές. Ξέρεις πολύ καλά πώς είναι να πνίγεσαι και να μην μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, έτσι δεν είναι;

Θα κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από το άλλο σου μισό, αυτή τη βδομάδα, αφού το κλίμα μεταξύ σας τη μία θα είναι ψυχρό και την άλλη θα είναι εκρηκτικό. Η ένταση που έχετε μαζέψει κι οι δύο, είτε γιατί έχετε δύσκολη καθημερινότητα ή εξαιτίας του ότι αισθάνεστε πως δεν καταλαβαίνεστε πια, είναι μεγάλη κι ικανή να σας χωρίσει. Είσαι ο πρώτος που κάνεις ένα βήμα πίσω γιατί συνειδητοποιείς πως μόνο έτσι θα μπορέσεις να σώσεις αυτή τη σχέση που είναι σημαντική πολύ για σένα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή εβδομάδα για να βγεις εκεί έξω και ν’ αναζητήσεις τον έρωτα, εσύ που είσαι ακόμη μόνος. Δε θα υπάρξει σωστή συνεννόηση με κανέναν κι οι παρεξηγήσεις θα είναι συχνό φαινόμενο, γι’ αυτό προτείνω να μη βάλεις τον εαυτό σου στη διαδικασία να πρέπει να εξηγείς και ν’ απολογείσαι για πράγματα που κατάλαβε λάθος το άτομο απέναντί σου.

Pillowfight: Με τον Λέων πάντα νιώθεις μοναδικά όμορφα.

Goodnight: Σε κουράζει τρομερά ο Ιχθύς.

 

 

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, η βδομάδα σου θα είναι απαιτητική κι εσύ δε θα έχεις καθόλου όρεξη ν’ ασχοληθείς με τα προβλήματά που θα φέρει. Έχεις τάσεις φυγής και φυσικά θα προτιμούσες να βρίσκεσαι κάπου εξωτικά, ή έστω κάπου εκτός της πόλης, με την παρέα σου ή την οικογένειά σου, ή φυσικά με τον έρωτα της ζωής σου. Πάντως σίγουρα δεν έχεις την ψυχική δύναμη ν’ αντέξεις οτιδήποτε στραβό σου πεταχτεί μπροστά σου είτε πρόκειται για κακοτοπιές στη δουλειά, ή παρεξηγήσεις άνευ ουσίας στις σχέσεις σου. Προετοιμάσου ψυχολογικά γιατί ό,τι σχέδιο κι αν κάνεις, θα γκρεμιστεί με μιας. Προσπάθησε ν’ αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να πιέζεις καταστάσεις και να προσαρμοστείς ανάλογα σε κάθε μία, για να μπορέσεις να επιβιώσεις χωρίς να χάσεις το μυαλό σου, αλλά κι ανθρώπους που αγαπάς, εξαιτίας καβγάδων που θα μπορούσαν ν’ αποφευχθούν.

Δεν ξέρω για ποιον λόγο προσπαθείς να αναλάβεις όλες τις ευθύνες στη σχέση σου, αφήνοντας το άλλο σου μισό στην άκρη να σε κοιτάζει απορημένο, αλλά να ξέρεις δε θα καταφέρεις τίποτα. Μάλλον θάλασσα θα τα κάνεις. Αυτή τη βδομάδα δεν ισχύει αυτό που λένε, ότι όταν θες να γίνει κάτι σωστά, κάνε το μόνος σου. Αυτές τις ημέρες πρέπει να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη και να μοιραστείς ανησυχίες και δουλειές με τον σύντροφό σου, διαφορετικά πολύ απλά, αντί να κάνετε βήματα μπροστά στη σχέση σας, θα κάνετε πολλά βήματα πίσω. Εσύ που είσαι μόνος σου, θα έχεις τη δυνατότητα να συναναστραφείς με νέα άτομα και να φλερτάρεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους αλλά δε θα νιώσεις την ανάγκη να κυνηγήσεις ερωτικά κάποιον. Συμβαίνει πού και πού αυτό, μη σε παραξενεύει.

Pillowfight: Ταξίδεψε ερωτικά μ’ έναν Υδροχόο και δε θα το μετανιώσεις.

Goodnight: Όσο ερωτικός κι αν φαίνεται ο Παρθένος, δε σου ταιριάζει καθόλου.

 

 

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, αυτή τη βδομάδα θα νιώσεις αρκετή ανασφάλεια γι’ αυτό θα στραφείς στα άτομα που αγαπάς, ώστε να ξεπεράσεις αυτό το άσχημο συναίσθημα. Οικογένεια, φίλοι, το άλλο σου μισό -αν έχεις- και γενικά άτομα που σε κάνουν να ξεχνάς την ασχήμια της καθημερινότητάς, θα γίνουν προτεραιότητά σου κι αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε ακόμα πιο κοντά και να βάλετε γερές βάσεις στις σχέσεις σας. Αν νιώσεις πως κάποιος απειλεί να χαλάσει αυτή την ατμόσφαιρα που προσπαθείς να χτίσεις, θ’ αντιδράσεις με μιας. Δε θ’ αφήσεις τίποτα και κανέναν να ποτίσει με αρνητισμό το κοντινό σου περιβάλλον, αλλά πρόσεχε μην το παρακάνεις και βλέπεις παντού τριγύρω σου εχθρούς που πιθανότατα δε θα υπάρχουν.

Είναι μια καλή εβδομάδα για τη σχέση σου αυτή, γιατί η ανάγκη σου να κλείσεις τον κόσμο έξω από το σπίτι, σας φέρνει πιο κοντά. Θα γίνεις αρκετά πιο συνεννοήσιμος κι ανοιχτός στο να δοκιμάσετε μαζί νέα πράγματα, ενώ θα είναι προτεραιότητά σου να ευχαριστήσεις το άλλο σου μισό. Θα ανοιχτείς, κάτι που δεν κάνεις πολύ συχνά, και θα φανερώσεις όλα τα συναισθήματά σου. Μη φοβηθείς, καλό θα σου κάνει να βγάλεις το ανθρώπινο πρόσωπό σου προς τα έξω, ειδικά για να το θυμηθεί το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος σου, δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα άτομο που κάποτε σου είχε τραβήξει την προσοχή, αλλά ποτέ δεν είχες σκεφτεί να πλησιάσεις. Είναι η κατάλληλη ώρα να πάρεις ένα ρίσκο, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι ιδανικό.

Pillowfight: Καρκίνος μόνο.

Goodnight: Μακριά από τον Δίδυμο, δεν έχεις καμία δουλειά μαζί του.

 

 

Υδροχόος
Υδροχοάκι μου, μάλλον αυτή τη βδομάδα θα ήταν καλύτερο για σένα να μείνεις σπίτι και να μη δεις άνθρωπο. Δε θα τη βγάλεις καθαρή γιατί οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα περάσουν μια κρίση, μα τι κρίση. Δε θα υπάρξει άνθρωπος με τον οποίον δε θα τσακωθείς, όχι γιατί το θες, αλλά γιατί θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι σου να σ’ εκνευρίσουν λες και θέλουν να τεστάρουν τα όριά σου. Θα σου έλεγα να μην πέσεις στην παγίδα τους αλλά δεν ξέρω αν θα το καταφέρεις. Κάθε κουβέντα και πράξη θα ερεθίζει περισσότερο τα νεύρα σου με αποτέλεσμα να είσαι έτοιμος να εκραγείς σαν ηφαίστειο. Γι’ αυτό σου λέω, μείνε μακριά από εκείνους που ξέρουν να πατάνε τα κουμπιά σου, για να έχεις την ηρεμία σου.

Θα νιώσεις πως με το άλλο σου μισό, δε σας δένουν και πολλά, αυτή τη βδομάδα. Μην πέσεις στην παγίδα του αρνητισμού που νιώθεις γιατί εσύ θα χάσεις. Οι μέρες αυτές δεν είναι καλές για την επικοινωνία γι’ αυτό επικρατεί αυτή η κατάσταση που καλά θα κάνεις να μην κάνεις χειρότερη από ό,τι είναι. Μην ξεκινήσεις συζητήσεις για θέματα που αφορούν τη σχέση σου, έχοντας κακή διάθεση, γιατί είναι απόλυτα σίγουρο πως θα το μετανιώσεις στο τέλος. Εσύ που είσαι ελεύθερος, δυστυχώς δε θα μπορέσεις να πλησιάσεις το άτομο που σ’ ενδιαφέρει ή ακόμα και να γνωρίσεις κάποιο νέο άτομο, γιατί η ένταση που νιώθεις φαίνεται ξεκάθαρα σε κάθε σου βλέμμα και κίνηση. Βγάζεις μια επιθετικότητα που τρομάζει τον άλλον, κι όχι άδικα. Μην αφήνεις τα προβλήματα της δουλειάς ή τα οικογενειακά σου θέματα, να μπαίνουν εμπόδιο στον έρωτα. Μάθε να τα διαχωρίζεις αν θες να κάνεις κάτι ουσιαστικό.

Pillowfight: Λέων, αυτό χρειάζεσαι μόνο.

Goodnight: Μακριά από τον Σκορπιό, σου λέω, μακριά.

 

 

Ιχθύς
Ψαράκι μου, μπορεί αυτή η βδομάδα να είναι γεμάτη εντάσεις αλλά εσύ ως δια μαγείας, θα βρίσκεις τρόπους να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο και να διορθώνεις καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα φαίνονταν χαμένες από χέρι. Να μας πεις κι εμάς πώς το κάνεις γιατί ίσως να είσαι ο μοναδικός που με ψυχραιμία μπορείς να βγεις αλώβητος από αυτή τη βδομάδα. Ξέρεις πως δεν έχει νόημα να παραδίνεσαι στα νεύρα σου και να δημιουργείς θέματα που κανονικά δεν υπάρχουν, όπως ξέρεις και πως αν ραγίσει το γυαλί εύκολα σπάει και μετά δεν ξανακολλάει. Δε θες να βρεις λόγους να απομακρυνθείς από άτομα που αγαπάς, είτε προέρχονται από την οικογένεια ή τον φιλικό σου κύκλο. Εύγε. Η ώριμη σκέψη σου θα σε σώσει.

Καλό θα ήταν, μιας κι αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες με ωριμότητα, να ακούς προσεκτικά τι σου λέει το ταίρι σου. Εκεί, ανάμεσα στα νεύρα και τις κουβέντες που μπορεί να σε πληγώσουν, θα ακουστούν κι αλήθειες που μπορεί να αγνοούσες. Μη σε φοβίζει καθόλου η ένταση που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας γιατί αν δεν τη μετατρέψετε σε αρχαία τραγωδία, θα εντοπίσετε μαζί θέματα που αγνοούσατε και μαζί θα βρείτε και την όρεξη να τα διορθώσετε. Εσύ που ψάχνεις για τον έρωτα, αυτή τη βδομάδα προτιμάς να δώσεις βάση στις φιλίες σου και ν’ ασχοληθείς μ’ αυτές τις σχέσεις σου, βρίσκοντας χρόνο να δεις τα άτομα που νιώθεις κοντά σου. Όμως, επειδή ο έρωτας είναι πονηρός, δεν αποκλείεται να δεις με άλλο μάτι ένα φιλικό πρόσωπο. Πρόσεξε, μην κάνεις καμία κίνηση αν δε βεβαιωθείς πρώτα ότι αυτό που νιώθεις δεν είναι απλώς ενθουσιασμός της στιγμής.

Pillowfight: Με τον Ταύρο αισθάνεσαι ασφάλεια.

Goodnight: Με τον Τοξότη δεν αισθάνεσαι.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη