Μπορεί αυτή τη βδομάδα ο Άρης στον Αιγόκερω να βγάλει την ανταγωνιστική μας πλευρά προς τα έξω, αλλά και ο Ανάδρομος Ερμής πάλι στον Αιγόκερω να μας τα κάνει λίγο σαλάτα στην επικοινωνία και να φανερώνει μυστικά καλά κρυμμένα, αλλά η Αφροδίτη που είναι κι αυτή στον Αιγόκερω, έρχεται σε ορθή πορεία και βάζει το χεράκι της ώστε να μην καταρρεύσουν τα πάντα γύρω μας. Θα βγάλουμε πολλά συμπεράσματα αυτή τη βδομάδα για τις σχέσεις μας, αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό. Μην τρομάζετε, όλα για καλό είναι!

 

Κριός
Κριάρι μου τον τελευταίο καιρό είχες κολλήσει σε μια κατάσταση που μόνο καλή δεν μπορείς να τη χαρακτηρίσεις, αλλά να, που τώρα τα πράγματα θ’ αλλάξουν αρκετά προς το καλύτερο. Καταρχάς, θα πάρεις πολλές αποφάσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σου που ταυτόχρονα θα έχουν κι επιρροή στα αισθηματικά σου και σε κάθε είδους σχέσης που σ’ ενδιαφέρει πραγματικά. Θες επιτέλους να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα κι οι προϋποθέσεις αυτόν τον καιρό, είναι πολύ καλές για να το κάνεις. Ξεμπλοκάρει το μυαλό σου και ταυτόχρονα ξεμπλοκάρουν κι όσες υποθέσεις σε έχουν ταλαιπωρήσει. Καιρός να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να ανασυγκροτηθείς, για να μπορέσεις να κάνεις αυτό το νέο ξεκίνημα που τόσο πολύ έχεις ανάγκη.

Καιρό τώρα απομακρυνόσουν από το άλλο σου μισό αλλά κανείς από τους δύο σας δεν είχε καταλάβει τον λόγο. Φαινομενικά, δεν υπήρχαν προβλήματα, αλλά να που με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία όλα θα βγουν στο φως και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Από εκεί κι έπειτα, είναι στο χέρι σας το πώς θα ασχοληθείτε με τα εν λόγω προβλήματα κι αν θα θελήσετε να τα λύσετε ή να τα αφήσετε να διαιωνίζονται από φόβο. Το θέμα είναι πως τώρα είναι κατάλληλη στιγμή να πάρετε από κοινού, σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σας, είτε είναι για να κάνετε ένα βήμα παραπέρα ή για να πείτε αντίο. Το παρελθόν δε διαγράφεται εύκολα κι εσύ που είσαι ελεύθερος θα το αντιμετωπίσεις ξανά, μόνο που αυτή τη φορά θα το σκεφτείς πολύ σοβαρά να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Αναγνωρίζεις τα λάθη σου, κάτι που είναι καλό πρώτο βήμα κι από εκεί κι έπειτα, όλα είναι θέμα χρόνου και όρεξης.

Pillowfight: Ο Παρθένος είναι η σωστή λύση στο ερωτικό σου πρόβλημα.

Goodnight: Δεν μπορείς τη μυστικοπάθεια του Σκορπιού.

 

 

Ταύρος
Ταυράκι μου, μια εβδομάδα αρκετά καλή σε περιμένει κι αυτό γιατί έχεις την ανάγκη να βρεθείς με φίλους και με ανθρώπους που αγαπάς και που καιρό τώρα δεν μπορούσες να δεις γιατί η καθημερινότητα σού φερόταν άσχημα. Θες να έρθεις κοντά ξανά με φίλους κι άτομα της οικογένειας που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, όχι γιατί σου χαϊδεύουν τ’ αυτιά, αλλά γιατί πολύ απλά σε ακούν όταν μιλάς. Καιρός να χαλαρώσεις λιγάκι και να εστιάσεις στη θετική πλευρά της ζωής, χωρίς όμως να χαλαρώσεις τόσο ώστε να γίνεις απρόσεκτος στα συναισθήματά σου και στα λόγια σου. Επικοινωνιακά δε θα έχεις πρόβλημα να κάνεις τους άλλους να δουν τη δική σου πλευρά των πραγμάτων, ενώ έχεις μάθει πλέον πως δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψή σου με το έτσι θέλω. Κι αυτό από μόνο του είναι ικανό να διορθώσει πολλά στις σχέσεις σου.

Αυτή τη βδομάδα σου δίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία να βάλεις στην άκρη λόγια και πράγματα που καιρό τώρα πλήγωναν τη σχέση σου, αλλά και να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό, συζητώντας ώριμα για όλα εκείνα που μπαίνουν ανάμεσά σας. Όλα είναι θέμα καλής διάθεσης κι εσύ την έχεις. Το καλό είναι πως τη μεταφέρεις και στο ταίρι σου με ευκολία, που σημαίνει πως μπαίνετε μαζί σε μια νέα περίοδο όπου δουλεύετε μαζί σκληρά για να βάλετε γερές βάσεις σε ό,τι έχετε χτίσει μαζί. Λύσεις υπάρχουν στα προβλήματά σας κι ευτυχώς, τις βρίσκετε χωρίς ζόρι. Εσύ που είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως καιρό τώρα ενδιαφερόσουν για κάποιο άτομο που μάλλον δεν άξιζε την προσοχή σου. Μια νέα γνωριμία είναι ικανή να σε κάνει να δεις πιο καθαρά τα πράγματα και παρ’ ότι στην αρχή μπορεί να απογοητευτείς, στη συνέχεια θα καταλάβεις πως όλα γίνονται για καλό σου.

Pillowfight: Ο Σκορπιός είναι η σταθερά σου.

Goodnight: Στον αέρα ο φλου Υδροχόος.

 

 

Δίδυμος
Διδυμάκι μου, ένα άγχος αυτή τη βδομάδα θα το έχεις και δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει πρόβλημα, όχι μόνο στα εργασιακά σου, αλλά και τις σχέσεις σου, αφού μια τρέλα στο μάτι θα την έχεις. Πρέπει να διευθετήσεις όλες τις υποθέσεις που έχουν γίνει αγκάθι στο πλευρό σου για να μπορέσεις να πάρεις ανάσα και να ηρεμήσεις. Μην αφήσεις τον αρνητισμό να σε παρασύρει γιατί θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα και ξέρεις πως μετά δε θα μπορείς να συμμαζέψεις το χάος που θα δημιουργήσεις. Μην αποφύγεις συζητήσεις που πρέπει να κάνεις με άτομα που αγαπάς και σ’ αγαπούν, γιατί όσο μαζεύονται παράπονα και προβλήματα, τόσο περισσότερο θα απομακρύνεστε κι αν μπει μεγάλη απόσταση μεταξύ σας, δύσκολα θα τη σβήσετε.

Προβληματίζεσαι αρκετά όσον αφορά τη σχέση σου και μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς πού πάει κι αν σου προσφέρει όλα όσα έχεις ανάγκη. Το θέμα είναι να μη σκεφτείς εγωιστικά και ν’ αναρωτηθείς αν κι εσύ δίνεις όλα όσα έχει ανάγκη το άλλο σου μισό γιατί αυτά είναι αμφίδρομα κι ό,τι δίνεις παίρνεις. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να λύσετε όποια προβλήματα κι όποιες κόντρες υπάρχουν μεταξύ σας, γιατί αν αφήσετε τον χρόνο να περάσει, τότε δύσκολα μετά θα μπορέσετε να βρείτε κοινό έδαφος και η σχέση σας μπορεί να πάρει άλλη τροπή, άδικα. Ευκαιρίες για να έρθετε ξανά κοντά, υπάρχουν πολλές- το θέμα είναι αν θα τις αρπάξετε. Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, δε θα τον βρεις σε καμία περίπτωση αν περνάς τον καιρό σου να έρχεσαι σε κόντρα με όποιο άτομο γνωρίζεις και σου κερδίζει το ενδιαφέρον. Εσύ αντί για έρωτα ξεκινάς πόλεμο γιατί τα έχεις μπερδέψει αυτά τα δύο και δε θα σου βγει σε καλό. Κανείς δε θέλει να είναι ετοιμοπόλεμος όλη την ώρα επειδή έχεις όρεξη εσύ.

Pillowfight: Με τον Υδροχόο κάνετε ωραία ομάδα.

Goodnight: Ζυγός δεν αντέχει τον πολεμοχαρή χαρακτήρα σου.

 

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, θα είμαι ψεύτρα αν σου πω πως η εβδομάδα σου θα είναι εύκολη όσον αφορά τις σχέσεις σου, αλλά να ξέρεις πως λίγες θα είναι οι μέρες που θα τυραννηθείς πραγματικά. Τα πράγματα θα έχουν ως εξής: θα νιώσεις άπειρες φορές πως πρέπει να γίνεις αμυντικός για να μπορέσεις να δικαιολογήσεις πράξεις και λόγια και πιστεύω σου γιατί ίσως αισθανθείς πως σου κάνουν επίθεση. Δεν είναι πάντα έτσι, φυσικά. Ναι μεν θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πως πιέζεσαι άδικα, αλλά τον περισσότερο καιρό είναι η φαντασία σου κι η ανασφάλειά σου που σου δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις, γι’ αυτό πρόσεχε τι λες και με ποιον τρόπο. Ευτυχώς όταν έρθει σε ορθή πορεία η Αφροδίτη, ηρεμείς κάπως και σώζεται η κατάσταση, αν δεν έχει γίνει κάποιο κακό που δεν μπορεί να διορθωθεί. Μην αγνοήσεις τις ανάγκες σου, αλλά και να φροντίσεις να δεις καθαρά τα λάθη σου. Προς όφελός σου θα είναι μόνο.

Η κατάσταση στη σχέση σου είναι έρωτας ή πόλεμος κι εσύ θα πρέπει να διαλέξεις ποιον δρόμο θα πάρεις. Διότι αν είσαι μονίμως στην εμπόλεμη μεριά, η σχέση σου θα δεχτεί πολλά χτυπήματα που ίσως να μην μπορέσετε να ξεπεράσετε με το άλλο σου μισό. Ξέρω πως κατά βάθος δεν είσαι σε μόνιμη άμυνα επίτηδες και πως δεν το νιώθεις καν ο ίδιος, αλλά σαφέστατα το κάνεις κι αν δεν το πάρεις είδηση σύντομα, θα υπάρξει σοβαρό θέμα. Σκέψου πως πρέπει μαζί με το ταίρι σου να κρατήσετε τις ισορροπίες. Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνο του και θα υπάρξει κάποια στιγμή που δε θα θέλει κιόλας. Οπότε, προσοχή! Η περίοδος αυτή μάλλον δεν είναι καλή για να ψάξεις να βρεις το άλλο σου μισό, εσύ που είσαι μόνος σου, κυρίως γιατί κανείς δε θα θελήσει να μείνει κοντά σου μ’ αυτόν τον εκρηκτικό χαρακτήρα που καλλιεργείς άθελά σου.

Pillowfight: Η σταθερότητα και η ηρεμία του Παρθένου σου πάει πολύ.

Goodnight: Δεν αντέχεις τον Δίδυμο κι εκείνος δεν αντέχει εσένα.

 

 

Λέων
Λιονταράκι μου, αυτή τη βδομάδα θα σε ταλαιπωρήσει λιγάκι αφού η εργασία σου θα κυριαρχήσει, αφήνοντας πίσω άλλες σημαντικές υποθέσεις όπως τις σχέσεις σου με την οικογένεια, τους φίλους και φυσικά, οτιδήποτε έχει να κάνει με τον έρωτα. Αλλά εκεί που θα πρέπει να εστιάσεις λιγάκι περισσότερο είναι η υγεία σου, όχι μόνο η σωματική αλλά και η ψυχική, γιατί έχεις εξουθενωθεί και τα πράγματα μπορεί να πάρουν μια πορεία που δε θα θες. Φρόντισε τον εαυτό σου όσο περισσότερο γίνεται. Μην αφιερωθείς μόνο στη δουλειά γιατί το άγχος θα σου κάνει περισσότερο κακό. Βρες χρόνο να κάνεις πράγματα που σ’ ευχαριστούν. Βρες χρόνο να δεις τα άτομα που αγαπάς, έστω για πέντε λεπτά. Βρες οπωσδήποτε χρόνο για να ξεκουραστείς. Επιβάλλεται να νιώσεις καλά από όλες τις απόψεις.

Μην αφήσεις την έλλειψη χρόνου από μεριάς σου να κάνει κακό στη σχέση σου. Προσπάθησε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό της ημέρας σου γιατί έστω μία ώρα με το άλλο σου μισό θα κάνει την διαφορά στη σχέση σας σε μια περίοδο που η καθημερινότητα φέρεται βάναυσα και στους δύο σας. Αυτό που χρειάζεται ο σύντροφός σου είναι να νιώσει πως είναι από τις προτεραιότητές σου, για να μην απομακρυνθεί χωρίς σοβαρό λόγο από κοντά σου. Αν το καταφέρεις αυτό, τότε σαφέστατα δε θα έχεις να φοβάσαι πού πάει η σχέση σας. Αν είσαι μόνος σου, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες κοντά στο Σαββατοκύριακο να κάνεις νέες γνωριμίες που ίσως σου αλλάξουν τα δεδομένα. Δεν έχεις ιδιαίτερο χρόνο να μπλεχτείς σε μια νέα σχέση αυτόν τον καιρό, αλλά βάζεις βάσεις για κάτι νέο που μπορεί να εξελιχθεί εν καιρώ σε κάτι ουσιαστικό κι όμορφο. Μην απορρίψεις άτομα που με την πρώτη συζήτηση δε σε κάνουν να πέφτεις κάτω. Δώσε βάση λίγο σε άλλες λεπτομέρειες και θα εντυπωσιαστείς.

Pillowfight: Ναι στον Τοξότη και τον φευγάτο χαρακτήρα του.

Goodnight: Όχι στον Αιγόκερω και τη σοβαροφάνειά του.

 

 

Παρθένος
Παρθενάκι μου, εσύ είσαι από εκείνους που η εβδομάδα θα ευνοήσει πολύ, αφού η πολυαστρία στον Αιγόκερω μόνο κακό δε σου κάνει. Η διάθεσή σου είναι καλή κι αυτό από μόνο του αποτελεί έναυσμα για να διευθετήσεις υποθέσεις που το προηγούμενο διάστημα δεν είχες κουράγιο να ασχοληθείς καν. Εστιάζεις περισσότερο στις προσωπικές σου σχέσεις αυτόν τον καιρό γιατί θέλεις να διαγράψεις οτιδήποτε μπαίνει ανάμεσα σε σένα και τα άτομα που αγαπάς, ώστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα χωρίς στεναχώριες. Προσέχεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς γιατί τον είχες παραμελήσει το τελευταίο διάστημα, ενώ αποφασίζεις ν’ ασχοληθείς με πράγματα που αγαπάς ή θα πιάσεις ένα νέο χόμπι που θα σε γεμίζει με ευτυχία.

Βάζεις στόχο αυτή τη βδομάδα να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό εστιάζοντας στο τι χρειάζεται για να νιώσει κι εκείνο ευτυχισμένο, γιατί στην πορεία θα νιώσεις κι εσύ καλά στη σχέση σας. Έρχεστε κοντά αφού ανοίγετε κι οι δύο τις καρδιές σας ενώ βάζετε ένα προσωπικό στοίχημα πως δε θα αφήνετε από εδώ και μπρος τίποτα να μπαίνει ανάμεσά σας, ειδικά εξωτερικούς παράγοντες που υπάρχουν για να δημιουργούν ανούσια προβλήματα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, σου αρέσει να μπλέκεις τα αισθηματικά σου κι αυτή τη βδομάδα μάλλον θα τα μπλέξεις λίγο παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Σου αρέσει να φλερτάρεις, μάλιστα μπορώ να πω ότι ζεις γι’ αυτό, αλλά θα πρέπει να διαλέξεις τι θες γιατί στο τέλος θα μείνεις εντελώς μόνος. Εν τέλει, θες να εξελιχθεί μια νέα γνωριμία ή θες να επιστρέψεις στα παλιά και να ανάψεις ξανά μια σβησμένη φλόγα; Και τα δύο πάντως δεν μπορείς να τα έχεις.

Pillowfight: Δε σε χαλάει η αποκλειστικότητα με τον Σκορπιό.

Goodnight: Καμία κατανόηση ο Ιχθύς.

 

 

Ζυγός
Αγαπημένε Ζυγέ μου, οι σχέσεις σου είναι αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτή τη βδομάδα αφού νιώθεις μια ανασφάλεια και θέλεις να τη διώξεις, με το να πλησιάσεις όλα τα άτομα στον κύκλο σου, που αγαπάς και που θες να βεβαιωθείς πως δε θα πάνε πουθενά. Ευτυχώς οι συνθήκες σε ευνοούν αυτές τις ημέρες κι οι σχέσεις σου θα σε γεμίσουν με ευτυχία και θα σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Δε θα είναι βέβαια όλα τα πράγματα ρόδινα γιατί δε θα έχουν όλοι την ίδια όρεξη με σένα, οπότε μη στεναχωρηθείς αν με κάποια άτομα δεν καταφέρεις να συνεννοηθείς ή να εκμηδενίσεις τις αποστάσεις μεταξύ σας. Μ’ αυτά τα άτομα καλό θα ήταν να μην ξεκινάς κουβέντες αυτές τις μέρες γιατί οι παρανοήσεις θα είναι πολλές και στο τέλος θα χαλάσετε τις καρδιές σας.

Η σχέση σου μπορεί να έχει στιγμές έντασης που θα σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά δεν πρέπει να τις αφήσετε να μπαίνουν ανάμεσά σας. Αυτό που οφείλεις να κάνεις, είναι να σκεφτείς τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει το άλλο σου μισό χαρούμενο και πώς μπορείς να ενσωματώσεις τα θέλω σου με τα δικά του. Θες να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι, χωρίς να υπάρχουν απωθημένα. Ο σύντροφός σου είναι το άτομο στο οποίο τρέχεις όταν τα πάντα γκρεμίζονται γύρω σου και θες αυτές τις ημέρες να του δώσεις να καταλάβει πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στη ζωή σου. Εσύ που ακόμα είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να βρεθείς ξαφνικά απέναντι σ’ ένα άτομο που θα σε εξιτάρει. Το θέμα είναι πως μπορεί να αισθανθείς παράξενα με αποτέλεσμα ν’ αντιδράσεις και πάνω στην κουβέντα να βγάλεις όλα τα κόμπλεξ σου. Αν σ’ ενδιαφέρει πραγματικά, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου.

Pillowfight: Μη φοβηθείς τον Λέων, είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Goodnight: Κράτα αποστάσεις από τον Δίδυμο, δεν τον χρειάζεσαι.

 

 

Σκορπιός
Σκορπιουδάκι μου, αυτή τη βδομάδα μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με τα άτομα στο κοντινό σου περιβάλλον, αλλά τα πράγματα δε θα είναι τόσο τραγικά όσο τα νομίζεις. Μπορεί να πρέπει αντιμετωπίσεις κάποιες παραξενιές που δεν τις αντέχεις, αλλά επικοινωνιακά θα είσαι σε καλή φάση και θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις προβλήματα με όμορφο τρόπο, χωρίς καβγάδες κι άσχημες αντιδράσεις. Θα έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου και τους φίλους σου γιατί αποφασίζεις πως πρέπει να βρεις χρόνο για εκείνους και το κάνεις. Θα σκεφτείς την προσωπική σου ζωή με περισσότερη σοβαρότητα, γιατί ίσως να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω και τις ανάγκες σου, αφού μάλλον δε νιώθεις τόσο ευχαριστημένος όσο θες να νομίζεις.

Η καλή διάθεση που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου και τη σχέση σας, θα είναι το κλειδί στο να διορθώσετε πολλές προβληματικές καταστάσεις μεταξύ σας, αυτή τη βδομάδα. Με ώριμη διάθεση και σοβαρή κουβέντα όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο κι εσύ, θα κάνεις τα πάντα για να ακούσεις τι έχει να πει το άλλο σου μισό, ώστε να διορθώσεις τη στάση σου, αλλά και να καταλάβεις πώς νιώθει εκείνες τις στιγμές που άθελά σου αδιαφορείς για το τι συμβαίνει ανάμεσά σας. Αν είσαι μόνος σου, θα δεις την ερωτική σου ζωή να βελτιώνεται. Δε θα λείψει το έντονο φλερτ και οι γνωριμίες που θα εξάψουν τη φαντασία σου. Αυτό που θα αποτελέσει πρόκληση για σένα, ωστόσο, είναι το να διαλέξεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι ενάντια σε εκείνο που νομίζεις πως θα σε ευχαριστήσει. Διότι η γραμμή μεταξύ τους είναι λεπτή και εύκολα μπορείς να κάνεις λάθος επιλογές.

Pillowfight: Δε νιώθεις καλά μακριά από τον Καρκίνο. Λογικό το βρίσκω.

Goodnight: Δε σου ταιριάζει καθόλου ο Τοξότης.

 

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, ξεφορτώνεσαι επιτέλους τον Άρη και μαζί μ’ αυτόν πετάς από πάνω σου όλη την πίεση που ένιωθες, όλη την οργή που πάσχιζες να μη βγάλεις προς τα έξω κι όλη την κατήφεια που έκανε την καθημερινότητά σου γκρίζα. Επιτέλους παίρνεις μια ανάσα και βλέπεις τα πάντα με άλλο μάτι και με περισσότερη αισιοδοξία. Οι σχέσεις σου έχουν τη δυνατότητα τώρα να βελτιωθούν και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αφού πλησιάζεις τα άτομα που αγαπάς με χαμόγελο. Το καλό είναι πως παρ’ ότι είσαι ένα αρκετά εγωιστικό ζώδιο, καταλαβαίνεις τα λάθη σου και ζητάς συγγνώμη γι’ αυτά, κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα από εκείνους που πλήγωσες. Μπορείς πλέον να χαλαρώσεις να περάσεις όμορφα με φίλους κι οικογένεια, αλλά και να ευχαριστηθείς όμορφες ερωτικές στιγμές που σου είχαν λείψει πολύ.

Επιτέλους μπορείς να χαρείς τη σχέση σου χωρίς να αφήνεις τα προβλήματα να μπαίνουν ανάμεσά σας, αφού αυτή τη βδομάδα θα μπορείτε μαζί με τον άνθρωπό σου, να βρείτε λύσεις μαζί σε οτιδήποτε αποτελούσε πρόβλημα στη σχέση σας. Μπορείς επιτέλους να καταλάβεις όχι μόνος τις ανάγκες του συντρόφου σου, αλλά και τις δικές σου, αφού τόσο καιρό δεν ήξερες κι εσύ τι ήθελες κάνοντας την καθημερινότητά σας αρκετά δύσκολη. Μπορώ να πω ότι αν εκμεταλλευθείς τις καλές επιρροές των άστρων αυτές τις ημέρες, πολλά μπορούν ν’ αλλάξουν προς το καλύτερο. Εσύ που είσαι μόνος, οι επιλογές στον έρωτα θα είναι πολλές αφού αυτή τη βδομάδα γίνεσαι πιο προσιτός και μπορεί επιτέλους να σε πλησιάσει κόσμος. Δεν αποκλείεται να βρεις τον έρωτα σε περιβάλλον όπου περνάς πολύ χρόνο, όπως η δουλειά σου, γι’ αυτό κράτα τα μάτια ορθάνοιχτα.

Pillowfight: Σου αρέσει ο Ιχθύς και του αρέσεις κι εκείνου.

Goodnight: Μακριά από τον Ταύρο. Σε προειδοποιώ.

 

 

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, με τρεις πλανήτες στο ζώδιό σου, τα πράγματα θα είναι κάπως τρελά αυτή τη βδομάδα κι εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι, καλό κουράγιο. Ο Άρης σου έρχεται επίσκεψη και σε κάνει σαφέστατα πιο αποφασισμένο για να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Βέβαια, αυτή η αποφασιστικότητα μπορεί να βγάλει ένα αρχηγιλίκι από μέσα σου που θα σε μετατρέψει σ’ έναν μικρό δυνάστη, γι’ αυτό προσοχή. Ειδικά με τον Ερμή ανάδρομο,θα έχεις πρόβλημα στην επικοινωνία και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το πουθενά, αν δεν προσέξεις τους τρόπους σου. Βέβαια, η Αφροδίτη σε ορθή πορεία σε βοηθάει εντέλει να πλησιάσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά και να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα.

Μην αφήσεις τον παρορμητισμό σου να πάρει το πάνω χέρι αυτή τη βδομάδα, όσο κι αν σε σπρώχνει στο να γίνεις λιγάκι πιο τρελός για να βάλεις αλατοπίπερο στη σχέση σου, γιατί δυστυχώς θα λειτουργήσει εντελώς διαφορετικά το θέμα και θα βρεθείς να ζητάς συγγνώμη για τις αποφάσεις που πήρες πάνω στην τρέλα σου. Καλύτερα να κάνετε μαζί ό,τι τρέλα θέλετε, έτσι θα κολλήσετε ακόμη περισσότερο και θ’ ανανεώσετε τον έρωτά σας.
Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, αυτή τη βδομάδα μάλλον θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στα ερωτικά σου, ειδικά αν έχεις βάλει στο μάτι κάποιο άτομο και δεν ξέρεις πού πατάς και πού πηγαίνεις μαζί του. Αυτές τις ημέρες θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματά σου, φτάνει να κάνεις κι εσύ από μεριά σου τις σωστές ερωτήσεις.

Pillowfight: Η ηρεμία του Καρκίνου είναι το καλύτερο γιατρικό.

Goodnight: Σου σπάει τα νεύρα ο Κριός.

 

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου αυτή τη βδομάδα πρέπει να επικεντρωθείς σε σένα και στις ανάγκες σου. Το χρωστάς στον εαυτό σου να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις χρόνο στα συναισθήματά σου και στις υποχρεώσεις που πρέπει να βγάλεις εις πέρας. Σου χρειάζεται αρκετή ξεκούραση για να μπορέσεις να βρεις τον εαυτό σου ξανά και να σταθείς στα πόδια σου, αφού η συναισθηματική και σωματική εξουθένωση των προηγούμενων βδομάδων, είναι εμφανής πάνω σου. Μην αφήσεις ανθρώπους και καταστάσεις που σε πιέζουν ψυχολογικά, να βρίσκονται κοντά σου. Κράτα τις αποστάσεις σου και πάρε αποφάσεις για κάποιες σχέσεις που δε σε γεμίζουν και σου δημιουργούν άγχος τρομερό. Επικεντρώσου στο να διορθώσεις σχέσεις που σου πρόσφεραν ουσιαστικά πράγματα και που λόγω της καθημερινότητας, απομάκρυνες από κοντά σου.

Μπορεί να μην έχεις την κατάλληλη ψυχολογία στο να εκφράσεις την αγάπη σου προς το άλλο σου μισό, αλλά οφείλεις να του πεις ξεκάθαρα το πόσο κουρασμένος είσαι και πόση ανάγκη έχεις για λίγη ξεκούραση, αντί να κρατάς το στόμα κλειστό και ν’ αφήνεις να εννοηθεί πως έχεις βαρεθεί εκείνον, πως σε έχει κουράσει η παρουσία του, ενώ αυτό είναι μακριά από την πραγματικότητα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα κάνει την παρουσία του στη ζωή σου είτε με τη μορφή μίας νέας γνωριμίας που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου, ή με τη μορφή ενός παλιού έρωτα που θα θελήσεις να ξαναζωντανέψεις. Να είσαι απόλυτα σίγουρος και στις δύο περιπτώσεις πως είναι αυτό που θες, γιατί διαφορετικά μπορεί να οδεύσει ο έρωτας σε πλήρη απογοήτευση.

Pillowfight: Ο Λέων σε απογειώνει.

Goodnight: Τι κοινό έχεις με έναν Σκορπιό; Τίποτα απολύτως.

 

 

Ιχθύς
Ψαράκι μου, αυτή τη βδομάδα θα μαζέψεις τα κομμάτια σου γιατί η αλήθεια είναι πως το προηγούμενο διάστημα είχες εξουθενωθεί συναισθηματικά σε σημείο να μη θες να δεις άνθρωπο. Είναι καλές μέρες αυτές για να τις περάσεις μόνο με άτομα που σε καταλαβαίνουν και δε σε κρίνουν γι’ αυτές τις ψυχολογικές σου μεταπτώσεις. Θες να βρίσκεσαι κοντά σε άτομα που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, γι’ αυτό θα κάνεις κι ένα ξεκαθάρισμα ώστε να μπορέσεις να βρεις ποια είναι αυτά τα άτομα. Μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρξουν, να σου χαλάσουν τη διάθεση, κατέβασε ρολά στον αρνητισμό και προσπάθησε να βρεις ξανά τον εαυτό σου.

Θα νιώσεις αρκετά καλύτερα αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Υπάρχουν κάποια προβλήματα που θα πρέπει να πρέπει να λύσετε μαζί αλλά όπου υπάρχει καλή διάθεση, όλα γίνονται πιο εύκολα. Γίνεσαι πιο εξωστρεφής με τον σύντροφό σου κι ανοίγεις την καρδιά του για να του εκμυστηρευτείς όλα όσα σε βασάνιζαν το προηγούμενο διάστημα. Άφησέ τον να σου δώσει λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί, καλό θα σου κάνει κι επιπλέον, θα νιώσει καλά που μπορεί και σε βοηθάει. Αν είσαι μόνος σου, τώρα σου έρχεται πάλι η όρεξη για έρωτες γι’ αυτό και τούτη η βδομάδα μπορεί να είναι καθοριστική στα ερωτικά σου με νέες γνωριμίες να σου χτυπάνε την πόρτα και να σε βάζουν στη διαδικασία να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάς από μια σχέση.

Pillowfight: Ο Ζυγός σε τραβάει σαν μαγνήτης.

Goodnight: Δεν κολλάς καθόλου με τον Ταύρο.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη